ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το Esoterica.gr, ΞΑΝΑ στη Τηλεόραση (Alpha T.V) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Το Esoterica.gr, ΞΑΝΑ στη Τηλεόραση (Alpha T.V) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Kelsos65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
31/01/2003, 15:28:58
quote:

Φυσικά η ερμηνεία των ονείρων ή το τί ακριβώς συμβαίνει όταν ονειρευόμαστε είναι άλλο θέμα...
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Και πολύ ενδιαφέρον μάλιστα φίλη darkangel, που απ'ότι τσέκαρα χθες, δεν υπάρχει κάποιο στα φόρουμς. Αν βέβαια δεν με ξεγέλασαν τα ματάκια μου. Οπότε, καλό θα ήταν να ανοίξουμε και ένα τέτοιο θέμα, μπορεί αν προλάβω να το ανοίξω εγώ, ή αν θες, άνοιξέ το εσύ. Εκτός αν υπήρχε κάποιο, οπότε οι συντονιστές, μπορούν να μας το φρεσκάρουν - έτσι δεν είναι;

Ας συνεχίσουμε όμως με εμπειρίες από όλους μας, που από ότι βλέπω έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Οσον αφορά δε τη σχέση υπνοβασίας και ESP, δεν ξέρω τι λένε οι ειδικοί, μπορούμε όμως ρωτώντας, να βγάλουμε μόνοι μας κάποια στατιστικά συμπεράσματα. Ρωτήστε φίλους, συγγενείς, κ.λ.π. που είχαν τέτοιες εμπειρίες υπνοβασίας, αν έχουν βιώσει κι άλλες "παράξενες"εμπειρίες,
κι εδώ είμαστε...

αυτή...που τα κατάφερε!

02/02/2003, 13:57:02
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΜΑΛΙΤΣΑ! ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΜΕΝΟ -ΠΙΣΤΕΥΩ

φιλη καθυ, μου αρεσε η προσεγγιση σου. φιλη darkangel το ιδιο ισχυει και για τη δικη σου προσπαθεια ερμηνειας.
θα ηθελα να θιξω το εξης -ισως ενδιαφερον στοιχειο- στο θεμα μας, που νομιζω -αν και δεν φημιζομαι ως πολυ προσεκτικη ανγνωστρια- οτι δεν εχει αναφερθει.

ΥΠΝΟΒΑΣΙΑ -ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΥΠΝΟΜΙΛΙΑ- ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

συμφωνα με την καθυ-ερμηνεια αυτο μπορει να οφειλεται στο οτι τα παιδια ειναι πιο 'ασταθη η αραια υλικα δοχεια (σωματα)' οποτε οι οντοτητες μπορουν να τα καταβαλλουν ευκολοτερα και συχνοτερα. ισως. ισως παλι συμφωνα με τον αγγελο του σκοτους να ειναι το υποσυνειδητο πιο παρεμβλητικο στα παιδια. αυτη η ερμηνεια μου προκαλει τη διατυπωση μιας υποθεσης -δεν γνωριζω αν υπαρχει σχετικη επιστημονικη βιβλιογραφια πανω στο θεμα.

ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ. ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΙΑΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝ- ΑΣΥΝ -ΑΠΟΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΝ- ΟΠΟΤΕ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ -ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ.

ακολουθωντας την παραπανω υποθεση και σχετιζοντας την με την υπνοβασια, το υποσυνειδητο που στα παιδια ελεγχει περισσοτερο το σωμα το ενεργοποιει ευκολοτερα απο οτι στους μεγαλυτερους ανθρωπους.

πολυ θα ηθελα να διαβασω την αποψη σας -οχι μονο τη δικη σας αλλα και καθε αλλου 'καλοθελητη' πανω σε αυτη τη διασταση του θεματος -αν η υπνοβασια ειναι συχνοτερη στα παιδια, αλλες ερμηνειες και τη γνωμη σας για τη δικη μου ερμηνεια.

