- Ρατσισμος και εσωτερικα.. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Σιχάθηκα την ανθρώπινη ύπαρξη και την κατάντια της , σιχάθηκα που είμαι μέλος αυτής της ανθρωπότητας , σιχάθηκα εμένα .Δεν ξέρω αν είμαι εσωτεριστής ή ότι άλλο , απλά είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τη ζωή σε όποια μορφή αυτή εκδηλώνετε και μέσα από αυτά που βιώνω προσπαθώ να φτάσω στο επέκεινα .
Μακάρι να τα καταφέρω .
Εγώ αυτό που κατάλαβα από τα γραφόμενα του φίλτατου Ramoglou,(Ramoglou διόρθωσέ με αν κατάλαβα λάθος) είναι ότι όταν τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο,όταν φτάσεις στο "ο θάνατός σου η ζωή μου" (ή το αντίθετο),όταν φτάσεις στον πιο σκληρό πάτο που μπορεί να φτάσει ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ,τότε καταλύεται κάθε -ισμός...και ο ρατσισμός μαζί.
Ούτε και γω είμαι εσωτερίστρια.Δεν τον αξίζω αυτόν τον τίτλο.Προτιμώ να αυτοαποκαλούμαι άνθρωπος ατελής αλλά φέρελπις.Και γω αγαπώ τη ζωή όπου και όπως υπάρχει και μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος ζωντανός να μην την αγαπά.
Στο κάτω-κάτω,όλοι τον ίδιο αέρα αναπνέουμε...όλοι το ίδιο πονάμε όταν χτυπάμε,το ίδιο αγωνιούμε για τα παιδιά μας.
Αφήστε τις κοινωνικο-πολιτικο-θρησκευτικο-οικονομικές αναλύσεις για αλλού.
Συγχωρέστε με αλλά η ώρα είναι λίγο περασμένη...![]()
![]()
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα
Προταση μου είναι εξ'αρχής (όπως διατυπώνεται και σε άλλα θέματα) να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι διοτι καθώς φαίνεται απο την πορεία του ανθρώπου, βλέπωντας τα πράγματα κατεστημένα, απλά ανακυκλώνουμε τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.
Τόσοι πόλεμοι και τόσο αίμα οδήγησαν πού ? Μπορείς εσύ να μου δώσεις μια απάντηση ?
Αυτό που προτείνεις εσύ και τόσοι άλλοι οδηγεί που ? Θα μας πάει πού ?
Θα ξανακάνουμε την Ελλάδα αυτοκρατορία "όπως τις αξίζει" που λένε μερικοι και μετά τι ? Θα μείνει για πάντα ?
Σχετικά με την χώρα που ζούμε τα πράγματα είναι ακόμα πιο τραγελαφικά... Κάθεστε και συζητάτε για σκοτεινές δυνάμεις που επωφθαλμιούν τον Ελληνισμό, για σιωνιστές και κέντρα αποφάσεων ενώ δεν μπορείτε να δείτε οτι η μεγαλύτερη σκοτεινή δύναμη βρίσκεται στην διαφθορά αυτού του λαού. Μια διαφθορά που εξυπηρετεί το 1/20 της χώρας αυτής και πνίγει το υπόλοιπο 19. Μια διαφθορά οπου όλοι σχεδόν είναι συμμέτοχοι ήτε δίνωντας ένα απλό φακελάκι σε κάποιον γιατρό ήτε με την απάθεια απέναντι της.
Αραγε ο Ελλην (και καλά...) θέλει χάιδεμα στα αυτάκια του ή χαστούκια για να ξυπνήσει ?
Μελετώντας τα αρχαία συγγράμματα το μόνο που δεν γίνεται αντιληπτό είναι αυτή η πόρωση που σας διακατέχει και η οποία είναι απόρροια αμμορφωσιάς και κομπλεξισμού.Οι περισσότεροι απο τους και καλά αρχαιοελληνιστικούς κύκλους χρησιμοποιούν αυτό το έθνος και την ιστορία του μόνο και μόνο για να διοχετεύσουν το μίσος τους, την μισαλλοδοξία τους και τον κομπλεξισμό τους. Εβλεπα προχτές το βράδυ μια εκπομπή στο καρατζαφεροκάναλο με ένα γελοίο πλάσμα που το παίρναν τηλέφωνο κάτι τύποι που τραύλιζαν τα ελληνικά στην κυριολεξία και του φωνάζαν "ζήτω η ελλάς θα τα ξεσκίσουμε τα αλβανα..."
