- Sai Baba... Θαυματουργός ή Απατεώνας; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αίων, αφού σε ενοχλεί το θέμα γιατί μπήκες στον κόπο να απαντήσεις; Εσύ ένας τόσο σπουδαίος εσωτεριστής... δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι με κάτι καλύτερο παρά να ασχολείσαι με ... εμάς εδώ κάτω;
Αν και είμαι καινούργιο μέλος στο site κατάλαβα ένα πράγμα που μάλλον εσύ ακόμα δεν έχεις καταλάβει: Τα θέματα μπαίνουν για να συζητούνται και εαν δεν θεωρείς σοβαρό το θέμα αυτό απορώ γιατί μπήκες;
Κύριε σοβαρέ συμαζεμένε εσωτεριστή μάλλον έχεις πολλά απωθημένα και ψάχνεις κάπου να ξεσπάσεις, δες μήπως έχεις μπλοκαρισμένο κανένα τσάκρας και άσε τους άλλους να είναι αυτό που είναι και όχι αυτό που θες εσύ να είναι. Για την ακρίβεια θα σου έλεγα να... μπεις καλύτερα στον εαυτό σου σαν σωστός εσωτεριστής και να ψαχτείς περισσότερο ![]()
Επίσης να σου πω οτι έχω διαβάσει τα περισσότερα βιβλία του Σάι Μπάμπα για να μην τον έχεις κι αυτό έννοια και μου κάνεις κάποιο βιβλίο του δώρο.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Από τη μία μόνο για Άγιος δεν μου φαίνεται αλλά από την άλλη όλα αυτά που κάνει να είναι ψέματα;
Επίσης λένε οτι μπορείς να του στείλεις γράμμα σε όποια γλώσσα θέλεις και να ζητήσεις ό,τι θέλεις και θα στο κάνει στα πλαίσια που του επιτρέπει βέβαια ο κοσμικός νόμος του Κάρμα. Θυμίζει λίγο ... Άγιο Βασίλη;
Πάντως, χωρίς να θέλω να κρίνω αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δίνει βραχιόλια και δαχτυλίδια σοτυς πιστούς του... και σκέφτομαι πολλές φορές, ο Χριστός ήρθε και σταυρώθηκε και αυτός δίνει χρυσαφικά και λέει οτι είναι η υψηλότερη θεότητα που΄ενσαρκώθηκε ποτέ;
Από την άλλη όμως πόσο μπορείς να κρίνεις; Και εαν πράγματι είναι αυτός που λέει οτι είναι; Τον Χριστό εξάλλου στην εχποχή του λίγοι τον πίστεψαν.
Πλάτωνα υπάρχουν καταγεγραμένες αποδείξεις;Μπορείς να γράψεις περισσότερα σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

το όλο Θέμα και Θαύμα στην έσω διαδικασία, είναι αν αλλάξεις εσύ σαν συνείδηση, και όχι το δαχτυλίδι η βραχιόλι που κάποιος θα σου χαρίσει….
Στο ιντερνετ αν ψάξεις βρίσκεις αρκετά, μα επειδή η υπόθεση Σ.Β. είναι για την ΙΝΔΙΑ ενας από τους μεγαλύτερους συντελεστές εσόδων.. προστατεύεται με κάθε τρόπο….Έτσι μόλις εμφανιστεί φιλμ με κάτι σχετικό, *(φαίνεται πως παίρνει τα διάφορα αντικείμενα, από τον προσωπικό βοηθό του)… μέσα σε λίγες ώρες… απλά χάνεται στο πουθενά…., όχι από θαύμα του Σ.Β….μα από την προστασία και ίδρυση… μιας καινούργιας θεότητας… προς λαϊκό προσκύνημα…(BANGALOR)
Προσωπικα εχω φιλο που για δεκαπενταετια... ήταν επισκέπτης του Ασραμ, και μάλιστα πριν χρονια είχε προθυμοποιηθεί να μου κάνει τα έξοδα.... (να πάω να πεισθώ με τα μάτια μου για την ενέργεια του.)
Μα ΑΠΙΣΤΟΣ γαρ...
του είπα πως η ενέργεια δημιουργείται από την ευλάβεια του κόσμου που μαζεύεται εκεί…Τώρα, μιας και γράφω στο εσωτερικά… οχι για να πείσω καποιον (ούτε φιλοπόλεμος είμαι), απλά γινεται...
( για την ομορφιά του διάλογου...και το χρυσάφι που κάποιος μπορεί να βρει μέσα του) …
σου λέω ακριβώς τι είχα πει και στο φίλο μου... εκείνα τα χρόνια…
Και αλήθεια να είναι πως είναι Άγιος, Χριστός, Βούδας….και ότι θέλεις…..ΕΣΥ, μετά από την επίσκεψη σου στο ΑΣΡΑΜ….ΕΣΥ!!!!.... Άλλαξες σαν άνθρωπος?
Έγινες μήπως καλλίτερος?
Η Συνείδηση σου αγκάλιασε άλλες διαστάσεις?
Η απάντηση ήταν πάντα ΟΧΙ. Απλά περνάς από ορισμένες συγκινήσεις (συναισθηματικού περιοχομενου)… και αυτό είναι όλο και όλο!
