- Νυχτερινη επισκεψη με καψιματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Our seasons are reversed... My spring... Your fall...
Ειναι τακτικες οι οποιες οταν καποιος διακρινει την αποτελεσματικοτητα τους, απαιτει απο τον εαυτο του την συνεχη τηρηση αυτων
Πραγμα που βεβαια δεν θα το χαρακτηριζα και σαν το ευκολοτερο στον κοσμο
Αυτο που ενοω ειναι, αν θα μπορουσες να διακρινεις την διαφορα αλλαζοντας αυτες τις συνηθειες
Οσα αφορα εμενα εχω δει να αλλαζει η ζωη μου παρατωντας αυτες τις συνηθειες,και το ενοω οταν λεω οτι ενας νους που η αρνητικοτητα του εχει σαν αιτια,ασχημη σεξουαλικη συμπεριφορα,και καταναλωση ζαχαρης ,[και ενοειται οτι προερχεται απο αυτην ] γινεται η αιτια να γινομαστε μαγνητης για τις αρνητικες οντοτητες
Στο παρακατω κειμενο απο ''το ποτηρακι ο φιλος-η Yngwie δινει μια αποψη για το ποσο σημαντικη ειναι η καθαροτητα οταν καποιος εχει να κανει με υπερφυσικες οντοτητες
Ειναι επισης ενα τοπικ απο οπου θα μπορουσες ενδεχομενως να αντλησεις πολλες χρησιμες πληροφοριες
quote:
Yngwie
Μέλος 2ης ΒαθμίδαςGreece
194 Μηνύματα Απεστάλη: 13/11/2003, 02:32:10
quote:
Ο Φίλος YHVH έγραψε: Ένας γνωστός μου προχθές είχε την εξής ιδιοφυή ιδέα: Ήθελε να κάνει επίκληση πνευμάτων αλλά είχε ακούσει ό,τι λέγεται και εδώ, έκανε πρώτα LBRP (για να μην έρθει κακό πνεύμα ντε) και μετά επίκληση... Φυσικά κανένα πνεύμα δεν πλησίασε καν, ενώ αυτός παραλίγο να λιποθυμήσει. Γιατί παραλίγο να λιποθυμήσει?? Επειδή χρησιμοποίησε 2 άκρως αντίθετες τεχνικές σε συνδυασμό???Ο φίλος ΩΝ έγραψε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LBRP ΑΚΡΙΒΩΣ ! ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!'
ΦΙΛΕ EVIL ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ? ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΑΞΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΩΣ Ο WICCA ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕ ΠΟΤΗΡΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ !ΤΕΣΠΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!Καλοί μου φίλοι συνιστώ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Για τον φίλο YHVH και ΩΝ. Ο φίλος σου κόντεψε να λιποθυμήσει για διάφορους πιθανούς λόγους και θα τους παραθέσω καθώς έχω ψάξει το LBRP σχεδόν σε κάθε τεχνική του πλευρά και το έχω κάνει εκατοντάδες φορές. Το συγκεκριμένο τελετουργικό υπάρχει σε τουλάχιστον 5000 σελίδες στο Ιντερνετ.
1ον Το LBRP χρειάζεται πολύ καλή δυνατότητα οραματισμού (visualization) καθώς δεν δουλεύουμε μόνο στο φυσικό πεδίο αλλά ταυτόχρονα και στο Αστρικό. Πρέπει να έχουμε κάνει αρκετές ώρες ασκήσεων οραματισμού και διαλογισμού.Ενώ κάνω το τελετουργικό (με κλειστά μάτια για συγκέντρωση) και σχεδιάζω το πεντάγραμμο στο φυσικό επίπεδο η συνείδηση μου είναι αλλού, σε Ναό πάνω στο Αστρικό το οποίο πήρε εβδομάδες να φτιαχτεί (σαν να φτιάχνατε ένα αυτοκίνητο κομμάτι κομμάτι στο μυαλό σας με την παραμικρή λεπτομέρεια).
