ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

terpandros31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
terpandrosΜέλος
01/09/2003, 07:23:47
auta pou grafei auto to keimeno einai gia gelia...

to parathetw

EΘNIKH KAI ΣTPATIΩTIKH AΣΦAΛEIA

KATEΠEIΓON ΣHMA AΠOΛYTOY ΠPOTEPAIOTHTOΣ 12-08-2003 TOY ΣTPATHΓEIOY - ΠPYTANEIAΣ O.E.A. ΠPOΣ EΛΛHNEΣ AΞIΩMATIKOYΣ 3 OΠΛΩN, AΣTYNOMIAΣ KAI K.Y.Π.-E.Y.Π.
ΔIABAΘMIΣH: KOINO
ΠPOΣOXH: KATAΣTAΣIΣ COSMIC ETNA
KEIMENO: AΠO EΛΛHNOAMEPIKANOYΣ ΣTPATIΩTIKOYΣ H.Π.A. ΠΛHPOΦOPOYMEΘA EΠIΘEΣH ΣTPATΩN TOY AΞONOΣ ΔIHMEPΩN ΣYMΦΩNΩN B.A.Σ.T. (BOYΓAPIAΣ - AΛBANIAΣ - ΣKOΠIΩN - TOYPKIAΣ) ENANTION EΛΛAΔOΣ AΠO OKTΩBPIO 2003 (ΣYΓKEKPIMENΩΣ 15 OKTΩBPIOY 2003) ΩΣ APXH TOY Γ' ΠAΓKOΣMIOY ΠOΛEMOY. STOP.
OI ΠPEΣBEIEΣ H.Π.A., AΓΓΛIAΣ, AΛBANIAΣ, ΣKOΠIΩN, BOYΛΓAPIAΣ, TOYPKIAΣ, IΣPAHΛ EIΣ AΘHNA, KAI TA MEΛH TOY K.I.Σ.E. 'H "KENTPIKOY IΣPAHΛINOY ΣYMBOYΛIOY EΛΛAΔOΣ", HTOI OI EBPAΪKHΣ KATAΓΩΓHΣ EΛΛHNEΣ ΠOΛITIKOI: MAPΔOXAΪ ABOYPHΣ-EBEP , ΓIΩPΓOΣ TΣANT MINEΪKO, TOYPΓKOYTΣOΓΛOY KAPA AMANΛΗΣ, EBEP, KOΛOZΩΦ, XOΛΣTAΪN ΓΛYΞMΠOYPΓK, KAI AΛΛOI, KAI H HΓEΣIA TΩN ΣOYΦI ME TON ΠAΛAIOΛOΓO ΔPAΓAZH, TEΛOYN EN ΓNΩΣH THΣ TEKTAINOMENHΣ EΠIΘEΣEΩΣ THΣ B.A.Σ.T. ENANTION EΛΛAΔOΣ. TOYΣ KAΛOYME NA EKΘEΣOYN OΣA ΓNΩPIZOYN ΣTO EΛΛHNIKO Γ.E.EΘ.A. STOP.
META AΠO ANΩTEPΩ EΠIΘEΣH O MOΓΓOΛIKOΣ YΠOAΞONAΣ B.A.Σ.T., ΣYMΠAIΓNIAKΩΣ ΘA EKΔIΩXΘEI AΠO TON AΞONA HΠ.E.I. (H.Π.A. - EYPΩΠHΣ - IAΠΩNIAΣ) KAI ΘA ENTAXΘEI EIΣ ANTIΠAΛO AΞONA P.I.K. (PΩΣIAΣ - IΣΛAM - KINAΣ) TOY Γ' Π.Π. STOP.
A) ΔIATAΞTE EΞOΔO EΛΛAΔOΣ AΠO E.E. - NATO - HΠ.E.I. STOP.
B) KHPYΞTE THN EΛΛAΔA ΣE KATAΣTAΣH EKTAKTOY ANAΓKHΣ. STOP.
Γ) ΠPOΣAPMOΣTE AMEΣΩΣ XΩPOTAΞIA ENOΠΛΩN ΔYNAMEΩN ΔIA AMYNA ENANTION THΣ B.A.Σ.T. STOP.
Δ) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ KAI EΞOΠΛIΣTE BAPEΩΣ AΣTYNOMIA KAI ΠOΛITOΦYΛAKH EΛΛHNΩN ΔIA AMEΣH AΠEΛAΣH AΠANTΩN BOYΛΓAPΩN, AΛBANΩN, ΣKOΠIANΩN, TOYPKΩN KAI MOΓΓOΛΩN TΣETΣENΩN KAI XAZAPΩN ΩΣ ΨEYΔOEΛΛHNOΠONTIΩN METANAΣTΩN ENTOΣ EΛΛAΔOΣ, ΔIOTI EINAI BAPEΩΣ OΠΛIΣMENOI KAI OPΓANΩMENOI ΣTPATIΩTIKΩΣ. STOP.
E) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ AΣTYNOMIKEΣ MONAΔEΣ EΛΛHNΩN BOPEIOY HΠEIPOY, EΛΛHNΩN ΣKOΠIΩN, EΛΛHNΩN BOYΛΓAPIAΣ KAI EΛΛHNΩN ΠONTIΩN PΩΣIAΣ, ΔIA TON ENTOΠIΣMO TΩN YΠOΔYOMENΩN ΨEYΔΩΣ EΛΛHNIKH KATAΓΩΓH. STOP.
ΣT) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ AYTONOMIA ΠETPEΛAΪKHΣ - AIOΛIKHΣ - HΛIAKHΣ ENEPΓEIAΣ EΛΛAΔOΣ ME APXH ΠETPEΛAIOΠHΓEΣ ZAKYNΘOY KAI ME 2ON EΞOPYΞANTA ΣOΦIANOΠOYΛO. STOP.
Z) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ AYTONOMIA ΓEΩPΓIAΣ - KTHNOTPOΦIAΣ - AΛIEIAΣ - ΠPΩTΩN YΛΩN METAΛΛOYPΓIAΣ KAI XHMIKHΣ BIOMHXANIAΣ EΛΛAΔOΣ. STOP.
H) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ AYTONOMIA AΣTIKHΣ KAI AMYNTIKHΣ BIOMHXANIAΣ EΛΛAΔOΣ. STOP.
H MH AKAPIAIA EKTEΛEΣH TΩN 8 TEΛEYTAIΩN ΔIATAΓΩN ΣYNIΣTA ΣYNEIΔHTH EΣXATH ΠPOΔOΣIA ENANTION THΣ EΘNIKHΣ KAI ΣTPATIΩTIKHΣ AΣΦAΛEIAΣ. STOP.