Η Ταινία holy smoke, αν και αμερικανικης παραγωγης, ξεσκεπάζει αρκετούς ΓΚΟΥΡΟΥ,,,μα και την ψυχολογία του ατόμου που έχει ανάγκη θαυμάτων…
Μιλάει και για Πλατωνα/ Σωκρατη….μα δεν θα σου πω άλλα….μην τυχόν χαθεί το ενδιαφέρον!
Υ.Γ…Ο Φίλος μου σταμάτησε να πηγαίνει στον Σ.Β….Ασχολείται όμως με ένα άλλο (ΑΓΙΟ)
Μεχρι ποτε?![]()
Βλέπεις Μορφέας…. είναι και θέμα….εσωμικροβιου!
quote:
Τότε τελείως χαζός δεν είμαι βρε Αιονακο….αλήθεια μαθήματα Χριστό φασισμού ποτέ θα δώσεις…. Μιας και της Χριστό Αγάπης……είσαι παντεντελώς ανεπίδεκτος! Ρώτα και το Φώτιο αν θέλεις…είσαι και πιο παλιός….γιατί εμείς… έστω και λίγο (μιλώντας στα περί αγάπης….) τα βρήκαμε…
ναι...."παντετελώς" οκ...
Τι να ρωτήσω τον Φώτη ? και τι νομίζεις οτι βρήκατε με τον Φώτη ?Εσύ του έλεγες για σεξοαγάπη και αυτός σου έλεγε για Χριστικη συνείδηση...
Και αν δεν έχω αγάπη αυτό τι σημαίνει? οτι δεν πρέπει να μιλάω μήπως ?
Εγώ ήξερα οτι φασισμός είναι ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ χωρίς αποδείξεις.
Το "μου είπαν κάποιοι που είπαν σε κάποιον που άκουσε κάτι" είναι χαρακτηριστικό της φασιστικής προπαγανδας. Ακόμα κάποια χειροπιαστή απόδειξη δεν έχεις φέρει και όσο δεν θα φέρνεις θα είσαι απλά για φτύσιμο...
quote:
Θα ήμουν σοβαρός αν θα πήγαινα εκει για σένα?Μα η λογική ΑΙΟΝ….είναι πολύ πιο χρήσιμο εργαλείο της χαζό πίστης… Έτσι…εγώ ο βλάκας φιλόσοφος σκέφτομαι! Μα και να βγάζει ψεύτικες σκόνες και ψεύτικα διαμάντια….και μαϊμού ρολόγια…..σε μένα τι θα αλλάξει?
ΤΙΠΟΤΑ!
Σοβαρή ερώτηση είναι αν γίνεται κάτι τέτοιο! Εσύ την έκανες στον εαυτό σου ΑΙΟΝ? Σκέφτεσαι καθόλου βρε η απλά μας αραδιάζεις… τους φωστηρο σωτήρες?
Και μιας και γίνεται χοντρό δούλεμα….. και υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες…..μην αμφιβάλεις στα γεγονότα! Πέφτει πολύ χρήμα, κοροϊδία….και τα πρόβατα τρέχουν ως γνωστό… και χάφτουν!
Λογική θα είχες αν πήγαινες εσύ. Λογική με αυτά που σου είπαν άλλοι δεν γίνεται. Πήγες ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ και σου έβγαλε ο Σαι-Μπάμπα σκόνες και διαμάντια και ρολογια ?
Επίσης δεν είμαι οπαδός του Σαι-Μπάμπα (δεν είμαι οπαδός κανενός) αλλά πολύ "σπάζομαι" όταν χαβαλέδες ψευτοφιλοσοφίσκοι έχουν άποψη για όλα, δήθεν απελευθερωμένοι δεν κοιτάν να μάθουν τα βασικά της ζωής όπως η σημασία της εμπιστοσύνης αλλά κοιτάνε πως θα μειώσουν κάποιον ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ 10 ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ 10 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
Το αν πέφτει κοροιδία θα σου το πώ αν πάω ποτέ , πράγμα που δεν το βλέπω.... Μέχρις στιγμής οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει μόνο για πρόβατα δεν μου φαίνονται.
Ναι σε εσένα τι να αλλάξει ? Τίποτα... Αφού είσαι τόσο ξιπασμένος που νομίζεις οτι είσαι και φωτισμένος.
Το τείχος που εσυ έχεις υψώσει μέσα σου, το Εγώ σου δηλαδή, δεν πάει να πεί οτι επειδή το έχεις εσύ το έχουν όλοι. Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται σημάδια, χρειάζονται συγκινησιακές φορτίσεις, χρειάζονται να δούν οτι η υπέρβαση είναι εφικτή. Ετσι όπως μας τα λές εσύ δεν χρειάζονται οι Δάσκαλοι...
quote:
Τωρα Βλάκας ειμαι η Φιλόσοφος? Και τα δυο μαζί αποκλείεται….Δεν υποστηριξα ποτε ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ….απλά είπα δεν είσαι δημοκράτης….μιας και στέλνεις κόσμο… σε ένα ταχυδακτιλουργο! Δεν πάνε καλλίτερα στον Coperfield….Αυτός δεν εμφανίζει ρολόγια, μα εξαφανίζει ολόκληρα Jet από τα μάτια σου…..μα εκεί γνωρίζουμε πως είναι ILOYSION…o BABAS όμως είναι Θεόσταλτος!!! ΚΡΑ … ΒΡΕ!!!