2ον Επειδή το LBRP απαιτεί αυτόν τον οραματισμό ο ανεκπαίδευτος νούς παθαίνει υπερφόρτωση και για αυτό πολλοί έχουν τρελαθεί με τις μαγικές πρακτικές γιατί η διεύρυνση της συνείδησης και του Νού θέλουν μικρά βήματα,αρχίζουμε με οραματισμό, διαλογισμό κτλ και σιγά σιγά μπαίνουμε στην συνειδητή ονειροπόληση για να εισέρθουμε στο χώρο του Αστρικού πεδίου.
Το LBRP όπως και κάθε τέτοιο τελετουργικό ανυψώνει την συνείδηση σε φοβερά επίπεδα για να συνεχίσει ο τελετουργός κάποια εργασία.
Για αυτό και απαιτεί ασκήσεις πρίν την πρώτη μας απόπειρα αλλιώς θα λιποθυμήσουμε όπως ο φίλος μας ή θα προκαλέσουμε νοητική ανισσοροπία στον εγκέφαλο μας με τέτοια κόπωση. Επίσης χωρίς οραματισμό δεν είναι τόσο δυνατό για αυτό και δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνο στο φυσικό επίπεδο γιατί η προστασία του είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη.
3ο Οι πεντάλφες πρέπει να σχεδιαστούν γεωμετρικά τέλεια στον αέρα και με πραγματική πίστη, ειδάλλως δεν "πιάνουν".Αυτο αναφέρουν πολλοί σοβαροί στο χώρο τελετουργοί και προειδοποιούν για την τελειότητα οποιουδήποτε γεωμετρικού σχήματος στο φυσικό επίπεδο καθώς αντανακλάται στο Αστρικό πεδίο. . Εγώ ξεκίνησα κάνοντας τες σε πίνακα με κιμωλία με κλειστά μάτια. Επίσης και στη φαντασία σας πρέπει να σχεδιάζονται ως μπλέ φωτεινές γραμμές σε μαύρο φόντο. Επίσης οι πεντάλφες πρέπει να κλείνουν τέλεια στο τελείωμα, ειδάλλως κάποιος επισκέπτης μπορεί να "εισέρθει" μέσω κακοσχεδιασμένου συμβόλου.Δεν πρέπει να αφήνουμε ανοιχτές πύλες.
4ο Το LBRP έχει και κάποιον κύκλο τον οποίο σχεδιάζουμε με τη φαντασία μας υποτίθεται στο Αστρικό πεδίο. Ο Κύκλος είναι με άσπρο φώς, αλλά το άσπρο φώς ελκύει όλων των ειδών τα όντα, άρα είναι σαν να βγάζεις φωτοβολίδα στο Αστρικό πεδίο και να λές Γιούχου εδώ είμαι.Αυτο είναι ένα μειονέκτημα του εν γένει. Ο κύκλος πρέπει να κλείσει τέλεια, είναι για ένα μικρό δωμάτιο και άν βγεις απο αυτό χάνει την ισχύ του και πρέπει να ξαναγίνει.
5ο τα ιερά εβραικά ονόματα του Θεού που φορτίζουν τα πεντάγραμμα όπως το ΥΗVH δεν πρέπει να προφέρονται χύμα, αλλά βιμπράρονται. Το βιμπράρισμα θέλει εξάσκηση όμοια με αυτή του επαγγελματία υψίφωνου. Την ώρα που σχεδιάζουμε το πεντάγραμμο και μόλις το κλείσουμε φανταζόμαστε ότι εισπνέουμε αυτο το εβραικό θείο όνομα έως ότου κατέβει στα πόδια μας και ύστερα ανεβαίνοντας γραφτεί στα εβραικά στην καρδιά μας με χρυσά ή λευκά γράμματα. Στην συνέχεια το εκπνέουμε συλλαβιστά σιγανά αλλά με όλη μας την δύναμη (O Crowley π.χ έλεγε ότι ο μαθητής δεν πρέπει να έχει ούτε τη δύναμη να σταθεί όρθιος και η ένδειξη ιδρώτα είναι καλό σημάδι)εκπνέοντας σαν σίφουνας νιώθοντας το να δονείται μέσα στο κεφάλι μας και το φανταζόμαστε να βγαίνει απο μεσα μας και να ανοίγει μεγαλώνοντας πρός το άπειρο σαν φωτοβολίδα για να δώσουμε σήμα πρός τα εκεί, να δονήσουμε το σύμπαν ουσιαστικά.
