ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dr Jekyll Mr Hyde45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
29/10/2008, 11:22:47
Αγαπητέ μου, προφανώς έχουμε διαφορετική οπτική και προσέγγιση στο συγκεκριμένο θέμα οπότε μάλλον δε μπορούν να συγκλίνουν οι απόψεις μας.

Τώρα όσον αφορά το black metal, αφενός δεν άκουγα ποτέ μου κι αφετέρου δεν πιστεύω πως είναι κι αυτό κάτι το οποίο επηρεάζεται από τον Διάβολο κλπ κλπ.

In anticipation of my resurrection...

29/10/2008, 12:19:12
Κι όμως αγαπητέ μου Γιώργο, επιμένω ότι
μπορούμε να συνεννοηθούμε....Γιατί ΄φιλε μου,
η συχνή αναφορά από ρόκ χέβυ και μπλάκ μέταλ
σχήματα, δεν είναι μια διαφήμιση που αποδιδει
καρπούς;Στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση, ακόμη κιη
αρνητική ή γκρίζα διαφήμιση, έχουν αποτελέσματα, πολλές φορές
καλύτερα απο την πληρωμένη τυπική διαφήμιση...
Εδώ γιατί το αμφισβητείς, αν είναι κεκαλυμένο απο την προβολή
που τυγχάνει, εκ μέρους των εν λόγω γκρούπ;Που κι αυτά το κάνουν
για διαφημιση δική τους...
Ο καιρός της διαφήμισης, καιρός του διαβόλου... Και μην αρχίσουμε συζήτηση,
περί ύπαρξης διαλόγου, δέξου το κι αν στην πορεία καταρριπτεί,
θαέχεις να το λές....
basilioΝέο Μέλος
21/12/2008, 23:59:56
Παρακολουθώ από πολύ καιρό τις εκπομπές του κ.Λιακόπουλου έχω αγοράσει και κάποια από τα βιβλία του κυρίως αυτα που αναφέρονται στους Ελοχείμ.Επειδή ασχολούμαι από μικρός με τα πνευματικά και με τα μεταφυσικά θέματα συνδύασα πολλά γεγονότα ,διάφορα συμβάντα ,απόψεις διαφόρων ερευνητών αυτών των θεμάτων ελλήνων και ξένων,νομίζω ότι όντως υπάρχουν αυτές οι οντότητες οι οποίες -ως φαίνεται-φύσει και θέσει είναι εχθρικές πρός το ανθρώπινο γένος.Όμως κατ'εμέ λογαριάζουν χωρίς τον "ξενοδόχο".!!
Τώρα όσον αφορά το πρόσωπο του κ.Λιακόπουλου ο ρόλος του είναι κάπως διφορούμενος ή και αμφιλεγόμενος,μα πάνω απ'όλα είναι πολύ καλός έμπορος των βιβλίων του!!λέει (πάντα κατ'εμέ )και πολλές αλήθειες ,αλήθειες όμως που τις ανακατεύει με ανακρίβειες και μπόλικη δοση από παραφιλολογία.

"Ως άνω και κάτω....Ως εν ουρανώ, και επι της γής".

Basilio

22/12/2008, 17:01:50
quote:
Παρακολουθώ από πολύ καιρό τις εκπομπές του κ.Λιακόπουλου έχω αγοράσει και κάποια από τα βιβλία του κυρίως αυτα που αναφέρονται στους Ελοχείμ.

τα συλλυπητήρια μου

22/12/2008, 17:34:56
quote:

quote:
Παρακολουθώ από πολύ καιρό τις εκπομπές του κ.Λιακόπουλου έχω αγοράσει και κάποια από τα βιβλία του κυρίως αυτα που αναφέρονται στους Ελοχείμ.

τα συλλυπητήρια μου

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/12/2012 12:12:12