Αυτοί είστε... ακόμα και αν προσπαθείτε να κρυφτήτε με μια μάσκα του δήθεν διαννοούμενου...
Τι θα γίνει αν αύριο ξυπνήσετε και δεν υπάρχουν Εβραίοι και Αλβανοί ? Θα είναι όλα καλά ? ή θα βρείτε κάποιον άλλον εχθρό και κάποιες άλλες μάγισσες να κυνηγήσετε ? Θα αντέχατε την ζωή σας αν δεν είχατε κάποιον θεωρητικά κατωτερο σας ωστε να αισθάνεστε υπεροπτικά ?
Σε ποιό ελληνικό σύγγραμμα βρήκατε τίποτα για βιολογική ανωτερότητα ?
Που τα είδατε αυτά και τα συσχετίσατε με τον ελληνικό πολιτισμό ? και στην τελική εσείς που αυτοχρειστήκατε συνεχιστές του προσφέρατε τίποτα καινούργιο ? Εξελίξατε κάποια θεωρία του ? Συνεχιστής του ελληνικού πολιτισμού είναι αυτός που κυνηγάει Αλβανούς ?
Ποιός είναι ? ο Κεραμμυδάς ή ο Φουράκης ? Ο Βερέττας μήπως? ή αυτός που έχει τον Δαυλό ?
Γράψανε τίποτα όλοι αυτοί εκτός απο κατηγορίες εναντίον του Χριστιανισμού ή θεωρίες συνωμοσίας που δεν κάνουν ούτε για b-movie ?
Η χώρα αυτή πραγματικά αιμοραγεί... Αιμοραγεί απο την αμμορφωσιά, τον κομπλεξισμό, την απάθεια και το βόλεμα. Εσείς ασχολείστε ακόμα με Τούρκους και Εβραίους κάνωντας τον οποιονδήποτε που θέλει με καλές προθέσεις να πλησιάσει τον Ελληνισμό να αηδιάσει απο την μισσαλοδοξία σας. Σας φταίνε οι Αλβανοί, οι Εβραίοι και οι μετανάστες και δεν σας φταίει που τον χώρο της αναζήτησης τον έχουν γεμίσει άτομα τύπου Πλεύρη,Κεραμμυδά και Φουράκη... Λές και αναρωτηθήκατε ποτέ απο που σκάσαν μύτη όλοι αυτοί και που στοχεύουν ...
Κάθομαι και παρατηρώ τα άτομα που μου μιλάνε για Ελλάδα και μόνο περηφάνεια δεν διακρίνεις πάνω τους. Μίσος, κομπλεξισμός και αυταρέσκεια.... Μαθαίνουν για την Ελλάδα απο τις εξιστορήσεις του Πλεύρη και του Κεραμμυδά.... αν είναι δυνατόν...
Ο Κεραμμυδάς όμως σας το έσκασε το παραμύθι... "Η γενιά των αετών" ...όλοι στον γνήσιο Ελλην Καρατζαφέρη... που και το επώνυμο του είναι τούρκικο....
Ναι για αυτήν την Ελλάδα των ξενοφοβικών , ρατσιστικών, σούπερ ψωροπερήφανων ομοιωμάτων ανθρώπου πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να μπούν και οι Φιλανδοί και οι Νορβηγοί μαζί ... καθότι αυτό που εγώ έχω νιώσει είναι οτι Ελλάς = πνευματική κατάσταση , και μια πνευματική κατάσταση δεν ασχολείται με εδάφη,συνθήκες και μικροσυμφέροντα πατριδοκάπηλων σκουληκιών.
