ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

semina31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
seminaΜέλος
12/02/2005, 22:48:59
Η σκοτεινή πλευρά..η ψεύτικη πλευρά,το μίσος που τους διακατέχει..
Είναι ωραίο να πιστεύουμε πως ο κόσμος είναι πλασμένος αρμονικά..
Αλλά οι φιλοχρήματοι που εμφανίστηκαν??Γιατί εμφανίστηκαν??..Οι ψεύτες..οι υποκριτές??Ποιος τους έπλασε..τι τους κάνει να φέρονται έτσι..
Λενε..πως με τις δυσκολίες που περνά ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του σκληραίνει,αλλάζει,θέλει εκδίκηση..Και γιατί να μην τις ξεχάσει???Να τις παραγκωνίσει ίσως..και να συνεχίσει μια ζωή χωρίς μίσος για κάποιον..
Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζονται ως γνώστες..σαν άνθρωποι της αγάπης..και σας ρωτώ:Νομίζετε πως αυτοί δεν έχουν μίσος???Πουλάνε μία ψεύτικη αγάπη..βοηθούν γιατί θα κερδίσουν..μιλούν λες και ξέρουν πολλά..
Οι δυσκολίες φθείρουν..πονούν..αλλάζουν..χαλούν..
Έχετε γνωρίσει άνθρωπο που να μην έχει μια σκοτεινή πλευρά,φθαρμένη, ψεύτικη..
Ανθρώπους που παρουσιάζονται καλοί και πίσωμαχαιρώνουν..
Και εδώ υπάρχουν αυτά,στο esoterika..ΓΙΑΤΙ?

Και της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει...

13/02/2005, 01:14:39
quote:

Η σκοτεινή πλευρά..η ψεύτικη πλευρά,το μίσος που τους διακατέχει..

οι φιλοχρήματοι που εμφανίστηκαν??Γιατί εμφανίστηκαν??..Οι ψεύτες..οι υποκριτές??Ποιος τους έπλασε..τι τους κάνει να φέρονται έτσι..

Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζονται ως γνώστες..σαν άνθρωποι της αγάπης..και σας ρωτώ:Νομίζετε πως αυτοί δεν έχουν μίσος???Πουλάνε μία ψεύτικη αγάπη..βοηθούν γιατί θα κερδίσουν..μιλούν λες και ξέρουν πολλά..

Αγαπητή Σεμίνα,
υπάρχει ένα παλιό και γνωστό ρητό, που λέει το εξής

Θεε μου (*),

φυλαγέ με από τους φίλους μου,

τους εχθρούς μου τους γνωρίζω

*σημ. εδώ βάλτε ότι όνομα ή ιδότητα θέλετε

quote:

Λενε..πως με τις δυσκολίες που περνά ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του σκληραίνει,αλλάζει,θέλει εκδίκηση..Και γιατί να μην τις ξεχάσει???Να τις παραγκωνίσει ίσως..και να συνεχίσει μια ζωή χωρίς μίσος για κάποιον..

Οι δυσκολίες φθείρουν..πονούν..αλλάζουν..χαλούν..

Ναι, οι δικαιλογίες είναι πολλές,
αλλά και γι αυτό υπάρχει ενα γνωστό και παλιό ρητό, που λέει

πρέπει να το΄χει η κούτρα σου,
να κατεβάζει ψείρες

και φυσικά, σαν υπενθύμιση υπάρχει και το άλλο, που ισχύει σε σχεδόν κάθε περίπτωση,

(και το διαβάζουμε ακριβώς εδώ πιό κάτω ... )

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

13/02/2005, 05:41:28
ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΗΝ TV ΚΟΠΑΔΙ ΠΙΡΑΝΧΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΡΙΓΥΡΝAEI ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΨΑΡΑΚΙ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

spiritΜέλος
13/02/2005, 11:45:58
Καλημερα σας!
οπου φως και σκοταδι,ο ανθρωπος ως μικρογραφια του συμπαντος εμπεριεχει και τα δυο,σε στιγμες που ειναι ανεξελεγτες
γι αυτον μπορει να επικρατει η σκοτεινη πλευρα,τοτε ειναι που καποιος μπορει να φτασει ακομη και σε εγκλημα.

