ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ".... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ".... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ramoglou60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
02/10/2003, 18:04:01
...Ήταν όμως και η δόξα! Και ‘συ ήσουν δοξασμένος, ιδιαίτερος, έκανες το δικό σου συναπάντημα με το μεγάλο… Και κυρίως ήταν οι «οδηγητές». Οι λίγοι οι εκλεκτοί εξουσιαστές σου, εκείνο το «ιερατείο» που φρόντιζε μέσα από όρους και κανόνες, συγκεκριμένες ιεροτελεστίες και όρκους βαρείς, να σ’ έχει «δέσμιο» για πάντα στα ανατολίτικα λιβάδια χωρίς καλά –καλά να το καταλάβεις…!
Γιατί το μυστικό που έκρυβε στα σπλάχνα της η εκκλησία της Ρέν Λέ Σατώ, στο Λάγκεντοκ, ήταν για τους λίγους και όχι για τους πολλούς των οποίων ο ρόλος ήταν άλλος…
Οι πολλοί ! Πάντα η ίδια ιστορία υποταγής. Πάντα οι «εκλεκτοί» να στήνουν στο παλκοσένικο της ζωής το ίδιο θέατρο με πρωταγωνιστές τους εαυτούς τους και κομπάρσους τους πολλούς… Ναι πάντα η ίδια αρχή, η ίδια εξέλιξη και το ίδιο μονότονο τέλος!!!
« Ο Θεός αγαπά τους ταπεινούς» ! Η έπαρση της νίκης σου, σε έχει μεταβάλει εδώ και καιρό και η ταπεινότητά σου αποτελεί πια παρελθόν… Μα ήσουν κάποτε όμορφος, αληθινός, άξιος μαχητής, ιδεαλιστής και πιστός… Ναι κάποτε ήσουν ταπεινός και ο Θεός έσκυβε και σε κοιτούσε. Σε έπαιρνε κάτω απ’ τις θεόρατες φτερούγες του ο απεσταλμένος Του και σε οδηγούσε στο σωστό μονοπάτι της ζωής. Μα τώρα;
Τώρα πόσο άλλαξες!!! Εκεί στριμωγμένος στο καπηλειό, ανάμεσα σε άγριες κραυγές, σε γέλια και δάκρυα μαζί που φέρνει η υπερβολή του οίνου… Ξέφευγες; Μπορεί… Μα σε έβλεπαν, σε παρακολουθούσαν τα άγρυπνα μάτια του φύλακά σου, που όλο και ξεμάκραινε από κοντά σου όπως και ο σκοπός του ερχομού σου, από τα βάθη του μυαλού…
Αυτά όλα φαντάζομαι πώς σκεπτόσουν σκυμμένος πάνω απ’την Αγία Τράπεζα του ναού της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, στην ονομαστή ακόμη Ρέν Λε Σατώ. Έναν τόπο που μάγεψε και θέλγησε τον νου πολλών που βρέθηκαν να την καταστήσουν «κέντρο» μιας μεγάλης πίστης… Που να ήξεραν πως λίγα χρόνια αργότερα θα καταντούσε άσημη και σχεδόν αόρατη για αιώνες πολλούς ώσπου να ξαναβρεί την παλιά της αίγλη…
Σκυμμένος πάνω από την Αγία Τράπεζα κατάλαβες τι έκανες, τι εγκατέλειψες, αλλά κυρίως τι άφησες ατελείωτο… Τι ξέχασες και τι προσπέρασες… Αναρωτήθηκες μα ο καιρός ήταν πολύ λίγος…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

02/10/2003, 18:07:48
quote:
για την επομενη μαχη

που ερχεται χαμογελαει.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΜΑΝΟ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ...
ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ...
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ,ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ...

02/10/2003, 18:10:46
Kαποδίστρια....

Πολύ ωραίο, αν κ σε συνέχειες...

Aνυπομονώ...

Thothoula η κουνιστούλα

02/10/2003, 18:25:47
Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΙΚΡΗ ΒΑΛΝΤΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

03/10/2003, 12:17:38
μια στιγμη αναπαυλας,μια στιγμη περισυλλογης κοιτωντας την ψυχη ενδοτερα.

ναι μια στιγμη που ισως ποτε να μην απολαυσει ξανα ,που ισως να μην προλαβει να σκεφτει ξανα.

ποσα ειχε να πει,να κανει,τωρα που αναμενει την "καταιγιδα" ,ολα εκεινη θα σκορπισει.

μια ερημος που ποτε οαση δεν θα γινει.. τα ονειρα του ,μα δεν πτοειται,δεν τρομαζει,απλα χαμογελα...

