- Νυχτερινη επισκεψη με καψιματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η ιστορια μου θα είναι λιγο μεγαλη όμως πρεπει να σας δωσω αρκετες λεπτομερειες.
Ξεκινησα μια σχεση πριν από περιπου 8 μηνες. Από την αρχη της σχεσης αυτης ειχα μια αλλοπροσαλη συμπεριφορα. Και εγω η ιδια δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου. εκανα τη μια βλακεια πισω από την άλλη. Ειχαμε συνεχεια τσακωμους για πολλους μηνες.
Καποια στιγμη ένα βραδυ ενώ κοιμομουν ενιωσα την λεγομενη υπνικη παλαλυση (μορα) ηξερα τι είναι το ειχα νιωσει και πριν ένα χρονο ετσι το αναγνωρισα προσευχηθηκα και εφυγε. Αυτό συνεχιζοταν κάθε βραδυ όμως ετσι σκεφτηκα πως είναι λογω του στρες που περναω. Ένα βραδυ την ειδα. Εδώ θελω να τονισω ότι ο συντροφος μου εφευγε από το σπιτι στις 2 -3 το πρωι οποτε και εμενα μονη μου. ποτε δεν ειχε συμβει όταν ηταν και εκεινος.
Την ειδα λοιπον ένα βραδυ. Μου κοπηκαν τα ποδια. Δεν μπορουσα να κουνηθω προσπαθησα να ελευθερωθω αλλα ματαια. Την εβλαπα να καθεται πανω μου και να με κραταει από τα χερια. Όταν ελευθερωθηκα εφυγε. Αυτό συνεχιστηκε για πανω από μηνα οσπου ένα πρωι που μπηκα για μπανιο ενιωσα ένα τσουξιμο στην πλατη μου. ειχα μια κοκκινιλα. Δεν εδωσα σημασια. Παλι ειπα λογω στρες. Ενώ εβλεπα το μικρο τερατακι κάθε βραδυ να μου κανει τα ιδια.
Εφερα έναν παπα στο σπιτι και μου εκανε αγιασμο και μου διαβασε μια ευχη του αγ. Κυπριανου. Δεν εγινε τιποτα.
Περναγε ο καιρος με συνεχομενους τσακωμους για τους οποιους εφταιγα εγω και η αλλοπροσαλη συμπεριφορα μου. καποια στιγμη και ενώ ημουν μονη μου τα πραγματα αλλαξαν… εκτος από το μικρο τερατακι ειδα και μια γιγαντια σκια μιας γυναικας περιπου στα δυο μετρα υψος η οποια ηταν χωρις ποδια πανεμορφη φοραγε μια μακρια και φαρδια καπα και εδινε εντολες στο μικρο τι να μου κανει. Ενιωθα τσουξιμο σε ολο μου το σωμα. Όταν απελευθερωθηκα εξαφανιστηκαν και τα δυο όμως εγω ειχα καψιματα στο κορμι μου όπως και σημαδι τυπου πνιγμου στο λαιμο μου. εκεινη την ημερα πηγαμ ε τη μητερα μου στον αγ κυπριανο στη Χασια και από εκει ξεκινησε η ερευνα μου. εμαθα πως προφανως μας εχουν κανει μαγια. Ετσι μας ειπαν ότι μπορει να μας εχουν πεταξει οτιδηποτε στο σπιτι. Ψαξαμε αλλα ματαια. Η μητερα μου με πηγε σε μια κυρια μεγαλης ηλικιας την ιδια ημερα. Όχι μαγισσα όμως. Ολο της το σπιτι ηταν γεματο εικονες. Εκεινη μου ειπε πως προφανως αυτό το εχει κανει καποια γυναικα η οποια θελει τον αντρα μου. συνεχισα να πηγαινω σε παπαδες να εξομολογουμαι νηστεψα κοινωνησα διαβαζω κάθε μερα τεραστιες προσευχες αλλα τιποτε.
