- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μη προτρεχέτω,λοιπόν, η γλώττα της διανοίας και πέρασε με την ...όπισθεν ώστε να ενημερωθείς επί προηγουμένων σημειωμάτων. Όσο για την συνηγορία σου υπέρ "αγνοούντος" την βρίσκω λίαν φυσιολογική εφ΄όσον η άγνοια (βλ. ανωτέρω) επι της περιπτώσεώς σου δεν συνιστά "ξένο σώμα"...
Ευχέτης!
quote:
Και σένα τι σε απασχολεί ?
Έτσι και αλλιώς δράς διασπαστικά στην ομάδα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Eπειδή όπως βλέπεις δεν κατάλαβα ούτε τι εννοείς ούτε που το πας αν θέλεις στείλε επεξηγηματικό μέϊλ για να μην κουράσουμε τους φίλους με άσχετες "λεπτομέρειες"...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
Κι εγώ θα μείνω άνεργος!
Αλλά θα φροντίσει η Δύναμη Βριλ να μου βρει δουλειά!
lol.... Ακόμα γελάω!!!www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Εδώ βλέπουμε ότι ο Nortin το έπιασε και το χειρίστηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ σωστά το θέμα.
Άμα κάποιος θέλει να παρεξηγηθεί, θα παρεξηγηθεί. Και θα αρχίσει το γνωστό βρισίδι, που εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια επιτιμητικά και προσβλητικά επίθετα. Στο τέλος θα πιστέψω και το εξής απίστευτο, οτι μια που είναι όλο τα ίδια και τα ίδια, είναι και συνέχεια ο ίδιος και ο ίδιος ...
Τελος πάντων.
Σε περίπτωση Nortin που περιμένεις από τη Δύναμη Βρίλ να σου βρεί δουλειά, ένα έχω να σου πώ.
Κάηκες ... ~ ![]()
παρακολουθουμε εδω και καιρο, ως απλοι αναγνωστες, τις συζητησεις αυτου του topic χωρις να συμμετεχουμε οι ιδιοι σε αυτες, λογω ελλειψης απτων στοιχειων, τα οποια θα προεκυπταν απο τις ερευνες που κανουμε εδω και 2 χρονια.
Η ωρα εφτασε να μοιραστουμε μαζι σας τα ευρηματα μας, τα οποια περιλαμβανουν, αναμεσα σε αλλα, αποδειξεις παρουσιας εσωγηινων στην ευρυτερη περιοχη της Αττικης (συν φωτογραφικο υλικο) και χαρτογραφηση υπογειου δικτυου στοων στα Μεγαρα και στη Μαλακασα κοντα στο εγκαταλελειμενο στρατοπεδο (!!!!)
Με αφορμη αυτο το πρωτοποριακο για τα ελληνικα δεδομενα υλικο, θελουμε να γνωστοποιησουμε την εναρξη δρασης της ομαδας OPUS. η ομαδα OPUS φιλοδοξει με τη συμπραξη σας να ριξει φως στους αστικους μυθους της Αθηνας. Να ερθει σε επαφη με ομοϊδεατες απο ολη την Ελλαδα προκειμενου να μελετησει τα κατα τοπους μυστηρια.
οποιος ενδιαφερεται, μπορει να επικοινωνησει μαζι μας στο attica_opus@yahoo.com
δεχομαστε μονο σοβαρες προτασεις
quote:quote:
Και σένα τι σε απασχολεί ?
Έτσι και αλλιώς δράς διασπαστικά στην ομάδα.Eπειδή όπως βλέπεις δεν κατάλαβα ούτε τι εννοείς ούτε που το πας αν θέλεις στείλε επεξηγηματικό μέϊλ για να μην κουράσουμε τους φίλους με άσχετες "λεπτομέρειες"...
Eπειδή αγαπητέ Vril βαρέθηκα να περιμένω επεξηγηματικό μέϊλ (όχι ότι το περίμενα να το κάνεις βέβαια...) θα μπορούσες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μου απαντήσεις έστω και on line??![]()
![]()
![]()
Aς μας συγχωρήσουν οι φίλοι αλλά νομίζω ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βγεις εκτός θέματος...
Εις αναμονήν λοιπόν... γιατί οι λήσταρχοι πρέπει να σέβονται τα παντελόνια που φοράνε...![]()

quote:
οποιος ενδιαφερεται, μπορει να επικοινωνησει μαζι μας στο attica_opus@yahoo.comδεχομαστε μονο σοβαρες προτασεις
Γιατί δεν κάνετε δύο απλά βήματα.
1. Γνωστοποιήστε εσείς τι ξέρετε.
Κάνατε κάποιες έρευνες, βγάλατε κάποιες φωτογραφίες και καταλήξατε σε κάποια συμπεράσματα. Τι ποιό απλό λοιπόν να παρουσιάσετε σε κάποια ιστοσελίδα τα ευρήματά σας ή ένα μέρος τους, ώστε να σχηματίσουμε και "εμείς" μια γνώμη, πόσο σοβαρή είναι η πρότασή σας.
2. Παρατηρείτε εδώ και καιρό το φόρουμ. Σίγουρα θα έχετε σχηματίσει μια άποψη για τον έναν ή τον άλλον. Εφ 'οσον δεν ζητάτε και βιογραφικό, ποιός άλλος τρόπος θα έδινε τόσα πολλά στοιχεία για τον καθένα "μας", πέρα από να διαβάζει τα κείμενά του σε αυτό και σε άλλα φόρουμ του "χώρου". Έτσι μπορείτε και εσείς να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους της επιλογής σας.
ο κακός Βρίλ
quote:
Eπειδή αγαπητέ Vril βαρέθηκα να περιμένω επεξηγηματικό μέϊλ (όχι ότι το περίμενα να το κάνεις βέβαια...) θα μπορούσες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μου απαντήσεις έστω και on line??Aς μας συγχωρήσουν οι φίλοι αλλά νομίζω ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βγεις εκτός θέματος...
Εις αναμονήν λοιπόν... γιατί οι λήσταρχοι πρέπει να σέβονται τα παντελόνια που φοράνε...
Λές τη μια υπερβολή μετά την άλλην και έχεις μια τάση να μου τη λές συνέχεια, από την πρώτη μέρα που ανακάλυψες την ύπαρξή μου.
Αυτά που μου λές είναι τόσο δηκτικά και τόσο εκτώς τόπου και χρόνου, που δεν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ. Και ακριβώς αυτό θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.
Η δική μου ερμηνεία του φαινομένου κειμένεται από εντελώς αθώα μέχρι ... δε θες να τη διαβάσεις ούτε εδώ, ούτε σε προσωπικό μέηλ.
Για μένα είσαι πνεύμα αντιλογίας.