ΣTPATHΓEIO - ΠPYTANEIA O.E.A.

EΠIΔOΣH ΣHMATOΣ:
KΛHTHPAΣ EΠIΔOΣEΩΣ O.E.A., KAPAΓEΩPΓIOY XP. XP. IΩANNHΣ
EΛΠIΔOΣ 12
NEA IΩNIA
BOΛOΣ
EΛΛAΣ
Πηγή : http://www.e-e-e.gr/

01/09/2003, 08:51:11
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ terpandre NA EIΣAI KAΛΑ ΜΟΥ ΕΦΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ????

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣTPATHΓEIO - ΠPYTANEIA O.E.A. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ ?????

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

01/09/2003, 15:09:06
Και μη χειρότερα...

"Τάδε έφη Avallon"
matrix_ghostΜέλος
01/09/2003, 15:14:13
Ελατε ρε παιδια για το Θεο!!! Που κολλαει αυτο στην θεματολογια του forum;;;

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

MaraΜέλος
01/09/2003, 15:43:10
Γιατι απλα ειναι "παραξενο" φαντασμα του ματριξ!!

Τι να πει κανει!! Στ'αρματα στ'αρματα !!!

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

CyBeR_JiMΜέλος
01/09/2003, 16:11:09
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

ΣΥΜΠΤΩΣΗ???

-------------------------
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...

Edited by - CyBeR_JiM on 01/09/2003 16:12:03

steelspringΜέλος
01/09/2003, 16:21:04
Να προσθέσω και εγώ την πρόσφατη ανακάλυψη αποθήκης με 3.000 Καλασνικοφ μέσα σε Ελληνικό έδαφος, και ίσως και τον εντοπισμό του περίφημου πλοίου με τους 600 τόνους εκρηκτικών που περιφερόταν στα Ελληνικά νερά.