Για την ακρίβεια είσαι ένας πονηρός βλαχάκος που διαβαζει βιβλία μπας και του κάτσει καμια γυναίκα μιας και όλα οσα λές γύρω απο το μου.. περιστρέφονται.
Εγώ δεν στέλνω κανέναν κόσμο σε κανέναν. Αυτό που λέω είναι οτι φτάνει πια με τους ψευτοφιλοσοφίσκους που έχουν άποψη για όλα ενω δεν έχουν δεί τίποτα. Επίσης ο baba είναι τόσο θεόσταλτος όσο είμαι και γώ όσο είσαι και σύ όσο είναι ΟΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ κάτι που λέει και στα βιβλία του.
Το να χαρίζεις πράγματα, το να πραγματοποιείς ευχές είναι μέσα στην "λαική" παράδοση των Ινδιών και αν δεν έχεις ιδέα για αυτήν δεν μπορείς να κρίνεις.Ο Κρισναμούρτι που είχε κάνει μέχρι και θεραπείες ήταν ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ?
quote:
Δεν σου την χαλάω….άμα θες το ΜΑΝτΡΙ και στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ….και κάθε ΙΣΜΟ…Χαλάλι σου... αλήθεια λέω!
πολύ εξυπνακίστικο νόημα.... το μαντρί το έχει ο καθένας μέσα του (θα το ξέρεις καλά αυτό φαντάζομαι)
quote:
Τελικά ΑΙΟΝ…φαίνεσαι πως κατέχεις μεγάλες αλήθειες!!!!!Έτσι κατέχεις….. και τη χριστιανική αλήθεια? Εικασίες… για κάτι που…. καν δεν έχεις ιδέα….
Έτσι Τέκνο μου….. ΕΣΥ….*(να με περιγράφεις σαν ξετσίπωτο…και πως δεν πρέπει να παρουσιαστώ στο εσωτερικά….για κάτι που μου εκμυστηρεύτηκε η ΑΤΜΑ…!!!!!)
Γεια σου ρε ΚατινοΑΙΟΝ!….Άντε να δούμε που θα φτάσει η ΔΙΚΗ ΣΟΥ αυθάδεια…
Για αυτά που λές και που ακόμα ισχυρίζεσαι οτι φέρθηκες σωστά ενώ πλήγωσες έναν άνθρωπο βρές άκρη με την συνειδηση σου.
quote:
Πάλι βλάκας….Δεν ηταν θεμα μυνηματων...
ΜΑ ΑΙΟΝ + EoN + ??? = ΧΧΧΧ
Άντε και αποσυντονιστης!
EoN Μέλος 3ης Βαθμίδας 513 06/06/2003 03/07/2002
AION Μέλος 3ης Βαθμίδας 602 03/12/2003 18/06/2003
ΠΛΑΤΩΝΑΣ Πλήρες Μέλος 1027 04/12/2003 19/06/2002
Οπως βλέπεις στα ίδια είμαστε .... βλάκα.
quote:
….από ποτέ η αλήθεια φοβάται τους επισκέπτες…. και τους κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο... για να μπουν στο ασραμ? Μου λες σε παρακαλώ…..μιας και ο τύπος εξακολουθεί να δίνει αβέρτα ψεύτικα δαχτυλίδια…και τέτοια?Για όσους θέλουν….αν βρείτε το ΦΙΛΜ… holly smoke.. μην το χάσετε.
Είναι πανέμορφο… αρκετά διαφωτιστικό… για το τι γίνεται στο ΑΣΡΑΜ του άγιου ΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑ
Εχεις πάει και σου κάναν εξωνυχιστικό έλεγχο ? Οχι...φαντάζομαι, κάπου το άκουσες που το είπε κάποιος που το άκουσε απο κάποιον.
Το film που λές το έχω δεί. Kate Whinslet και Harvey Kaitel. Είσαι πολύ μεγάλος ψευταράκος και πονηρίδης ψευτοφιλοσοφε. Το φίλμ δεν αναφέρει τίποτα για τον Σαι-Μπάμπα και μάλιστα ο "Γκουρού" που δείχνει είναι ΚΑΡΑΦΛΟΣ σαν τον Κοτζακ ...Αν ο σκηνοθέτης ήθελε να θίξει τον Μπάμπα θα έβαζε έναν γκουρού με ΄περούκα τουλάχιστον.
Επίσης σε όλη την ταινία βλέπουμε οτι ο "μαγκάκος" που θέλει να σώσει την κοπέλα το μόνο που θέλει να κάνει είναι να "πηδήξει" και τίποτα άλλο τόσο που εκμεταλλεύεται την κοπέλα.
Επίσης στην αρχή της ταινίας δείχνει καθαρά οτι με το βλέμμα του γκουρού προκλήθηκε κάποια ενέργεια που την δείχνει και αυτήν. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ.
Με το που τελειώσει η ταινία αυτό που σου μένει είναι αηδία ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕς που δεν αφήνουν τον κόσμο ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ. (διαφωνείς μήπως ?)