Μια πνευματική κατάσταση δεν φοβάται μη χάσει τα εδάφη της , δεν φοβάται τους ξένους,δεν φοβάται τίποτα γιατι πολύ απλά πηγάζει απο ουσία άφθαρτη...και όχι απο σαπισμένα μυαλά που ανακυκλώνουν το τίποτα.
Αλήθεια θα υπάρχει για πάντα ο τόπος αυτός ?
μήπως θα την γλιτώσει απο τον επόμενο κατακλυσμό ή απο την έκρηξη του πλανήτη μας ? ή για να πάμε πιο κοντά ...απο την υπογεννητικότητα ?
Το και καλά "διαφορετικό" dna του έλλην θα συνεχίσει να υπάρχει ?
Τελικά μετρά το πνεύμα ή η ύλη ? Μετράει το αιώνιο ή αυτό που θα σταματήσει να υπάρχει κάποτε ?
Οπότε σταματήστε να κυνηγάτε τις ουρές σας και να βαρβαρίζεται και προσπαθήστε να προσεγγίσετε την Ελευθερία του πνεύματος όσο είναι καιρός ...
Αλλωστε καλή μας Πύρρα γιατι να μην παραδειγματιστούμε απο τον Γκάντι ωστε να μην αφαιρέσουμε ανθρώπινη ζωή ?
Και ποιός είπε οτι η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής νομιμοποιείται απο την αγάπη προς την πατρίδα ?
Τελικά ξαναρωτάω.. μιλάω με ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ή με ΥΛΙΣΤΕΣ ? Ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση σε αυτό...
Το παρόν δεν απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένα πιστεύω όμως οτι πολλοί θα βρούν στοιχεία του εαυτού τους μέσα στα λόγια μου...
Edited by - AION on 22/07/2003 11:49:40
quote:
Βασικά έχω βαρεθεί να μην γίνομαι κατανοητός...
Προταση μου είναι εξ'αρχής (όπως διατυπώνεται και σε άλλα θέματα) να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι διοτι καθώς φαίνεται απο την πορεία του ανθρώπου, βλέπωντας τα πράγματα κατεστημένα, απλά ανακυκλώνουμε τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.
Τόσοι πόλεμοι και τόσο αίμα οδήγησαν πού ? Μπορείς εσύ να μου δώσεις μια απάντηση ?
Θα ξανακάνουμε την Ελλάδα αυτοκρατορία "όπως τις αξίζει" που λένε μερικοι και μετά τι ? Θα μείνει για πάντα ?Σχετικά με την χώρα που ζούμε τα πράγματα είναι ακόμα πιο τραγελαφικά... Κάθεστε και συζητάτε για σκοτεινές δυνάμεις που επωφθαλμιούν τον Ελληνισμό, για σιωνιστές και κέντρα αποφάσεων ενώ δεν μπορείτε να δείτε οτι η μεγαλύτερη σκοτεινή δύναμη βρίσκεται στην διαφθορά αυτού του λαού. Μια διαφθορά που εξυπηρετεί το 1/20 της χώρας αυτής και πνίγει το υπόλοιπο 19. Μια διαφθορά οπου όλοι σχεδόν είναι συμμέτοχοι ήτε δίνωντας ένα απλό φακελάκι σε κάποιον γιατρό ήτε με την απάθεια απέναντι της.
Αραγε ο Ελλην (και καλά...) θέλει χάιδεμα στα αυτάκια του ή χαστούκια για να ξυπνήσει ?
Μελετώντας τα αρχαία συγγράμματα το μόνο που δεν γίνεται αντιληπτό είναι αυτή η πόρωση που σας διακατέχει και η οποία είναι απόρροια αμμορφωσιάς και κομπλεξισμού.Οι περισσότεροι απο τους και καλά αρχαιοελληνιστικούς κύκλους χρησιμοποιούν αυτό το έθνος και την ιστορία του μόνο και μόνο για να διοχετεύσουν το μίσος τους, την μισαλλοδοξία τους και τον κομπλεξισμό τους. Εβλεπα προχτές το βράδυ μια εκπομπή στο καρατζαφεροκάναλο με ένα γελοίο πλάσμα που το παίρναν τηλέφωνο κάτι τύποι που τραύλιζαν τα ελληνικά στην κυριολεξία και του φωνάζαν "ζήτω η ελλάς θα τα ξεσκίσουμε τα αλβανα..."