Ξεκινησα να βλεπω 3 μεγαλες μορφες σαν την μεγαλη που περιεγραψα ενώ το μικρο δεν ερχοταν πια. Ο συντροφος μου σταματησε να ερχεται στο σπιτι. Παρατηρησαμε πως όταν βρισκομαστε γινεται αυτό. Εάν δεν βρεθουμε δεν εχω ενοχλησεις. Οποτε ξεκινησαμε να πιστευουμε ότι είναι μαγια. Όταν πηγα να ξαναβρω τη γνωστη της μητερας μου εκεινη με κοιταξε τρομαγμενη και μου ειπε πως δεν θελει επαφες μαζι μου και να την αφησω ησυχη. Επιμενοντας εγω καταφεραμε να μιλησουμε σε μια εκκλησια μεσα. Μου ειπε πως για να σταματησει αυτό πρεπει να κοπουν τα δεσμα της σχεσης μου και πως αν δεν εχει παει ακομα στον συντροφο μου είναι εξ αιτιας της προσευχης μου. επισεις μου ειπε πως οσοι με βοηθησαν θα εχουν προβλημα. Ηδη ειχαν και η μητερα μου και η γιαγια μου. η δεν μανα μου ειχε σημαδια και η γιαγια μου η οποια μενει πολλα χιλιομετρα μακρια η οποια με πηγε σε έναν παππουλη ειδε τη μεγαλη μορφη η οποια δεν της εκανε τιποτα. Αυτά σταματησαν όμως.
Ξεκινησα να εχω σημαδια και στο προσωπο. Να τονισω πως τα σημαδια μου είναι σαν να με εχεις καψει. Ξεκινησα να εχω σημαδια και στο προσωπο και μια ημερα εχα και πανω στο βλεφαρο. Από εκεινη την ημερα βλεπω θολα από το ένα ματι.
Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε ότι εχω μολυνση. Εγω γελαγα. Εκανα τη θεραπεια αλλα τιποτα φυσικα. Στο μεταξυ όλα πανε στραβα. Ψυχολογια, δουλεια του συντροφου όπως και διαρκεις πονοκεφαλοι.
Ξεκινησα ψυχολογο για την συμπεριφορα μου και δεν αντεξα και εξιστορησα τα γεγονοτα παρ ολο που φοβομουν μη με παρει για τρελλη αφου και εγω η ιδια τον εαυτο μου για σχιζοφρενη τον ειχα. Η ψυχολογος παγωσε μολις της εδειξα τα σημαδια μου. μοπυ ειπε πως εχει μια ακομα περιπτωση. Συναντηθηκα με την άλλη γυναικα ενώ 2 μερες πριν την συναντηση ο συντροφος μου κοιμηθηκε σπιτι και ενώ φανταζομουν ότι αυτό δεν θα ερθει, ηρθε και το ειδα μονο εγω εκανα σαν τρελλη. Εκεινο δεν με πειραξε αιωρηθηκε στο προσωπου του συντροφου μου σε αποσταση αναπνοης και σε εμενα και εφυγε παρα πολύ γρηγορα σε σχεση με άλλες φορες οστοσο πριν φυγει μου χαμογελασε. Εκεινος δεν ειδε τιποτα. Το επομενο βραδυ ηρθε το θεριο μαζι με ένα χειροτερο πλασμα διαβολικο και με σακατεψαν. Ειμαι μια εβδομαδα και δεν μπορω να καλυψω τις πληγες μου.
Η κοπελα λοιπον που προειπα μου ειπε πως της συνεβαιναν τα ιδια και μονο που εκεινη παντρευτηκε και όταν αυτό ερχοταν και ηταν ο αντρας της εκει εκεινο εκανε σημαδια στο 3 μηνων βρεφος της. Ετσι καποια στιγμη χωρισε με τον συντροφο της όμως ακομα και σημερα όταν θα συναντηθουν το βραδυ θα εχει προβληματα. Η γυναικα αυτή σημερα είναι 39-40 χρονων με ένα παιδι στα 10 πανεμορφη αλλα γεματη σημαδια παντου. Δεν μπορεσε να το λυσει. Το θεμα είναι πως μου ειπε πως θα δω κι αλλα και χειροτερα.
Να τονισω πως δεν τα βλεπω στον υπνο μου ειμαι ξυπνια και η ψυχολογια και η δικια μου και του συντροφου μου πιο πατο δεν παει όμως αυτό με βγαζει τρελλη πλεον.
Και θελω να ρωτησω: ειχε κανεις αναλογη εμπειρια? Τι μπορει να είναι? Πως λυνεται?