Υ.Γ. Επειδη η διαφημιση ειναι παντα ενα αποτελεσματικο μεσο για την προωθηση, θελω να σας πληροφορησω οτι εχω ανοιξει ενα θεμα στο 'ΠΑΡΑΞΕΝΟ' -το πρωτο μου θεμα ως νεο μελος- σχετικα με την ΑΟΡΑΤΗ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ που θελω να πιστευω οτι ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα να σας προσκαλεσω να συμμετεχετε και στο θεμα αυτο.

ελπιζω να τα ξαναπουμε -και εδω και στο θεμα μου
ευχαριστω

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

Darkangel_78Μέλος
02/02/2003, 18:01:45
Γειά σας!!
Φίλη Λίλιθ καλώς μας όρισες και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Επίτρεψέ μου όμως μια μικρή διόρθωση...είπες:
quote:
ισως παλι συμφωνα με τον αγγελο του σκοτους

Άλλο άγγελος του σκότους και άλλο Σκοτεινός Άγγελος !!
Προτιμώ τη δεύτερη εκδοχή...
Φιλικά,ο Σκοτεινός Άγγελος!

03/02/2003, 01:42:23
συγνωμη, αν και το 'αγγελος του σκοτους' σιγουρα δεν ειναι αρνητικο.
τι αξια θα ειχε η μερα διχως τη νυχτα?
το σκοτος κατα τη γνωμη μου θεωρειται λανθασμενα αρνητικο

λιλιθ -η πρωτη γυναικα -και η γυναικα του σκοτους συμφωνα με την αρχαια εβραικη παραδοση

nitro912grΜέλος
03/02/2003, 16:26:44
endiaferon to 8ema pou exete anoi3ei edo alla exo mia aporia re paidia, ti einai to fenomeno ESP?

Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.

Darkangel_78Μέλος
03/02/2003, 22:19:56
Καλησπέρα παιδιά!
Καλή μου Λίλιθ δεκτή η συγνώμη σου! Δεν το έκανες από πρόθεση!!!
ΑΛΛΑ είναι σαν να σε φωνάζουμε με ένα όνομα που δεν είναι δικό σου...
Φυσικά και το σκότος δεν είναι αρνητικό!Μαζί με το φως κάνουν το ΕΝΑ!
Καληνύχτα σας!
Ο Σκοτεινός Άγγελος!

04/02/2003, 01:01:14
quote:

endiaferon to 8ema pou exete anoi3ei edo alla exo mia aporia re paidia, ti einai to fenomeno ESP?

ESP: Extra Sensory Perception
Εξω - αισθητήρια - αντίληψη

αυτή...που τα κατάφερε!

04/02/2003, 07:46:25
Φοβερό!

Σήμερα το πρωί παρουσίασα πάλι μία κρίση υπνοβασίας!
Μόλις συνειδητοπόιησα ότι βρίσκομαι ξανά στα φόρουμς...

αυτή...που τα κατάφερε!

subdeeΝέο Μέλος
07/02/2006, 06:17:47
γειά σας. καιρό τώρα παρακολουθώ το φόρουμ αλλά χτες συνέβη κάτι σχετικά με υπνοβασία και δεν ήθελα να αρχίσω καινούργιο θέμα, αρα χρησιμοποίησα αυτό.

