- Χριστιανισμός = πιστό αντίγραφο του Βουδισμού - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
θα εκτιμούσα βεβαίως ακόμα πιό πολύ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ φίλε μου να μου ΔΕΙΞΕΙΣ τι είναι αυτό που σε ενόχλησε...
Τι έγραψα που σε κάνει να πιστεύεις και να μου απευθήνεις το λόγο λέγοντας μου:
quote:
να του ζητήσω να είναι πιο ήρεμος και σίγουρα να μην κρίνει και να μιλάει πιο κόσμια και με σεβασμό.
Πιό ΗΡΕΜΑ;;;
Πιό ΚΟΣΜΙΑ;;;
Με πιό ΣΕΒΑΣΜΟ;;;
Για δείξε μου φίλε μου ΚΑΤΑΛΕΠΤΟΣ τα σημεία που θεωρείς ότι σε προσβάλουν, για να τα διορθώσω...
'Οσο για σένα μικρέ Βlackstate, απλά κατάλαβα πιά ότι ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ έχεις και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ απο όσα σου έχουν πεί τα υπόλοιπα μέλη....
Λύσε μου και μια απορία ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ...
τι σχέση έχει το μήνυμα του φίλου σου GAIA_YIOS στο ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ;;;
Μάλλον τα έχεις κάνει μαντάρα ΚΑΙ στο θέμα που εσύ άνοιξες και ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΔΙΣΜΟ!!!!
quote:
Και επειδή δεν θέλω να ξεχυλώσουμε το θέμα, στη σελίδα σου ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
Αλήθεια γιατί εκεί δεν γράφεις με τα greeklish και εδώ με τις Ελληνικές γραμματοσειρές αφού στο ζητάμε κιόλας;;;
Αυτό απο μεριά σου δηλώνσει ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΕΝΕΙΑ και στο λέω γιατί είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΗΣ...
Η ΑΓΕΝΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ....
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Auto pia einai diko mou thema.
Ap'oti vlepw Pappou Kelso.. i ilikia sou den einai pia gia internet kai forums.. mallwn xreiazese ena krevvataki.. ena kathiki.. (jes ti einai.. den nomizw na min gnwrizeis).. kai isws.. kai enan proswpiko Iatro na sou grafei suntages.. (gnwrizw kallous.. pou mporoun na se voithisoun..) an thes.. edw eimaste.
quote:
ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ έχεις και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤA
Vlepoume pios den katalavainei.. kai pios exei to Problem.. (Provlima simainei.. sta agglika..) se periptwsi pou den gnwrizeis..
Dioti.. "Megalos" eisai.. olo kai ligi amnisia tha exeis.. ta exoun auta ta xronia..den pirazei.. sou euxomai na ta 100 stisis.
Kala na pernas..! kai na xerese ti zwh sou!
Βρέ μακάρι να φτάσεις τα χρονάκια μου...
Στα λέω όλα αυτά, γιατί είμαι με το ένα πόδι στο τάφο και η οπτική που έχω για αυτό που ΕΣΥ αποκαλείς ζωή, δεν είναι και τόσο ευχάριστη...
Απλά σου δείχνω με τον πιό ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο για σένα τα ΣΤΡΑΒΑ σου...
Μη σε πειράζει όμως, προσπέρνατα...
Κάνε πώς βλέπεις κάτι άλλο, μιάς και οσα τα υπόλοιπα μέλη σου είπαν ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ είδες....
Είμαι ΟΝΤΩΣ μεγάλος πολύ στην ηλικία, 2,5 φορές τα χρόνια του πατέρα σου μικρό και άμυαλο αγόρι που θεωρείς ότι οι ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ μπορούν να σε οδηγήσουν κάπου...
Απορώ και που το σκέφτηκες, απορώ!!!!
Το θέμα σε λίγο ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, αλλά θα είναι ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΘΕΜΑ...
'Οπως όσα κλειδώθηκαν που δεν είχαν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ...