για ολα εκεινα που σκεφτεται πως δεν θα απολαυσει ξανα ,που ο ηλιος θα ξερανει οπως τα χειλη του...

με την λιγοστη δυναμη που του εχει απομεινει ,τα ματια ανοιγει,τον ηλιο κοιταζει και του γνεφει ...ενταξει.

δικο μου

μου το αφιερωνω

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 03/10/2003 12:20:24

Edited by - manos on 03/10/2003 12:21:48

03/10/2003, 18:41:09
...Έφυγες για να συναντήσεις έστω για ακόμη μια φορα τήν ζεστασιά τoυ ήλιου στα λιβάδια της Aβινιόν. Nα νoιώσεις την θάλασσα να χαιδεύει τα κουρασμένα πόδια σου στις παραλίες της Mαρσέιγ και να αισθανθείς την ταπεινότητα μπρoστά σ όλα αυτά
πoυ απλόχερα σoυ χάρισε ο Δημιoυργός. Nα ζητήσεις συγνώμη απ'τήν αγαπημένη πoυ ακόμα στωικά περιμένει, εκεί ακουμπισμένη στο πρεβάζι τoυ παραθύρoυ της, αναπoλώντας τις Aυγoυστιάτικες βραδιές και τις Mαγιάτικες ευωδιές...Ξέρεις ακόμη πως σ'αγαπά το ίδιο! Το νoιώθεις.
Ομως αυτό πoυ δεν γνωρίζεις είναι αν ο «θεικός Απεσταλμένος» και η αγάπη τoυ Kυρίου σoυ, πoυ λάτρεψες, και το ίδιο ακόμη λατρεύεις, ίσως τώρα πoλύ περισσότερο από άλλoτε, αν γύρισαν κoντά σoυ...Έσκυβες,γoνάτιζες και γύρευες μετάνoια..."O Θεός αγαπά τoυς ταπεινούς", και συ ένοιωθες νάσαι έτσι..
Γύρισες κοίταξες τον ήλιο πού έδυε...Στο βάθoς ο πορτοκαλι δίσκος του σoυ έστηνε παιχνίδια με την θολη σου όραση και την εικόνα τoυ αγώνα σου. Η ιερη πολιτεία, τα τείχη και το λάβαρο, oλόλευκo με τον ερυθρό σταυρό στην μέση, σημάδι ενός σκοπού πού τον γεύτηκες απ' τήν αρχή έως το τέλος! Στάθηκες εκεί, βουβός να κοιτάς στο βάθος τoυ ορίζοντα και σαν έφευγαν τα χρώματα και οι ιριδισμοί, το πέπλο της νύχτας απλωνόταν αργά και σιγουρα. Ισα πoυ έβλεπες το μoνoπάτι για την Aβινιόν...Όμως το γνώριζες καλά και το τραβούσες τώρα πιο ησυχος, πιο γαληνιος, πιο σίγουρος για μία νοσταλγία πoυ έβγαινε απο το βάθoς της καρδιάς...
Ίσως οι Mαγιάτικες ευωδιές υπάρχουν ακόμη...

"ΜΑΝΟΥΤΙΟΣ"( Το ψευδώνυμο μου στο διήγημα)

ΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ « ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σ’ ΕΝΑ ΝΑΙΤΗ »
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2002…

03/10/2003, 18:45:25
quote:
μου το αφιερωνω

ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ;
(ΠΑΡΑΠΟΝΑ...)

03/10/2003, 21:11:52
καποδιστρια :)))))))))

μα και φυσικα αξιζετε και ειστε παρα πολυ σημαντικοι για'μενα.

ηταν μια στιγμη που εβλεπα τοσο πολυ τον μανο,που ηρθα τοσο κοντα μου,με αγγιξα σχεδον.

με νιωθετε,το ξερω,γι'αυτο σας αγαπω.

04/10/2003, 11:02:21
quote:

καποδιστρια :)))))))))

μα και φυσικα αξιζετε και ειστε παρα πολυ σημαντικοι για'μενα.

ηταν μια στιγμη που εβλεπα τοσο πολυ τον μανο,που ηρθα τοσο κοντα μου,με αγγιξα σχεδον.

με νιωθετε,το ξερω,γι'αυτο σας αγαπω.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ...
ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ...

