ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- CONSTANTINE - - Κινηματογράφος -

- CONSTANTINE - - Κινηματογράφος -

stemix30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
stemixΜέλος
11/05/2005, 14:51:49
Α, καλά...
11/05/2005, 23:50:17
quote:

Avallon, φωτογραφίες του Γαβριήλ μπορείς να τραβήξεις όσες θες, αν βάλεις την ταινία στο PC. Όλα τα προγράμματα με τα οποία βλέπεις το DVD, σου δίνουν την ευκαιρία να τραβήξεις φωτό. Δοκιμασέ το.

--ω! stemix !μου χαλασες την εκπληξη...:(..ηθελα να της κανω δωρο μια φωτο οταν κερδισει η Ελενα στη Εurvsn.Ρ..αφου συμφωνησαμε σε κατι σκεφτηκα "ψηφιακο παστελι"..--
Avallon.....συντομα...η φωτο...στο pc..σου.)--δεν εχω πολυ χρονο επισης.)αλλα εισ-ακουγεται η σκεψις μου.)--

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/05/2005 23:52:45

12/05/2005, 09:16:05
Mμμ...μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό...
Ελπίζω μόνο να μη μείνετε και οι δυο στα λόγια

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
12/05/2005, 09:20:05
quote:
ηθελα να της κανω δωρο μια φωτο οταν κερδισει η Ελενα στη Εurvsn.

Και τώρα που το ξαναβλέπω μάλλον ουτοπικό!!
Κάτι μου λέει ότι θα συνομοτήσει το σύμπαν να μην την πάρω την φωτογραφία σου αυτή Ατμα...
Είδωμεν!

stemixΜέλος
12/05/2005, 09:40:00
ΑΤΜΑ, συγνώμη... Δεν το σκέφτηκα. Από όσα διαβάζω, μάλλον την φωτογραφία του Φρέντυ Κρούγκερ, θα περίμενα να της βάλεις για έκπληξη
12/05/2005, 12:47:53
quote:
Από όσα διαβάζω, μάλλον την φωτογραφία του Φρέντυ Κρούγκερ, θα περίμενα να της βάλεις για έκπληξη

Oρίστε?
Θα ήθελε ο "ποιητής" να μας αναλύσει τι θέλει να πει γιατί δεν το έπιασα? (είπαμε...είμαι λίγο ξανθιά...)

stemixΜέλος
12/05/2005, 20:39:44
Με τρομάζεις. Τι κακό είπα και δε το κατάλαβα; Να είχα και την δικαιολογία του ξανθού... Τέσπα.
Αυτή τη στιγμή ψάχνω να βρω που στο καλό την δείχνει με φτερά. Μάλλον θα με κάνεις να την ξαναδώ.
stemixΜέλος
12/05/2005, 21:13:19
OK. Έβαψα τα μαλιά μου ξανθά, οπότε μπορώ να το επικαλεστώ. Αν και διάβασα κάπου τις οδηγίες για να ανεβάσω jpg, δεν κατάλαβα τίποτις. Αν μου πει κάποιος σε απλά Ελληνικά πως στο καλό γίνεται να την ανεβάσω, καλώς. Διαφορετικά, ελπίζω να ήρθαν στο mail σου.
Βαρέθηκα να δω όλη την ταινία και πήρα φώτο την πρώτη σκηνή που είδα φτερά. Αν δεν ήθελες αυτή, πες.
12/05/2005, 21:47:07

ΕΥΓΕΝΙΚΗ "ΧΟΡΗΓΙΑ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ STEMIX:

Ευχαριστώ πολύ !

Ομως επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο τελειομανείς είμαι σίγουρη ότι ο Φρέντυ Γκρούγκερ της Ατμας θα είναι πιο ωραίος!

13/05/2005, 01:55:56
!ωραια! Αβαλλον αυτες ηθελες;(την τριτη τη θεωρω πετυχημενη .)
εγω αλλο ειχα κατα νου...υπηρξαν και καλυτερες σκηνες που "αποθεωναν ενδυματολογικα"(οπως + μ' ενδιαφερει πρωτιστως .)τον αραγγελο και μαλιστα μου θυμισε μια περασμενη καλοκαιρινη κολεξιον του Τομ Φορντ...anyways//οταν εχω χρονο θα το κανω .)//ειναι καποιες σκηνες που εχουν ενδιαφερον (ουχι μονο ενδυματολογικο)
αν αφησω εικονες αντι λεξεων ισως το θεμα παρει...ξαφνου...αλλη τροπη ,χμ;(οχι απαραιτητα καλη /κακη...απλα διαφορετικα ειδωμενη...)