Λοιπόν λέω να σε ακούσαω και να πάω να ξαπλώσω δίπλα στην αποκλειστική νοσοκόμα που έχω να με φροντίζει...
Είναι περίπου στην ηλικία σου...
Μόλις που τελείωσε το σχολείο, αλλά εκείνη ΞΕΡΕΙ να διαβάζει...
'Επαψε να μορφώνεται απο τον κινηματογράφο ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ, διαβάζει και κανά βιβλίο απο τη βιβλιοθήκη μου και το σημαντικότερο όλων, ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....
Μη ζηλευεις μικρέ μου...
Μέχρι να τελείώσεις το σχολείο, θα έχεις μάθει να γράφει και εσύ με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ...
quote:
Και επειδή δεν θέλω να ξεχυλώσουμε το θέμα, στη σελίδα σου ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
Αλήθεια γιατί εκεί δεν γράφεις με τα greeklish και εδώ με τις Ελληνικές γραμματοσειρές αφού στο ζητάμε κιόλας;;;
Αυτό απο μεριά σου δηλώνσει ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΕΝΕΙΑ και στο λέω γιατί είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΗΣ...
Την καλημέρα μου...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Υ.Γ Εχεις μπόλικη ώρα εμπρός σου να καθήσεις και να διαβάσεις ΞΑΝΑ τα όσα σου έχουν γράψει τα υπόλοιπα μέλη και να τους δώσεις μια απάντηση σε αυτά που σε ρωτάνε, αλλιώς να το ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Empros.. klidwse loipon to thema.. den exw problem ;)
Pragmatika sumfonw oti kouventa den mporei na ginei..
Otan atoma opws esu tin kratoun.. kanontas tin ANAKRISH. Kali sou nykta.
Φίλοι μου, συγγνώμη αλλά μάλλον λόγο της μεγάλης μου ηλικίας, δεν ξέρω, κάτι σαν vertigo έχω πάθει, κάτι σαν απώλεια στήριξης;;;
Αρχίζω να τα "χάνω";;;;
Μα καλά, ο μικρός της παρεούλας μας, τι θέλει να μου πεί;;;;
Οτι ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ;;;;
Μα καλά, αυτό θεωρεί η new age γενιά ΣΥΖΗΤΗΣΗ, αυτό που μας έχει δώσει ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ο μικρός Βlackstate;;;;
Για πείτε μου καλοί μου φίλοι, πόσο καλά συζητήσατε ΜΑΖΙ ΤΟΥ και ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΟΙΞΕ;;;;
Πόσα ΣΤΟΙΧΕΙΑ σας παραχώρησε;;;;
Ποιά ΤΕΚΜΥΡΙΑ σας αποκαλύψε;;;;
Ποιές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ έφερα απο την ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ "κλοπή";;;;
Πραγματικά ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ και ζητώ τη βοήθειά σας....
Εάν πάλι σας έχω ΧΑΛΑΣΕΙ τη ροή που έχει θέσει ως βάση ο μικρός μας, πάλι τι να πώ, παρά ΣΥΓΓΝΩΜΗ...
Εάν σας ΑΠΟΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΑ απο το θέμα του, ΣΥΓΓΝΩΜΗ....
Εάν σας ΚΟΥΡΑΣΑ απο τις επίμονες ερωτήσεις που του έκανα, όπως όλοι μας, ΣΥΓΓΝΩΜΗ...
Πείτε μου λοιπόν ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ αν σας πρόσφερα κάτι στη συζήτηση (ο Βούδδας να τη κάνει τέτοια), και αν δείτε ότι σας χάλασα τη ροή, ε, τότε να την κάνω με ΚΟΥΤΣΑ ΒΗΜΑΤΑ, μιάς και με τα ελαφρά πηδηματάκια δεν τα πάω καλά λόγο ηλικίας και αρθρητικών...
Την καλημέρα μου και πάλι φίλοι....
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μια παράκληση στον φίλο Κέλσο!
Δεν έχεις άδικο αλλά από ότι μου είπε και ο blackstate θα επιστρέψει με αποδείξεις.. ας μην το κουράζουμε λοιπόν το θέμα!Ηδη είμαστε στην σελίδα 3..
