ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Lord of the rings- The return of the king - - Κινηματογράφος -

- Lord of the rings- The return of the king - - Κινηματογράφος -

Secondborn35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/01/2004, 01:16:08
Ωχ φίλε captain steven, συγνώμη, γιατί εγώ φταίω που έκανα αυτή την ερώτηση.. λυπάμε..Ο φίλος μάνος απλώς ήθελε να βοηθήσει...
Αλλά τώρα εγώ πως θα λύσω την απορία μου?
Λοιπόν όποιος ξέρει κάτι... ας το παραθέσει με τρόπο για να μην την σπάσουμε σε εκείνους που δεν την έχουν δει....

Ευχαριστώ.. πάντα με φιλική διάθεση.

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

mariam52Νέο Μέλος
18/01/2004, 10:10:58
Αλήθεια, έχει διαβάσει κανείς σας το Σιλμαρίλιον;
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το βιβλίο...

mariam52Νέο Μέλος
18/01/2004, 10:16:01
Και γω βρήκα την 3η ταινία καταπληκτική!!!! Όχι ότι οι άλλες δύο ταινίες ήταν λιγότερο καταπληκτικές...κυρίως τα τοπία της Νέας Ζηλανδίας...είναι υπέροχα!!!!

Είμαι και γω big fan του LOTR!!!!!

lencolasΜέλος
19/01/2004, 20:20:00
quote:

ΕΓΩ!ΕΓΩ!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΗ/Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ!ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ!ΕΞΗΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ,ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΑΝΤΑΛΦ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΑΡΟΥΜΑΝ,ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ,ΚΤΛ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

mariam52Νέο Μέλος
19/01/2004, 23:57:03
quote:

quote:

ΕΓΩ!ΕΓΩ!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΗ/Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ!ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ!ΕΞΗΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ,ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΑΝΤΑΛΦ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΑΡΟΥΜΑΝ,ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ,ΚΤΛ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Σ'ευχαριστώ που απάντησες στο μήνυμά μου...
Αύριο κιόλας θα πάω να το αγοράσω...

Φιλικά

21/01/2004, 12:07:34
Η ταινία είναι πραγματικά καταπληκτική, είναι ένα ΕΠΟΣ. Από τις ελάχιστες φορές που ντο σίκουελ μιας ταινίας ξεπερνά την αρχική. Ότι και να γράψω θα είναι λίγο, θα πάω σπίτι και μέσω του dvd θα χαθώ για μια ακόμη φορά στη μαγεία του Τόλκιν........................................

ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........

oneiric1Μέλος
21/01/2004, 13:39:19
quote:

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!
ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΑΧΗΣ!ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΦΕ!ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Ο LEGOLAS ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ,ΟΛΟΣ Ο ΚΙΝ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕ!

ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....

Έτσι ακριβώς! Με μία μικρή διόρθωση όμως:

Ο legolas είναι το μωρό ΜΟΥ!!!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

bladerunnerΜέλος
21/01/2004, 20:48:02
Καλησπέρα σε όλους και όλες....

Πραγματικά η καλύτερη από τις 3 ταινίες. Όταν είδα το 1ο δεν πολυενθουσιάστηκα......
Όταν είδα το δεύτερο, μου άρεσε πολύ περισσότερο από το 1ο και δεν μπορούσα να πιστέψω τί παραπάνω μπορούσα να περιμένω από το 3ο....

ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ 3ο ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΗΜΟΥΝ!!!!!! Απλά Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο-Υ-Ρ-Γ-Η-Μ-Α!!!!! Μόνο που το τέλος βρε παιδιά κάνει μια μικρή κοιλιά..... Άσε που δεν εμφανίζεται καθόλου ο Σάρουμαν..... Άκουσα ότι ήταν να παίξει για 8', αλλά τον κόψανε στο μοντάζ. Λογικά θα μπουν αυτές οι σκηνές στο dvd.

ΔEITE TO!!!!!

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

25/01/2004, 20:27:55
Θα προσθέσω και τα δικά μου σχόλια εδώ πέρα.

Η Τριλογία είναι ιδιοφυής ώς προς την εκτύλιξη του Μύθου.Όλα τα στοιχεία είναι ξεκαθαρισμένα και απόλυτα εναρμονισμένα μεταξύ τους...

Να υποθέσουμε επίσης πως προφητεύει κάτι....;; Εγώ δεν θα διαφωνήσω σε αυτό...

Βρήκα το δεύτερο μέρος καλύτερο απο τα άλλα γιατί η απελπισία αλλάζει σε ελπίδα...το τρίτο μέρος κινείται περίπου στο ίδιο μήκος κύματος ώς προς την ένταση μάχης και μεγαλείου.

Ένα έχω να πώ, είναι η Μυθολογία-Βίβλος της Νέας Εποχής!

Όσον αφορά για το Σιλμαρίλλιον έχω διαβάσει ένα μικρό μέρος του.

Θα ήταν ωραίο αν και μεγαλεπίβολο να κάνουν ένα έργο με τη προϊστορία της Μέσης Γής!

Κάτι τώρα που θέλω να σας ζητήσω απο όλους έιναι το εξής...θα ήθελε κανείς να αρχίσουμε ένα θέμα ώς προς την Εσωτερική-Μεταφυσική του ανάλυση;

lencolasΜέλος
26/01/2004, 00:40:03
quote:

Έτσι ακριβώς! Με μία μικρή διόρθωση όμως:

Ο legolas είναι το μωρό ΜΟΥ!!!