Πιστεψέτο βαθιά μέσα σου και πήγαινε σε ένα τραγόπαπα να το συζητήσεις...
που ξέρεις μπορεί ο χριστούλης και ο άγιος φανούριος να σε βοηθήσουν.. ![]()
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
ΥΓ Καλή νύχτα και πάλι
Μη μπαίνεις και σε κόπο...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Γεια σου Κυριακή, καλώς ήρθες.
Διάβασα την ιστορία σου με ενδιαφέρον. Αυτά που γράφεις είναι αρκετά τρομαχτικά. Θα σου έλεγα κι εγώ να συζητήσεις το ζήτημα με έναν ψυχολόγο, αλλά λες ότι το έκανες. Δεν κατάλαβα όμως τελικά τι απέγινε η συζήτηση με την ψυχολόγο. Σου είπε για την άλλη κοπέλα, τη συνάντησες, κ.λπ. Από την πλευρά της ψυχολογικής υποστήριξης που έχεις, το θέμα σταμάτησε εκεί; Συνεχίζεις να βλέπεις την ψυχολόγο;
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα πρέπει να απευθυνθείς στον κατάλληλο άνθρωπο (όχι απλώς ψυχολόγο, αλλά τον κατάλληλο-ικανό ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή) να το δείτε μαζί το θέμα με μια συνέχεια. Η ενασχόληση με παππάδες, τρισάγια, κ.λπ. μπορούν να μεγενθύνουν το πρόβλημα, ή να το καλύψουν κάτω από το χαλί με υποτιθέμενα ξόρκια (από αυτά που επιτρέπει η εκκλησία, τα δικά της τα ξόρκια δηλαδή).

quote:Να σε ρωτήσω κάτι Κυριακή; Τα της χριστιανικής θρησκείας, ευχέλαια κλπ, τα 'χεις δοκιμάσει;
αι θελω να ρωτησω: ειχε κανεις αναλογη εμπειρια? Τι μπορει να είναι? Πως λυνεται?
quote:
Εφερα έναν παπα στο σπιτι και μου εκανε αγιασμο και μου διαβασε μια ευχη του αγ. Κυπριανου. Δεν εγινε τιποτα.
quote:
εκεινη την ημερα πηγαμ ε τη μητερα μου στον αγ κυπριανο στη Χασια και από εκει ξεκινησε η ερευνα μου.
quote:
συνεχισα να πηγαινω σε παπαδες να εξομολογουμαι νηστεψα κοινωνησα διαβαζω κάθε μερα τεραστιες προσευχες αλλα τιποτε.

Απο αυτα που εχω διάβασει, τα της εκκλησίας έπρεπε να πιάσουν... Σταυρό φοράς ή κανένα φυλαχτό; Δοκίμασε να ζητήσεις απο αυτές τις οντότητες να φύγουν (χωρίς να τις φοβάσε). Αν δε δουλέψει πάλι κάπου είχα διάβασει (και στο supernatural το είχα δει) πως αν κάνεις έναν κύκλο απο αλάτι στο μέρος όπου είσαι δε μπορούν να σε πειράξουν.
Αν πάλι δε δουλέψει θα σου πω κάτι το οποίο είναι created by me. Πάρε ένα καθρέφτη (και καλλυντικών μας κανει), συγκεντρώσου στο είδωλο σου και στη συνέχεια γύρνα τον απο την άλλη μεριά και κανε έναν κύκλο έτσι ώστε να απεικονιστούν και οι 4 τοίχοι του δωματίου και πες: << Τα μάγια που μου καναν πίσω τα γυρνώ, ότι μου έχουν κανει να το πάθουν στο διπλό>> 3 φορές. Για να πετύχει πρεπει να έχεις πίστη στην εσωτερική σου δύναμη και στη συνέχεια να μην σκέφτεσαι καθόλου ότι έκανες.
Our seasons are reversed... My spring... Your fall...