Αυτοί είστε... ακόμα και αν προσπαθείτε να κρυφτήτε με μια μάσκα του δήθεν διαννοούμενου...
Τι θα γίνει αν αύριο ξυπνήσετε και δεν υπάρχουν Εβραίοι και Αλβανοί ? Θα είναι όλα καλά ? ή θα βρείτε κάποιον άλλον εχθρό και κάποιες άλλες μάγισσες να κυνηγήσετε ? Θα αντέχατε την ζωή σας αν δεν είχατε κάποιον θεωρητικά κατωτερο σας ωστε να αισθάνεστε υπεροπτικά ?
Σε ποιό ελληνικό σύγγραμμα βρήκατε τίποτα για βιολογική ανωτερότητα ?
Που τα είδατε αυτά και τα συσχετίσατε με τον ελληνικό πολιτισμό ? και στην τελική εσείς που αυτοχρειστήκατε συνεχιστές του προσφέρατε τίποτα καινούργιο ? Εξελίξατε κάποια θεωρία του ? Συνεχιστής του ελληνικού πολιτισμού είναι αυτός που κυνηγάει Αλβανούς ?
Ποιός είναι ? ο Κεραμμυδάς ή ο Φουράκης ? Ο Βερέττας μήπως? ή αυτός που έχει τον Δαυλό ?
Γράψανε τίποτα όλοι αυτοί εκτός απο κατηγορίες εναντίον του Χριστιανισμού ή θεωρίες συνωμοσίας που δεν κάνουν ούτε για b-movie ?
Η χώρα αυτή πραγματικά αιμοραγεί... Αιμοραγεί απο την αμμορφωσιά, τον κομπλεξισμό, την απάθεια και το βόλεμα. Εσείς ασχολείστε ακόμα με Τούρκους και Εβραίους κάνωντας τον οποιονδήποτε που θέλει με καλές προθέσεις να πλησιάσει τον Ελληνισμό να αηδιάσει απο την μισσαλοδοξία σας. Σας φταίνε οι Αλβανοί, οι Εβραίοι και οι μετανάστες και δεν σας φταίει που τον χώρο της αναζήτησης τον έχουν γεμίσει άτομα τύπου Πλεύρη,Κεραμμυδά και Φουράκη... Λές και αναρωτηθήκατε ποτέ απο που σκάσαν μύτη όλοι αυτοί και που στοχεύουν ...
Κάθομαι και παρατηρώ τα άτομα που μου μιλάνε για Ελλάδα και μόνο περηφάνεια δεν διακρίνεις πάνω τους. Μίσος, κομπλεξισμός και αυταρέσκεια.... Μαθαίνουν για την Ελλάδα απο τις εξιστορήσεις του Πλεύρη και του Κεραμμυδά.... αν είναι δυνατόν...
Ο Κεραμμυδάς όμως σας το έσκασε το παραμύθι... "Η γενιά των αετών" ...όλοι στον γνήσιο Ελλην Καρατζαφέρη... που και το επώνυμο του είναι τούρκικο....
Ναι για αυτήν την Ελλάδα των ξενοφοβικών , ρατσιστικών, σούπερ ψωροπερήφανων ομοιωμάτων ανθρώπου πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να μπούν και οι Φιλανδοί και οι Νορβηγοί μαζί ... καθότι αυτό που εγώ έχω νιώσει είναι οτι Ελλάς = πνευματική κατάσταση , και μια πνευματική κατάσταση δεν ασχολείται με εδάφη,συνθήκες και μικροσυμφέροντα πατριδοκάπηλων σκουληκιών.
Μια πνευματική κατάσταση δεν φοβάται μη χάσει τα εδάφη της , δεν φοβάται τους ξένους,δεν φοβάται τίποτα γιατι πολύ απλά πηγάζει απο ουσία άφθαρτη...και όχι απο σαπισμένα μυαλά που ανακυκλώνουν το τίποτα.
