- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:.
Έχω στην κατοχή μου , έναν αποκωδικοποιητή και αποκωδικοποιεί τον λόγο φίλε μου....σε αιθήματα και πρωτογενείς επιθυμίες που υποκρύπτονται πίσω απο τον λόγο και την εκφορά του....προβάλλοντας εκείνη την "Αλλη σκηνή" που αναφέρει ο Lakan...
Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
==================================================================
Εχασα επεισοδια.Ακομη συνεχιζετε?
Ημουν στο αλλο θεμα με Ψηλο και Βελισαριο.
Διορθωσε με ΕΑΡΙΝΕ αν κανω λαθος.
Μηπως αλλη οψη κατα Λακαν εννοεις αυτο που ειπε οτι:
Η γλωσσα ειναι που κανει ζωον τον ανθρωπο?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
[/quote]
Η Γλώσσα αποτελεί το εργαλείο του ασυνειδήτου για να εκφέρει αιτήματα που αντιστοιχούν σε ασυνείδητες πρωτογενείς επιθυμίες...ενίοτε και απωθημένα φίλε Νικόμαχε...ή και εγγενείς διατρήσεις-ελλείψεις...κάτι που οι Θρησκείες -ειδικότερα ο Χριστιανισμός- αγνοεί παντελώς και γι'αυτό τον λόγο όλοι σχεδόν οι μεγαλο-παππάδες πλέον σπουδάζουν ψυχολογία αλλα προσπαθώντας να εντάξουν αυτές τις γνώσεις στο γενικότερο θεωρητικό υπόβαθρό τους ... δημιουργούν εκτρωματικού τύπου καταστάσεις και αποτελέσματα...
Δές εδώ τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε....

quote:
Χεστηκα μωρη ανθρωπομορφη κουραδα για τους Εβραιους και το εχουμε κλεισει αυτο το θεμα. Αλλη ψυχωση δεν εχεις;Δεν υπαρχει κανενα θεμα εδω μεσα.
Το θεμα ειναι ποσο θρασυδειλες πουτανες εισαστε.
Τιποτα αλλο δεν υπαρχει.
Μια χαρά το πάς...διαφήμιση σκέτη έχεις γίνει του εαυτου σου και των ιδεών σου που επιμένεις να ορίζεις ως αλήθεια...σπουδαίες αλήθειες κομίζεις Lupus...

Τι να τα κάνω τα θέματα, άμα απωλεσω την μπουμπουκα μου? ![]()
Να πανε τα βάσανα κάτω αγαπουλα μου! ![]()
quote:
H αληθεια ειναι οτι απο την ημερα που μπηκα εδω μεσα, διαπιστωσα οτι εισαι μια αισχρη πουτανα, που κρυβετε πισω απο ασυναρτισιες και κουτοπονηριες. Σε εχω ρημαξει στην σφαλιαρα και δεν λες να ντραπεις.Εισαι περα απο ξεφτυλισμενος. Εισαι ο ορισμος της ξεφτυλας εΦη.
Tι σημαίνει ξεφτύλα/ας...και οι σφαλιάρες που "έλαβαν χώρα" και δεν το πήραμε χαμπάρι...???
-Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς -ουδέποτε μπόρεσες- να αρθρώσεις λόγο με ειρμό...όλα αποκυήματα της ζωηρής φαντασίας σου είναι και το οποίο έχει πλέον καταστεί και ως πραγματικό εντός σου...ψύχωση λέγεται αυτό φίλε μου...και αποτελεί δικό σου θέμα και του Παππά που σε "διαβάζει"...και που θέλει και κείνος διάβασμα με την σειρά του..ή μήπως είσαι ψάλτης..και το λέω , διότι σε αυτήν την περίπτωση θα χρειασθείς ολόκληρη ενορία να σε διαβάζει αλλα χρειάζεται και πολύ λιβάνισμα...λεφτά έχεις για το όλο εγχείρημα..???
Το ρωτάω , διότι πλέον τζάμπα οι παππάδες δεν κάνουν τίποτα...για καλό σου το λέω και 'λπίζω να μην με παρεξηγήσεις...

quote:
Παρε εδω εναν "ανθρωπο". lolΘελετε πολεμο αχρηστοι πουτανας γιοι "Ελληνες"; lol
Ok. Θα τα πουμε.
Πρόσεξε το ντεκολτέ σου...

Κανε ενα διαλλειμα...
Πηγαινε να παρεις την ευλογια των αγιων πατερων υμων Αβρααμ,Ισαακ,Ιακωβ και ελα να σου πουμε κι αλλα να τους τα μεταφερεις.
Και με αυτον τον λαοπλανο,βοσκοπλανο,Μωυση τι θα γινει τελικα?
Ειναι αντιγραφεας των εκ Δελφων εντολων???
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Μόνο και μόνο να σε δώ να μιλάς , προσωπικά θα μου είναι αρκετό..
Όσο για τον Γιούνγκ , τι θα ήθελες να συζητήσουμε δηλαδή..???
Το ότι διαφοροποιήθηκε απο τον Freud και διατύπωσε την πλαστικότητα της ορμής με διαφορετικό τρόπο...τι???

Μ Ο Λ Ω Ν Λ Α Β Ε !!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Βασικα αυτη ειναι η μονη αληθεια, οι μωροσοφοι οι Ελληνες του ειδους, ειναι ενα δειγμα του γιατι καποτε ευνουχισαν τους αλαζουνες πουσταραδες "προγονους" σας, και γιατι ο ευνουχισμος σας ειναι μονοδρομος. Δεν υπαρχει τροπος να εντραπειτε. Εισαστε παντελως ηλιθιοι, θρασυδειλοι και ανευθυνοι μωροι.
Ποιός σου είπε και το λές και το ξαναλές , ότι ο ευνουχισμός αποτελεί μια μη-επωφελή διαδικασία , δια μέσου της οποίας επικυρώνεται η ισχύς του "Φαλλού"...και συμβολοποιείται δια μέσου αυτής της διαδικασίας φίλε μου..???
Άρες-μάρες κουκουνάρες είσαι και πολύ ενδεής και ρηχός ... τόσο στον λόγο , όσο και στις γνώσεις σου φίλε μου...