Είσαι τόσο βλάκας όμως που δεν σκέφτηκες οταν το πέταγες αυτό οτι κάποιος μπορεί να έχει δεί την ταινία και μη πείς οτι δεν δείχνει αυτά που λέω γιατι είμαι ικανός να την κόψω καρέ καρέ στον υπολογιστή και να την ανεβάσω εδω πέρα... ΠΟΝΗΡΙΔΗ.
quote:
Άλλοι λένε οτι είναι ο Αντίχριστος διότι εκπληρώνει κάποια προφητεία που ο Χριστός είχε κάνει για τον αντίχριστο
Ειλικρινά πές μου αν εγώ έφτιαχνα ένα θέμα στο φορουμ και έλεγα "Ακούγεται οτι ο Μορφέας είναι παιδεραστής,αδερφή,δολοφόνος και αιμομίκτης" πως θα ένιωθες ? Δεν θα ζητούσες χειροπιαστές αποδείξεις για τόσο σοβαρές καταγγελίες ?
Είπες οτι έχει διαβάσει τα βιβλία του Σαι-Μπάμπα... ε λοιπόν απο την αναγνωση τους δεν έβγαλες συμπέρασμα ? Περιμένες να έρθεις στο φόρουμ του εσωτερικα για να βγάλεις ?
λες επίσης
quote:
Αίων, αφού σε ενοχλεί το θέμα γιατί μπήκες στον κόπο να απαντήσεις; Εσύ ένας τόσο σπουδαίος εσωτεριστής... δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι με κάτι καλύτερο παρά να ασχολείσαι με ... εμάς εδώ κάτω;Αν και είμαι καινούργιο μέλος στο site κατάλαβα ένα πράγμα που μάλλον εσύ ακόμα δεν έχεις καταλάβει: Τα θέματα μπαίνουν για να συζητούνται και εαν δεν θεωρείς σοβαρό το θέμα αυτό απορώ γιατί μπήκες;
Κύριε σοβαρέ συμαζεμένε εσωτεριστή μάλλον έχεις πολλά απωθημένα και ψάχνεις κάπου να ξεσπάσεις, δες μήπως έχεις μπλοκαρισμένο κανένα τσάκρας και άσε τους άλλους να είναι αυτό που είναι και όχι αυτό που θες εσύ να είναι. Για την ακρίβεια θα σου έλεγα να... μπεις καλύτερα στον εαυτό σου σαν σωστός εσωτεριστής και να ψαχτείς περισσότερο
Καταρχήν το αν είμαι σπουδαίος, βλάκας και οτιδήποτε δεν ξέρω που κολάει. Αν με βλέπεις σα σπουδαίο τότε καλά θα είναι να μάθεις κάτι απο μένα...μα και σα βλάκα να με βλέπεις πάλι μπορείς να μάθεις.
Ασχολήθηκα με το θέμα απο την στιγμή που αρχίσατε τον χαβαλέ και το κουτσομπολιό για έναν άνθρωπο που δεν ξέρετε, διαδίδωντας διάφορες φήμες που κυκλοφορούν.
Θεώρησα σωστό να παρέμβω και να σας πώ να συνετιστείτε λίγο γιατι εδώ δεν μπορούμε να συζητάμε για το τι "ακούγεται" γιατι μέχρι και για τον ίδιο τον Θεό "ακούγεται" οτι είναι άδικος.
Θα ήταν τελείως διαφορετικά να έλεγες "Διάβασα αυτό και αυτό στον Σαι-Μπάμπα , μου φαίνεται οτι λέει μούφες και κοροιδεύει τον κοσμάκη"
Τότε ναί θα υπήρχε κάποια βάση και ναί θα ήμασταν στα πλαίσια μιας αναζήτησης. Τώρα το κάτα πόσο είναι εσωτερικό να αναζητάμε ΦΗΜΕΣ...περιμένω να μου το πείς εσύ.
Απωθημένα έχουμε όλοι λίγο πολύ.... εσύ που έκανες το θέμα και άρχισες να λες οτι ο Σαι μπάμπα ακούγεται οτι είναι αδερφή,δολοφόνος, ο αντίχριστος ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ ?
Οσο για το οτι θέλω οι άλλοι να είναι κάτι πίστεψε με ποτέ δεν με έχει απασχολήσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα συντηρήσω μια αδικία.
Τέλος το ένα κέντρο ενέργειας λέγεται τσάκρα και όχι τσάκρας .
Ο ψευτοφιλόσοφος μου την είπε οτι στέλνω τον κόσμο να μάθει εκεί που συμβαίνουν αυτά που κατηγορεί, ενώ ο ίδιος τον στέλνει στα videoclub...
Φιλόσοφοι του τηλεκοντρόλ...
ΕΣΥ ιδιαίτερα για "καμπούρα" μάλλον δέν θα πρέπει να μιλάς!
Οι σελίδες που κατα καιρούς συστήνεις για "μελέτη" (αποχαύνωση δηλαδή) δίνουνε μία αρκετά καλή άποψη για το ΠΟΙΟΣ έχει καμπούρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ.
Αλλα ΤΙ άλλο θα μπορούσε τάχα να συμβεί....
quote:
Τι να ρωτήσω τον Φώτη ? και τι νομίζεις οτι βρήκατε με τον Φώτη ?Εσύ του έλεγες για σεξοαγάπη και αυτός σου έλεγε για Χριστικη συνείδηση...
Εγώ ήξερα οτι φασισμός είναι ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ χωρίς αποδείξεις.