Και καποια σημεια που ενδεχεται να λειτουργησουν επικουρικα
Αποχη απο ζαχαρη και κρεας για καποιο διαστημα , ενος μηνος τουλαχιστον μεχρι να διαπιστωσεις αν αυτα παιζουν καποιο ρολο στην κατασταση [και στα δυο εχει πολυ ευστοχα δοθει ο χαρακτηρισμος , τροφες της δυστυχιας]
ΟΙτροφες σου να ειναι το δυνατον φρεσκες και ζωντανες
Τελευταιο γευμα οχι μετα τις 19.00
Ολα αυτα τα εχω δει πραγματικα να αλλαζουν την οψη της ζωης μου [τουλαχιστον για οσο καταφερνω να τα κανω]
Επισης σεξουαλικη αποχη για καποιο διαστημα δεν εκανε κακκο σε κανεναν
Και ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ
quote:Αποχη απο ζαχαρη και κρεας για καποιο διαστημα , ενος μηνος τουλαχιστον μεχρι να διαπιστωσεις αν αυτα παιζουν καποιο ρολο στην κατασταση [και στα δυο εχει πολυ ευστοχα δοθει ο χαρακτηρισμος , τροφες της δυστυχιας]
Αίσχος, αυτα είναι φαγητα της παρηγοριάς και οχι της δυστυχίας. Εάν κακοπαθαινα κάθε φορά που έτρωγα ζάχαρη ή κρέας, τωρα δεν θα ήμουν ούτε σε θέση να πληκτρολογησω.
quote:ΟΙτροφες σου να ειναι το δυνατον φρεσκες και ζωντανες
Τελευταιο γευμα οχι μετα τις 19.00
Αν φάει στις 00.00 θα τη σκοτώσει ο Σατανάς; Επίσης όταν λες φρέσκια και ζωντανή εννοείς να τρώει κυνήγι η κοπέλα;
quote:
Επισης σεξουαλικη αποχη για καποιο διαστημα δεν εκανε κακο σε κανεναν
Δεν φτάνει που την κυνηγάνε τα πνεύματα και την βασανίζουν, θα απέχει και απο το σεξ; Αυτό παραπάει...
quote:Δυστυχώς θα συμφωνίσω με τον xristosxatz. Εντούτοις αυτό είναι άσχετο με το πρόβλημά της, αν είναι "μεταφυσικής".. φύσεως.
Αίσχος, αυτα είναι φαγητα της παρηγοριάς και οχι της δυστυχίας. Εάν κακοπαθαινα κάθε φορά που έτρωγα ζάχαρη ή κρέας, τωρα δεν θα ήμουν ούτε σε θέση να πληκτρολογησω.
Αυτό που θα έπρεπε να κόψεις είναι κοκα κόλες, ποτό και γενικά οτιδήποτε απέχει πολύ απ' τη φύση. Βασικά καλύτερα να κόψει όλα τα αναψυκτικά και τους χυμούς, με εξαίρεση ίσως ορισμένες καλές μάρκες (ως προς τους χυμούς).
Επίσης να ακούει καλή μουσική, όπως μπαχ, μπετόβεν, μοζαρτ κλπ.
Το σεξ πράγματι μπορεί να κάνει χειρότερες τις κατάστασεις (και συχνά είναι και η αιτία τέτοιων καταστάσεων). Οι πολλές σχέσεις δημιουργούν προβλήματα, αλλά δε θα επεκταθώ πάνω σε αυτό για να μην ακουστώ πουριτανός. Το ευαγγέλιο μιλάει καθαρά πάντως, πολύ καθαρά.
quote:Καλό θα ήταν να μελετήσεις τα εσωτεριστικά κείμενα του κόσμου, για να 'χεις μια κατανόηση πάνω στο ζήτημα. Και φυσικά τις αγίες γραφές, για αρχή.
Δεν φτάνει που την κυνηγάνε τα πνεύματα και την βασανίζουν, θα απέχει και απο το σεξ; Αυτό παραπάει...