χτες το βράδυ πριν πέσω για ύπνο, ρυθμισα το ρολόι μου και έβαλα το ξυπνητήρι για τις 8:15. ήμουνα παρα πολύ κουρασμένος και έπεσα νωρίς (21:00) για ύπνο. στις 6:15 το πρωί χτύπησε το ξυπνητήρι και ξύπνησα. κοιτάω το ρολόι και έλεγε 8:15. κοίταξα γύρω μου, ήταν πολύ σκοτεινά και κανείς άλλος δεν είχε ξυπνήσει. κοιτάω ένα άλλο ρολόι, και παραξενεύτηκα αλλά δεν έδωσα σημασία και ξαναέπεσα για ύπνο. κατα τις 8:10 ξαναξυπνάω, κοιτάω το ξυπνητήρι και έλεγε 10:10. παρ'όλα αυτά δεν αναστατώθηκα μην αργήσω για δουλειά γιατί ήξερα ότι ήταν 8:10 αμέσως. υποψιάζοντας πως είναι χαλασμένο το ρολόι, το έφτιαξα πάλι και έφυγα για τη δουλειά. μόλις γύρισα το απόγευμα κατα τις 6 ήλπιζα πως θα έλεγε 8 και έτσι θα έλυνα το πρόβλημα αγοράζοντας καινούργιο ξυπνητήρι. κι όμως έλεγε 6. κανένας δεν ήταν στο σπίτι άρα έβγαλα το συμπέρασμα πως υπνοβάτησα. αυτό όμως που με έχει απασχολήσει είναι, γιατί να βάλω το ρολόι δύο ώρες μπροστά; δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα άλλο στη ζωή μου. επίσης είναι δυνατόν μέσα σε λιγότερο απο δύο ώρες ύπνου να πέσω σε τόσο βαθύ ύπνο και να υπνοβατήσω; με έχει αναστατώσει αυτό και τώρα τελευταία έχει αρχίσει να πιάνει.... υπνοφοβία!

Burbulithra54Μέλος
07/02/2006, 14:41:17
Αγαπητε subdee!Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι ειναι αυτο το οποιο αναφερεις,αλλα κατι μου περναει απο το μυαλο.Μηπως δεν υπνοβατεις αλλα αυτο που σου συμβαινει εχει να κανει με την απωλεια της αισθησης του χρονου?Μπορει να συμβαινουν και τα δυο ταυτοχρονα ομως.Γιατι ειναι πολυ ευκολο,αν εισαι κουρασμενος,μεσα σε δυο ωρες(οπως ειπες)να πεσεις σε τοσο βαθυ υπνο που θα υπνοβατησεις κιολας.Γιατι να μην συμβαινει δηλαδη?Και εμενα μερικες φορες μου εχει τυχει να κοιμηθω για 15 λεπτα στον καναπε και οχι μονο να νομιζω οτι κοιμηθηκα τουλαχιστον ενα 8ωρο,αλλα και να εχω δει ονειρα με συνεχειες κιολας.Αρα αυτο που μπορει να σου συμβαινει ειναι να πεφτεις σε υπνο βαθυ και να "παιζεις" με το ξυπνητηρι και οταν ξυπνας να μην το θυμασαι,απλα!Ελπιζω να βοηθησα!
silverwhisperΜέλος
12/02/2006, 16:24:46
αυτο που θα σας αφηγηθω μου εχει συμβει αρκετες φορες.
δεν ειναι τοσο ψυχαγωγικη οσο της αμαλιας η του ανανα,αλλα ισως φταει οτι οι γονεις μου κλειδωνουν τις πορτες.

λοιπον,αυτο συνεβει πριν καμποσους μηνες,οσο ημουν ακομα 14 (τωρα μεγαλωσα,ειμαι 15).
τεσπα,μια ωραια πρωια ξυπνησα και η μανα μου με ρωταγε τι εκανα το προηγουμενο βραδυ στη κουζινα.λεει οτι ειχα βγαλει κατι κατσαρολες και τις γεμιζα με νερο και μετα επινα απο αυτες.
εγω δεν θυμομουν τιποτα,φυσικα,και η μανα μου,ισχυριζοταν οτι το εκανα ψεμματα.

Comments?

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...

Burbulithra54Μέλος
12/02/2006, 21:56:04
Αγαπητε silverwishper,αυτο που μας αναφερεις ειναι ενα κλασσικο περιστατικο υπνοβασιας.Δεν ειναι κατι ανησυχητικο!!!!!!!!!!Πλακα κανω!Και εγω οταν ημουν μικρη υπνοβατουσα ουκ ολιγες φορες.Εχεις κανενα αλλο περιστατικο να μας διηγηθεις?
silverwhisperΜέλος
16/02/2006, 13:59:04
ειμαι κοριτσακι!