Το "μου είπαν κάποιοι που είπαν σε κάποιον που άκουσε κάτι" είναι χαρακτηριστικό της φασιστικής προπαγανδας. Ακόμα κάποια χειροπιαστή απόδειξη δεν έχεις φέρει και όσο δεν θα φέρνεις θα είσαι απλά για φτύσιμο...
Λίγα λόγια για την σεχοαγαπη μου εθελότυφλε ΑΙΟΝ!
Εδώ είναι…
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=623
στη διάθεση του καθενός για κρίση….και μέσα…. η επέμβαση σου, ΚΑΙ ΕΚΕΙ…. και τα ρεζιλίκια σου… Μα καλά τόσο εθελοτυφλείς Αιον…. ώστε να στην ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ….χριστιανοί και μη?
Οταν τελειωσαμε τον διαλογο...με το ΦΩΤΙΟ, ευχηθηκα καλη συνεχεια... με αγαπη, και απαντησε..
quote:
Και την δική μου Αγάπη!Εξάλλου έχουμε ήδη συνατηθεί.
Φίλε και Αδελφέ:Σε έναν τόπο γόνιμο μέσα στην ψυχή μας.
Κατι ειναι και αυτο...μιας και μας λες πως ειμαστε σε λάθος…ενώ εσύ που παραδέχεσαι πως δεν έχεις ΑΓΑΠΗ……!!!
Πες μας λοιπόν ΑΙΟΝ….έχεις τότε αλήθεια?
…έχεις γνωρίσει το Χριστό?
…υπάρχει κάτι αγνό μέσα σου… χωρίς αγάπη?
Τι μας σερβίρεις καθημερινά…εδώ μέσα?
Βρισιές?
Κρίσεις για το ποιοι είμαστε…και την αλήθεια που σε πνίγει?
Το ισμικο σου κόλλημα…που μόνο αγάπη δεν είναι?
Και που είσαι….κανείς δεν σου αφαίρεσε το δικαίωμα να μιλάς….απόδειξη η διαγραφή σου…..η δικιά μου επέμβαση ΤΟΤΕ, να… μην σε διαγράψουν, εσένα και κανένα..μα να έχεις το δικαίωμα να μιλάς….μα κατά τα άλλα…βλέπε τι δημοκρατικότητα και τη φασίστο γυναικουλιστικη νοοτροπία σου….στην ΠΡΑΞΗ!!!!
quote:
Η Ατμα δεν έχει δουλειά...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΤΜΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...και στο είπα γιατι περίμενα οτι θα κρυφτείς και δεν θα ξαναεμφανιστείς στο εσοτερικα μετά απο αυτό που έκανες ...αλλά που τσίπαααα....
Τι έκανες ? Μίλησες για κάτι που ένα άτομο σου είχε εμπιστευτεί προσωπικά, τόσο ξετσίπωτος είσαι φιλόσοφε. Δεν θυμάσαι ? Να σου θυμίσω... "Ατμα..τι κάνει ο τάδε ? " Μήπως θυμήθηκες ?
Αυτό είναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ….μιας και ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…Τώρα για το ποιος στο τέλος πληγώθηκε…..δεν είσαι σε θέση εσύ και κανένας να το ξέρει….
Σάστισες πάλι ΑΙΟΝ?
Θέλεις να εξαφανιστω …..μιας και κάθε λόγος μου….γκρεμίζει τα ψευτο πιστεύω σου? Ίσως με τα λόγια να κοροϊδέψεις κάποιο αδαή….μα εσένα ΑΙΟΝ τα λόγια*(αν δεν είσαι τελειως πωρωμένος, και πολύ συχνά παρατηρείται σε άτομα που δεν αγαπούν) θα τσούζουν σαν ανάμενα καρβουνά…
Για αυτό ζητάς να φύγω….να μην με ακούς…έτσι δεν είναι?
Φοβασαι ΑΙΟΝ…μα και εγώ δεν σταματώ να γράφω εσωτερικά! Οι δάσκαλοι χρειάζονται μέχρι ένα σημείο….μετά πρέπει να τους παραμερίσεις, διαφορετικά δεν θα ελευθερωθείς ποτέ σου από τις συγκινησιακές φορτίσεις... κυριος από το φόβο…
quote:
Για την ακρίβεια είσαι ένας πονηρός βλαχάκος που διαβαζει βιβλία μπας και του κάτσει καμια γυναίκα μιας και όλα οσα λές γύρω απο το μου.. περιστρέφονται.
Τι λες βρε Αγιατολαχ? Σοβαρά?
Εμμμ τι να κάνουμε….
μας αρέσει το κόκκο!
Στο κάτω κάτω ΑΥΤΟ….είναι μια ένδειξη αγάπης…ενώ το πονηρό βλαχακος…και οι βρισιές σου…..δείχνουν Ζηλοφθονια και κακία...
Κάνω λάθος?
Τέλος για να μην γράφω πολλά…γιατί σε βαρέθηκα αλήθεια!
Για τη ΒΙΝΤΕΟ ΤΑΙΝΙΑ….ξανακοίτα… μιας και τις κοπέλας της έδειχνε πως γίνεται η κοροϊδία….και εκεί το ξέσπασμα της….*(κλάμα!)
Η περούκα σε μάρανε…όχι η ΟΥΣΙΑ! Άντε καλά κρασιά ΑΙΟΝ!