Ο εξελιγμενος Νους διατηρει της ισορροπιες,αναμεσα στο σκοταδι και το φως,στην λογικη και το παραλογο.

Πως μπορει να διατηρει να γινει αυτο;
με την καλλιεργεια,την αυτοπειθαρχια,και την αναπτυξη της συνειδητοτητας σε υψηλα επιπεδα.

Αυτο απαιτει χρονο και θυσιες,δηλαδη επιλεκτικη σταση ζωης,για το που θες να σταθεις στο φως η στο σκοταδι,αλλα υπαρχουν και μερικοι ανεξελεγκτοι παραγοντες που απο προσωπικη πειρα ειναι απροβλεπτοι μεσα στην πολυπλοκοτητα της ζωης.

Μεσα μου παλευουν δυο ανθρωποι,ο ενας ειναι αυτος που προσπαθει να κανει το καλο,να ειναι δικαιος και ευσυνειδητος,να αγαπα και να ανεχεται τους αλλους,να κατανοει τους λογους τους οποιους οδηγουν τους ανθρωπους στην υπερβαση του μετρου.

Παντα υπαρχουν κινητρα που λυνουν της απορειες μου,σημασια εχει να δινουμε,στον συνανθρωπο μας την ευκαιρια να επανορθωσει,οσες φορες το εχω πραξει αυτο ειχα τα καλυτερα αποτελεσματα,και μετα οι σχεσεις μου εξελιχτηκαν ομαλα.

Κατανοω και μαθαινω,παρατηρω τον εαυτο μου,προσπαθω να γνωρισω τον αυτο μου,μαθαινωντας τον εαυτο μου,αποφευγω να κανω αυτα που δεν θα ηθελα οι αλλοι να κανουν σε μενα,αν μπορω να προσφερω αγαπη το κανω με μεγαλη ευχαριστηση,αν εχω την ψυχικη δυναμη να πω,ενα λογο καλοσυνης τον λεω,αν μπορω να βοηθησω βοηθαω.

Καποιες φορες με πλημμυριζει μια απεραντη συμπαντικη αγαπη,και τοτε γινομαι ολοκληρη φως τοτε ειναι που μεσα στα ματια μου η γη φανταζει ωραιοτερη και οι ανθρωποι ωραιοτεροι και τοτε μπορω και συλλαμβανω τα αορατα.

Ησυχα και καθαρα ατενιζω τον κοσμο και γινομαι ανθρωπος/θεος,μεσα στο αδυναμο και φθαρτο σωμα μου προσπαθω να σμιξω με την υπερουσια μου την Συμπαντικη,γινομαι νυχτα που την κατεχει το φως,γινομαι φως μεσα στο σκοταδι,μια μικρη φωτια που κατακαιει την υπαρξη μου βρισκοντας απαντησεις στα μεγαλα μου ερωτηματα,και ναι υπαρχω εδω πολιτης αυτης της γης,αναμεσα σε εκατομμυρια αλλες καθετες μοναξιες,και στης πιο σκοτεινες πλευρες της υπαρξης μου,γενναιοδωρα αφηνομαι

στο χαος του μυαλου μου,βλεπω ολους αυτους τους ανθρωπους γυρω μου,ελπιζουν παλευουν,πολεμανε,πονανε,και μεσα μου μια φωνη φωναζει ματαιοτητης ματαιοτητων,κλεινω τα ματια μου και μετα τιποτε χιλιαδες κορμια που θα γινουν τροφη για την γη.

Φως και σκοτος..
Αρμονια και χαος...
ολα μεσα μας ειναι..

