ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Quaoar, ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΚΟΜΗ... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Quaoar, ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΚΟΜΗ... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
07/01/2003, 22:38:45
ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2002...

http://karmastrology.com/quaoar.shtml

ΦΙΛΙΚΑ, ΑΤΜΑ

*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*

Edited by - ΑΤΜΑ on 16/02/2003 12:39:01

indigo_boyΜέλος
19/01/2003, 04:04:23
allo ena komati tou puzzle stous apeirous planites tou dimiourgou

Apodeksou ta pragmata etsi opos einai ase na pesei i stagona apo to fullo...........

HelenakiΜέλος
07/09/2005, 09:45:12
Έχω δει δύο φορές αυτή την ταινία και ομολογώ ότι στο τέλος , την ώρα που δείχνει την φωτογραφία η οποία χρονολογείται το 192..κατι δεν καταλαβαίνω τίποτα....Ο jack nicolson τι σχέση έχει με την φωτογραφία?

"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."

07/09/2005, 10:08:28
Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον, μάλλον θέλει να μας δείξει ότι ο Nicholson κέρδισε "επάξια" τη θέση του ανάμεσα στο "πάνθεον" των φυλάκων του ξενοδοχείου...Αν προσέξεις, νομίζω ότι φαίνεται και ο προηγούμενος φύλακας στη φωτογραφία, ξέρεις, αυτός με τη φαλάκρα...

HelenakiΜέλος
07/09/2005, 10:38:17
να σου πω την αλήθεια σε ένα σημείο που περνάει μπροστά απο το golden hall (δεν θυμάμαι ακριβώς) και μπαίνει μέσα...λέει "θα έδινα και την ψυχή μου στο διάβολο για ένα ποτ". δεν ξέρω αν έχει σχέση κι αυτό κάτι... και η δική σου εκδοχή μου φαίνεται λογική! χμμμ και κάτι ακόμα..πως καταφέρνει να βγει από την αποθήκη? πως του ανοίγει ο πεθαμένος, ο καράφρας?

07/09/2005, 17:34:32
quote:
χμμμ και κάτι ακόμα..πως καταφέρνει να βγει από την αποθήκη? πως του ανοίγει ο πεθαμένος, ο καράφρας?

Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με το αν του ανοίγει τελικά ο "καράφλας" ή όχι...Κατά κάποιο τρόπο, το ξενοδοχείο έχει τη δική του "ύπαρξη", το ίδιο "διαλέγει" τους φύλακές του όπως φυσικά και τους "εχθρούς" του...Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση γίνεται από την ίδια την "σατανική ύπαρξη" του ξενοδοχείου, μόνο που στα μάτια και τα αυτιά του Jack εμφανίζεται με τη μορφή του προηγούμενου φύλακα...

HelenakiΜέλος
08/09/2005, 12:42:20
χμμμ στην αρχή του έργου ο ξενοδόχος αναφέρει ότι παλιά ο χώρος που χτίστηκε το ξενοδοχέιο ήταν νεκροταφείο Ινδιάνων. Ίσως να έχει κι αυτό κάποια σχέση με την σατανική ύπαρξη του ξενοδοχείου όπως χαρακτηριστικά λές,και να επηρρεάζει τους "φύλακες" του. Κάτι λέγεται ότι όταν κάποιος πεθάνει βίαια η ψυχή του βασανίζεται στην γη ταλαιπωρώντας τους ζωντανούς. Από μόνο του το ξενοδοχείο είναι πηγή κακής ενέργειας. έχεις δίκιο για τον πεθαμένο.

08/09/2005, 16:18:27
Αν έχεις προσέξει, αυτό είναι ένα μοτίβο που χρησιμοποιεί συχνά ο King σε πολλά βιβλία του, το να αποκτούν δηλαδή συνείδηση και ξεχωριστή ύπαρξη "άψυχα" πράγματα--σπίτια, αυτοκίνητα, γειτονιές, πόλεις κλπ. Να θυμίσω το "Christine" με το "στοιχειωμένο" αυτοκίνητο, ή και το "It" όπου το κακό αντιπροσωπεύεται από ένα πλάσμα που διατηρεί στενούς δεσμούς και ζει στους υπόγειους λαβυρίνθους μιας μικρής πόλης και ουσιαστικά πόλη και πλάσμα φαίνεται να ταυτίζονται...

Edited by - durden_alie on 08/09/2005 17:38:57