ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

gortynios33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
bladerunnerΜέλος
15/02/2003, 20:01:42
ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ μου κάνει εντύπωση που τα πιο αγαπημένα σου έργα του Παπαθανασίου, είναι (τα περισσότερα από αυτά) από αυτά που μου λείπουν και αναζητώ... Ειδικα τα L'apocalypse des animaux και Antarctica από τα οποία έχω ακούσει κάποια μικρά μέρη...

Θα ψάξω να τα βρω ο κόσμος να χαλάσει. Ευχαριστώ που απαντάς και δεν με γράφεις, αλλά μου γράφεις...

WolffacedΜέλος
21/02/2003, 19:50:31
Όποιος θέλει την Μυθωδία δωρεάν, μπορεί να κατεβάσει όλα τα μέρη της με το πρόγραμμα kazaa.
http://www.kazaa.com

From inside the Box we came, to tear your soul apart.

WolffacedΜέλος
21/02/2003, 21:39:19
Το ξέρετε ότι ο Καρατζαφέρης έχει βάλει την Μυθωδεία ύμνο στο κόμμα του. Όποτε το κανάλι του διαφημίζει το κόμμα του ή όποτε λέει λόγο παίζει Μυθωδεία.

From inside the Box we came, to tear your soul apart.

bladerunnerΜέλος
22/02/2003, 14:41:35
Έβαλα ΤΗΛΕΑΣΤΥ και έπεσα πάνω στη Μυθωδεία. Άκουσα μια διαφήμιση στο ραδιόφωνο και από πίσω έπαιζε η Μυθωδεία. Τέλος κάτι παρουσίασε ο Σημίτης (δεν θυμάμαι καλά, νομίζω το πρόγραμμα της προεδρίας για την Ευρώπη) και είχε υπόκρουση Μυθωδεία!!!!!

Νομίζω ότι εδώ κολλάει γάντι το ρητό:

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΠΕΡΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ!!!!!

Σαν να ακούω κάποιον που θέλει να βάλει μια επική μουσική για υπόκρουση:

Τι να βάλω.... τί να βάλω....

ΜΑ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΩΡΕ....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.....

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ OSCAR ΤΟ 1981....

ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΜΩΡΕ;;; Α ΝΑΙ... ΑΜΜΩΝΙΑ!!!!

Έλεος ρεεεε.... με μέτρο η ποιότητα, όχι γιατί τη βαριόμαστε αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο ανάξιος αυτός που θα την χρησιμοποιήσει και ο σκοπός του να χαρακτηρίσει (πολιτικά) ή και να χαντακώσει ένα αριστούργημα.

Υ.Γ: Πώς γράφεται το Mythodea στα ελληνικά; Μυθωδία ή Μυθωδεία;

LoucasΜέλος
23/02/2003, 12:49:22
---------------------------------------------------------------------[quote]
MHN TOLMISEI KANENAS APO ESAS NA KATEVASEI TO KAZAA!
EINAI O NO 1 FOREAS SPYWARE!!!
KAI OSO GIA IOUS?? AMA THELETE NA KANETE SILOGH OK,KATEVASTETO....

WOLFFACED,KALH H PROTHESH SOU ALA.....EPIDI GNORIZW,PROSEXE MHN THN PATHEIS KIESY,EAN TO EXEIS,SVISTO.
MILAW POLI SOVARA.
EKTOS AYTOU,ENTAKSH OI PERISOTEROI APO EMAS KATAVAZOUN MP3s ALA AS
MHN TO FONAZOUME KIOLAS.
IDIETERA OTAN MILAME GIA TETIOU IDOUS MOUSIKHS
THA SAS PROTINA NA TO AGORASETE KAI NA APOFIGETE TO KAZAA OPOS O
DYAVOLOS TO LIVANI!!!
TO KAZAA TOPOTHETEI ARXEIA STON YPOLOGISTH POU OUTE KAN MPORITE NA
FANTASTITE!TO ''KAZAA'' KAI TO ''MORPHEUS'',OUTOS H ALOS XRISIMOPOIOUN TOUS IDIOUS SERVERS.YPARXOUN ALA PROGRAMATA POU EINAI ENTELOS KATHARA KAI ENTIMA.

MAKRIA APO TO KAZAA!!!

---------------------------------------------------------------------
ΦΙΛΕ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ Εχω το ΚΑΖΑΑ και μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει κανενα προβλημα.Ομως επειδη δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω και επειδη τωρα προσπαθω να κατεβασω μερικα εργα του παπαθανασιου πεσμου ποια ειναι αυτα τα αλλα προγραματα τα ασφαλες να τα κατεβασω και να σβησω το ΚΑΖΑΑ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

catΜέλος
25/02/2003, 01:57:11
Κατέβασε το winmx ...ειναι από τα καλύτερα στο ειδος ...

www.winmx.com

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

LoucasΜέλος
25/02/2003, 17:55:14
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΗ CAT.ΘΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΚΑΖΑΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙΣ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

LoucasΜέλος
28/02/2003, 21:08:09
ΦΙΛΕ ΕΧΕΜΒROTE ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΣ ΤΗΝ CAT ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ

catΜέλος
02/03/2003, 17:37:09
Ομολογώ πως το winmx το εχω από τότε που κλείσανε το napster, και ειμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις οτι τύπο αρχείου θέλεις ...
τώρα επειδη η γάτες ειναι και περίεργες ...θα δοκιμάσω λαι το δικό σου ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ να δώ τη διαφοπρά !!!!

catΜέλος
02/03/2003, 17:47:04
Το κατέβασα ....για να δούμε τι θα δούμε ...?

catΜέλος
02/03/2003, 17:53:09
Μου κόλλισε το Pc ....
επανακίνηση.....

mysticΜέλος
14/10/2004, 11:24:04
Ο ξαφνικός θάνατος του Βλάσση συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.
Όταν φεύγουν άνθρωποι σαν τον Βλάσση Μπονάτσο ο κόσμος μας γίνεται φτωχότερος.
Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, πάθος και όρεξη για δουλειά. Ήταν ένας από εμάς, ψαχνόταν για παραφυσικά και ανεξήγητα φαινόμενα και είχε πάρει αρκετές φορές μέρος σε σχετικές εκπομπές.
''Αντίο Βλάσση''

14/10/2004, 18:10:20
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΛΑΣΣΗ