- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
respect
quote:
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ
Ε, φυσικά αφού όλοι φοβούνται να πάνε...
amalia, πόσες μέρες μετα το θάνατο της κολλητής της της συνέβησαν αυτά...?!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
quote:
Oneiric μεγειά το καινούργιο ντύσιμο...sorry γδύσιμο ήθελα να πω...
Μια απορία:
Oταν πιάσουνε οι ζέστες τι θα φοράς?
Το κατάστημα διαθέτει και... μαγιό Αμαλία! ![]()

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~
quote:quote:Oneiric μεγειά το καινούργιο ντύσιμο...sorry γδύσιμο ήθελα να πω...
Μια απορία:
Oταν πιάσουνε οι ζέστες τι θα φοράς?"Τάδε έφη Avallon"
Με λίγα λόγια Oneiric,
η απάντησή σου απευθύνεται στην Άβαλον.![]()
![]()
![]()
Σχετικά τώρα με την ερώτηση της scully
quote:
amalia, πόσες μέρες μετα το θάνατο της κολλητής της της συνέβησαν αυτά...?!
η απάντηση βρίκεται στην εξιστόρηση:
"Η Βάσω, είναι λυπημένη, γιατί πριν από 4 ημέρες πέθανε μία πολύ στενή φίλη της."
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Αμαλίτσα σε ανέφερα γιατί αφού διάβασα τις ιστορίες σου, σε είχα στο μυαλό μου. Όχι απλά ενδιαφέρουσες οι ιστορίες αλλά δημιουργούν πολλά ερωτηματικά γι’ αυτούς που έχουν αμφιβολίες για την ύπαρξη της ψυχής!
Να ‘σαι καλά.

~ Ειρήνη ~
Μπες σε μία τάξη, και πες στους μαθητές να σου αφηγηθούν ιστορίες παράξενες που τους έχουν συμβεί - και δεν θα σταματάνε...
Φαντάσου ότι ειδικά στην ηλικία της εφηβείας, που ο ψυχισμός τους είναι πολύ ευαίσθητος, τέτοια περιστατικά (είτε προέρχονται από κάτι που "βλέπουνε" / είτε από κάτι που υποσυνείδητα "προκαλούνε") δεν είναι καθόλου σπάνια!
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία για την ύπαρξη της ψυχής. Ειδικά η περίοδος αφού έχασα την μητέρα μου, επιβεβαίωσε τις όποιες (ίσως) επιφυλάξεις μου.