μήπως θα την γλιτώσει απο τον επόμενο κατακλυσμό ή απο την έκρηξη του πλανήτη μας ? ή για να πάμε πιο κοντά ...απο την υπογεννητικότητα ?
Το και καλά "διαφορετικό" dna του έλλην θα συνεχίσει να υπάρχει ?
Τελικά μετρά το πνεύμα ή η ύλη ? Μετράει το αιώνιο ή αυτό που θα σταματήσει να υπάρχει κάποτε ?Οπότε σταματήστε να κυνηγάτε τις ουρές σας και να βαρβαρίζεται και προσπαθήστε να προσεγγίσετε την Ελευθερία του πνεύματος όσο είναι καιρός ...
Αλλωστε καλή μας Πύρρα γιατι να μην παραδειγματιστούμε απο τον Γκάντι ωστε να μην αφαιρέσουμε ανθρώπινη ζωή ?
Και ποιός είπε οτι η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής νομιμοποιείται απο την αγάπη προς την πατρίδα ?
Τελικά ξαναρωτάω.. μιλάω με ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ή με ΥΛΙΣΤΕΣ ? Ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση σε αυτό...Το παρόν δεν απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένα πιστεύω όμως οτι πολλοί θα βρούν στοιχεία του εαυτού τους μέσα στα λόγια μου...
Edited by - AION on 22/07/2003 11:49:40
quote:
σε καταστροφές άλλά και στη ελευθερία
quote:
δεν προτείνω Αίον, είναι η μόνη λύση για να ζήσουμε ελεύθεροι για να μπορούμε να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε. Μακάρι όλα αυτά να μη γίνονταν ποτέ!!!!!!
quote:
Θα ξανακάνουμε την Ελλάδα αυτοκρατορία "όπως τις αξίζει" που λένε μερικοί και μετά τι ? Θα μείνει για πάντα ?
Όχι βέβαια!! Με βρίσκει αδιάφορη. Θέλω απλά να παραμείνω ελεύθερη και περήφανη Ελληνίδα. Να μη με ενοχλεί τίποτα και κανεις. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
quote:
... η μεγαλύτερη σκοτεινή δύναμη βρίσκεται στην διαφθορά αυτού του λαού. ..... Μια διαφθορά όπου όλοι σχεδόν είναι συμμέτοχοι είτε δίνοντας ένα απλό φακελάκι σε κάποιον γιατρό είτε με την απάθεια απέναντι της.
Παντού γίνεται αυτό ΑΙΟΝ, χαρακτηριστικό του ανθρώπου είναι όχι των Ελλήνων. Εδώ όμως γίνονται και άλλα πράγματα εκτός από αυτό, αξιόλογα.
quote:
Άραγε ο Έλλην (και καλά...) θέλει χαΐδεμα στα αυτάκια του ή χαστούκια για να ξυπνήσει ?
Χαστούκια να ξυπνήσει, εδώ συμφωνούμε.
quote:
Μελετώντας τα αρχαία συγγράμματα το μόνο που δεν γίνεται αντιληπτό είναι αυτή η πώρωση που σας διακατέχει και η οποία είναι απόρροια αμορφωσιάς και κομπλεξισμού.
Αλήθεια ΑΙΟΝ, μέχρι που φτάνει η μόρφωση σου? Ή ήθελες να μιλήσεις για καλλιέργεια?
quote:
Οι περισσότεροι από τους και καλά αρχαιοελληνιστικούς κύκλους χρησιμοποιούν αυτό το έθνος και την ιστορία του μόνο και μόνο για να διοχετεύσουν το μίσος τους, την μισαλλοδοξία τους και τον κομπλεξισμό τους.
Δε διαφωνώ, δεν ανήκω σε αυτούς.
quote:
Έβλεπα προχτές το βράδυ μια εκπομπή στο καρατζαφεροκάναλο με ένα γελοίο πλάσμα που το έπαιρναν τηλέφωνο κάτι τύποι που τραύλιζαν τα ελληνικά στην κυριολεξία και του φώναζαν "ζήτω η Ελλάς θα τα ξεσκίσουμε τα αλβανα..."
