ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

galadriel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/05/2005, 22:47:09
Ο βήχας του Ιουστινιανού δεν έχει μεταφραστεί ακόμη.
Εξού και η δυσκολία να κατανοηθεί ως τις μέρες μας η δημιουργία
του Βυζαντίου.

δεν είναι σανσκριτικά
δεν είναι αρχαιογερμανικά
δεν είναι λατινικά
δεν είναι γραμμική β'

είναι ελληνικά ΑΑ'

Galadriel

Υ.Γ. φαίνονται και δια γυμνού οφθαλμού...

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

07/05/2005, 23:42:52
συγνώμη λάθος μήνυμα μου το παρόν ,ας το σβήσει κάποιος διαχειριστής για να μην αλλοιώνει την πορεία της συζητήσεις των συμμετεχόντων.

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 07/05/2005 23:50:30

Edited by - τυχερουλης on 07/05/2005 23:51:22

08/05/2005, 00:28:20
Δυστυχώς τυχερούλη, στο συγκεκριμένο θέμα δεν φανήκαμε καθόλου...τυχερούληδες!
Το χρονικό περιθώριο της διαγραφής, εστέρεψε.

Τώρα, μονάχα ο Θεός!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

MozΜέλος
08/05/2005, 01:19:41
...DOI OI ONG!!!
08/05/2005, 01:26:07
quote:

...DOI OI ONG!!!

και αυτό είναι (δυστυχώς) klopy α΄πό τον κακό Βρίλ

Βλ. θεματική ενότητα "στενές επαφές τρίτου τύπου"

Εκέι μίλησε κάποιος ερασιτέχνης, και ειδικά στον κακό Βρίλ για "εξοπλισμό"

Και που ξέρει ο αγαθός PHILOSOFOS_1, τι εξοπλισμό διαθέτει ο Βρίλ ?

Τον έχει ψάξει ποτέ, τι έχει μαζί του ο Βρίλ ?

Τι έχει ΚΑΤΩ από το Gorotex ?

Μάλλον όχι...

Ας ρωτήσει κάπιον, που ΞΕΡΕΙ τον Βρίλ, τι ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ διαθέτει ...

Edited by - Vril on 08/05/2005 01:39:50

MozΜέλος
08/05/2005, 01:29:33
quote:

συγνώμη λάθος μήνυμα μου το παρόν ,ας το σβήσει κάποιος διαχειριστής για να μην αλλοιώνει την πορεία της συζητήσεις των συμμετεχόντων.
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Edited by - τυχερουλης on 07/05/2005 23:50:30
Edited by - τυχερουλης on 07/05/2005 23:51:22

χαχαχα!ααααααχαχούχα!!!!!!

quote:
Δυστυχώς τυχερούλη, στο συγκεκριμένο θέμα δεν φανήκαμε καθόλου...τυχερούληδες!
Το χρονικό περιθώριο της διαγραφής, εστέρεψε.
Τώρα, μονάχα ο Θεός!

(copy paste) χαχαχα!ααααααχαχούχα!!!!!!
MozΜέλος
08/05/2005, 01:36:21
Γιατί δια ο λο να πλ η κτ ρ ο λογεί ται έτσι το κεί με νό μου; ...Μα ... «is any bo dy the re?» Σα ν να ακο ύω την καρ διά του σέρ β ερ... Τικ Τοκ Τικ Τοκ ... Κάτι σε Min or ity Re por t μου θυμίζει...! I feel th e pow er... Vril are you he re??? The Vril power ! .... .... ..... ........
MozΜέλος
08/05/2005, 01:42:07
quote:

quote:

...DOI OI ONG!!!

MOZ, is here Vril... THE Moz! (στέλνω jpg με τεκμήρια... αρχαιογερμαν ικής OVER? 98-34-298 cv9b5p98435d9875978

08/05/2005, 01:51:35
Στο Ελλάντα είσαι οτι δηλώσεις !

Ναι Μοζ !

MozΜέλος
08/05/2005, 01:55:26
quote:

και αυτό είναι (δυστυχώς) klopy α΄πό τον κακό Βρίλ

Πανκάκιστε Απαίσιε Βρίλη, σου το ειπά ότι θα klepso σε Στ. βλέπε προηγουμ σελιδ387υ9873879 2938978. Χρειάζο μαι τεκ μήρια!!
Gorotex ? Γουάτ?? 231899-878^$(&^%(%8786062Specify VRIL
Μάλλον όχι...?? Και βέβαια ναι Βρίλη Θεέ των Υπερβόρειων Σπηλαίων ΄δηξ;δςδ διοςοιξ ο 987987-972 διαβά ζεις και τη σκέψη μου μήπως?? Είμαστε σε καλό δρόμο... αυτό θα πει «one man show!» ΧΑί ρο μαι που δείχνεις τη 3838388 δύναμή σου επι οθόνης!! ^&%^%
URUA!©MOZ lime green

08/05/2005, 02:08:49
Είμαι κακός στην τοποθέτηση.
Δεν είμαι απαίσιος !
Είμαι παρα πολυ καλος σε ότι κάνω !