quote:
Το κρεας για καποιους λογους δημιουργει ευεξαπτους χαρακτηρες
Η ζαχαρη αποδυναμωνει το νευρικο συστημα και δημιουργει ελειψη ενεργειας με οτι αυτο συνεπαγεται
Η προσκαιρη παρηγορια που σου προσφερεται απο αυτες τις τροφες ανταλασεται με την διαιωνιση των προβληματων που προκαλουν
quote:
Αν φάει στις 00.00 θα τη σκοτώσει ο Σατανάς; Επίσης όταν λες φρέσκια και ζωντανή εννοείς να τρώει κυνήγι η κοπέλα;
Μετα τις 19.00 ο μεταβολισμος πεφτει και ολο το συστημα τεινει να αναπαυθει
Οταν λοιπον εμεις του βαζουμε φαγητο εμποδιζουμε αυτην την φυσικη διαδικασια
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα δυσλειτουργια του πεπτικου συστηματος [κατασταση που συμφωνα με την ανατολικη ιατρικη εχει σχεση με την υγεια ολοκληρου του ψυχοσωματικου συστηματος]
Ελειψη ενεργειας την επομενη μερα την οποια αν καποιος δεν ξερει να την διαχειριστει καταληγει σε εναν αρνητικο νου με ολες τις συνεπειες
Επισης ειναι σε ολους γνωστο οτι γευματα τις βραδυνες ωρες σχετιζονται αμεσα με το κατωτερο αστρικο
Οταν λεω φρεσκια και ζωντανη ,ενοω οχι τροφες που ειναι σε κονσερβα ,πολυμαγειρεμενες και πολυκαιρισμενες γιατι χανουν εκτος απο τις βιταμινες τους ,και ολη την ζωη που μπορει να εχουν,
ΠΧ φρουτα λαχανικα δημητριακα και οσπρια
Δεν είναι θέμα μουσικής γιατι εγώ εκτός απο τα συμπτώματα της Κυριακής θα είχα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μαζί με παράλυση των άκρων...
Συμφωνώ στο ότι οι σχέσεις δημιουργούν προβλήματα αλλα οχι ότι το σεξ θα σε κανει να έχεις παραισθήσεις... Το σεξ δεν είναι η βρώμικη πράξη που περιγράφει η εκκλησία, αν δεν είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι το σεξ είναι αμαρτία δεν θα ήταν ένα θέμα ταμπού και οι γονείς θα το συζητούσαν με τα παιδιά τους πράγμα που θα βοηθούσε στην πρόληψη της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.
quote:
Εντούτοις αυτό είναι άσχετο με το πρόβλημά της, αν είναι "μεταφυσικής".. φύσεως.
Ενας αρνητικος νους ειναι πολυ πιο ανοχυρωτος απεναντι στις αρνητικες δυναμεις αυτο ενοουσα οταν ελεγα οτι ολα αυτα μπορει να ειναι μια επικουρικη βοηθεια στο προβλημα
quote:
Το σεξ δεν είναι η βρώμικη πράξη που περιγράφει η εκκλησία, αν δεν είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι το σεξ είναι αμαρτία δεν θα ήταν ένα θέμα ταμπού και οι γονείς θα το συζητούσαν με τα παιδιά τους πράγμα που θα βοηθούσε στην πρόληψη της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.
Το σεξ μπορει να ειναι η αιτια για μυρια αποτελεσματα που μπορει και να ειναι εκ διαμετρου αντιθετα
Εξαρτωνται κυριως απο το ποσο συμβατος ειναι ο καθενας με τον συντροφο του ,και απο ποια ειναι τα συναισθηματα που εχει κανεις για τον αλλο
Υπαρχουν βεβαια και αλλοι παραγοντες ομως δεν θα επεκταθω παραπερα
quote:Το κρέας δίνει πολύ yang στον οργανισμό, ενός είδος chi. Αυτό εξάπτει τα πάθη, γιατί δεν έχουμε μάθει να το χρησιμοποιούμε, όπως γενικά την ενέργειά μας.
Το κρεας για καποιους λογους δημιουργει ευεξαπτους χαρακτηρες
quote:Το ίδιο και τα γεύματα κακής ποιότητας, τα αναψυκτικά, και διάφορες άλλες κακές συνήθειες και τρόφιμα κακής ποιότητας.
Επισης ειναι σε ολους γνωστο οτι γευματα τις βραδυνες ωρες σχετιζονται αμεσα με το κατωτερο αστρικο
quote:Μπράβο. Και κατα το δυνατόν, βιολογικά (όχι μεταλλαγμένα-ντοπαρισμένα).
Οταν λεω φρεσκια και ζωντανη ,ενοω οχι τροφες που ειναι σε κονσερβα ,πολυμαγειρεμενες και πολυκαιρισμενες γιατι χανουν εκτος απο τις βιταμινες τους ,και ολη την ζωη που μπορει να εχουν,
ΠΧ φρουτα λαχανικα δημητριακα και οσπρια
quote:Ωραία παρατήρηση Camelot. Επομένως είναι αλήθεια.
