- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
πρωτα την ασπρη γιατι ειναι η πιο οικεια και η πιο συνηθισμενη.δεν φοβαμαι να την ανοιξω.μεσα βλεπω εναν ανθρωπο δεμενο και φιμωμενο σε μια καρεκλα.ειναι αδειο το δωματιο alla εχει κι αλλες πορτες μεσα.
μετα ανοιγω την μαυρη γιατι η ασπρη με φοβησε και ελπιζω να συμβει το αντιθετο,με το αντιθετο χρωμα.μεσα ειναι ενα κανονικο σπιτι,αρχοντικο,γεματο με επιπλα και πολυ τακτοποιημενο.δεν υπαρχουν ανθρωποι.
μετα ανοιγω την μπλε.περισσοτερο απο περιεργεια.να δω τι αλλο θα συναντησω.ειμαι σε ενα λοφο.κοιταζω απο ψηλα μια ηρεμη θαλασσα σε μια ονειρεμενη παραλια.ο ηλιοσ ειναι ψηλα και στο βαθος υπαρχουν φοινικες .στην αμμο υπαρχει μια ξαπλωστρα.θα εμπαινα να περιμενω να δω το ηλιοβασιλεμα ξαπλωμενη,αλλα φοβαμαι πωσ αν η πορτα πισω μου κλεισει,δεν θα μπορεσω να ξαναφυγω.
τελος ανοιγω την ροζ αν και ειμαι σχεδον σιγουρη για το τι θα δω.και ειναι αληθεια..ενα κοριτσιστικο δωματιο.τα παντα ροζ.για μικρο κοριτσακι.ολα τακτοποιημενα.σαν διαφιμηση.δεν μου αρεσει καθολου αυτο το δωματιο.νομιζω πωσ ειναι απο το σπιτι που ειδα στην μαυρη πορτα..
ευχαριστω εκ των προτερων γιατην απαντηση.zdask :)
Πρωτη θα ανογα την μπλε και θα εβλεπα θαλασσα και απο πανω βραδυατικο ουρανο.
Μετα μαυρη θα εβλεπα μια τεραστια σκακιερα.
Μετα την ασπρη θα εβλεπα ενα ασπρο δωματιο νοσοκομειου με τα κρεβατια κλπ.
Τελος ροζ και θα εβλεπα ενα παιδικο κοριτσιστικο δωματιο και ενα κοριτσακι να καθεται μπροστα απο εναν καθρεφτη.
Θα σε έστελνα στον διάολο...αλλά δεν μου φταίει και αυτός!
2-5-3-4-1
Να δουμε τι θα βγει
Θα σε έστελνα στον διάολο...αλλά δεν μου φταίει και αυτός!
Πρώτα ανοίγω την ροζ πόρτα.έχει μέσα ένα μεγάλο σύννεφο και ένα ουράνιο τόξο.εκεί που τελειώνει το ουράνιο τόξο πετάει μια πεταλούδα κόκκινη.
Μετά ανοίγω την μαύρη πόρτα.Βλέπω ένα μαύρο πάτωμα και εκεί πάνω υπάρχει ένα κρυστάλλινο κάστρο που δεν λιώνει λόγω της θερμοκρασίας του δωματίου.
Τρίτη ανοίγω την μπλε πόρτα.Αυτή δεν έχει τίποτα μέσα.Βλέπω μόνο άσπρο χρώμα.
Τελευταία ανοίγω την λευκή πόρτα.έχει μέσα έναν κήπο.πρώτο δέντρο που βλέπω είναι το δέντρο της ζωής.τα υπόλοιπα δέντρα είναι κατά κύριο λόγο καρποφόρα.
Αυτά!!! Θα περιμένω με χαρά τις απαντήσεις.
quote:
Το βρήκα στο antinews και είπα να το φέρω από εδώ, μιας και έχουν πλάκα τέτοιου είδους τεστ :Ας υποθέσουμε πως συμβαίνουν 5 πράγματα ταυτόχρονα την ίδια στιγμή μέσα στο σπίτι σας που απαιτούν την προσοχή σας:
1) χτυπάει το τηλέφωνο
2) το μωρό σας κλαίει
3) κάποιος χτυπάει στην πόρτα σας
4) έχετε αφήσει τα ρούχα απλωμένα στο μπαλκόνι και έχει αρχίσει να βρέχει
5) έχετε αφήσει ανοιχτή την βρύση στην κουζίνα και το νερό έχει αρχίσει να
ξεχειλίζει από τον νεροχύτηΠοιο από όλα νομίζετε πως είναι το πιο σημαντικό;
Και γω θα πω 5,2,3,1,4
Πρώτη λοιπόν τη Μπλε
Δεύτερη την άσπρη
Τρίτη τη Ρόζ
και τελευταία τη μαύρη. Το γιατί δεν ξέρω έτσι μου λέει το ένστικτό μου.
Ταξίδι στο άγνωστο
ΜΠΛΕ ΠΟΡΤΑ: ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΑΥΡΗ ΠΟΡΤΑ: ΤΟ ΚΑΚΟ
ΡΟΖ ΠΟΡΤΑ: ΠΑΙΔΑΚΙΑ
ΑΝΟΙΞΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ Κ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΑ.
:)
!!!Vanish the shadows!!!
…..δεύτερη θα ανοίξω την μπλέ γιατί πίσω της είναι ένα νησιώτικο δωμάτιο
…..Τρίτη την ροζ γιατί πίσω της είναι μία όμορφη γυναίκα που με περιμένει για να πάμε μαζί στο νησιώτικο δωμάτιο….