Απο την μικρή μου πείρα αντιλήφθηκα ότι θέλει πολύ πίστη τόσο όσο όταν τρέμει κάποιος προσευχόμενος στο θεό. Εάν δεν γίνει έτσι μην περιμένετε επιτυχία.
5)Η επίκληση των Αρχαγγέλων για να φυλάξει το χώρο μας προυποθέτει πίστη σε αυτούς και αφού έχουμε φτιάξει τόσο τέλεια την μορφή τους στη φαντασία μας διαλογιστικά που με το που κλείνουμε τα μάτια μας τους βλέπουμε σαν ζωντανούς.Στην αρχή τους βλέπεις σαν φωτογραφίες αλλά αργότερα οι εικόνες τους ζωντανεύουν και βλέπεις ακόμα και τις χλαμύδες τους να κυματίζουν. Ακόμα όμως καινα τους σκεφτεί κανείς σαν τοπία π.χ έναν καταρράκτη για το Γαβριήλ ή ένα λιβάδι για τον Ουριήλ αρκεί.Φυσικά δεν ερχόμαστε σε επαφή άμεσα με τους ίδιους ακόμα και άν μας μιλήσουν για κάποιο θείο δίδαγμα, αλλά με τις κοσμικές ακτίνες τους.
Πρέπει να δημιουργηθούν δηλαδή οι απαραίτητες σκεπτομορφές για να "κατοικήσουν" εκεί μέσα, να τους απευθύνουμε χαιρετισμό και με μεγάλο σεβασμό. Επίσης θέλει και καλό θυμίαμα. Βάζω αριστης ποιότητας μοσχολίβανο και σανταλόξυλο και κεριά αντίστοιχα με το χρώμα τους για Γή,Αέρα,Νερό και Φωτιά που αντιπροσωπεύουν.
6) Καθαρότητα ψυχής και πνεύματος είναι απαραίτητα. Τα θεία πνεύματα δεν εισακούγονται απο μολυσμένες ψυχές. Αφιερωση χρόνου για να απομακρυνθούν υλικές σκέψεις και κοσμικές έννοιες είναι απαραίτητη. Ενα καλό τελετουργικό μπάνιο με αλάτι είναι must πρίν το LBRP. Εάν υπάρχει και λινή ρόμπα ειδικά για αυτό το σκοπό είναι ακόμα καλύτερα. Ολα τα υλικά όπως κεριά,ρούχα, θυμιατήρια κτλ πρέπει να έχουν καθαγιαστεί με καποιο τελετουργικό, αντίστοιχη δουλειά με αυτή που κάνει ένας ορθόδοξος ιερέας, καθότι και αυτός εάν το καλοσκεφτούμε είναι απλά ένας λευκός τελετουργός μάγος. και εγώ πρίν απο κάθε LBRP ξεκινώ με το Πάτερ ημών και προσεύχομαι τόσο προσηλωμένα που συχνά πιάνω το σώμα μου να ριγεί. Φυσικά το LBRP σύμφωνα με πολλούς αποκρυφιστές μπορεί να γίνει και με άλλες θεότητες, υπάρχει και κάποιο site που αναφέρει Olympic LBRP με το δωδεκάθεο.7) Σημάδια επιτυχίας απο όσο έχω δεί μέχρι τώρα (για μένα τουλάχιστον)είναι
Α) Το να νιώθουμε ,μούδιασμα στην πλάτη σαν κρυο νερό απο τη μεριά του Γαβριήλ, ζεστό το χέρι μας απο την πλευρά του Μιχαήλ, πιθανά μία ευθυγράμιση του καπνού του θυμιατηριού πρός το ταβάνι, τρεμούλιασμα των κεριών σε κλειστό δωμάτιο, μία αίσθηση αγιότητας και "αποστείρωσης" του χώρου,μια αίσθηση παρουσίας και προστασίας στο χώρο κτλ
Β) Σημάδια αποτυχίας (τουλάχιστον για μένα που βαζω κεριά).