Αυτοί είστε... ακόμα και αν προσπαθείτε να κρυφτείτε με μια μάσκα του δήθεν διανοούμενου...
Όχι ΑΙΟΝ δεν είμαστε αυτοί. Με αφήνουν αδιάφοροι τα άτομα αυτά.
quote:
Τι θα γίνει αν αύριο ξυπνήσετε και δεν υπάρχουν Εβραίοι και Αλβανοί ?
Θα είναι όλα καλά ? ή θα βρείτε κάποιον άλλον εχθρό και κάποιες άλλες μάγισσες να κυνηγήσετε ?
Θα σταματήσει η εγκληματικότητα, μέχρι να έρθει κάποιος άλλος λαός με διαφορετικά ήθη από τα δικά μας. Δεν τους βρήκαμε, μας βρήκαν, δυστυχώς, καθιστώντας αδύνατη την απομάκρυνση τους.
quote:
Θα αντέχατε την ζωή σας αν δεν είχατε κάποιον θεωρητικά κατώτερο σας ώστε να αισθάνεστε υπεροπτικά ?
Ίσως και όχι, ίσως ναι. Δε ζω σε τόσο ιδανικό κόσμο. Κάποιο σκοπό εξυπηρετεί αυτός ο διαχωρισμός, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Απλή φυσική: Δράση και Αντίδραση.
quote:
Σε ποιο ελληνικό σύγγραμμα βρήκατε τίποτα για βιολογική ανωτερότητα ?
Εγώ προσωπικά δε μίλησα για βιολογική ανωτερότητα. Μίλησα για πολιτισμική και πνευματική.
quote:
Εξελίξατε κάποια θεωρία του ? Συνεχιστής του ελληνικού πολιτισμού είναι αυτός που κυνηγάει Αλβανούς ?
Συνεχιστής του Ελληνικού πολιτισμού είναι απλά οι Έλληνες, με τα ίδια ελαττώματα και τα ίδια προτερήματα (οι βάρβαροι ήταν ανέκαθεν αναγνωρίσιμοι.
quote:
Ποιος είναι ? ο Κεραμμυδάς ή ο Φουράκης ? Ο Βερέττας μήπως? ή αυτός που έχει τον Δαυλό ?
Αδιαφορώ.
quote:
Η χώρα αυτή πραγματικά αιμορραγεί... Αιμορραγεί από την αμορφωσιά, τον κομπλεξισμό, την απάθεια και το βόλεμα.
Συμφωνώ.
quote:
Εσείς ασχολείστε ακόμα με Τούρκους και Εβραίους κάνοντας τον οποιονδήποτε που θέλει με καλές προθέσεις να πλησιάσει τον Ελληνισμό να αηδιάσει από την μισαλλοδοξία σας. Σας φταινε οι Αλβανοί, οι Εβραίοι και οι μετανάστες και δεν σας φταιει που τον χώρο της αναζήτησης τον έχουν γεμίσει άτομα τύπου Πλεύρη,Κεραμμυδά και Φουράκη... Λες και αναρωτηθήκατε ποτέ από που έσκασαν μύτη όλοι αυτοί και που στοχεύουν ...
Δε με καιν αυτοί. Με καιει ο Ελληνισμός.
quote:
Ναι για αυτήν την Ελλάδα των ξενοφοβικών , ρατσιστικών, σούπερ ψωροπερήφανων ομοιωμάτων ανθρώπου πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να μπουν και οι Φιλανδοί και οι Νορβηγοί μαζί ... καθότι αυτό που εγώ έχω νιώσει είναι ότι Ελλάς = πνευματική κατάσταση , και μια πνευματική κατάσταση δεν ασχολείται με εδάφη,συνθήκες και μικροσυμφέροντα πατριδοκάπηλων σκουληκιών.
