ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ!!! - - Κινηματογράφος -

- O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ!!! - - Κινηματογράφος -

Namus7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
NamusΝέο Μέλος
13/10/2009, 19:27:01
Ena lampro paradigma esoterikis anazitishs,kai oxi mono,an ta paroume to gegonos - o Tolkin eleuterotekton,tote tha mporoume an tha paratirisoume prosektika,olloes ths mieishs ollon ton vathmon tou eleyterotektonismou.Arinagia apo ton vathmo tou mathiti,eterou,didaskalou.....

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΕΑ!!!

14/10/2009, 03:47:30
Γεια σου Namus,
καλωσόρισες στα forums του ESOTERICA!

Ο τίτλος του θέματος που άνοιξες άλλαξε από:
O ARXONTAS TON TDAXTILIDION!!!
στο ελληνικότερο:
O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ!!!

Θα σε παρακαλέσουμε επίσης να γράφεις στα ελληνικά κι όχι στα greeklish.

14/10/2009, 18:11:41
Ο τόλκιν ήταν τέκτονας? Ενδιαφέρον αυτό που λές.Η πιό διάσημη εσωτεριστική ταινία,είναι αναμφίβολα το μάτριξ.Υπάρχουν και άλλες αλλά όχι τόσο διάσημες.Κατα την γνώμη μου,ακομα και ο πόλεμος των άστρων,σου δίνει μια τέτοια εντύπωση,ιδιαίτερα στις αναφορές τους για την δύναμη.
15/10/2009, 16:31:24
Μπορώ να πω πως είχα δει την τριλογία του Lord of the rings μέσα σε μια μέρα.
Τα μάτια μου βέβαια είχαν γίνει κατακόκκινα αλλά μου άρεσε τόσο η τριλογία που όταν τελείωσε νόμιζα ότι θαανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου και θα δω να διαδραματίζεται καμία μάχη με νάζγκουλς, ορκς, ξωτικά και χόμπιτς...

In anticipation of my resurrection...

16/10/2009, 17:32:24
απο την τριλογια, μου αρεσε μονο η πρωτη ταινια και καπως η τριτη. Η δευτερη ηταν αρκετα βαρετη και καπως ανουσια! (αποφη μου αυτη, χωρις παρεξηγηση )

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
11/01/2011, 20:00:16
Το καστ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στο... Χόμπιτ

Ουέλινγκτον, Νέα Ζηλανδία
Επιστρέφουν στη... Μέση Γη οι πρωταγωνιστές του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών για την ταινία Το Χόμπιτ. Ίαν Μακ Κέλεν και Άντι Σέρκις θα επαναλάβουν τους ρόλους τους, ενώ την εμφάνισή τους αναμένεται να κάνουν και οι Ελάιζα Γουντ, Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτ Μπλάνσετ. Το έπος του Πήτερ Τζάκσον μετά από πολλές καθυστερήσεις και προβλήματα φαίνεται ότι οδεύει τελικά στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Ίαν Μακ Κέλεν συμφώνησε να αναλάβει το ρόλο του μάγου Γκάνταλφ, ενώ ο Άντι Σέρκις θα επιστρέψει ως Γκόλουμ.

Κέιτ Μπλάνσετ (Γκαλάντριελ) και Ελάιζα Γουντ (Φρόντο) θα εμφανιστούν στο φιλμ, ενώ σε συζητήσεις για να επαναλάβουν τους ρόλους τους είναι ο Ορλάντο Μπλουμ (ξωτικό Λέγκολας), ο Κρίστοφερ Λι (Σάρουμαν) και ο Ίαν Χολμ σε μια γηραιότερη εκδοχή του ήρωα της ταινίας Μπίλμπο Μπάγκινς.

Τα γυρίσματα της ταινίας με σκηνοθέτη τον Πήτερ Τζάκσον (που ήταν υπεύθυνος και για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών) θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο στη Νέα Ζηλανδία.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Μάρτιν Φρίμαν που θα ερμηνεύσει το χόμπιτ Μπίλμπο Μπάγκινς, θείο του Φρόντο, σε νεότερη ηλικία.

Στόχος της Warner Bros. είναι η ταινία να κυκλοφορήσει στις αίθουσες σε δύο μέρη: το πρώτο τον Δεκέμβριο του 2012 και το δεύτερο έναν χρόνο μετά, τον Δεκέμβριο του 2013.

Newsroom ΔΟΛ

13/01/2011, 00:32:14
Θεωρώ πολύ πιθανό ότι αυτή η τριλογία θα είναι κλασική στα μελλοντικά χρόνια, αν δεν είναι ήδη δηλαδή. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το δεύτερο μέρος έχοντας ιδανική ποσότητα μαχών και προσωπικών στιγμών των ηρώων. Νομίζω ήταν η πιο ισορροπημένη από τις τρεις αφού η πρώτη είχε λιγότερες συγκρουσεις ευρείας κλίμακας ενώ η τελευταία ήταν αρκετά παραφουσκωμένη από μάχη. Το πρώτο μέρος βέβαια έχει τη μυστηριακή γοητεία της εισαγωγής στον μαγικό κόσμο του Τόλκιν, είναι πιο σκοτεινό, αλλά χάνει από μαζική δράση.

Χαίρομαι που θα βγει και "Το Χόμπιτ" αν και δεν ευελπιστώ σε ανάλογα επιτυχημένα αποτελέσματα όπως ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών. Απλά θα ξαναβιώσουμε για λίγο το feeling...

Lost in Necropolis

La ville de la mort