Αν ο οραματισμός μου δεν είναι καλός ή κάποια σκέψη υπεισέρθει την ώρα του οραματισμού η δουλειά καταστρέφεται και συνήθως το άσπρο κερί που αφιερώνω στο κέντρο κάνει επάνω του κάποια περίεργα μπιμπίκια σαν φολίδες. Το χω ψάξει παρα πολύ και το χουν δει και κανά δύο φίλοι και είναι πραγματικά ανεξήγητο.Για να το κάνει κανείς επιτυχώς θέλει δουλειά. Την 12η φορά που το έκανα και με κλειστή πόρτα στο δωμάτιο η μητέρα μου παραδίπλα είχε πέσει για ύπνο μετά απο μία κουραστική μέρα. Την επόμενη μου είπε οτι επάνω στο πρωτούπνι και όχι πλήρως κοιμισμένη είδε άγγελους και άλλα θαυμαστά. Λογικό γιατί στο πρωτούπνι είμαστε μεταξύ φυσικού υλικού και Αστρικού πεδίου. Αυτό μου έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω έως ότου γίνω "τεχνίτης"στο συγκεκριμένο τελετουργικό.
Τέτοιες τελετουργίες είναι παντοδύναμες, θέλουν καθαρή καρδιά, πίστη, προσήλωση,όχι για την πλάκα, σταγόνα οινόπνευμα, καθόλου φαγητό πρίν, απο πείρα έχω δεί ότι οι δυνάμεις και οι αισθήσεις πολλαπλασιάζονται εάν υπάρχει σεξουαλική εγκράτεια και είναι φοβερή εμπειρία που πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολύ σεβασμό.
Το LBRP μπορεί να χρησιμεύσει ως εξορκισμός του χώρου,εξορκισμός προσώπου, των κακών σκέψεων μας,προστασία απο κακά πνεύματα,αποπομπή σκεπτομορφών,προστασία απο μαύρη μαγεία και ψυχική μεταφυσική επίθεση και επίσης ως προετοιμασία-άνοιγμα καθώς πρέπει να ανοίγει και να κλείνει κάθε ενδιάμεση τελετουργική πράξη.
Επίσης κάνει την αύρα φωτομοντέλο όπως λέει και ο φίλος endorama.
Ο γνωστός αποκρυφιστής της Golden dawn και γραμματέας του Aleister Crowley έλεγε ότι ο μάγος 2 τελετουργικά πρέπει να κάνει καθημερινά στη ζωή του, το LBRP καιτο MIDDLE PILLAR. Μετά, όταν κάποιος τα έχει κάνει πάμπολλες φορές μπορεί να ξαπλώσει στο κρεβατι του και να το παίξει όλο video στο μυαλό του επάνω στο Αστρικό πεδίο ή να έχει αποκτήσει τέτοια αύρα που φυσάει απλώς στις τέσσερις γωνιές του δωματίου εξαγνίζοντας αστραπιαία το χώρο (αυτά φυσικά σε υψηλούς βαθμούς).Βλέπετε λοιπόν φίλοι μου ότι δεν αρκεί το να πάρουμε ένα βιβλίο και να εφαρμόσουμε ένα τυπικό. λειπει η μαγιά για να γίνει το ψωμί. Θέλει εκπαίδευση όπως το κάθε τι, είναι όπως ένα μουσικό όργανο. Αλλοι έχουν το ταλέντο και το πιάνουν αμέσως, άλλοι προσπαθούν και τους έρχονται κάπως εύκολα και άλλοι το κατακτούν κάπως δυσκολότερα. Οποιος όμως ασχολείται με το αόρατο και είναι επίδοξος ποτεράς ή ποτηράς όπως λέτε ,και δεν εξαγνίζει κορμί,πνεύμα,ψυχή και χώρο με κάποια μέθοδος όπως το LBRP (η οποια δεν ειναι η μόνη) παίζει με τα ΣΙΔΕΡΑ και πιθανά φλερτάρει το ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΙΟ.
Ελπίζω να σας κάλυψα όσο μπορούσα επι του θέματος.Με αγάπη και εκτιμηση
Yngwie.