δε φοβάμαι τους ξένους, ίσα ίσα. Ακριβώς ΑΙΟΝ, πνευματική κατάσταση! Μια πνευματική κατάσταση όμως θέλει τροφή όπως και το σώμα. Και πρέπει να διατηρηθεί, όχι να διαβρωθεί, για να μπορούν να λένε ακριβώς αυτό που είπες κι εσύ.
quote:
μήπως θα την γλιτώσει από τον επόμενο κατακλυσμό ή από την έκρηξη του πλανήτη μας ? ή για να πάμε πιο κοντά ...από την υπογεννητικότητα ?
Μην φέρνεις την καταστροφή ΑΙΟΝ, με αυτή τι λογική μη φας και κάτσε να πεθάνεις, έτσι κι αλλιώς θα γίνει κάποια στιγμή.
quote:
Οπότε σταματήστε να κυνηγάτε τις ουρές σας....
έχω ωραία ουρά, πως να μην την κυνηγάω.
quote:
Άλλωστε καλή μας Πύρρα γιατί να μην παραδειγματιστούμε από τον Γκάντι ώστε να μην αφαιρέσουμε ανθρώπινη ζωή ?
Δε θα σκεφτόμουν ποτέ να αφαιρέσω ανθρώπινη ζωή.
quote:
Τελικά ξαναρωτάω.. μιλάω με ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ή με ΥΛΙΣΤΕΣ ? Ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση σε αυτό...
Δεν είμαι εσωτερίστρια, ούτε υλίστρια. Είμαι λάτρης τη ψυχής του ανθρώπου και του Ελληνισμού.
quote:
Το παρόν δεν απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένα πιστεύω όμως ότι πολλοί θα βρουν στοιχεία του εαυτού τους μέσα στα λόγια μου...
Μπορεί να μην απευθυνόταν σε μένα προσωπικά, αλλά εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία να σου παραθέσω τις δικές μου απόψεις
Οπότε μην εκπλαγείς αν σε μερικά χρόνια αυτά που γράφεις σήμερα τα αναιρέσεις ο ίδιος.Μπορεί και όχι βέβαια.
Με αυτό θέλω να πω ότι αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τον τρόπο που σκέφτεσαι και τον σέβομαι γιατί δείχνει μία ειλικρινή αγάπη προς τον συνάνθρωπο σου αλλά κάνεις ορισμένα λάθη κατά την άποψη μου.
Πρώτα -πρώτα έχεις βάλει στο ίδιο τσουβάλι ότι βρεις και τα ανακατεύεις και όποιον πάρει ο χάρος.
Ικανότητες διάκρισης δεν έχεις;
Με την ίδια λογική ο εσωτερισμός που τόσο αγαπάς και επικεντρώνεσαι σε αυτόν(και καλά κάνεις) είναι μία από τα ίδια.
Τι έχεις να πεις γιά τον χώρο του εσωτερισμού;
Εκεί να δεις τι γίνεται...Είχα γράψει ορισμένα ελάχιστα σε προηγούμενο μήνυμακαι δεν θα επεκταθώ διότι πιστεύω ότι είσαι γνώστης του μπάχαλου που επικρατεί.
Αυτό τι σημαίνει;Ότι πρέπει να διαγράψουμε τα εσωτερικά;
ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
Μιλάς γιά Φουράκηδες,γιά Πλεύρηδες κλπ κλπ και λόγω αυτών διαγράφεις ορισμένες αλήθειες (κατά την άποψη μου).
Πέφτεις ακριβώς στην παγίδα.Στην ισοπέδωση.
Ειπαμε κάποιοι ορισμένα πράγματα γιά την πατρίδα (την οποία έχουν υπερασπισθεί φωτισμένα και φωτισμένα μυαλά πολύ ανώτερα του δικού σου και δικού μου) και μας έχωσες όλους στο ίδιο τσουβάλι με τον Φουράκη,με τον Καρατζαφέρη κλπ.Γιατί;
Ξαναπάμε στον εσωτερισμό.Ο κάθε πικραμένος της σήμερον ημέρα έχει γίνει μύστης.Αστρολογίες,μαγείες,τάγματα,τέκτονες,λευκές αδελφότητες και δεν συμαζεύεται.