MaraΜέλος
04/10/2003, 11:39:57
Κουρασμενος πλεον εχει ακουμπησει πανω στο σπαθι του, στο στηριγμα του, το ακουραστο συντροφο του σε ολες τις μαχες! Προσπαθει να καταλαβει ποση ωρα διηρκησε η μαχη...μα αδυνατει!! Τι ειναι ο χρονος αλλωστε? τι σημασια θα ειχε...το γεγονος ηταν οτι μπηκε στην μαχη, συνειδητα, γνωριζοντας πως αν την κερδιζε θα ηταν ακομα ενα σκαλι πιο κοντα στο σκοπο που ειχε αναλαβει... προστασια των ιερων τοπων απο καθε τι που θα ηθελε να τους βεβηλωσει..ενας ακομα λοιπον εχθρος λιγοτερος!

Καθε μαχη ειναι δυσκολοτερη απο την προηγουμενη και η σκεψη του τρεχει στην επομενη που θα ακολουθησει. Η πιστη του ομως δυνατη, η πιστη που τον ακολουθει σε καθε του δοκιμασια. Ξερει πως μπροστα του εχει ακομα πολλες δοκιμασιες, δυσκολες, και εκεινη θα ειναι παντα εκει διπλα του, της εχει εμπιστοσυνη. Σφιγγει τον σταυρο στα χερια του και την ευχαριστει...

Βγαινοντας απο το σκοτεινο πεδιο της μαχης, χαμογελαει καθως νοιωθει τις ακτινες του φωτος να τον ζεσταινουν και να τον ηρεμουν...αυτη η ζεστασια η λυτρωτικη, η ζεστασια που σε ξεκουραζει και σε γεμιζει ενεργεια...χαμογελαει. Ξερει πως οι Αγιοι Τοποι ειναι για λιγο ακομα ασφαλεις, η μαχη εκει τελειωσε ... εχει ομως μεταφερθει σε ενα αλλο επιπεδο, περα απο το υλικο, πιο βαθυ. Ειναι η ωρα να προετοιμαστει για την επομενη δοκιμασια και μαχη... αυτη με τον εαυτο του!

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

05/05/2005, 03:06:44
ΕΞΥΠΝΗ Η ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ "LIGHT" ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ...Η ΤΥΧΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Ή ΔΙΚΗ ΣΑΣ;...ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ...ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ KRYSTALLENIA ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΓΜΑΤΟΣ

Η ζωή σου θα είναι πιο ευτυχισμένη όταν βοηθάς αυτούς που δεν σκέπτονται λογικά.

ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ;
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΑ...ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ;...ΧΜ! ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ;

ΙΔΟΥ Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ/ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ

Διάγνωση:
--------------------------------------------------------------------------------
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν άντρας στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Βουλγαρία περίπου το 1600.
Το επάγγελμα σου ήταν χρυσοχόος, ρολογάς.
--------------------------------------------------------------------------------
Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή:
Ερευνητικός, εφευρετικός, σας άρεσε να φτάνετε στο βάθος κάθε πράγματος, να χάνεστε μέσα σε βιβλία. Ταλέντο στο δράμα, γεννημένος ηθοποιός.
Δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή:
Το δίδαγμα σου είναι να μάθεις να είσαι διακριτικός και να αναλύεις με λογική τα πράγματα και μετά να διδάξεις και τους άλλους να το κάνουν. Η ζωή σου θα είναι πιο ευτυχισμένη όταν βοηθάς αυτούς που δεν σκέπτονται λογικά.

ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΝΕΚΡΙΛΑ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;...ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ;...ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ;...ΜΗΠΩΣ "ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ?"...ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;...ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ;...ΜΜΜΜΜ! ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ...ΜΑΡΚΑΣ ROLEKS/SHONY/SMATCH...TIMΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ....ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΗΤΑΝ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΡΟΛΟΓΑΣ ΕΝΑΣ ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ SWATCH ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ FORUM

Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?

ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟΣ.

.
CYBERMASTERΜέλος
05/05/2005, 03:15:29
pixeldream ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΙΤΛΟ?????

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

05/05/2005, 07:07:25
Διάγνωση:
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται ************ περίπου το 1150.
Το επάγγελμα σου ήταν συγγραφέας, δραματουργός, τελετάρχης.
Χαρακτήρας αδίστακτος, που ζύγιζε πάντα προσεκτικά τις αποφάσεις του σε κρίσιμες περιστάσεις, με εξαιρετικό αυτοέλεγχο και τρομερή θέληση. Αυτοί οι άνθρωποι γενικά αρέσουν, αλλά σπάνια τους αγαπούν.
Το δίδαγμα σου είναι να πολεμήσεις την βία και την δυσαρμονία στον κόσμο, να καταλάβεις τη ρίζα του κακού, την καταγωγή του. Όλα τα προβλήματα έχουν κοινή καταγωγή.
Μήπως θυμάσαι τώρα?

Χμμμ...
Λέτε να είναι αλήθεια ?

Cybermaster, εσύ τι λές ?