Στην ινδια πηγα, μα πριν ΠΑΩ ΕΚΕΙ...είχα μείνει για πολύ καιρο…. ΜΟΝΑΧΟΣ….. με τον εαυτό μου...
Εζησα έξη μήνες….στα ΒΟΥΔΙΣΤΟΖΕΝΙΝΔΟΥΙΚΡΙΣΝΑΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΟΑΣΡΑΜ….μέχρι και μόνος…. σε μια βάρκα στο Γαγκη!
Εκεί, άφησα και τη βάρκα….
ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?
μα εσενα ενδιαφερει αν μιλησα με τον ΑΛΦΑ.... η ΤΟΝ ΒΗΤΑ...![]()
Μηπως ΑΙΟΝ... εκτιθεσαι ανεπανορθωτα, με οτι γραφεις?
Ωστόσο επιμένω οτι με τον Φώτη δεν βρήκες τίποτα και αυτά που λές στο τόπικ περι Αγάπης είναι μπούρδες ολκής που τα λένε κάτι τζιτζιοφιόγκοι.
Ο Φώτης σου μιλούσε για χριστική συνείδηση επιμένω και σύ μιλούσες για το σεξ πριν τον γάμο...
Πουθενά δεν παραδέχτηκα πως δεν έχω Αγάπη.Είπα
quote:
Το οτι διαστρεβλώνεις τα λέγομενα μου δείχνει οτι αισθάνεσαι πολύ μειονεκτικά και με την πλάτη στον τοίχο.
Η αγάπη δεν είναι κάτι που το διαλαλάς στα φόρουμ μπας και βγάλεις γκόμενα.
quote:
Τι μας σερβίρεις καθημερινά…εδώ μέσα?Βρισιές?
Κρίσεις για το ποιοι είμαστε…και την αλήθεια που σε πνίγει?
Το τι είναι ο καθένας το ξέρει απο μόνος του, αυτό δεν σημαίνει οτι θα αφήσω τον καθένα να τα μηδενίσει όλα για να προβάλει το Εγώ.
Βρίζω μόνο τους "δήθεν".
quote:
Αυτό είναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ….μιας και ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…
Δεν είναι προπαγάνδα. Μίλησα για αυτό που είδα και αυτό που είδα είναι οτι η Ατμα σε κόλησε στον τοίχο και σύ σαν κακιά "αδερφή" έθιξες κάτι που σου είχε εμπιστευτεί προσωπικά.
Τα περαιτέρω τα ξέρεις εσύ και η Ατμα. Αυτό που είδα όμως ήταν ξεκάθαρο....αν θές κολάω και το θέμα εδω πέρα... θές ?
quote:
Και που είσαι….κανείς δεν σου αφαίρεσε το δικαίωμα να μιλάς….απόδειξη η διαγραφή σου…..η δικιά μου επέμβαση ΤΟΤΕ, να… μην σε διαγράψουν, εσένα και κανένα..μα να έχεις το δικαίωμα να μιλάς….μα κατά τα άλλα…βλέπε τι δημοκρατικότητα και τη φασίστο γυναικουλιστικη νοοτροπία σου….στην ΠΡΑΞΗ!!!!
Ποιος χέστηκε για την επέμβαση σου ? Σου ζήτησε κανείς να επέμβεις βρε ηλίθιε ? Φάτε έναν Ρουσσώ...
Τι μου το λές τώρα αυτό ? να σου δώσω κανα λουκούμι?
Μήπως ζήτησα ποτέ εγώ να διαγράψουν κανέναν ? Και γώ είχα ζητήσει σε άλλο τοπικ να μην διαγράφεται κανένας. Μήπως να ζητήσω να μου κάνουν κανα άγαλμα για αυτό ?
quote:
Θέλεις να εξαφανιστω …..μιας και κάθε λόγος μου….γκρεμίζει τα ψευτο πιστεύω σου? Ίσως με τα λόγια να κοροϊδέψεις κάποιο αδαή….μα εσένα ΑΙΟΝ τα λόγια*(αν δεν είσαι τελειως πωρωμένος, και πολύ συχνά παρατηρείται σε άτομα που δεν αγαπούν) θα τσούζουν σαν ανάμενα καρβουνά…
Για αυτό ζητάς να φύγω….να μην με ακούς…έτσι δεν είναι?
Καταρχήν δεν ζήτησα να φύγεις. Αυτό που είπα είναι οτι μετά το απίστευτο που έκανες στην Ατμα θα εξαφανιζόσουν απο ντροπή (πολλά ζητάω...)
Είσαι δεν είσαι στο Εσωτερικα το ίδιο και το αυτό μου είναι. Σε πέντε θέματα έχουμε μιλήσει απ'ότι θυμάμαι...
Θα ήθελα πάντως να μου πείς (και εδώ θα φανεί το πόσο άντρας είσαι) έναν ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ λόγο δικό σου που μπορεί να γκρεμίσει τα πιστεύω μου. ΠΡΟΣΕΞΕ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ψευτοφιλοσοφίσκε. ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ σου μόνο... αρκεί να μην είναι βασισμένος σε κάτι που άκουσες απο κάποιον που είπε σε έναν άλλο που άκουσε πίσω απο μια πόρτα.