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

silverwhisperΜέλος
16/02/2006, 14:00:53
ειμαι κοριτσακι!
οσο για αλλα περιστατικα δεν ειναι και πολλα εδω που τα λεμε.συνηθως γινεται το παραπανω,η απλα παω και κανω βολτες.οταν ημουν πιο μικρη,σηκωνομουνα το πρωι και βρισκομουν στο κρεβατι των γονιων μου.

silverlegendΜέλος
17/02/2006, 18:00:38
Subdee αυτό που έγραψες μου θυμίζει κάπως τα lusid dreams.Την άλλη φορά που θα βρεθείς στην ίδια κατάσταση κοίτα 2 συνεχόμενες φορές το ρολόι σου.Αν λέει διαφορετικές ώρες τότε.....Συγχαρητήρια,κατάφερες αυτό που προσπαθώ να κάνω εδώ κ κάποιους μήνες.Για να σε ενημερώσω τότε θα βρίσκεσαι στον "ονειρόκοσμο" δηλαδή θα ονειρεύεσαι και θα έχεις ελευθερία κινήσεων.Με άλλα λόγια θα κάνεις ό,τι θές μέχρι να ξυπνήσεις.Είναι τρομερή εμπειρία.

Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου

SavaothΜέλος
17/02/2006, 18:37:48
Silverlegend....πάλι πειράματα κάνεις....?
silverlegendΜέλος
17/02/2006, 23:42:15
Αυτή την φορά είναι ακίνδυνα................
Εφώ πάντος στον ύπνο μου δεν κάνω τπτ περίεργο εκτός από το ότι κάποιες φορές ξυπνάω σε κάποιες περίεργες στάσεις όπως σταυροπόδι η είμαι μισός κάτω απο το κρεβάτι κ μισός πάνω.

SavaothΜέλος
20/02/2006, 16:13:17
Μήπως όταν κοιμάσαι είναι και....καμία στο δωμάτιό σου....λέω....
silverlegendΜέλος
20/02/2006, 21:44:40
Μπορεί..........

Πάντως κάπου διάβαζα οτι κάποια άτομα κάνουν επικίνδυνα πράγματα στο ύπνο τους.Μπορεί ακόμα και να πεθάνεις αμα κάνεις τπτ κουφό...όπως να μαχαιρώνεσαι

p.u.r.p.l.eΝέο Μέλος
24/12/2006, 07:47:36
καλημερα.ειμαι νεο μελος και σας χαιρετω ολους.εχω υπνοβατησει τρεις φορες στη ζωη μου.δυστυχως θυμαμαι μονο τις 2.στην πρωτη με ξυπνησε η μαμα μου στην κουζινα μας και στην δευτερη με ξυπνησε μια ξαδερφη μου καθως κατεβαινα τη σκαλιτσα του κρεβατιου(ηταν 2 κρεβατια,πανω-κατω).ημουν μικρη οταν συνεβησαν αυτα αλλα το θυμαμαι σαν χτες.δεν θυμομουν καν πως ειχα βρεθει εκει.και στις 2 περιπτωσεις αισθανθηκα οπως αισθανομαστε ολοι οταν μας ξυπνανε μονο που δεν ημουν στο κρεβατι μου...διαβασα οτι η υπνοβασια ειναι συνηθες φαινομενο σε μικρα παιδια και ειναι αποτελεσμα ψυχικων διαταραχων απο ασημαντα γεγονοτα,οπως το να χασει ενα παιχνιδι του η να αντιμετωπισει το θυμο των γονιων του κτλ.αυτα.επειδη ειναι πρωι και ειμαι αυπνη και γραφω μηχανικα σας χαιρετω.καλημερα!