Εδώ γιατί βάζεις την διάκριση σου και δουλεύει;
Επειδή μίλησες εσύ γιά μετενσάρκωση και εσωτερισμό πρέπει τώρα εγώ να σε τσουβαλιάσω με όλους αυτούς;
Αυτό επιδιώκουν ορισμένοι.Την ισοπέδωση των πάντων.
Ορισμένες πανανθρώπινες αξίες (αν όχι όλες) να εκλείψουν.
Αν έχω καταλάβει καλά είσαι κατά της παγκοσμιοποίησης.Ε λοιπόν βάλε το καλά στο μυαλό σου ότι όλα αυτά που λες και σου τα έχουν περάσει με ωραία λογάκια γιά δηθεν ισότητες και αδελφότητες όλων των λαών,αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούν.
Είπες:
quote:
Αν όλοι αγαπούσαν αυτόν τον πλανήτη σαν πατρίδα τους πιστεύω οτι ο άνθρωπος θα βρισκόταν σε πολύ πιο υψηλότερα επίπεδα
Είπε κανείς το αντίθετο;
Τυχαίνει όμως να μην έχουν όλοι το ίδιο σκεφτικό.Ο πλανήτης κατοικείται από κάθε καρυδιάς καρύδι.Αν αύριο ξεπηδήσει ένας Χίτλερ με φασιστικά ιδεώδη να κατακτήσει τον πλανήτη πρέπει να του τον προσφέρουμε;Δεν θα αγωνιστείς;
Τώρα κάθεσαι στο γραφειάκι σου και εκ του ασφαλούς φιλοσοφείς γιά παγκόσμιες αγάπες και κάποιοι άλλοι με το πρόσχημα της παγκόσμιας αγάπης στοχεύουν στην υποδούλωση του πλανήτη.
Δηλαδή όποιος αγαπάει την πατρίδα του δεν αγαπάει τον πλανήτη;
Με την ίδια λογική εσύ που αγαπάς την γυναίκα σου και θα κάνεις παιδιά μαζί της δεν αγαπάς ολόκληρη την ανθρωπότητα;
Είπες και το εξής:
quote:
Αυτό να πας να το πεις σε κάποιους Κύπριους (λέω ένα παράδειγμα) που αναγκάστηκαν να πολεμήσουν και να σκοτώσουν όταν οι Τούρκοι είχαν φτάσει στα σπίτια τους.
Όταν θα κινδυνεύει το παιδί σου,το σπλάχνο σου που το μεγαλώνεις με απέραντη αγάπη και θυσίες, από έναν κακοποιό τι θα κάνεις;
Νομιμοποιείται η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής από την αγάπη προς τα παιδιά μας;
Κανείς από εμάς πιστεύω δεν αρέσκεται στο να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές.
Τουλάχιστον προσωπικά προσπαθώ ούτε μερμήγκι να μην πατήσω.Αλλά αυτό εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο αν θέλω να κινούμαι και όχι να κάθομαι σε στάση γιόγκα γιά την υπόλοιπη ζωή μου.
Μακάρι ο θεός να μας φυλάει από τέτοιες καταστάσεις.
Φίλε nagual η διάκριση είναι μια συνισταμένη των εμπειριών και της ικανότητας του καθενός να ταξινομεί τον εαυτό του ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ...
Αυτό που έκανα και έχω κάνει πολλές φορές εδω μέσα, είναι απλή κρίση και κατακριση ,προσπαθώντας να υποδείξω τα σημεία εκείνα που κρύβουν παγίδες.
Τα προιοντα της διάκρισης μου ευχαρίστως θα τα συζητούσα απο κοντά σε μια πιο στενή επαφή ...εδώ αρκούμαι στο να είμαι το αντίβαρο ,δίνωντας απλά ερεθίσματα για μια πιο σφαιρική θέαση...
Οι πνευματικοί νόμοι είναι αυτενεργείς ...ως εκ τούτου η αφαίρεση ζωής δεν μπορεί να είναι νόμιμη. Απο την άλλη υπάρχει το έλεος...
Ελπίζω να έγινα κατανοητός...