- Μια παράξενη, ανεξήγητη ιστορία (Σχετικά με τον ύπνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.
ΦΙΛΕ ΖΖΖ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ;ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ;ΤΡΙΓΥΡΝΑΩ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ...
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ...
ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ,ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ..ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΝΕΦΕΛΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΟΒΑΡΑ!
ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΕ ΦΩΣ,ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΖΖΖ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ
-ΜΩΡΑ(Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ)
-ΜΑΓΕΙΑ
-ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑ ΨΥΧΗΣ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
I Stand Alone

για τα ερωτηματα σου,σου εχω στειλει μαιλ προσωπικο
ελπιζω και με τα αλλα που αναφερω να σε βοηθησω
αλλα αφου ησασταν τοσο ρηχα δεν υφηστατε τετοιο θεμα Αρη
ΑΥΤΟ KI AN EINAI ΠΑΡΑΞΕΝΟ ![]()
![]()
![]()
« Κι όμως … γυρίζει »
quote:
Οταν κοιτας πολυ ωρα και συγγεντρωθεις σε ενα καθρεφτη οσο μπορεις χωρις να ανοιγοκλεινεις τα ματια σου θα δεις το προσωπο σου να αλλαζει και να παραμορφωνεται τωρα αν το συνδιασεις να ειναι σκοτεινο το δωματιο και βαλεις ενα κερι αναμενο αναμεσα σε σενα και τον καθρεφτη τοτε πραγματικα τρομαζεις και λενε οτι καποιες μερες του χρονου αν το κανεις αυτο και πεις και καποια λογια τοτε ο καθρεφτης μπορει να γινει και πυλη για αλλη διασταση
τωρα αν αληθευει δεν το γνωριζω παντος αν το δοκιμασεις σε σκοταδι με κερι αναμεσα θα τρομαξεις αρκετα μετα απο λιγο .
Οκ σ'ευχαριστω!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΦΙΛΕ ΝΙΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ.
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ(ΨΥΧΗ,ΦΑΝΤΑΣΜΑ),ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ...ΑΠΟ ΧΑΜΟΔΡΑΚΙ,ΝΕΡΑΙΔΑ,ΜΩΡΑ,ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΞΩΤΙΚΑ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
quote:
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ(ΨΥΧΗ,ΦΑΝΤΑΣΜΑ),ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ...ΑΠΟ ΧΑΜΟΔΡΑΚΙ,ΝΕΡΑΙΔΑ,ΜΩΡΑ,ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΞΩΤΙΚΑ...
Τι ειναι το χαμοδρακι...?!?!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Μα καλά μου παιδιά υπάρχει αλλο topic που τα λέει αυτά.(Το κακόμοιρο ενα topic ανοιξα για τις αποκαλύψεις του Γκιόλβα) και δεν ειχα κάμια κατάθεση από κανένα...αλήθεια βρε παιδιά πιστεύετε οτι το να νιώθεις Ελληνας και να το φωνάζεις, ειναι μόνο καθαρά θέμα μόδας ????
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ομως σημερα, τα παντα, στις μεταμεσονυχτιες συζητησεις, φαινεται να εχουν σχεση με το γονιδιο Ε...
βεβαια, αυτο θα ειναι αποκλιστικοτητα των ελληνικων συζητησεων...
ομως, συγνωμη κιολας, αλλα μια που το εφερε η κουβεντα,
για να αναρωτηθουμε καποτε, τι γινεται με τις αλλες χωρες -τα αλλα γονιδια...
ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ?
εκτος απο τα ευκολως ενοουμενα -που γιαυτο παραλυπονται- κρατη της αφρικης, ασιας, μεσης ανατολης, κεντρικης και νοτιας αμερικης, των υπερβοριων και υπερνοτιων λαων, ολες οι υπολοιπες χωρες υποστηριζουν οτι ειτε ηταν, ειτε θα γινουν -γιατι ετσι ηταν απο παντα προορισμενες- οι αρχον-τες του πλανητη. κιαν δεν ειναι κρατη, ειναι πολιτισμοι...,
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΧΑΝ, ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑς
ΓΙΑΥΤΟ, ΑΣ ΣΥΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΝΟΙ...
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ANDREAD,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ.
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΑ ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ..
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕΡΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ GAMES-ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ..) ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΨΙΛΟΠΛΑΚΑ,ΔΑΚΡΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ,ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ?
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ..
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ COLUMBIA ?
KANA SITE ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ?
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
Edited by - λίλιθ on 11/02/2003 12:18:23
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ.
ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ,ΗΤΑΝ ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟ 1981 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ..
ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ "ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ,ΟΡΙΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,(ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COLUMBIA) !!
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΜΩΣ ΤΟ COLUMBIA ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΝΗ..ΑΡΑ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ "ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ"..
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΟΗΕ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ..?
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ..
Edited by - beyond on 24/02/2003 10:20:59
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΒΩΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ
Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΜΗΣ?![]()
Ποιός παραμονεύει και γιατί κόπτοντε οι Αμερικάνοι να κατακτήσουν το Ιράκ; Ποιός έχει την τεχνολογία που έριξε το Columbia;