* Ειρήνη *

Ε,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΎΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ONEIRIC1,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ...ΑΧ....
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 26/01/2004 00:40:46

oneiric1Μέλος
27/01/2004, 16:25:10
quote:

Ε,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΎΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ONEIRIC1,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ...ΑΧ....
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 26/01/2004 00:40:46

Αχ, καλή μου.....αυτά τα υπέροχα ... αυτάκια!

* Ειρήνη *

NASAROYTAKIΜέλος
12/12/2009, 09:25:54
μερικα βραδια οταν ειμαι μονη μου στο σπιτι βλεπω διαφορα πραματα που δεν υπαρχουν.δηλαδη για παραδειγμα ενα βραδι πηγα στιν κουζινα μετα απο τσακωμο με την γιαγια μου και ειδα την παναγια να καθεται κατω στο πατωμα και να με κοιταζει(αυτο εγινε για 2-3 δευτερολεπτα).Η μια αλλη φορα καθως ειμουνα στον υπολογιστη κοιταξα στον καθρεφτη για λιγα λεπτα και ειδα κατι αλλο να καθρεφτιζεται αντι για εμενα,δεν μπορω να πω ακριβως τι ηταν αλλα ηταν ανθρωπινη μορφη(μονο το κεφαλι βασικα τα μαλλια εβλεπα).
δεν καταλαβαινω τι μπορει να ειναι αυτο?(να πω και κατι,ποτε δεν νυσταζα για να πω οτι ηταν απο κουραση)

http://img209.imageshack.us/img209/7339/pirates007.jpg

12/12/2009, 22:20:42
Αγαπητή NASAROYTAKI αυτό που γράφεις για την παναγία μου θυμίζει το φαινόμενο της παρειδωλίας, κατά το οποίο "ένα δυσδιάκριτο ή ασαφές εξωτερικό ερέθισμα εκλαμβάνεται εσφαλμένα ως ευκρινές και πλήρως αναγνωρίσιμο".

Πιθανολογώ ότι η σύγχυση λόγω του καυγά που είχες με τη γιαγιά σου ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο χωρίς να ξέρω αν αυτό σου συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις ύστερα από μία ένταση.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

pierΝέο Μέλος
30/12/2009, 20:37:35
αναρωτιεμαι μπορει καπιος να δημιουργησει παρ σε καπιον αλλο

ολοι για εναν και ενασ για τον εαυτο του

LQGΜέλος
31/12/2009, 13:57:38
Παρόμοιες καταστάσεις έχω περάσει κι εγώ. Πολλές φορές, όταν τριγυρίζω στη γειτονιά, διακρίνω ανύπαρκτες σκιές των 1-2 δευτερολέπτων. Και ξέρετε, έχω αυτό το ανατριχιαστικό συναίσθημα... Άλλες φορές, αφού κλείσω τα μάτια μου για 5-6 δευτερόλεπτα, μόλις τα ανοίξω εμφανίζονται διάφορα χρώματα (κυρίως πράσινο και μωβ. Αναφέρω επίσης πως δεν έχω αχρωματοψία, ούτε είχα κάποια επαφή με το φως πριν κλείσω τα μάτια μου. Έβλεπα δηλαδή φως στο σκοτάδι. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνα χωρίς να μπορώ να πω πως είναι λόγω κάποιων προσωπικών καταστάσεων ή λόγω του χώρου.

Από τον καιρό που άρχισαν να γίνονται πιο συχνές αυτές οι ανύπαρκτες όψεις, έχω κάνει το όλο θέαμα σαν παιχνίδι. Μου φαίνεται τόσο διασκεδαστικό να βλέπεις αυτούς τους πανέμορφους σχηματισμούς μέσα στο παντελώς σκοτάδι.

Από τότε όμως που άρχισα να προσπαθώ να καταλάβω από πού προέρχονται όλα αυτά, φαίνεται πως τα χρώματα έχουνε αλλάξει σχηματίζοντας γεωνετρικά σχήματα, ενώ οι σκιές έχουν εξαφανιστεί (χωρίς να με πειράζει το τελευταίο). Ειδικά όταν άρχισα να διαβάζω για θέματα επιπλέων υπερ-μικροσκοπικών διαστάσεων που μπορούν να υπάρχουν στο Σύμπαν μας, τα γεωμετρικά αυτά σχήματα, άρχισαν να κινούνται και να παίρνουν την όψη των προσομοιώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών που πολλές φορές βλέπουμε σε τρισδιάστατα γραφήματα φρακτάλ, όπου με απλούς μαθηματικούς κανόνες σχηματίζονται υπέροχα τρισδιάστατα μοτίβα.

Και τότε, άρχισα να βλέπω παραισθήσεις όταν συνομιλούσα (είτε σε απόσταση, είτε εξ επαφής) με συγκεκριμένα άτομα. Το πιο αξιοπερίεργο είναι πως τις τελευταίες μέρες, άρχισα ακόμα και να θυμάμαι τα όνειρα που έβλεπα κατά τη διάρκεια του ύπνου... (κάτι το εξωφρενικά περίεργο -για μένα τουλάχιστον).

Όσο πιο κοντά στη λύση του "μυστηρίου" φτάνω, τόσο πιο πολλά άλλα "μυστήρια" δημιουργούνται...

Αλλά πρέπει να πω... ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ!!

ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