Σου ευχομαι το καλυτερο
quote:
Τέτοιες τελετουργίες είναι παντοδύναμες, θέλουν καθαρή καρδιά, πίστη, προσήλωση,όχι για την πλάκα, σταγόνα οινόπνευμα, καθόλου φαγητό πρίν, απο πείρα έχω δεί ότι οι δυνάμεις και οι αισθήσεις πολλαπλασιάζονται εάν υπάρχει σεξουαλική εγκράτεια και είναι φοβερή εμπειρία που πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολύ σεβασμό.Το LBRP μπορεί να χρησιμεύσει ως εξορκισμός του χώρου,εξορκισμός προσώπου, των κακών σκέψεων μας,προστασία απο κακά πνεύματα,αποπομπή σκεπτομορφών,προστασία απο μαύρη μαγεία και ψυχική μεταφυσική επίθεση και επίσης ως προετοιμασία-άνοιγμα καθώς πρέπει να ανοίγει και να κλείνει κάθε ενδιάμεση τελετουργική πράξη.
Αγαπητή Κυριακή αυτά που σου συνέβησαν εξηγούνται. Θα σου πω αυτά που γνωρίζω και από αυτά θα βγάλεις τα συμεράσματά σου. Αν θέλεις διευκρινίσεις μπορείς να με ρωτήσεις στη συνέχεια.
Ο άνθρωπος έχει εκτός από την ορατή ουσία του και αόρατες ουσίες που τη διαπρνούν. Αυτές είναι εν μέρει σε κάποια μορφή ως σώματα , τα λεγόμενα αόρατα σώματα και εν μέρει ως ενέργειες που ρέουν δια μέσου όλων των σωμάτων αυτών.
Η σύνδεση των σωμάτων γίνεται με ορισμένες ιδιαίτερες ουσίες κάθε σώματος που παίζουν το ρόλο γέφυρας. Αυτές δεν είναι σε μεγάλη ποσότητα μέσα μας και ο σκοπός όλων των μυητικών διαδικασιών είναι να υπάρξουν ώστε να λειτουργούμε ως μία ολότητα και όχι ως χαλαρά συνδεδεμένα μέρη ή σώματα.
Η ενοποίηση αυτή ονομάζεται μύηση και στο βουδισμό έχει συγκεκριμένα ονόματα. Το ίδιο και στις άλλες θρησκείες. Έχει πολλές φάσεις. Κανένα τυπικό δε θα σε βοηθήσει αν δεν σε συνδέει κάτι με αυτό, δηλαδή αν δεν έχεις κάποια βασική πίστη. Αν έχεις πίστη σε αυτό που κάνει δε χρειάζεται καν τυπικό. Η πίστη προϋποθέτει γνώση. Ο Βούδας έλεγε ότι πρέπει να αξιολογούμε τα πράγματα από το αποτέλεσμα. Ακόμη και τα πιο καλά μπορεί να είναι αναποτελεσματικά για μας αν δεν τα πιστευουμε , επειδή τα εμποδίζουμε να δράσουν. Υπάρχουν πολλές ιστορίες με λάμα που δε μπορούσαν να βοηθήσουν ανθρώπους ενώ σε άλλες περιπτώσεις υπάρχουν μη μύστες που πέτυχαν υπερφυσικά κατορθώματα.
Συνεπώς έχει σημασία πως τοποθετήσαι εσύ απέναντι σε αυτό που χρησιμοποιείς. Ίσως η εμπειρία αυτή να είναι μια αφορμή να ξεχωρίσεις μερικά πράγματα.
Επί του καψίματος τώρα. Το κάψιμο μπορεί να γίνει εξ όσων γνωρίζω με πολλούς τρόπους. Ξέρω δύο βασικούς: ο ένας είναι να οφείλεται σε δικές σου ουσίες (θα εξηγησω σε λίγο) και ο άλλος είναι να οφείλεται σε κάτι έξω από εσένα.
Γενικά οποιοδήποτε αόρατο ον δε μπορεί να εισέλθει στον προσωπικό μας χώρο, πόσο μάλλον να αγγίξει το σώμα μας αν πρώτα δεν αδυνατίσει η αύρα μας. Η αύρα περιβάλλει σαν αυγό τον άνθρωπο και δεν αφηνει να περάσει τίποτε αν δεν το θέλουμε.Εκτός από το περίβλημα έχει και κάτι σαν βελόνες πιο μέσα που όταν είναι κανείς υγιής και με ενέργεια έχουν μεγάλο μήκος και στέκονται "αισχμηρές" με την αιχμή τους προς τα έξω. Αν μειωθεί η ενέργεια πέφτουν και συρικνώνονται και ως προς το μέγεθος και ως προς την ακτινοβολία. Άρα σε εσένα η αύρα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.Πρέπει να ξανακλείσει και αυτό είτε θα γίνει προσωρινά από κάποιον που μπορεί να το κάνει ή θα γίνει με κάποιο φυσικό τρόπο αλλά πιο επώδυνο.