01/09/2003, 16:25:02
καλησπερα φιλοι μου καλο μηνα:)))))

επισης απο τους 3000 αξιωματικους που υπαρχουν στα γραφεια του πενταγωνου ,οι 800 θα πανε σε βασεις στα συνορα.

ομως αυτο ανηκει στα πλαισια της αναδιοργανωσης του στρατου.

ενας αξιωματικος μου σε συζητηση που ειχαμε στο πενταγωνο, που εκανα τους τελευταιους μηνες της θητειας μου,ειχε πει να μην φοβαμαι αν ακουω η διαβαζω οτιδηποτε.

επισης οταν τον ρωτησα ποτε πρεπει να αρχισω να ανησυχω,μου απαντησε ,οταν θα πανε απο τα καναλια, (καθε ειδους δημοσια η εγκυρα καναλια), να μας εμψυχωσουν η να μας κανουν να νιωσουμε μισος για εκεινον που επιβουλευεται την πατριδα μας.

οταν λοιπον παρατηρηθει κατι τετοιο παιδια ,ισως να γινει μια συρραξη.

μεχρι εκεινη την στιγμη ομως ,ας εχουμε εκγρηγορση.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 01/09/2003 16:30:49

Edited by - manos on 01/09/2003 16:45:01

CyBeR_JiMΜέλος
02/09/2003, 01:38:24
so guys be ready for the unexpected....

matrix_ghostΜέλος
02/09/2003, 11:40:02
Lock and load baby! Let them come!!! Arrrggggg!!! (E μανα πιασε τα Uzi απο το παταρι!)

02/09/2003, 13:16:32
το θέμα μεταφέρεται στο φόρουμ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ???...ΟΧΙ, ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ!!!

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

matrix_ghostΜέλος
02/09/2003, 14:59:38
Ρε παιδια τωρα χωρις πλακα αυτο το κειμενο ειναι πραγματικα για γελια! Εγω δεν πιστευω οτι θα γινουν ολα αυτα γιατι ειναι γελοια και δεν στεκουν δεν γινεται να αρχισει ενας νεος παγκοσμιος πολεμος μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου...Πρεπει παντα να υπαρχει και η αφορμη...

CyBeR_JiMΜέλος
02/09/2003, 18:19:06
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΑΦΟΡΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. {ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ}

matrix_ghostΜέλος
02/09/2003, 19:24:32
Ναι φιλε μου αλλα εδω μιλαμε για Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ απο τη μια στιγμη στην αλλη... Δεν νομιζω. Θα δειξει παντως. (Αν και ευχομαι να μην δειξει και να εχω δικιο. Αλλιως... τριτος παγκοσμιος θα ειναι αυτος...)

Edited by - matrix_ghost on 02/09/2003 19:25:58

endoramaΜέλος
02/09/2003, 20:39:57
ολα αυτα αντικατροπτιζουν την φοβια που εχουν μερικοι κολημενοι και ανηκουν σε καποια ακρα δεξια και ακρα ρατσιστικη παραταξη
quote:
AMEΣH AΠEΛAΣH AΠANTΩN BOYΛΓAPΩN, AΛBANΩN, ΣKOΠIANΩN, TOYPKΩN KAI MOΓΓOΛΩN TΣETΣENΩN KAI XAZAPΩN ΩΣ ΨEYΔOEΛΛHNOΠONTIΩN
η λεξη μογγολοι εμφανιζεται συχνα σε φυλλαδα με τιτλο στοχος.
απλα οι τυποι αυτοι το μονο που θελουν ειναι να φυγουν ολοι οι μεταναστες απο την χωρα μας και ψαχνουν μια καλη αφορμη και εδωσαν σαν αιτια αυτο που φοβουνται συνωμοσιες και ξαφνικη επιθεση απο τα γειτονικα μας κρατη βαλανε και στην συνταγη κλασσικες ατακες οπως εβραιοι βουλευτες,εβραιοι συνωμωτες,τουρκοι κατασκοποι(οχι οτι δεν παιζουν ολα αυτα αλλα μας κανουν οτι θελουν και χωρις πολεμο) ετοιμη η πιτα ομως η πιτα στα βαλκανια κοπηκε οτι ηταν να αρπαξει ο καθενας αρπαξε τελος με την περιοχη μας τωρα πηγαν για την πιτα στην μεση ανατολη και οσο κοβουν εκει την περιοχη εμεις εδω μπορουμε να γελαμε με επικινδυνα κειμενα σαν αυτο