Ως τόσο θα ήθελα να θέσω μία ερώτηση .. που πιστέυω πως θα απαντηθεί ..μιας και τριγυρίζει, και μιας και ξέρει να ανταπαντά στον Κέλσο.(εκτός θέματος)
Blackstate?
Σε ποια χρονολογία ζείς?.
---
Μήπως στο 2003 Μ.Χ ?
Στο 2570 μετά Βούδα?
Στο 27 μετά Blackstate?
ΠΟΥ?
Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..
Eisai anthropws?
Zwo?
Tipota?
Fantasma mipws?
(Wraia den ta rotaw? skepsou pws fenontai auta pou rwtas esy).
Na prosexeis..
Για το παραπάνω μήνυμα, σου δίνω μια ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, μέλος Blackstate και θα ήθελα να το εκλάβεις ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ...
Η επόμενη κάρτα θα είναι η ΚΟΚΚΙΝΗ, η οποία θα σε στείλει και στα αποδητήρια...
Edited by - Kelsos on 22/04/2003 17:05:36
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ blackstate ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ.Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗ ΕΝΤΕΛΩΣ.
ΦΙΛΕ blackstate ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ:
1)ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣYΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ GREEKGLISH?ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΕΛΣΟ.
2)ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ).ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΠΛΩΣ ΠΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.
3)ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ.ΒΛΕΠΕ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ.
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Μιάς και στην αρχή είδα ένα ΕΝΤΟΝΟ ενδιαφέρον για το θέμα του Βουδισμού και του Βουδδισμού και της σχέσης που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, τι θα λέγατε να ανοίγαμε ένα ΝΕΟ ΘΕΜΑ, αφού στο παρόν δεν ακούμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ παρά "σαματά και φασαρία" και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!!!
Δε ξέρω, μια ιδέα ρίχνω, αν θέλετε απαντάτε...
Αν όχι, μένουμε ώς έχουμε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Ναι μεν είμαστε στην σελίδα 3 όπως λέω και παραπάνω, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να διαγραφούν όσα ειπώθηκαν!
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΠΛΑ.. οποιοδήποτε μέλος θέλει να απαντήσει στο θέμα ..να ΜΗΝ προσθέσει σχόλια για τον συγγραφεά του θέματος..
ΑΛΛΑ να πεί όσα θέλει να πεί χωρίς σχόλια..
Στην ΑΝΑΜΟΝΗ για τεκμηριώσεις και απαντήσεις ![]()
![]()
![]()
Cas.Sio.Peia
http://torah.freeyellow.com/page84.html

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Πολλές φορές το παθαίνω όταν νοιώθω πως ό,τι λέω με όλη μου την καλή διάθεση, τελικά πάει στον βρόντο...
Παραδίδομαι...
Στο θέμα ΜΑΣ λοιπόν, και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον blackstate που το ξεκίνησε... Άσχετα με τη συνέχειά του...
Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ΣΤΗΡΙΞΕΙ ή να ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ με κάποια στοιχεία ή κάποια άλλη ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ προσωπική άποψη, την αβάσιμη (μέχρι στιγμής) ΑΠΟΨΗ πως Xristianismos= Pisto antitipo tou VOUDISMOU!;;;
...για να ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ έστω κάτι εμείς που ΔΕΝ γνωρίζουμε, μα ενδιαφερόμαστε...
Κέλσο... σε παρακαλώ, οδήγησε το νερό που έβαλες στ' αυλάκι, να βρει το δρόμο...

1on.. Kelso ouden sxolio gia sena..
quote:2on Autos prospathei na kanei auto pou les kai oxi egw.
1)ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣYΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ GREEKGLISH?ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΕΛΣΟ.
3on.. Epidei vlepw DEN thelete na "Psajete monoi sas" auta pou lew.. as ta pw egw.. den perimena tosi varemara.
