- ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ολες οι επαναστασεις απο το περιθωριο ξεκινησαν,αυτο που δε λεει ειναι οτι απλα αλλαξε ο εξουσιαστης και ποτε προς το καλυτερο ή εστω ηπιοτερο!
Nysios,μια απορια
Σε ποσα φορουμ του εχεις κανει διαφημιση;
Το λεω αυτο γιατι γκουγκλαροντας το ονομα του βρεθηκα σε ενα ακομα φορουμ με ακριβως ιδιο ποστ με το αρχικο σου δε θυμαμαι πιο ειχε δυο παραπανω γραμμες αυτο ή το αλλο,ρε μπας και εισαι κολαουζος;
Παντως θελει δουλεια ακομα,οποτε μπηκα δεν εβλεπα παρα μονο 1 επισκεπτη!
Εκεινο που προσπαθω ως Χριστιανος σωστος ειναι να προλαβω το κακο. Μεγιστη υποχρεωση της αφυπνισμενης συνειδησης, το να μην ενδωσω στα ωραια λογια και να παραμεινω στην ταπεινη χριστιανοσυνη που θα επιβιωσει ολων των κακουχιων.
Δυσφημιση κανω προτου διαφημιστει εκ των γεγονοτων!
(Παρεπιμπτοντνως, υπαρχουν κι αλλοι που ανοιξαν thread σε αυτον σε αλλα φορουμ αλλα τιθενται υπερ του!)
quote:
Εκεινο που προσπαθω ως Χριστιανος σωστος ειναι να προλαβω το κακο.
γιατι και ως ΤΙ?
εκπροσωπος ?
αγγελιοφορος ?
πρεσβευτης ?
αντ'αυτου ?
και εαν κανεις καποιο λαθος και την πληρωσει κανας αθωος μετα θα καιγεσαι στα καζανια του εξω απο δω και μεσα απο εκει, αυτο το σκεφτηκες ?
παντως εγω για τον εν λογω κυριο εμαθα μεσα απο σενα , αρα εστω και εμμεσα εκανες διαφημιση και αυτο πρεπει να το σκεφτεις γιατι αντι να του διωχνεις οπαδους του δημιουργεις πελατες , ασε που και αυτος σε ΕΣΑΝ μπορει να πονταρει ,το σκεφτηκες αυτο? ειναι πονηρος ο εξω απο εδω και μεσα απο εκει!!!
εγω παντως δεν τον πιστεψα , οποτε να μη με εχεις βαρος στην συνειδηση σου ... απαπα αυτον τον ψευτη θα πιστεψω , εδω δε πιστεψα τον οριτζιναλ τον ιμιτασιον θα πιστεψω !!! με τιποτα !!! ευτυχως δηλαδη !!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
αλλα δεν μου απαντησες , δεν πειραζει !!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:Ασε ρε,γι'αυτο ξημερωβραδιαζεσαι εδω μεσα;
απαπα αυτον τον ψευτη θα πιστεψω , εδω δε πιστεψα τον οριτζιναλ τον ιμιτασιον θα πιστεψω !!! με τιποτα !!! ευτυχως δηλαδη !!!
Την εχεις μοσχοπουλησει την ψυχουλα σου και δεν το καταλαβες...
Για να στο αποδειξω πηγαινε τωρα εδω #το θεμα του elo#που θα'πρεπε ηδη να εχεις δει καποιες ομοιοτητες...ξερεις if then goto αλλα με ζωντανο μηχανημα ετσι...!
Αντε να αξιοποιουμε σιγα σιγα τα χαρισματα μας!
υ.γ Το ζουζουνι σου εβγαλε φτερα!!!!!(δεν βρηκα καμια βαριοπουλα)
Nysios
Οταν θα'ρθω θα σου το πω!
Edited by - geostat on 26/10/2010 17:47:48
Edited by - geostat on 26/10/2010 17:48:54
Τι θα μου πεις geostat?