…..Τελευταία την άσπρη με φόβο γιατί μου θυμίζει νοσοκομείο
'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'
quote:
ειναι το σπιτι της
...

Pisteuw episis..oti i psixi ekselisete kathe fora otan pigenei se allo soma...kai san skopo exei tin eksisosi tis me ton theo...apla i ekseliksi den einai aparatita pros ta pano...Gia na yparxei mia isoropia sto simpan genikotera...yparxoun panta kai ta aditheta..
An sou fainode xaza k ektos thematos...isos na fteei kai i perdika (famous) :-)
Kalo bradi paidia....aurio pao FOLEGANDRO........Gioupi!!!!
Ta lame se kamia bdomada...Kala na pernate kai na prosexete tous eautous sas
ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΨΥΧΗ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.
ΒΥΕ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
~ Όποιος πιστεύει στο Θεό, έχει μέσα του ένα νεκρό Θεό. Όποιος δεν πιστεύει στο θεό, έχει μέσα του ένα νεκρό άνθρωπο ~
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Το ΣΩΜΑ (σήμα, ΜΝΗΜΑ κατα τον ΟΜΗΡΟ) είναι ο ΤΑΦΟΣ της ΨΥΧΗΣ...
Εκεί δηλαδή ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ η Ψυχή ΜΕΤΑ την ενσάρκωσή της στο Φυσικοϋλικό Κόσμο...
ΝΑΙ είναι η φυλακή της, ΑΦΟΥ ΤΗ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ...
ΝΑΙ είναι το σπίτι της, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ...
Είναι όμως και ο ΖΩΟΔΟΤΗΣ του σώματος (μνήματος, φύλακής, κατοικίας), γιατί ΜΟΛΙΣ απο αυτό το σώμα, ΕΚΛΕΙΨΕΙ Η ΨΥΧΗ, τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θεωρούμε το ΣΩΜΑ ΝΕΚΡΟ...
Η ΨΥΧΗ λοιπόν για το ΣΩΜΑ, είναι περίπου ότι είναι ο ΟΔΗΓΟΣ για το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...
Χωρίς ΟΔΗΓΟ, το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΑΙ...
Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Αυτός που η ψυχή του ενσαρκωμένη σε ένα όχημα (σώμα) δεν αντιληφθεί τον εσώτερο λόγο ύπαρξής του (καθαρότητα ψυχής), θα φυλακίζεται μέσα στο σώμα του καθημερινώς μέχρι να πεθάνει...
Αυτός που θα κατανοήσει το σκοπό της ψυχής θα ελευθερωθεί απο το θάνατο πριν αυτός τον σκλαβώσει για πάντα...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
To σώμα είναι...η...εξέλιξη της ψυχής...ναί! εξέλιξη...
Αυτός που η ψυχή του ενσαρκωμένη σε ένα όχημα (σώμα) δεν αντιληφθεί τον εσώτερο λόγο ύπαρξής του (καθαρότητα ψυχής), θα φυλακίζεται μέσα στο σώμα του καθημερινώς μέχρι να πεθάνει...
Αυτός που θα κατανοήσει το σκοπό της ψυχής θα ελευθερωθεί απο το θάνατο πριν αυτός τον σκλαβώσει για πάντα...~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ(ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ),ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ REPTILE,ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ....
"ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:KaFrila
Τι πιστευτε εσεις οτι τελικα το σωμα ειναι η φυλακη της ψυχης η ειναι το σπιτι της ;
- Για οσους δεχονται οτι ειναι φυλακη της ψυχης,ειναι ευκολο να δραπετευσουν.Απορω γιατι δεν το κανουν, μια και ειναι τοσο ευκολο.
- Κατοικια της ψυχης;Μη την υποτιματε τη ψυχη παιδια. Σιγα μην επελεγε τετοιο σπιτι-να υποφερει- για να κατοικοισει.
- Οποτε μενει η εξηγηση "οχημα".
quote:Εχει δικιο ο Kelsos....Ειμαστε εδω για ενα (και καμποσα στη συνεχεια) ταξιδι.Ενα ταξιδι στην Ιθακη, οπου το ταξιδι ειναι αυτο που εχει σημασια.Ετσι επιλεγουμε το οχημα.Μονο που χρειαζεται να τροποποιουμε το οχημα για να αντεπεξερχομαστε και στις απαιτησεις των ειδικων διαδρομων.Βασικα, βελτιωνουμε συνεχως το οχημα μας.Ενα οχημα βεβαια που εχει ολους τους αισθητηρες και μεσω αυτου η ψυχη επικοινωνει με το περιβαλλον.
Η ΨΥΧΗ λοιπόν για το ΣΩΜΑ, είναι περίπου ότι είναι ο ΟΔΗΓΟΣ για το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...
Χωρίς ΟΔΗΓΟ, το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΑΙ...
- Το οχημα αυτο ειναι σκυλος στην αντοχη και εχει απεριοριστες δυνατοτητες, αρκει εμεις να ενεργοποιησουμε,να ανοιξουμε τους καταλληλους διακοπτες. ΟΙ πρωτοι που μαθαινουμε ειναι οι διακοπτες για ναβλεπουμε νυχτα-μερα.Τα ειδικα φωτα για να βλεπουμε και με κλειστα ματια.
- Το οχημα αυτο ειναι γαϊδαρος στην υπομονη και στη δυναμη, αρκει βεβαια να εχουμε βρει τον τροπο να το οδηγουμε, αλλοιως στηλωνει τις "ροδες" και δεν κουνιεται με τιποτα.
- Το οχημα αυτο ειναι μια γατα που χρειαζεται τα χαδια μας και τη φροντιδα μας. Στην αναγκη ομως μεταμορφωνεται σε τιγρη.