Ρώτα και θα μάθεις !

MozΜέλος
08/05/2005, 02:29:27
quote:

Ρώτα και θα μάθεις !

Το ήδη γνωστό;;; (Βριλ, λες να σπαταλάω το χρόνο μου «τζάμπα» εδώ μέσα;)
(((Αλλά μη μου το χαλάς τώρα που περάσαμε στο... M inor it y re port...)))

©THE... Μ οz

MozΜέλος
08/05/2005, 04:11:39
αμαλία μου, περί θεού o δικός μου είναι ένας ?ο Κούδας. Συνεπώς και απασχολημένος να είναι o Μεγάλος, κανένα πρόβλημα. ((Μήπως θα θεωρηθεί η επισύναψή μου? βλασφημία;)) Για τα υπόλοιπα, θα σου απαντήσω κατΆ ιδίαν, γιατί είναι πάρα πολλά και δεν θέλω να πιάσουμε τις 800 σελίδες.

τυχερούλη, αν δεν ήσουν εσύ που... σκάβεις βαθειά και τρέχεις γρήγορα, θα το θεωρούσα Έγκλημα και όχι απλά «αλλοίωση πορείας»...

Βριλ σου αφήνω λινκ για το αρχαιο-γερμανικό (αν δεν το είδες ήδη μέσω... ενόρασης!), έστω κι αν ήταν δευτερεύουσας σημασίας. Σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να το μτφ. http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/hakawati/34996/422439/0/Vgnr.jpg (Ελπίζω να είναι ΟΚ ο τρόπος που το έγραψα)

URUA!Moz

MozΜέλος
08/05/2005, 04:18:30
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/hakawati/34996/422440/0/NkdLnchLow.jpg

Καλημέρα σε όλους...
URUA!©Moz

08/05/2005, 04:43:06
Namaskar!
--μηπωςηθελεςνακανειςαυτο;---:

---accha!..ωραια τα ειπες στην εισαγωγη..butthen .."ji-nahi!"/δυσκολο να μας ακολουθησει καποιος σε "μαλβινοπορεια" χμ;//σιωπω παραυτα μεχρι να εχω "οιστροπροςκοινοποιησημεταφοβουκαιεβαιοτητοςεκφυλισμουτηςουσιαςτων.."--

Αum tat sat

08/05/2005, 08:43:40

Μή επιλίποι υμάς πλούτος, Εφέσιοι, ίν εξελέγχοισθε πονηρευόμενοι

ουχί σανσκριτικά...

ουχί παλαιογερμανικά...

ουχί γραμμική ΙΙ...

ουχί μαλβινικά...

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

95454259 45128...

.
.
.
The She Mantis... extented and bright...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

09/05/2005, 01:31:17

Aum bhadram karnebhih srnuyama devah
bhadram pasyemaksabhiryajatrah
sthirairangaistuvamsastanubhih
vyasema deavahitam yadayuh...
aum...santih.santih.santih...

-SorryMozπουδενεβαλατασημειαστιξηςκαιθασεδυσκολεψωστηναποδοση.P...
--i think ..its easier 4U to read me in hindi than.. in devanangari!--
(αν παλι βοηθαει ...να πω οτι ειναι μια προσ-ευχη ...αν παλι θες την απαντηση ανευ προσπαθειας...θα επανελθω in absolutegreekmode..//likemyRchusetosign:)

aum tat sat

wendigoΜέλος
09/05/2005, 02:14:28
Μετά-φράση:

Άκου ρε, μπαίνω που λες στο εσωτέρικα και πέφτω πάνω σ'εκείνο το Μοζ...Ναι, το σουκράν-σουκράν! κι αρχίζει τα έτσι και τα αλλιώς και κάτι για Μογγολίες και μπάφους και μέντιουμ... ναι ρε ξέρεις τώρα... κάτι για σούπα και αρχαγγέλους και τους σάλταρε όλους το άτομο, μιλάμε τι να σου λέω, αμάν και τέτοια... Όχι ρε, όχι αυτός με τις τσέπες, ο άλλος, ο χάσιμο... Ναι ρε μ@λ@κα! Και μετά πετάγεται κι ο Κακός και τι πετάει λες; Ζορρό και έτσι, μού'φυγε το κλαπέτο, άσχετο...
Ε, να και η ξωτικιά... Το δίμετρο ρε... που το δάγκωνε ο μούσιας στην ταινία με το μπασμένο και τα δαχτυλίδια;... Ναι, και ξηγιέται κάτι του στυλ "φύγε από τον καθρέφτη καβαλημένε, θα πάθω μανία"... Άσε ρε έχουν σαλτάρει σου λέω, όλο μανούρες και ιστορίες τα άτομα... Μετά ένας Κέρβερος και "τι ώρα είναι" και πάλι ο Κακός με το Ζορρό... καλά μιλάμε για κόλλημα ρε μαν!
Και πάλι ο σουκράν με κάτι που δεν έπιασα Χριστό, γειά σου τελείως, και ξανά μανά οι άλλοι και σκάει μύτη κι ο ευγενικός με το γέρο στη Σαχάρα και μένει λέει Αμπελόκηπους... ναι ρε μ@λ@κα, κοντά σου να πούμε!... και ο ροκερόλ... ναι, ναι τον κόβω για ροκαμπίλι τον έτσι... ε, αυτός λέει για παϊδάκια και με τελειώνει ο τύπος, στο χάσιμο... Ε, κι ο σουκράν λέει δεν ξέρω τίποτα δε λέω τίποτα έτσι για χαβαλέ το θέμα ρε κορόϊδα, χα χα, καλό ε;
Ο Κακός αρχίζει τα γουστάρω κάμα σούφρα (καλά τον κόβω για πολύ προχωρημένο, δε μασάει...) και θέλει, λέει και στολές και φλαμπέ και... τι "τι φλαμπέ" ρε; ξέρω γω;... και το μοζ χαιρετά τα πλήθη σαγκρητικά... να από τη Κρήτη θα είναι, με τα κουμπούρια και τα κόλπα...
Και μετά το γυρνάνε, ρε μ@λ@κα, κι αρχίζουν τα γερμανικά να πούμε, και τα σπατανέϊκα και ξέρω γω κάτι περίεργα... 'ντάξει, πλάκα-πλάκα πρέπει να είναι μες στη μόρφωση τα άτομα, τίγκα στο βιβλίο... και το μοζ, λέει, είναι γκομενάκι, αλλά εγώ δε μασάω... ναι, ρε, τον έκοψα τον τύπο σου λέω, εμένα θα μου πείς...
Οκέϊ, που λες, και σκάει μύτη και η έτσι με την άδεια φωτογραφία κι έχει ξενερώσει... ξέρεις, τώρα, "τι κάνετε εδώ, όλοι το παίζετε έξυπνοι και λέτε τα τρελά" και "πώς την έχετε δει έτσι" και τέτοια... και μετά η ζόρικια με το δράκο με τα φτερά που σκούζει;... ναι, ναι... κι έχει κι ένα νούμερο και το πήρα να δω αλλά μου βγήκε κάποιος και μίλαγε... ξέρω γω; ρώσσικα, αλβανικά κι έτσι... και λέω λες να'ναι καμιά μαφία κι έκλεισα...
Άντε πάλι γερμανικά και το σουκράν κάνει "μπόϊνγκ"! ναι, ρε "το μάτι" μου... σα τα μικυμάους... και γ@μώ τις φάσεις!... κι ο Κακός το παίζει πολύ "για ψάχτε με που τό'χω μεγάλο"... ναι ρε σου λέω δε μασάει ο λοστρέ...
Μετά χαλάει το κήμπορντ και μετά ποιόν θυμούνται ρε! τον Κούδα τον θυμάσαι! Όχι γαύρος ρε μ@αλ@κα, αλλά τι σου λέω εσένα είσαι μπάζο... ε, ποιός λείπει ποιός λείπει να η τύπισσα που τα γράφει περίεργα και δε μπορώ να διαβάσω;... ναι, αυτή, και βάνει μια φωτογραφία με ένα τυπά που στη μούρη έχει γραφομηχανή... μιλάμε για πολλά ντραγκζ ε;... και πάλι ο δράκος, καλά πολύ ζόρικο, θα το χτυπήσω τατού μιλάμε... όχι ρε δε ξαναπήρα, σου λέω εκεί μαφία παίζει, μ@λ@κας είμαι;
Εγώ θα μπω σήμερα να δω τι καινούρια σάλτα στείλανε... αφού έχουν ξεφύγει, ρε, κορόϊδο είμαι;... μπίμπα στο σάϊκο σου λέω, έλα κι εσύ θα πέσει γέλιο... όχι, ρε, χεσ'τη τη Πόπη, σου λέω εδώ έχει ψαχνό, εσωτέρικα και ξερό ψωμί... ναι θα τη δω αύριο... άντε ρε σε κλείνω με φωνάζει η μάνα μου για τις φακές... ναι, ναι τσάο... [κλικ]

ΥΓ: Ή της "καμμιανής", αν προτιμάτε...

No Method, No Guru, No Teacher

09/05/2005, 10:58:18
Οχι πια "Χαμένοι στη Μετάφραση"

Χαμένοι στο Διάστημα...

MozΜέλος
09/05/2005, 11:26:47
«Είναι πολλά τα λεφτά ¶ρη»;;;
wendigo, αν μου μεταφράσεις κι αυτό, «προσλαμβάνεσαι άνευ* συνέντευξης».
(e-mail me)

Το σούκραν **
--------------
* Στμ. Χωρίς
** ΣτΣ Από «φτερά και πούπουλα» είμεθα κομπλέ, κοινώς δεν ζήτησα σπόνσορα! Γκε-γκε; (κοινώς, «σαφές;»)

((in space? Vril, είσαι σίγουρος??))