Ορισμένες δικές μας ουσίες , τα ένζυμα, έχουν πολλαπλές λειτουργίες και παράγοτναι στο συκώτι κυρίως. Λειτόυργούν ως γέφυρες με το λεγόμενο αιθερικό σώμα. Αν παραχθούν σε υπερβολική ποσότητα λόγω διανοητικής υπερ-λειτουργίας προς κάποια κατεύθυνση (άγχος,φόβος,πίεση κλπ) θα ενεργοποιήσουν κάποιους μηχανισμούς που προκαλούν τα λεγόμενα αυτοάνοσα νοσήματα. Δηλαδή θα ενεργοποιήσουν μικροοργανισμούς συνήθως φιλικούς σε πιο εχθρική συμπεριφορά προς το σώμα ή θα δράσουν τα ίδια τα ένζυμα στην περιοχή τους άμεσα διαλύοντας τα κύτταρα με κάποιο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μοιάζει με κάψιμο (στο δέρμα, ή εσωτερικό) η διάλυση αυτή ή με οποιαδήποτε άλλη ασθένεια. Είναι ευτύχημα να είναι έτσι γιατί αν ηταν στο νευρικό σύστημα θα ήταν χειρότερο.
Οτιδήποτε και αν είναι όμως θα επηρρεάζεται έντονα από την ψυχολογική σου κατάσταση η οποία είναι και το κλειδί της υπόθεσης.
Μπορείς να μειώσεις τις επιδράσεις με αυτές τις συμβουλές που έδωσαν πιο πάνω ορισμένοι φίλοι, περί διατροφής και σέξ. Το σεξ όχι από την άποψη της αμαρτίας αλλά από την άποψη ότι ενεργοποιεί χημικές διαδικασίες είναι καλό να αποφεύγεται για λίγο. Αν πάλι η αποχή ξεπεράσει τα όρια μπορεί να γίνει χειρότερο το φαινόμενο γιατί ο νους θα το σκέφτεται και όταν υπερλειτουργεί παράγονται πάλι αυτά τα φαινόμενα. Θα βρεις τη μέση λύση, η οποία είναι και η λύση για όλα , όπως έλεγε και ο Βούδας.
Προφανώς έχεις ασχοληθεί με κάτι εσωτεριστικό και ενίσχυσες τη δυναμη του νου σου ώστε να μπορεί να παράξει τέτοια φαινόμενα (διαλογισμός, συγκέντρωση , ασκήσεις ή τελετές). Γιαυτό χρειάζονται οι δάσκαλοι. Είναι κοινή πεποίθηση στην Ανατολή ότι τα ενεργειακά ρεύματα μπορούν να σε άψουν αν τα ενργοποιήσεις χωρίς να ξέρεις τι κάνεις. Το κάψιμο μπορεί να είναι κυριολεκτικό ή μεταφορικό, να καείς με τη λεγόμενη αυτόματη κάυση ή να σου προκαλέσουν προβλήματα υγείας.