φτανουν οι λεξεις...-εφυγα........:)

φως εν σκοτει!

cprtght@tm@2005
13/05/2005, 09:47:32
Aναμένω τις δικές σου, καθώς πιστεύω ότι υπάρχουν και καλύτερες...
Από ενδυματολογικής πλευράς μου θυμίζει πολύ Kokosalaki...
Δε νομίζεις?

Οσο για την τροπή/ανατροπή...εδώ είμαστε και περιμένουμε...

stemixΜέλος
13/05/2005, 11:36:12
Χμ... Δεν μπόρεσες να μην μου ρίξεις καρφί για τον Κρούγκερ, αν και δεν εννοούσα κάτι.
Πάντως παραδέχομαι ότι οι φωτο δεν βγήκαν πολύ καλές, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω capture κάτι καλύτερο. Επιφυλλάσομαι για Σ/Κ που θα έχω πιο πολύ χρόνο και με άλλο πρόγραμμα.
stemixΜέλος
13/05/2005, 12:27:52
Χορηγία; Δεν νομίζω... Στο θέμα της αμοιβής τώρα.
Εξηγησέ μου σε παρακαλώ πως στο καλό τις ανέβασες και είμαστε πάτσι.
Μα να είμαι ο μόνος που δεν ξέρει πως να ανεβάσει μια παλιοφωτογραφία, στραβά μου κάθεται.
(Τουλάχιστον με τις φατσούλες, τα καταφέρνω μια χαρά χε χε χε )
stemixΜέλος
13/05/2005, 19:21:12
Για να δούμε...

Έτσι και τα καταφέρω, έφυγα για microsoft...

stemixΜέλος
13/05/2005, 19:32:03
χαχαχαχαχα!!! ]
Ε ρε τι έχετε να πάθετε τώρα... Έχω και μερικές πορνό (πλάκα κάνω admin).

Απλά τις φώτισα λίγο...

13/05/2005, 20:24:57
Tελικά το τόπικ και μόνο για το αν κατάφερε να διδάξει κάποιον πως να ανεβάζει φωτογραφίες έχει επιτυχία...

Συγχαρητήρια stemix! Kαι εις ανώτερα!

Τώρα που πήρες το κολλάι μήπως να μας ανέβαζες και μερικές άλλες?

stemixΜέλος
13/05/2005, 20:37:02
Ευχαρίστως. Καμία ιδιαίτερη προτίμηση;
Με έπεισες να ξαναδώ την ταινία. Αν βρω καμιά καλύτερη, θα την έχεις. Αλλά με το λίγο που κοίταξα, η σκηνή ήταν πολύ γρήγορη και το BSplayer δεν μου έδινε την δυνατότητα συνεχόμενων captures. Θα το κάνω και με το PowerDVD, μπας και βγουν καλύτερες.
13/05/2005, 20:55:26
Ηταν να μην πάρεις φόρα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

14/05/2005, 01:27:48
Avallon πιστευω πως αναζητάς και εσύ ,όπως και εγώ την φώτο που πρωτοπαρουσιάζεται με φτερά ο γαβριήλ κατά την αφιξή του constantine στην εκκλησία ,την ώρα που τον "πήρε" είδηση ο γαβριήλ....

κάτι που ο γαβριήλ δεν άφησε να αντιληφθή εσκεμμένα η αστυνόμος

με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

14/05/2005, 03:44:06
namaste.)

--Κοκοσαλακη θυμιζει ναι,εντονα ομως επηρεασμενη απο την κολλεξιον που σου ειπα πριν του Τομ Φορντ -για τον δικο του οικο /οχι ως head dsgnr στον οικο Gucci ο οποιος επβαλε τα κορδονια και στον οικο Gucci //αν θυμασαι ολα εκεινα τα ατελειωτα ντραπε... την Beyonce στο πρωτο κλιπ-κολαση..-σωστα την εγραψα αυτην;Ρ--

ωραια ιδεα θα 'ναι να σχετιζονται τα σχολια με τις φωτο-σλαιντς απο την ταινια...

αν θελουμε να μιλησουμε για (εφε...'η) αποσυμβολισμους...

τι λετε;>

(βεβαια καποιος θα χρειαστει να βλεπει ..διαρκως την ταινια...:ΡΡΡ)

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 14/05/2005 03:49:05