Camelot
Χυμούς να μην πίνει καθόλου, φτιάχνονται απο τα πιο άθλια φρούτα και αυτό το λέω εκ πείρας...
quote:Η αλήθεια είναι και εγώ δεν θεωρώ οτι αυτά απο μόνα τους θα λύσουν το πρόβλημά της, αλλά συμφωνώ με το οτι δίνει αυτές τις συμβουλές.
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι σχέση μπόρεσ να έχει η διατροφή με τα πνεύματα, τα σημάδια πνιγμού, τους πονοκεφάλους, τις μολύνσεις και την παράξενη διάθεση, εκτός και αν η κοπέλα έχει φάει δηλητηριώδη μανιτάρια και παραισθησιογόνους καρπούς, καπνίσε χόρτο, πήρε LSD και ήπιε τον Βόσπορο που λέει και το τραγούδι.
Ανέφερες κάτι άλλο, τα ναρκωτικά. Πράγματι αν έχει παρελθόν αυτή (ή αυτός) σε ναρκωτικά, μπορεί να σσχετίζεται με όσα συμβαίνουν.
quote:Εννοείται, απλά το αναφέρω στα πλαίσια του πώς χτίζεις την πνευματική σου υγεία. Και εγώ κάποτε άκουγα δυνατή μουσική.
Δεν είναι θέμα μουσικής γιατι εγώ εκτός απο τα συμπτώματα της Κυριακής θα είχα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μαζί με παράλυση των άκρων...
quote:..Πολλά μπορεί να σε κάνει το σεξ. Δεν είναι οτι θα κάνει σεξ και θα δει παραισθήσεις, απλά το σεξ είναι μια τελετουργία, είναι απο τη φύση της πράξη σχετική με την ενέργεια δηλ. τη μαγεία. Πρέπει να το σεβόμαστε και οι περισσότερο δε το σεβόμαστε. Είναι μια μαγική πράξη.
Συμφωνώ στο ότι οι σχέσεις δημιουργούν προβλήματα αλλα οχι ότι το σεξ θα σε κανει να έχεις παραισθήσεις..
quote:Σε αυτό εν μέρει συμφωνώ αλλά ταμπού είναι μόνο στη θεωρία. Στη πράξη ο καθένας κάνει οτι γουστάρει και το σεξ ειναι το ναρκωτικό που προωθείται περισσότερο στην εποχή μας, και προωθείται ως τέτοιο, δηλαδή ως ναρκωτικό. Διάσημο νακρωτικό. Όποιος πέσει στη παγίδα, τσουπ, έπεσε. Και οι περισσότεροι πέφτουν και είναι ένας απ' τους πολλούς λόγους που καταστρέφονται οι οικογένειες και πάμε κατα διαόλου. Αγοράζουμε οτι μας πλασάρει φτηνά η τηλεόραση, το ίντερνετ και όλα τα μέσα.
ο σεξ δεν είναι η βρώμικη πράξη που περιγράφει η εκκλησία, αν δεν είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι το σεξ είναι αμαρτία δεν θα ήταν ένα θέμα ταμπού και οι γονείς θα το συζητούσαν με τα παιδιά τους πράγμα που θα βοηθούσε στην πρόληψη της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.
Edited by - Πύρινος on 31/03/2013 23:39:06
quote:
Ενας αρνητικος νους ειναι πολυ πιο ανοχυρωτος απεναντι στις αρνητικες δυναμεις αυτο ενοουσα οταν ελεγα οτι ολα αυτα μπορει να ειναι μια επικουρικη βοηθεια στο προβλημα
Και για να γινω πιο σαφης ενας αρνητικος νους γινευαι μαγνητης για τις αρνητικες δυναμεις
quote:
.Πολλά μπορεί να σε κάνει το σεξ. Δεν είναι οτι θα κάνει σεξ και θα δει παραισθήσεις, απλά το σεξ είναι μια τελετουργία, είναι απο τη φύση της πράξη σχετική με την ενέργεια δηλ. τη μαγεία. Πρέπει να το σεβόμαστε και οι περισσότερο δε το σεβόμαστε. Είναι μια μαγική πράξη.
ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!