~ Ειρήνη ~
Λοιπόν να μια ακρως αληθινη -σας επισημανω- ιστορία απο τον παππού μου...
Μια φορα και έναν καιρό πριν πολλές δεκαετίες ,ο παππους μου ανέβηκε πάνω στο βουνό όπως πάντα , για να βοσκήσουν τα ζώα. Η μέρα ήταν γιορτάσιμη καθώς ηταν δεκαπενταυγουστος. Έκει που επιτηρούσε ο παππούς τα ζώα και αγνάντευε τη θεα( εκεί κοντα υπάρχει απόκρημνος γκρεμός), βλέπει μια γυναίκα ντυμένη στα άσπρα..μια νύφη..Φυσικό όπως ήταν μέσα στην ερημια να βλέπεις τέτοιο παραξενο θέαμα άρχισε να την καλεί να φανερωθεί καθως δε διέκρινε το προσωπό της . Εκείνη έμενε ατάραχη χωρίς να δείχνει οτι έχει αντιληφθει τον παππού μου. Μετά απο εκκλήσεις , ο παππούς μου άρχισε να βαδίζει προς το μέρος της ενώ εκείνη ολοένα απομακρυνόταν απο εκείνον. Όταν επιτάχυνε το βήμα ο παππούς μου -στα όρια του τρεξίματος- εκείνη τρέχωντας έπεσε στο γκρεμό. Σαστισμένος ο παππούς μου πλησίασε την κόψη του γκρεμού μα δε διέκρινε την άσπρη σιλουέτα της .Κατέβηκέ το βουνο να εξετάσει την περιοχή για να βρει τη σωρό. Όπως έχετε ήδη φανταστει δεν υπήρχε τίποτα.
Ο παππούς μου όταν τον ρωτούσαν τι ήταν αυτό που είχε δει απαντούσε οτι ήταν η Παναγ'ια καθως όπως προείπα εκείνη την ήμέρα γιόρταζε η Μεγαλόχαρη. Ο παππούς ως τα υστατα του μακαριζε πόσο ευτυχία θα ένοιωθε αν οταν εκλεινε τα μάτια του ήταν δεκαπενταυγουστος. Το θεωρούσε ευλογία. Ευτυχώς η επιθυμία του εισακούστηκε..
paraskevi
Πέρα από την "οικολογική" ωστόσο σκοπιά του θέματος, ας σκεφτούμε και το γεγονός, ότι οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, ζούσαν σε έναν κόσμο με δυσιδαιμονίες και προκαταλήψεις, κι ότι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν με τη λογική, το απέδιδαν στις αόρατες δυνάμεις. Οι ιστορίες τους έτσι έχουν αυτήν την χροιά. Αν ωστόσο επισκεφτεί κανείς πόλεις της επαρχίας και μιλήσει με τους ντόπιους, θα ανακαλύψει ότι οι περισσότεροι κάτοικοι - μικροί και μεγάλοι - όλο και κάτι έχουν να αφηγηθούν.
κάνε κλικ!![]()
Η ΑΛΗΘΕΙΑ "ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ,Η ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ "ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ" ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΤΙΝΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
...tHeRe iS a GhOsT bEhInD yOu.. !!
Συγνώμη για την παρέμβαση, σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ την ιστορία του παππού σου, απλά αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας διαφωτίσει λιγάκι.
Ευχαριστώ

~ Ειρήνη ~
quote:
Υπάρχει ένας νάος στην Κύπρο αφιερωμένος στην Παναγία τη Γαλακτοτροφούσα
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΟΣ TUBA?
respect
...tHeRe iS a GhOsT bEhInD yOu.. !!
paraskevi
Βέβαια δεν υποννοώ ότι δεν μπορεί να υπήρχαν και πραγματικές θεάσεις νεραϊδών αλλά δεδομένου ότι χρειάζονται ειδικές προϋποθέσεις και μια ιδιαίτερη "διεργασία" αυτές πλέπει να ήταν αναλογικά λίγες.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
Μπορεί ο παππούς σου να είδε πράγματι αυτή την γυναίκα ούτως ή άλλως και ‘μένα η γιαγιά μου έχει διάφορες ιστορίες να μου πει και την πιστεύω, γιατί όχι άλλωστε.
Απλά έχω ακούσει (χωρίς να γνωρίζω φυσικά εάν ισχύει) ότι η Παναγία συνήθως «αναγνωρίζεται» από τα μαύρα ρούχα που φοράει.
Φυσικά το ότι ήταν ανήμερα της γιορτής Της, είναι ένα «σημάδι» ίσως που δεν πρέπει ν’ αγνοηθεί.
Υ.Γ. Είμαι και ‘γω φίλη, όχι φίλος. ![]()

~ Ειρήνη ~
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
katarxin xeretw thn parea sas eimai kainourio melos omologo pos den pethome eukola alla eimai periergos ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....na sou pw kamia fora emeis oi anthropoi plathoume istories gia na prostatepsoume ta giro mas kai auto oson afora as poume thn paralia pou vriskete mprosta apo thn vila mas kai frontizoume na diadidonte tetoies istories gia na exoume to kefali mas isixo apo tous episkeptes ths ¨paralias mas¨ auto pistevw pos shmveni me thn sigekrimeni istoria kai tipote allo.
nostrad.