-
Ο Σιντάρτα Γκαουτάμα (Ιδρυτής Βουδδισμού) Από πολύ νωρίς βίωσε μια κρίση σχετικά με την αξία τις ζωής, η οποία καταλήγει στη φθορά, την αρρώστια, τα γηρατειά και το Θάνατο.!
Αυτή η κρίση τον οδήγησε να εγκαταλείψει την πριγκιπική ζωή και να αναζητήσει έναν τρόπο απελευθέρωσης από τον αιώνια ανανεούμενο κύκλο της ύπαρξης -(Σαμσάρα)-. Και να ΑΛΛΑΞΕΙ το ΚΑΚΟ σε ΚΑΛΟ..
Συνάντησε ανθρώπους Άρρωστους… Δεν τους θεράπευσε όμως.. ( κάτι που συνάντησε και ο χριστος στη ¨πορεία¨ του.. ο οποίος όμως τους θεράπευσε.. –στην δική του ιστορία)
Ο Σιντάρτα έψαξε και βρήκε 12 υποστηρικτές να τον ακολουθήσουν.. ( βλ 12 μαθητές του χριστού!!) (1)
Μετά από ένα στάδιο αναζητήσεων, στη διάρκεια μιας ολονύκτιας περισυλλογής κάτω από ένα δέντρο στην περιοχή Μπούντα-Γκάγια, ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Που θεωρήθηκε ΦΩΤΙΣΜΟΣ!!! (βλ Χριστό!) (2)
Αυτά είναι μερικά από τα 10αδες! Παραδείγματα που υπάρχουν.. δεν θα τα αναφέρω όλα.. καθώς Επιθυμώ να αρχίσετε να ψάχνετε μόνοι σας τα υπόλοιπα.. δεν είναι κακό. Αντιθέτως καλό..!
Δείτε ένα ΜΑΝΤΑΛΑ Βουδδιστικό .. και ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ με τις Χριστιανικές εικόνες! http://www.blackstate.host.sk/Mandalla.JPG
(Για να δείτε την εικόνα μην πατάτε πάνω στο λινκ.. κάντε Δεξή κλίκ .. και αποθήκευση προορισμού ως.. αλλιώς δεν θα ανοίξει.)
Καλά να περνάτε..
Και κάτι άσχετο..
Γνωρίζετε Ποίοι είναι οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ στο ΣΥΜΠΑΝ;
Είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ.
Καλά να περνάτε.. και να προσέχε τους εαυτούς σας.
S\FORIS ..
Edited by - blackstate on 22/04/2003 21:50:26_________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΑ
ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
17/1/2019
ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
ΦΙΛΕ blackstate
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
ΟΜΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.
ΔΩΔΕΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ.
ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ.ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΩ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ?
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΕΝΩΧ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ,ΗΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.ΟΤΙ ΕΖΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ.ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ.
ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ?
ΤΩΡΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΟΛΟΙ σας όσοι ανταλλάξατε, και ξεκινήσατε προσβολές ΔΗΞΑΤΕ το ανώτατο επίπεδο σας,
H συζήτηση Πρέπει λάβει τέλος εδώ, γιατί…. Όλοι μικροί είναι, και σαν μικροί αντί για να αγνοήσουν,… συνεχίζουν να προσβάλουν ειρωνεύονται και τσακώνονται.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! (ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ)
Αν είναι να τσακώνεστε Ας λήξει το θέμα ΕΔΩ!!!!!!
Από το να πιστεύεις τον κόσμο, καλύτερα να τον μελετάς.
Edited by - ALvaNoS on 22/04/2003 22:27:11
"Μάλλον τα έχεις κάνει μαντάρα ΚΑΙ στο θέμα που εσύ άνοιξες και ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΔΙΣΜΟ!!!!" γράφεις σε κάποιο σημείο του μηνύματός σου. Απευθύνεσαι στον blackstate αν δεν απατώμαι και σχολιάζεις τα λεγόμενά του και τον κατακρίνεις. Μην διαφωνήσεις αφου οι εξι τελευταίες λέξεις αυτό δειχνουν.
Μια που έλεγα για αναλαμπές...