Αναφορικά με αυτά που βλέπεις θα ήθελα να πω ότι είναι δυετερεύον. Τα αόρατα όντα για να εμφανιστούν πρέπει ή εμείς να δονηθούμε στο επίπεδό τους ή αυτά στο δικό μας ή σε κάποιο ενδιάμεσο και οι δύο. Όταν είναι ένα ανώτερο ον, αρκετά ανώτερο από εμάς, μπορεί να "κατέβει" σε εμάς και να το δούμε ξυπνητοί και με εγρήγορση και έχοντας τη λογική μας, γιατί έχει δικές του ουσίες και δε χρειάζεται από εμάς. Εμείς μπορούμε να το βοηθήσουμε αλλά δεν είναι απαραίτητο. Αν το θέλει μπορεί να εμφανιστεί από μόνο του. Αντιθέτως αν είναι πολύ χαμηλότερο από εμάς τότε δεν έχει δική του αυτονομία και μπορεί να εμφανιστεί μόνο αν του δώσουμε εμείς ουσίες από τα αόρατα σώματά μας μέσω του φόβου ή των έντονων συναισθημάτων ή και της άγνοιας , από λανθασμένες ενέργειές μας. Γιαυτό και αυτά ειδικεύονται στο πως να τα προκαλέσουν αυτά για να εμφανιστούν. Η παγκόσμιες παραδόσεις αναφέρουν πολλά στοιχεία καθώς και μεθόδους αποτροπής. Αν είναι σε επίπεδο σχεδόν ανθρώπινο θα είναι το φαινόμενο σε μικρότερη ένταση και πιο συνηθισμένο. Θα το βιώσουμε ως ευχάριστο ή δυσαρεστο όνειρο και μέχρι εκεί.Αν κανείς έχει έντονα συναισθήματα, ή ασχολείται ασύνετα με τον εσωτερισμό, δημιουργούνται μεγάλοι στρόβιλοι στην αύρα οι οποίοι μπορούν να διαπεράσουν και να την ανοίξουν για κάποια διαστήματα.
Τα χαμηλότερα όντα αν τα στέλνει κάποιος (προσωπικά δεν το πολυπιστεύω) τότε αυτός καταναλώνει από τη δική του ενέργεια.Το συνηθέστερο είναι να προκύψει κάτι από λανθασμένη δική μας ενέργεια επαναλαμβανόμενη.
Αν δεν βρεις κάποιον να σου λύσει το πρόβλημα σύντομα θα σου πρότεινα να βρεθείς σε έναν ιερό τόπο. Ιερό τόπος αν είσαι χριστιανή είναι κάθε εκκλησία ή κάθε τόπος που έζησε ένας άγιος ακόμη, και οπούδήπτοε βρίσκονται αντικείμενα αγίων. Πχ. πήγαινε σε ένα μοναστήρι για μερικές μέρες αν βρεις κάποιο να φιλοξενούν και παρατήρησε τι συμβαίνει. Εξακολουθεί ή εξασθενεί το φαινόμενο; Είπες ότι πήγες στη Χασιά. Παρακολούθησε και τις λειτουργίες , μπορείς να πιεις αγιασμό κλπ. Σήμερα είναι πρωτομηνιά και σε κάθε χριστιανικό ναό γίνεται αγιασμός και θα βρεις άμεσα. Μπορείς να το δοκιμάσεις. Είναι εύκολο και ανέξοδο. Αν είσαι βουδίστρια ή οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να βρεις τους αντίστοιχους τόπους και ανθρώπους και τα αντίστοιχα μέσα.
Δεν έχει την ίδια επίδραση κάτι που κάνεις αν δεν το πιστεύεις μέσα σου με αυτήν που έχει όταν το πιστεύεις.
Πρέπει να το συζητήσεις και με το σύντροφό σου επίσης επειδή το φαινόμενο εντάθηκε περίπου τότε που άρχισε και η σχέση σας. Θεωρώ ότι θα βρεις τη λύση.
Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να με ρωτήσεις.
Καλό απόγευμα.
Edited by - KALACHAKRA on 01/04/2013 18:29:54
quote:
.Πρέπει να ξανακλείσει και αυτό είτε θα γίνει προσωρινά από κάποιον που μπορεί να το κάνει ή θα γίνει με κάποιο φυσικό τρόπο αλλά πιο επώδυνο.
Κατ αρχην καλως ωρισες στην παρεα μας φιλε KALACHAKRA
Αν θα μπορουσες να μας δωσεις καποιες παραπανω εξηγησεις πανω στην παραπανω προταση σου
Με ενδιαφερει ιδιαιτερα η δευτερη περιπτωση
Επισης αν εχεις ιδεα, για το τι θα μπορουσε να κανει κποιος αν σε καποια στιγμη που βρεθηκε με αποδυναμωμενη αυρα,καποιες σκεπτομορφες που ηδη υπηρχαν πηραν ''θα ελεγα τεραστιες διαστασεις ''
Καποιοι φοβοι ας πουμε