κι εδω σεμι ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας,δεν ειναι εκκλησια..

lorenzoΜέλος
13/02/2005, 18:29:58

Αγαπητή semina,
πολύ απλοϊκός μου φαίνεται ο συλλογισμός σου καλή μου. Για σκέψου το καλύτερα. Μήπως φταίει η οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα? Μήπως αυτό που για σένα είναι κακό για κάποιον άλλο είναι καλό? Θα σου έλεγα ότι το καλό και το κακό είναι σχετικό δηλ. όπως έχω ξαναγράψει αυτό που είπε ο Osho: < Η κοπριά κάτω απ' το παράθυρο σου που βρωμίζει τον αέρα, είναι αυτή που κάνει το ρόδο ν' ανθίζει και να ευωδιάζει ο κήπος σου! >. Τα πάντα είναι το ίδιο καλά ή κακά. Δεν θα υπήρχε το φώς χωρίς το σκότος, ούτε το λευκό χωρίς το μαύρο, άλλωστε πως αλλιώς θα υπήρχε αρμονία χωρίς ετερότητα? Βλέπε το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο καλή μου. Όσο για την συμπεριφορά ορισμένων έλα στην θέση τους και προσπάθησε να καταλάβεις, τι εισπράττουν με την συμπεριφορά τους και τότε θα δεις ότι ο καθένας παίρνει ότι αξίζει... Δεν υπάρχει χαρά σ' αυτόν που παίρνει, μόνον σ' αυτόν που δίνει. Η φύση όπως κι η ζωή λειτουργούν αρμονικά κι ο καθένας <ότι σπείρει θα θερίσει>, < Μάχαιραν έδωκες και μάχαιραν θα λάβεις>, < Αν σπείρεις ανέμους θα θερίσεις θύελες>.... και τόσα άλλα που λέει η λαική σοφία συνηγορούν στα λεγόμενα μου.
Αυτή καλή μου είναι η άποψη μου, και σε συμβουλεύω να γίνεις πιο σκληρή για να μην πληγώνεσε...

Καλή συνέχεια

KrisnnaΜέλος
13/02/2005, 19:51:09
Φίλη Semina εγώ πιστεύω οτι σκοτεινή πλευρά έχει ο κάθε άνθρωπος άλλοι σε μεγαλύτερο, άλλοι σε μικρότερο βαθμό χωρίς να εξαιρώ και τον εαυτό μου. Ο κόσμος δέν είναι αγγελικά πλασμένος και όλοι φταίμε και συμμετέχουμε σε αυτό. Ο καθένας θα κοιτάξει αποκλειστικά το συμφέρον του και προκειμένου να το πετύχει δέν πρόκειται να διστάσει στην οποιαδήποτε μορφή υποκρισίας!
Μήν εκπλησόμαστε λοιπόν

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

analphabetΜέλος
14/02/2005, 13:01:57
Το καλό κάποιου μπορεί να είναι κακό δικό μας. Που σταματαεί ο αλτρουισμός?

Δεβ υπάρχει καλό και κακό, μόνο όρια ανοχής..

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

analphabetΜέλος
14/02/2005, 13:16:19
quote:

Ευτυχώς , γιατί αν ήταν θα πρέπε να ανοίξεις ένα θέμα για ..τη ροζ πλευρά των ανθρώπων !

seminaΜέλος
15/02/2005, 22:11:29
Εδώ θα διαφωνίσω λίγο καλή μου,αν μου επιτρέπεις..κοινωνία σημαίνει συναναστροφή,επαφή..εδώ δεν είναι κοινωνία!(για μένα τουλάχιστον!)
Όσο για το εκκλησιαστικό ζήτημα,προκύπτω να το πω πως δεν είμαι πληρως ενημερωμένη,διότι δεν έχω και τον απαιτούμενο χρόνο να παρακολουθώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,άσε που δεν θεωρώ κανένα κανάλι αξιόπιστο..
Αλλά εγώ δεν θα τους κρίνω..you know "μην κρίνεις για να μην κριθείς"!
Φιλικά και ευχαριστώ!
Σεμίνα

seminaΜέλος
15/02/2005, 22:15:04
Ο καθένας θα κοιτάξει αποκλειστικά το συμφέρον του και προκειμένου να το πετύχει δέν πρόκειται να διστάσει στην οποιαδήποτε μορφή υποκρισίας!