"Καταρχάς για την ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ που είναι χαρκατηριστικό νεαρών (ως επι των πλείστων ατόμων), που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι επειδή διάβασαν "κάτι" και ακόμα πιό πολύ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι το ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ κιόλας!!!
Σε ρώτησα για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και μου απάντησες (έτσι νομίζεις) "άλλα ντ'άλλα τα μεγάλα"....!!!!" Με αυτό το μήνυμά σου δείχνεις πως ο άνθρωπος είναι ημιμαθής. Δεν λέω, μπορεί να είναι μπορεί όμως και όχι. Σίγουρα όμως όπως δεν το ξέρω εγώ δεν το ξέρεις και εσύ. Εκτός φυσικά αν τον ξέρεις προσωπικά,τον ξέρεις τόσο καλά οπότε πάω πάσο. Στο κάτω κάτω αν δεν κάνω λάθος το forum δεν΄είναι για αυτούς που ξέρουν, πόσο μάλλον για αυτούς που ΚΑΝΟΥΝ πως ξέρουν, αλλά για αυτούς που ΔΕΝ ξέρουν ή που έχουν κάποιες ελάχιστες(πολλές φορές και λανθασμένες) πληροφορίες και θέλουν να τις μοιραστούν και να ανταλλάξουν γνώμες με άλλους. Αν καποιος δεν αντιλαμβάνεται το ρόλο των forums καλύτερα να απέχει απο αυτά. Ο Χριστός είπε:"Όπως κρίνεις θα κριθείς" Θα μου πεις,εσυ δηλαδή τι κανεις;να σου πω...δεν μπορώ την αδικία.άρα κρίνω. αν είναι ο θεός να με κρίνει για τις αδικιες που διαπραττω είμαι έτοιμος να δεχτώ καθε τιμωρια γιατι θα μου αξιζει. παρολα αυτά προχωράω...
"Απο την απάντησή σου θα κριθεί ΑΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ή απλά θα κλείσει ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ...Και λέω ότι θα κλείσει εδώ το θέμα, γιατί δεν είναι ΤΙΜΙΟ να έρχεσαι στη σελίδα ΜΑΣ και να διαφημίζεις τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ και τα όσα εκεί γράφεις..."Θα σου πω φίλε μου κάτι, αν δεν θες να συζητήσεις μην το κάνεις. Είναι προσβολή να λες σε κάποιον πως αν μου αρέσουν αυτά που λες θα συζητήσω μαζί σου. Ναι φυσικά αυτό κάνουμε όλοι οι άνθρωποι, αν μας αρέσει συζητάμε, αλλά άλλο τι λες άλλο πως το λες. Εσένα θα σου άρεσε να στο πουν;Δεν νομίζω...
"Ερωτώ λοιπόν (και μιλώ σοβαρά, μη χαμογελάς σε βλέπω...) ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ;;;;"Αν ήξερε νομίζεις πως θα άνοιγε θέμα στο forum;
"Αυτό έκανες ΚΑΙ ΕΣΥ μικρέ μου φίλε, προσπαθόντας να πείσεις (μάλλον τον ευατό σου) ότι ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ σε κάποια μου ερώτηση περί της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..." η μη ανηληψη μιας απαντησης σημαίνει δυο πράγματα. ή ο πομπός απαντησε άλλα αντι άλλων ή ο δέκτης δεν "πιάνει" τον πομπό. το να το λες αυτό σε κάποιον είναι προσβολή αλλά και συχρόνως γίνεσαι ο ίδιος ρεζίλι αφού δεν είσαστε δυο αλλά πολλοι βλέπουν εδώ μεσα τι γράφεται και τι λεγεται
"Αλλά δεν είμαι ούτε και ΘΡΗΣΚΟΦΟΒΙΚΟΣ πράγμα που διακρίνω σε ΟΛΟΥΣ όσους καταφέροντε κατά των θρησκειών ΓΕΝΙΚΑ...Αυτό το γνώρισμα το έχουν οι ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ όπως προείπα άλλωστε..."