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

matrix_ghostΜέλος
02/09/2003, 23:55:44
quote:
A) ΔIATAΞTE EΞOΔO EΛΛAΔOΣ AΠO E.E. - NATO - HΠ.E.I. STOP.

Ακομα δεν καταλαβαινω σε τι θα μπορουσε να χρησιμευσει μια τετοια κινηση...

endoramaΜέλος
03/09/2003, 00:42:59
quote:
OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ AYTONOMIA ΓEΩPΓIAΣ - KTHNOTPOΦIAΣ - AΛIEIAΣ - ΠPΩTΩN YΛΩN METAΛΛOYPΓIAΣ KAI XHMIKHΣ BIOMHXANIAΣ EΛΛAΔOΣ.

πληρη αυτονομια δηλαδη αλβανια επι χοτζα ενα πραμα ασε καποιοι ειναι κολημενοι αναμεσα στον Α' παγκοσμιο και στις αρχες του ψυχρου πολεμου σκουριασμενα μυαλα για να μην χρησιμοποιησω αλλη εκφραση κατι τετοιοι τυποι καιγανε κοσμακη τον μεσαιωνα γιατι ειχαν μαυρη γατα στο σπιτι τους,σκοτωνανε κοσμακη στον δευτερο παγκοσμιο γιατι το ονομα του ειχε κατι το εβραικο και γιατι η φατσα του ηταν κοκκινη ασε καλυτερα να μην τους δινουμε σημασια μπας και πεσουν στην ληθη του χρονου

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

CthulhuΝέο Μέλος
03/09/2003, 14:19:56
Η Αλβανία κανει ονειρα για τη "μεγαλη-Αλβανια", τη ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ οπως την αποκαλουν. Οπως λενε θελουν ολοκληρη τη Ελληνικη Ηπειρο.

Οι Σκοπιανοι προκαλουν μερα με τη μερα ολο και περισσοτερο. Μιλουν για τη κατεχομενη Μακεδονια απο τους Ελληνες. Και εκδειδουν χαρτες της ελευθερης Μακεδονιας, που φτανει μεχρι και τη θεσσαλια οπως λενε.

Οι Βουλγαροσκοπιανοι δηλωνουν και αυτοι Μακεδονες, οχι Ελληνες οπως λενε. Προκαλουν ακομη και μεσα στην Ελλαδα με εκδρομες που κανουν συχνα στη βορεια Ελλαδα.

Οι Τουρκοι θελουν Θρακη και Αιγαιο, ειναι γνωστο αυτο.

Η απειλη ειναι υπαρκτη, οι προκλησεις συνεχεις και ομως η πολιτεια πουθενα.

Καποια στιγμη κατι θα γινει και τοτε δε θα μπορουμε να αντιδρασουμε, τωρα πρεπει φυγουνε ολοι, πισω στις χωρες τους ολοι.
Θα το μετανιωσουμε πικρα Ελληνες....Ξυπνηστε!!!!!!!

cubeΜέλος
03/09/2003, 14:39:23
Ξύπνιοι είμαστε Cthulhu.

Τι προτείνεις λοιπόν να κάνουμε?

Φιλικά Κύβος.

oneiric1Μέλος
03/09/2003, 14:40:16
Φίλοι μου... άκουσα κάτι ασύλληπτο και ήθελα να το πω μήπως και κάποιος έχει ακούσει κάτι. Μου είπε λοιπόν κάποιος γνωστός ότι οι Αλβανοί που δίνουν ραντεβού στην πλατεία Ομονοίας, την αποκαλούν "Πλατεία Τιράνων"!!!!!

Ξέρει κανένας αν ισχύει ή έχει ακούσει κάτι παρόμοιο?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~