Επίσης δεν προσπάθησα να κοροιδέψω ποτέ κανέναν. ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
quote:
Φοβασαι ΑΙΟΝ…μα και εγώ δεν σταματώ να γράφω εσωτερικά! Οι δάσκαλοι χρειάζονται μέχρι ένα σημείο….μετά πρέπει να τους παραμερίσεις, διαφορετικά δεν θα ελευθερωθείς ποτέ σου από τις συγκινησιακές φορτίσεις... κυριος από το φόβο…
ΝΑΙ ΤΡΕΜΩ...
Πάντως για να σε φωτήσω λίγο με τον όρο Δάσκαλος εννοούμε πρώτιστος την στάση του Εαυτού μας απέναντι στον εαυτό μας η οποία πρέπει να είναι στάση Δασκάλου και Μαθητή ταυτόχρονα.
Οι εξωτερικοί Δάσκαλοι χρειάζονται για να δίνουν ερεθίσματα.
Θα ήθελα να μου εξηγήσεις απο ποιον φόβο θα πρέπει να ελευθερωθώ. Θα το εκτιμούσα δεόντος.
quote:
Τι λες βρε Αγιατολαχ? Σοβαρά?
Σε ευχαριστώ που με αποκάλείς έτσι. Αν ήξερες τι σημαίνει δεν θα το έλεγες...
quote:
Εμμμ τι να κάνουμε….μας αρέσει το κόκκο! Στο κάτω κάτω ΑΥΤΟ….είναι μια ένδειξη αγάπης…ενώ το πονηρό βλαχακος…και οι βρισιές σου…..δείχνουν Ζηλοφθονια και κακία...
Να άλλος ένας που πιστεύει οτι τον ζηλεύουν....
Το κοκό αρέσει σε όλους.... αλλά να πουλάς και "πνεύμα" και "εσωτερισμό" μπάς και φάς κανα αυγουλάκι ...ε αυτό δεν λέει φιλοσοφάρα μου.
quote:
Τέλος για να μην γράφω πολλά…γιατί σε βαρέθηκα αλήθεια!
Δεν βαρέθηκες. Εχεις αρχίσει και βλέπεις οτι δεν σε παίρνει και θες να την "κάνεις" με ελαφριά πηδηματάκια.
quote:
Για τη ΒΙΝΤΕΟ ΤΑΙΝΙΑ….ξανακοίτα… μιας και τις κοπέλας της έδειχνε πως γίνεται η κοροϊδία….και εκεί το ξέσπασμα της….*(κλάμα!)
Ποιο κλάμα καλέ? Αυτή την βίαζε ο τύπος... Της έδειχνε πως γίνεται η κοροιδία μπας και την γαμ...
ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ με τον τύπο βλέπω... δεν είναι περίεργο. Της ίδιας σχολής με εσένα πρέπει να είναι ...ξέρεις..."αγάπη είναι να χαιδεύουμε κανα κωλαράκι..." ξέρεις εσύ απ'αυτά...
Τελικά αυτό είναι που λέει "φιλόσοφοι" του κώλου...χεχεχεχε
quote:
Στην ινδια πηγα, μα πριν ΠΑΩ ΕΚΕΙ...είχα μείνει για πολύ καιρο…. ΜΟΝΑΧΟΣ….. με τον εαυτό μου...
Εζησα έξη μήνες….στα ΒΟΥΔΙΣΤΟΖΕΝΙΝΔΟΥΙΚΡΙΣΝΑΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΟΑΣΡΑΜ….μέχρι και μόνος…. σε μια βάρκα στο Γαγκη!
Τέτοιο άσραμ που λές αποκλείεται να υπάρχει. Απο πια videoκασσέτα πήγες στην Ινδία ?
quote:
μα εσενα ενδιαφερει αν μιλησα με τον ΑΛΦΑ.... η ΤΟΝ ΒΗΤΑ
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΩΣ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
ότι και να σου πουν... μα και εσύ ο ίδιος να το γράψεις… θα τρέξεις να το αρνηθείς….![]()
![]()
Δεν φευγει κανείς γιατί δεν τον παίρνει…μα γιατί εχει επίγνωση πως είσαι απλά ένα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ανάξιου της παραμικρής προσοχής….….
Αλήθεια παλικάρι….
πόσους γνωρίζεις μέσα στο εσωτερικά... που πυροβολείς εκ του ασφαλούς, μέσα από την ανωνυμία ΑΙΟΝ? Γιατί ο Πλάτωνας αν και μένει στο εξωτερικό… γνώρισε πολύ κόσμο….και όχι για τα κολαράκια που τον κατηγορείς….
Δεν είναι η κουβέντα κάποιου…. μα το ΗΘΟΣ και οι ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ… που γκρεμίζουν από μόνα τους... τα πιστεύω σου…
Όλα βασισμένα (όπως και η Πίστη σου)…..στη ΖΩΗ κάποιου άλλου! Για αυτό αγωνίζεσαι βρε φουκαρά, πιασμένος στα λόγια του δάσκαλου… μα αν αυτο.... *(λέμε τώρα) αποδειχτεί στημένο.... η πως δεν υπήρξε ο Χριστός…..κατέρρευσες ΑΙΟΝΑΚΟ!
Θα σε μαζεύουν με το κουτάλι….
Τώρα πήγα στην ΙΝΔΙΑ η ΟΧΙ….πες μου τι φωτογραφία να σου στειλω…. με βουδιστές?
λαμιστες?
