- "ΟΙ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΕΣ" - Περιοδικά - Βιβλία
CYBERMASTERΜέλος
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΕΣ" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΙΑ ΕΦΙΚΤΟ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 150 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣΝέο Μέλος
Στο βιβλίο μου "Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ" (Εκδοσεις Μ. Βερέττας)περιγράφω με μυθηστοριογραφικό τρόπο την κατασκευή μιας τέτοιας μηχανής και τις επιπτώσεις στους χρονοταξιδιώτες της. Το έχεις διαβάσει!
ΜΗΝΑΣ_ΧΑΝΤΖΙΔΗΣΝέο Μέλος
Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο www.arxiv.org/pdf/gr-qc/9404065
και στο www.arxiv.org/pdf/hep-th/9207037
και στο www.arxiv.org/pdf/hep-th/9207037
CYBERMASTERΜέλος
ΦΙΛΕ ΜΗΝΑ ΑΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΝΚ!!!
ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΠΙΚΟΥΡΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΦΙΚΤΟ (ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΒΛ. ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΤΛ ΚΤΛ)
ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΠΙΚΟΥΡΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΦΙΚΤΟ (ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΒΛ. ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΤΛ ΚΤΛ)
------------------------
LocoΜέλος
Αγαπητε CYBERMASTER
Προτεινω να διαβασεις αν δεν το εχεις κανει ηδη το βιβλιο "ο γλαρος Ιωαναθαν Λιβιγκστον" του Richard Bach απο τις εκδοσεις "διοπτρα". Σε αυτο το βιβλιο περιγραφεται ξεκαθαρα πως μπορει κανεις να πετυχει ενα ταξιδι στο χρονο.
ΕΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
CYBERMASTERΜέλος
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!
------------------------
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣΝέο Μέλος
Και εγώ ασχολούμε με την φυσική και για αυτό έγραψα το βιβλίο αυτό.
Το βιβλίο του "γλάρου Ιωαναθαν Λιβιγκστον" του Richard Bach καλό, αλλά λιγάκι χριστιανικό. Έπειτα, δεν έχει καμιά σχέση με φυσική, είναι φιλολογικό ως ποητικό. Προτιμώ το μουσικό θέμα του NEIL DIAMON.
Το βιβλίο του "γλάρου Ιωαναθαν Λιβιγκστον" του Richard Bach καλό, αλλά λιγάκι χριστιανικό. Έπειτα, δεν έχει καμιά σχέση με φυσική, είναι φιλολογικό ως ποητικό. Προτιμώ το μουσικό θέμα του NEIL DIAMON.
takvraΜέλος
Έχετε & αυτό υπόψη σας http://www.metaekdotiki.gr/archetypo/agn_ist/ernetti.phtml 
CYBERMASTERΜέλος
ΑΓΑΠΗΤΕ takvra ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ!!!!
ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ???
ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ???
------------------------