Αγαπητέ μου krisnna,
με εκπλήσει,ίσως φταίει του ότι είμαι νέα(πολύ νέα)..
Γιατί να κοιτάει ο άλλος μόνο το συμφέρον του??Γιατί να χαθεί η κοινωνική ευθύνη..γιατί να μην υποττάσσεται το "εγώ" στο "εμείς"?
Ξέρω τις απαντήσεις...αλλά ΄συνεχίζω να εκπλήσομαι κάθε φορά που λαμβάνω σήματα από τη σκοτεινή πλευρά κάποιου!..
φιλικά
Σεμίνα

seminaΜέλος
15/02/2005, 22:23:04
Αγαπητέ lorenzo,
διακρίνω κάτι το αρνητικό παρόλο το εύστοχο παρουσιαστικό της απάντησης σου..
Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου..αλλά θα το κοιτάξω στην πορεία..θέλω ακόμα να ερευνήσω κάποια πράγματα..το ότι πληγώνομαι είναι φυσικό(φταίει και του ότι είμαι ευαίσθητη υποθέτω)...Το να γίνω σκληρή δεν θα με ωφελήσει..δεν κοιτάω τα πράγματα από μία οπτική γωνία..μπαίνω στη θέση τους..αλλά αυτό που βλέπω κάθε φορά είναι πως δεν αξίζει να έχουν τέτοια φερσίματα..
πολύ απλοϊκός μου φαίνεται ο συλλογισμός σου καλή μου
Anyway,από τα απλά έγιναν τα δύσκολα..και δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο είναι συλλογισμός αυτό..
Καλό σου βράδυ καλέ μου!
Φιλικά,
Σεμίνα

lorenzoΜέλος
15/02/2005, 23:39:13

Καλή μου semina,
το < απλοϊκός μου φαίνεται ο συλλογισμός σου > είχε την έννοια του αγνού, του άδολου κι αθώου που τόσο σπάνιο είναι στις μέρες μας. Που ενώ θάπρεπε νάναι ο κανόνας, έγινε είδος προς εξαφάνιση, γιαυτό ξαφνιάζει όταν συναντάται καλή μου.
Επίσης δεν σου είπα να γίνεις σαν κι αυτούς, αλλά να πάρεις τη θέση τους, κι ότι εισπράττουν εξαιτίας της συμπεριφοράς τους, για να σου τονίσω πόσο <χαμένοι> είναι τελικά, συμπεριφερόμενοι έτσι.
Τέλος θάθελα να σου ευχηθώ μέσα απ' την καρδιά μου να παραμείνεις έτσι, αλλά πίστεψε με, η ζωή θα σε κάνει, δυστυχώς, πιο σκληρή γιατί είναι σκληρή.
Λέει ο Ελύτης:
Τόσο, μα τόσο δύσκολο, ν' αφήσεις την εποχή σου να σε σφραγίσει, χωρίς να σε παραχαράξει.
Μπορείς κι αλλιώς να εκφράσεις τον καιρό σου: να πας ενάντια.{Μαρία Νεφέλη}
Σου εύχομαι το καλύτερο και λυπάμαι αν σε στεναχώρησα...
Καλή συνέχεια καλή μου...

free riderΝέο Μέλος
15/02/2005, 23:53:52
Πολλές φορές οι δυσκολίες τα προβλήματα και οι κακοτοπιές της ζωής αντί να φανερώσουν την σκοτεινή πλευρά κάποιου έχουν το αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα ..

Ανυψώνουν τον άνθρωπο και τον ωριμάζουν ..
Καλλιεργούν χαρακτήρες και ανθρώπους με κατανόηση και σεβασμό στην ύπαρξη των άλλων…

Όσο υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας αξίζει να προσπαθούμε γι αυτούς…

oi megalyteres epidoseis einai aytes poy antexoun ston xrono

KrisnnaΜέλος
16/02/2005, 05:34:55
Semina:
quote:
Γιατί να κοιτάει ο άλλος μόνο το συμφέρον του??Γιατί να χαθεί η κοινωνική ευθύνη..γιατί να μην υποτάσσεται το "εγώ" στο "εμείς"?