ινδουιστές?….
σε ασραμ?
στου κρισναμουρτι τα κεντρα?
με πανεμορφες ινδες…?![]()
Έτσι θα δεις πως ειμαι ομορφόπαιδο ….ώστε να μην ξερογλείφομαι….για τα εσωκοριτσα…. Φτάνουν και περισσεύουν…. τα Εξωκοριτσα...
Κοιτά λίγο πως φτιάχνονται…. οι ΜΥΘΟΙ….και ΞΥΠΝΑ..βρε κακομοίρη!
http://home.no.net/anir/Sai/enigma/Ring%20Exposed.htm
http://home.no.net/anir/Sai/enigma/Hertz.htm
quote:
Πόσο πωρωμένος είσαι τελικά ΑΙΟΝ….ότι και να σου πουν... μα και εσύ ο ίδιος να το γράψεις… θα τρέξεις να το αρνηθείς….
Δεν φευγει κανείς γιατί δεν τον παίρνει…μα γιατί εχει επίγνωση πως είσαι απλά ένα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ανάξιου της παραμικρής προσοχής….….
Αλήθεια παλικάρι….
πόσους γνωρίζεις μέσα στο εσωτερικά... που πυροβολείς εκ του ασφαλούς, μέσα από την ανωνυμία ΑΙΟΝ? Γιατί ο Πλάτωνας αν και μένει στο εξωτερικό… γνώρισε πολύ κόσμο….και όχι για τα κολαράκια που τον κατηγορείς….
Σκουπίδια, περιαυτολογία και τίποτα άλλο.
Γιατι είμαι πορωμένος? ΘΕΛΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ...
Μου αρέσει που μιλάς και στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό σου... ω Καίσαρ!!χαχαχαχα...
Μέσα απο το εσωτερικα δεν γνωρίζω κανέναν. Δεν είμαι εδώ για να κάνω γνωριμίες το έχω πεί χίλιες φορές. Εσύ στέκεσαι μόνο στο οτι πυροβολώ. Είναι κάτι που πάντα το παραδέχομαι ...δεν κάνω μόνο αυτό όμως και όταν το κάνω δεν το κάνω για να προβάλω το ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΕΓΩ μου αλλά για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους...
Το αν γνωρισες κόσμο ποσός με ενδιαφέρει. Το οτι μένεις στο εξωτερικό πάλι δεν με ενδιαφέρει.
quote:
Δεν είναι η κουβέντα κάποιου…. μα το ΗΘΟΣ και οι ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ… που γκρεμίζουν από μόνα τους... τα πιστεύω σου…
Όλα βασισμένα (όπως και η Πίστη σου)…..στη ΖΩΗ κάποιου άλλου! Για αυτό αγωνίζεσαι βρε φουκαρά, πιασμένος στα λόγια του δάσκαλου… μα αν αυτο.... *(λέμε τώρα) αποδειχτεί στημένο.... η πως δεν υπήρξε ο Χριστός…..κατέρρευσες ΑΙΟΝΑΚΟ!
Για πες για το ήθος και τις πράξεις να γελάσουμε...
η έννοια της Χριστότητας είναι βαθειά ριζωμένη μέσα σε κάθε άνθρωπο γιατι πηγάζει απο την τελειότητα της πρωταρχική εκδήλωσης.
Ακόμα και να κάποιος αποδείξει οτι το πρόσωπο του Ιησού δεν υπήρξε ποτέ, η έννοια της Χριστότητας στην οποία πιστεύω δεν πρόκειται να καταρεύσει. Είναι γραμμένη στα ανθρώπινα dna.
Βρες άλλη βλακεία να πείς.
Χριστός επίσης δεν ήταν μόνο ο Ιησούς. Υπήρξαν και άλλοι.
quote:
Τώρα πήγα στην ΙΝΔΙΑ η ΟΧΙ….πες μου τι φωτογραφία να σου στειλω…. με βουδιστές?
λαμιστες?
ινδουιστές?….
σε ασραμ?
στου κρισναμουρτι τα κεντρα?
με πανεμορφες ινδες…?
Έτσι θα δεις πως ειμαι ομορφόπαιδο ….ώστε να μην ξερογλείφομαι….για τα εσωκοριτσα…. Φτάνουν και περισσεύουν…. τα Εξωκοριτσα...
Μετα φταίω εγώ που σε λέω ξιπασμένο. Αντε ανεβασε μας φωτογραφίες σου αλλά βάλε και κανα αυτόγραφο. Επίσης κορίτσια μην σκίσετε φλέβες για τον Πλάτωνα γιατι θα πίξουμε στο αίμα.
Αντε περιμένω...εγώ πάντως είμαι πολύ άσχημος, το παραδέχομαι.
Τα λινκ που έβαλες δεν αποδυκνείουν τίποτα. Ικασίες είναι πάλι...
ξέχασα και αυτό το ωραίο που είπες
quote:
Αν ήμουν ανάξιος προσοχής δεν θα άνοιγες ολόκληρο θέμα για την πάρτη μου...χαχαχαχαχαχα θυμάσαι ? που σε έβαλα να το κλείσεις και να πείς και συγνώμη ? χεχεχεχεχε ρε τον πλάτωνα...
p.s. μπορώ να σε λέω Μπάρκουλη ?
Edited by - AION on 04/12/2003 15:05:54