GDS1Μέλος
05/05/2005, 08:46:50
e-shadow

"Αυτό τώρα εσύ το θεωρείς απάντηση?????"

Ναι και μάλιστα με χιούμορ για αυτό και το ΥΓ (για όσους δεν κατάλαβαν)

e-shadow:

"Τι θα μπορούσα να θέλω να αισθανθώ εγώ που εσύ έχεις 11 χρόνια πείρα??"

Χμμμμμμμμμ, ας απαντήσω και καλά πολύ "ψαγμένα"(δηλ. αόριστα) το μεγάλο ταξίδι της αναζήτησης σου θα σε οδηγήσει να αναγνωρίσεις αυτό που βαθιά μέσα σου ελλοχεύει. (Τι είπες τώρα ρε μεγάλε)

ΥΓ e-shadow χαλάρωσε λίγο, η αρχική απάντηση που έδωσα είχε χιούμορ (για εμένα) και χωρίς κανένα σκοπό να θίξει κανέναν, ας μην αναλωνόμαστε άλλο σε αυτό, δεν συμφωνείς;;;

ανήσυχη7Μέλος
05/05/2005, 10:22:32
quote:

Διάγνωση:
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται ************ περίπου το 1150.
Το επάγγελμα σου ήταν συγγραφέας, δραματουργός, τελετάρχης.
Χαρακτήρας αδίστακτος, που ζύγιζε πάντα προσεκτικά τις αποφάσεις του σε κρίσιμες περιστάσεις, με εξαιρετικό αυτοέλεγχο και τρομερή θέληση. Αυτοί οι άνθρωποι γενικά αρέσουν, αλλά σπάνια τους αγαπούν.
Το δίδαγμα σου είναι να πολεμήσεις την βία και την δυσαρμονία στον κόσμο, να καταλάβεις τη ρίζα του κακού, την καταγωγή του. Όλα τα προβλήματα έχουν κοινή καταγωγή.
Μήπως θυμάσαι τώρα?

Χμμμ...
Λέτε να είναι αλήθεια ?

Cybermaster, εσύ τι λές ?

Κι ιδού η απόδειξη για όσους λένε τον Vril "κακό"

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

05/05/2005, 11:16:42
quote:

Κι ιδού η απόδειξη για όσους λένε τον Vril "κακό"

Μα, εγώ ... είμαι κακός και το λέω.

Και αυτά που λέω, τις περισσότερες φορές είναι κακά και πονάνε. Και δεν ζήτησα να με ... αγαπήσουν !

Με τσαντίζει όμως, που κανείς δεν βλέπει αυτά που λέω. Λές και μιλώ άλλη γλώσσα. Την Υπερβόρεια ???

Είπαμε,
ο κακός Βρίλ

e_shadowΜέλος
05/05/2005, 11:30:22
quote:
Χμμμμμμμμμ, ας απαντήσω και καλά πολύ "ψαγμένα"(δηλ. αόριστα) το μεγάλο ταξίδι της αναζήτησης σου θα σε οδηγήσει να αναγνωρίσεις αυτό που βαθιά μέσα σου ελλοχεύει. (Τι είπες τώρα ρε μεγάλε)

ΥΓ e-shadow χαλάρωσε λίγο, η αρχική απάντηση που έδωσα είχε χιούμορ (για εμένα) και χωρίς κανένα σκοπό να θίξει κανέναν, ας μην αναλωνόμαστε άλλο σε αυτό, δεν συμφωνείς;;;

οκ δεν αναλωνόμαστε άλλο στο θέμα
όσο για το χιούμορ σου το βρίσκω άτυχες
μια και εγώ προσωπικά βρίσκομαι σε αυτό το μεγάλο ταξίδι της αναζήτησης 38 χρόνια

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

05/05/2005, 12:02:41
CYBERMASTER
quote:
pixeldream ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΙΤΛΟ?????

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ...ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ MAD SCANNER...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ MAD TV...ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ...ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ME ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ.

.
GDS1Μέλος
05/05/2005, 12:17:10
e-shadow
"όσο για το χιούμορ σου το βρίσκω άτυχες
μια και εγώ προσωπικά βρίσκομαι σε αυτό το μεγάλο ταξίδι της αναζήτησης 38 χρόνια"

οκ οκ οκ σε αφήνω να πεις την τελευταία λέξη ......

05/05/2005, 12:30:27
GDS1
quote:
οκ οκ οκ σε αφήνω να πεις την τελευταία λέξη ......

ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;...ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ...ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΟΜΩΣ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟΣ;...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΡΥΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΛΛΑ ΧΟΛΗ.

ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ...ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΑΣ ΔΟΝΤΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ.

.