Φίλε Κέλσο, σε αυτό το σημείο όχι μόνο είσαι λάθος αλλά το θεωρώ και προσωπική προσβολή. Είμαι βαπτισμένος Χριστιανός Ορθόδοξος. Δεν το ζήτησα εγώ αλλά οι παπάδες για να μην χασουν τον πελάτη έχουν εφαρμώσει το παράνομο σύμφωνα με τον νόμο του θεού νηπιοβαπτισμό.γιατί είναι παράνομο δεν είναι της ώρας να το αναλύσω γιατί θα χάσω τον ειρμό της σκέψης μου, πρώτα από όλα η έννοια θρησκοφοβικός δεν υπάρχει. δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και είναι αδόκιμος και άχρηστος όρος που στην ουσία δεν έχει... ουσια!Αυτό φίλε μου λέγεται ημιμάθεια. Τώρα ημιμαθής μπορεί να είναι και αυτός που δεν θελει να ανήκει σε κάποια θρησκεία, όμως στην περίπτωση αυτή, δεν είναι κακό να είσαι ημιμαθής αλλά καλό. Ξέρεις γιατί;Διότι η ημιμάθεια στην συγκεκριμενη περιπτωση προσφέρει την δυνατότητα αναζήτησης, που πολλές φορές η αναζήτηση είναι χρησιμοτερη απο το δόγμα. Στο κάτω κάτω ο Χριστιανισμός δεν θα έπρεπε να είναι αλλά κάτι περισσότερο, ιδεολογία. Απο τη στιγμή που έγινε θρησκεία έχασε το θειο χαρακτήρα της, διότι οι άνθρωποι τον κατεστρεψαν κυριολεκτικά. Ο Χριστός είπε δυο λέξεις: Αγαπάτε Αλλήλους. Είμαστε 2003 πιθανότατα χρόνια μετά τη γέννησή του. Πες μου σε παρακαλώ, οι άνθρωποι που υποτίθεται πως εκπροσωπούν αυτήν την έννοια,κατά πόσο βοήθησαν στο παρελθόν, κατά πόσο βοηθούν στο μέλλον για την πάταξη του κακού και την εφαρμογή των πραγματικά αγιων λέξεων;Μάλλον η πρόταση θα είχε ορθότητα αν την αντιστρέφαμε...δυστυχώς. πως μπορείς να ανήκεις σε μια θρησκεία που απο τη μια λέει αυτό και απο την άλλη κανει εκείνο; Αυτά που λεω δεν ισχύουν βέβαια μόνο για τις θρησκείες αλλά για όλες τις ιδεολογίες, όπως είναι ας πουμε ο κομμουνισμός. ο οποιος σαν ιδεολογία είναι εξίσου σωστός με την δημοκρατία(προσωπικά προτιμώ τη δημοκρατία)αλλά οι άνθρωποι που εφάρμοσαν την ιδέα την κατέστρεψαν,την κατατρόπωσαν...
Νομίζω πάντως ότι ξεφεύγω πολύ. Το έχω αυτό το κακό, όταν μιλάω ξεχνάω να σταματήσω. ευτυχώς που και που ερχεται και κανα μηνυμα και θυμαμαι να σταματησω!Δεν έχω πρόβλημα παντως με τις ιδεολγικες προσεγγισεις των θρησκειων αλλα με τις θρησκειες. Στο κάτω κάτω όλες οι θρησκειες μιλανε γα αγαπη προς τον πλησιον. ΟΛΕΣ αφου 4 δις οπως έχει υποθει τουλαχιστον ανηκουν σε καποια θρησκεία, τότε πες μου σε παρακαλώ, γιατί τέτοια δυστυχία,γιατί τετοιο κακό;
Ευχαριστώ,
BillG - no Bill Gates, the opposite
στο δρόμο για το φως. .
quote:
Στο κάτω κάτω όλες οι θρησκειες μιλανε γα αγαπη προς τον πλησιον. ΟΛΕΣ αφου 4 δις οπως έχει υποθει τουλαχιστον ανηκουν σε καποια θρησκεία, τότε πες μου σε παρακαλώ, γιατί τέτοια δυστυχία,γιατί τετοιο κακό;
ΑΓΟΡΑΣΕΣ σπίτι? - Δεν σημαίνει αγόρασες ΕΣΤΙΑ..
