ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Aleister Crowley - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Aleister Crowley - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

BABALON31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
planeΜέλος
15/05/2003, 18:50:13
Δέν είμαι φάν του Crowley αλλά είμαι πολύ φάν του OZZY.
Το τραγούδι Mr. Crowley είναι απο τα καλύτερα που έχει βγάλει στην μετά Sabbath εποχή.
Πάντως μεγάλο σάλο είχε ξεσπάσει όταν τον είχαν βάλει οι Beatles (και όχι μόνο) στο εξώφυλλο απο έναν δίσκο τους.
Ακόμα λένε οτι ο Jim Morison είχε αγοράσει το σπίτι στο οποίο έμενε ο Crowley.

dimindyΜέλος
16/05/2003, 01:21:15
mpravo paidia.................................thamaste allo ena ANTHRWPAKI..................enan planemeno pou taxthike yper tou ligou anti tou pollou,yper tou swmatos anti tis psixis,.........................lypamai............ama perasete ta 15 kai tis parormiseis tis efiveias to xanakouventiazoume...........................................ayto pou prsefere o alister(mesa apo tin katalixi tou) stin skeptomeni koinwnia einai to exis:exe te panta to nou sas,min afineste sta pathi sas...........gia na min katantisete san k ayton.....................

WolffacedΜέλος
16/05/2003, 11:42:16
quote:

mpravo paidia.................................thamaste allo ena ANTHRWPAKI..................enan planemeno pou taxthike yper tou ligou anti tou pollou,yper tou swmatos anti tis psixis,.........................lypamai............ama perasete ta 15 kai tis parormiseis tis efiveias to xanakouventiazoume...........................................ayto pou prsefere o alister(mesa apo tin katalixi tou) stin skeptomeni koinwnia einai to exis:exe te panta to nou sas,min afineste sta pathi sas...........gia na min katantisete san k ayton.....................

dimindy εγώ δεν υποστήριξα τον Crowley ούτε και άλλοι από το forum. Απλή συζήτηση κάνουμε για αυτήν την παράξενη προσωπικότητα.

dimindyΜέλος
16/05/2003, 14:40:43
file wolf.........................den thelw na ti pw se kanenan......................sygnwmi an to yfos mou edwse tetoia entypwsi

ΓιώργοςΜέλος
16/05/2003, 17:21:30
quote:

υπαρχει τοσο μεγάλη βιβλιογραφία και πληροφορίες στο δυκτιο
που εξηγουν η τάσονται υπερ ...για το ...αν ο κρουλευ ηταν {ανθρωπάκι} και {πλανεμένος}
και αλλες τόσες που τον θεωρούν προφήτη...
που το βρίσκω εντελως ασκοπο να αναφέρω κατι παραπάνω.......

η ερώτηση μου ειναι εχεις διαβάσει κανενα βιβλίο του Α. η καμμια απο της εργασίες του..?

Γιώργος

Υ.Γ www.google.com - 1770 results για Alister Crowley μονο.......οχι ασχημα παντός για ανθρωπάκι

Γιώργος

shankaraΜέλος
21/05/2003, 22:30:19
Όταν διάβασα το βοοκ 4 όπου περιέχει και μια πραγματεία για την raja yoga του patanjali είχα έντυπωσιαστεί διότι συνεχώς αναφερόταν στην ανάγκη να σβήσουμε κάθε επιθυμία και εγώτητα και ο ίδιος παρασύρθηκε απο εντελώς ευτελέστατα πάθη όως τα ναρκωτικά.
ακόμη και στο liber al vel legis{book of the law}κάνει πολλές αναφορές σ΄αυτό του το πάθος.
Πάντως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι ο crowley είχε τρομερές γνώσεις πάνω στον δυτικό και ανατολικό αποκρυφισμό

astromanΝέο Μέλος
06/09/2003, 20:13:42
Μιλάτε όλοι για τον Crowley λες και είναι κάτι αξιοθαύμαστο, απόμακρο και κρυφό. Το ξέρετε ότι στην Αμερική, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες λειτουργούν θρησκείες στο όνομά του (Θέλημα) με πολλούς οπαδούς; και μου φαίνεται σαν να βρίσκονται σε ξένο site διάφοροι και να γράφουν για τον Χριστόδουλο. Όλοι κάνετε κριτικές τι ήταν και τι δεν ήταν. Το internet είναι γεμάτο με βιβλία του και ιστορίες. Το θέμα είναι ότι όλα σχεδόν είναι αλληγορικά και ο καθένας δίνει τις δικιές του ερμηνίες.

BLIND GUARDIANΜέλος
03/10/2003, 15:40:47
Καλά γιατί τσαντίζεστε με κάποια τοπικ. Ο αγαπητός συνφορουμίστας που το ανοιξε ζήτησε μια γνώμη η μια αποψη δεν ζητησε να τον κρίνετε αν θέλετε τσακωμόυς να ανοιξουμε ενα τοπικ να βρίσκεστε να τσακωνεστε. Το παραξενο είναι ενα μέγαλο θέμα που πιστεψτε με ο Κροουλη αποτελεί μέρος του.

Φιλικά ο τυφλος οδηγος και φύλακας της γνώσης.

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

dreamtrapΜέλος
03/10/2003, 16:25:34
Ο Τύπος της εποχή τον είχε ονομάσει ως τον "πιο κακό άνθρωπο του κόσμου". Η ζωή του ήταν ένα άθροισμα από σκάνδαλα και υπήρξε ένας "Μάγος" που, πράγμα σπάνιο, ήταν αναγνωρισμένος από εκατοντάδες μυστικιστικές αδελφότητες. Είναι γνωστός ως το Κτήνος, εννοώντας το Κτήνος του βιβλίου της Αποκαλύψεως, που ο αριθμός του είναι 666.

StavrosΝέο Μέλος
13/10/2003, 19:04:54
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑς ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟς. Ο ΛΟΓΟς ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΛ KaZaa ΕΠΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ Aleister Crowley - The Greek Qabalah.zip.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Aleister Crowley Ή ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΊΜΟΥ...

1+1=3
Until the skies turn blue...
Until the air of freedom strikes us...

ΓιώργοςΜέλος
14/10/2003, 23:58:41
quote:

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑς ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟς. Ο ΛΟΓΟς ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΛ KaZaa ΕΠΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ Aleister Crowley - The Greek Qabalah.zip.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Aleister Crowley Ή ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΊΜΟΥ...

ναι υπάρχει είναι ένα από τα Liber
μπορείς να το βρεις και στο παρακάτω Link..
http://www.chaosmagic.com/occultlibrary/crowley/greek.htm

Γιώργος
...μπορεί να μην το ξεκίνησα ... αλλά να είσαι σίγουρος θα το τελειώσω...