Αυτό είναι το σωστό, αυτό είναι οτι έπρεπε να έχει συμβεί αλλά συμβαίνει απο πολύ σπάνια έως ποτέ. Γι'αυτό άλλωστε η ζωή μας είναι τόσο μίζερη και προβληματική. Γι'αυτό ακούς στα καθημερινά Νέα ανθρώπους να διαμαρτύρονται οτι δέν τα βγάζουν πέρα και δέν έχουν καμιά βοήθεια να ζήσουν

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

analphabetΜέλος
16/02/2005, 09:07:08
Είναι άκρως αδύνατο να κάνεις το σύγχρονο άνθρωπο αλτρουϊστή.

Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε αν θα δεχόταν να κάνει τη δουλειά τριών συνανθρώπων του και να πλρώνεται δύο μισθούς, κανείς δε θα σκεφτεί ότι η κατάργηση τριών θέσεων εργασίας επιβαρύνει την ανεργεία.

Αν κάνεις ένα γκάλοπ και ρωτήσεις πόσοι θα αγόραζαν στη μισή τιμή ένα προϊον κλοπής, θα πάρεις θετική απάντηση απο τη συντριπτική πλειοψηφία.

Οπότε για πια σκοτεινή πλευρά ψάχνουμε βρε παιδία?

Εγωισμός λέγεται το φαινόμενο και έχει να κάνει με την εικόνα μας και τον άκρατο καταναλωτισμό που κυριαρχεί στις μέρες και τους στόχους μας!

seminaΜέλος
16/02/2005, 13:23:53
Καλέ μου lorenzo,
Τέλος θάθελα να σου ευχηθώ μέσα απ' την καρδιά μου να παραμείνεις έτσι, αλλά πίστεψε με, η ζωή θα σε κάνει, δυστυχώς, πιο σκληρή γιατί είναι σκληρή.

Να ξερες πόσοι μου το έχουν πει αυτό..και τους απαντάω πως θα παραμείνω έτσι..η ζωή δεν θα με αλλάξει,πραγματικά δεν θέλω να με αλλάξει..

Σου εύχομαι το καλύτερο και λυπάμαι αν σε στεναχώρησα...
Δεν στενοχωρέθηκα..ίσως την πρώτη φορά που το διάβασα λίγο..Αλλά έχεις δίκιο σε όσα είπες και σε ευχαριστώ πολύ!Να είσαι καλά
Φιλικά
Σεμίνα

seminaΜέλος
16/02/2005, 13:29:54
Αγαπητέ free rider
Πολλές φορές οι δυσκολίες τα προβλήματα και οι κακοτοπιές της ζωής αντί να φανερώσουν την σκοτεινή πλευρά κάποιου έχουν το αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα ..

Έχεις κάποιο παράδειγμα να αναφέρεις πάνω σε αυτό?κάτι που σου συνέβη?Ευχαριστώ εκ των προτέρων,αν απαντήσεις..
Φιλικά
Σεμίνα

seminaΜέλος
16/02/2005, 13:32:02
Καλέ μου krisnna,
Γι'αυτό ακούς στα καθημερινά Νέα ανθρώπους να διαμαρτύρονται οτι δέν τα βγάζουν πέρα και δέν έχουν καμιά βοήθεια να ζήσουν
Μακάρι να μπορούσα να έκανα κάτι γι αυτούς..μακάρι

seminaΜέλος
16/02/2005, 13:37:33
Αγαπητέ analphabet,
Οπότε για πια σκοτεινή πλευρά ψάχνουμε βρε παιδία?

Εγωισμός λέγεται το φαινόμενο και έχει να κάνει με την εικόνα μας και τον άκρατο καταναλωτισμό που κυριαρχεί στις μέρες και τους στόχους μας!

Αλήθεια,πιστεύεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν εγωισμό ή καταναλωτικές διαθέσεις??..Είναι πολλοί οι λόγοι που ωθούν σε αυτά..ποιος έφτασε τον κόσμο ως εδώ όμως???Ο ίδιος ο άνθρωπος

Η κακία(που για μένα είναι ένα μέρος της σκοτεινης πλευράς κάποιου ανθρώπου) οφείλεται μόνο στον άκρατο καταναλωτισμό και στον εγωισμό κάποιου??
Φιλικά
Σεμίνα

16/02/2005, 15:06:58
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ semina ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΨΕΦΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ???????

ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩ Η ΕΜΕΣΩ ΤΡΟΠΟ....

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ?????

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