ΑΓΟΡΑΣΕΣ κρεββάτι? -Δεν σημαίνει ότι αγόρασες ύπνο ..
ΑΓΟΡΑΣΕΣ ρολόι? -Δεν σημαίνει ότι αγόρασες χρόνο ..
ΑΓΟΡΑΣΕΣ θέση? -Δεν σημαίνει ότι αγόρασες σεβασμό ..
Γιατί οι άνθρωποι σήμερα πιστεύουν στο ΧΡΗΜΑ και στην ΔΥΝΑΜΗ του!
Γιατί πιστεύουν πως με το ΧΡΗΜΑ θα αγοράσουν τα πάντα!
Cas.Sio.Peia
EINAI AKRWS PARANOMO NA EPEMVENEIS KAI NA ALAZEIS TA MINIMATA TWN ALLWN..! Oso diko sou kai na einai to forum!-
Παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και ημέρες και νομίζω ότι πρέπει να πω κι εγώ κάποια πράγματα, ειδικά στον blackstate.
Φίλε blackstate όποιος ξεκινάει κάποιο topic πρέπει να περιμένει πολλές φορές κι έναν σοβαρό αντίλογο για αυτό και ο ίδιος πρέπει να είναι έτοιμος για έναν σοβαρό διάλογο.
Κατά την προσωπική μου άποψη δεν είχες ετοιμαστεί για σοβαρό διάλογο και στην αίτηση των άλλων μελών να δώσεις συγκεκριμένα, απτά επιχειρήματα δεν το έκανες, για δικούς σου, προφανώς, λόγους. Δεν θα σε κρίνω αν γνωρίζεις καλά το αντικείμενο ή όχι, έτσι κι αλλιώς δεν είναι δική μου δουλειά. Αλλά από ότι κατάλαβες πολλά μέλη ήθελαν κάτι παραπάνω από εσένα που είσαι ο δημιουργός του topic και που είσαι λογικά αυτός που θα πρέπει να στηρίξει τον ισχυρισμό του.
Δεν πειράζει όμως. Ελπίζω να μας συγχωρέσουν οι... Βούδας και Χριστός που δεν τους συμπεριφερθήκαμε όπως, ίσως, θα έπρεπε ![]()
Στο θέμα του αν κάποιος Συντονιστής είναι παράνομος όταν επεμβαίνει στα μηνύματα των άλλων, νομίζω ότι είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμά σου. Ο Admin είναι ο μόνος τελικός κριτής και υπεύθυνος για την ορθή λειτουργία του forum, και αυτός έχει ορίσει Συντονιστές και Διαχειριστή για τα forums. Τους έχει δώσει κάποια δικαιώματα και μέσα σε αυτά είναι η επέμβαση στα μηνύματα που ξεπερνούν τα όρια.
Βέβαια πάντα η υπέρβαση των ορίων ενέχει μεγάλη υποκειμενικότητα για αυτό και θα πρέπει να καταφεύγουμε σε αυτό το μέτρο μόνο όταν κρίνουμε ότι είναι απόλυτα αναγκαίο και πάντα οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές είμαστε ανοιχτοί στην κριτική είτε θετική είτε αρνητική που μας κάνετε. Η άσκηση ευθύνης είναι σαν τον... χορό. Μπορείτε να μας κρίνετε, όσοι είστε απ'έξω αλλά έξω από τον χορό μπορείς να λες ότι θες ![]()
Θα παρακαλούσα όλους να είμαστε πιο προσεκτικοί από εδώ και πέρα. Καλό θα ήταν να αφήσουμε πίσω την αντιπαράθεση και τους στείρους διαλόγους. Αν δεν έχουμε κάτι θετικό να προσφέρουμε στο παρόν θέμα καλύτερα, ας μην συμμετέχουμε.