- Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ... - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Είμαι έτοιμος... προσδιορίστε τόπο και χρόνο .. και να έρχονται τα σουβλάκια και οι μπύρες... μοναστηράκι Θανάσης , Σάββας και οι Σπανιόλικες θερβέθες παρακαλώ....
ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ
"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

ΕΙΠΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ

quote:
ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ
Δεν τα βάζω με ``ξανθιές``.![]()
Εκτός αν εννοείς τα σουβλάκια...![]()
Αμ τα σουβλάκια λιγουρεύεται η γυναικα, τι να σε κάνει εσένα? Αφού είναι βέβαιο οτι η ksenitia μας θα πάρει το πρωτάθλημα...!
Να περνάγαμε στις μπύρες σιγά - σιγά?
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
quote:
Να περνάγαμε στις μπύρες σιγά - σιγά?
Είναι μια πολύ καλή ιδέα...
Πάρα πολύ καλή ιδέα...![]()

Τι τρώει και γίνεται έτσι???
ksenitiaΜέλος
Ξυλο τρωει :-)))
Ναι, ναι, σουβλακια, που μου ελειψαν πολυ. Με τζατζικακι και ντοματουλα.
Οοοοπα, πεσανε κι οι θερβεθες!!!
Μα που πηγε ο προπονητης μου.... θα χασω και θα φταιει αυτος για ολα! CYBERMAAAAASTEEEEERRRR, αρχιζω και χανω φορμα λεμε.
Ναι, ναι, σουβλακια, που μου ελειψαν πολυ. Με τζατζικακι και ντοματουλα.
Οοοοπα, πεσανε κι οι θερβεθες!!!
Μα που πηγε ο προπονητης μου.... θα χασω και θα φταιει αυτος για ολα! CYBERMAAAAASTEEEEERRRR, αρχιζω και χανω φορμα λεμε.
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
GirtosΜέλος
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο CYBERMASTER.ΩΡΑΙΑ ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΓΝΑΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.ΔΕΧΕΣΤΕ;

gK
foxyfreakΜέλος
ΑΑΑΑΑΑΑΑ! Οχι και κατήνες φίλε Girto! Καλά οσο για το ξύλο δεν νομίζω να πέσει. Αλλα όχι και κατήνες! Εσύ δηλαδή που σχολιάζεις δεν είσαι κατήνα?
Οσο για τον αγώνα που λές με τις λάσπες είναι ακόμα πιο δύσκολο μέσο ιντερνετ αρα αποριπτετε.