- CONSTANTINE - - Κινηματογράφος -
quote:
[blue]Avallon πιστευω πως αναζητάς και εσύ ,όπως και εγώ την φώτο που πρωτοπαρουσιάζεται με φτερά ο γαβριήλ κατά την αφιξή του constantine στην εκκλησία ,την ώρα που τον "πήρε" είδηση ο γαβριήλ....
Nαι! Εκεί που όταν με γυρισμένη κιόλας την πλάτη κατάλαβε/διαισθάνθηκε την είσοδο του Constantine στο χώρο...
Άυτή θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτο του Γαβριήλ με φτερά...![]()
quote:Go ahead!
αν θελουμε να μιλησουμε για (εφε...'η) αποσυμβολισμους...

quote:
--ω! stemix !μου χαλασες την εκπληξη...:(..ηθελα να της κανω δωρο μια φωτο οταν κερδισει η Ελενα στη Εurvsn.Ρ..αφου συμφωνησαμε σε κατι σκεφτηκα "ψηφιακο παστελι"..--
Avallon.....συντομα...η φωτο...στο pc..σου.)--δεν εχω πολυ χρονο επισης.)αλλα εισ-ακουγεται η σκεψις μου
--τωρα που κερδισε και η Ελενα την μερα της γιορτης μας...και αφου καταφερε να εισακουστει...η οποια.. παρακλισις...
--..ισως next time εχουμε περισσοτερα slides...--
....
quote:
Nαι! Εκεί που όταν με γυρισμένη κιόλας την πλάτη κατάλαβε/διαισθάνθηκε την είσοδο του Constantine στο χώρο...
Άυτή θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτο του Γαβριήλ με φτερά..
..αυτη ..ας πουμε;...(σκοτεινη μεν.. νομιζω δε πως το φτερουγισμα ακουγεται ως εδω.)
---click-on-it .P---
την θετω σε μικρογραφια για να μην μας "σκιασει" με το ανοιγμα των φτερων...:)))
φως εν σκοτει!

cprtght@tm@2005

cprtght@tm@2005
Anyway, ευχαριστώ για την καλή σας πρόθεση αλλά μάλλον απογοητεύτηκα...
Οι φωτογραφίες είναι σκοτεινές και δεν αποδίδουν αυτό που περίμενα.
Βέβαια αν τα φτερά είχαν γίνει με τον παλιό καλό τρόπο όπως γινόντουσαν πριν υπάρξουν τα προγραμματάκια αυτά θα είχαμε σίγουρα περισσότερες τέτοιες φωτογραφίες και πολύ πιο εντυπωσιακές.
Πάντως είναι ιδιαιτέρως περίεργο το γεγονός ότι η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει καθόλου τέτοιες απόψεις του Γαβριήλ...
Stemix σε παρακαλώ κάνε ξανά μια προσπάθεια...![]()
![]()

Πάρε μία ιδέα πάντως...

Ας το φωτίσουμε και λιγάκι...

Λίγο υπομονή κάνε. Σε λιγάκι θα βγει και το DVD.
Edited by - stemix on 24/05/2005 17:20:06
quote:
Θυμάσαι τις τρεις πρώτες που σου έστειλα και τις ανέβασες εσύ; Λοιπόν, την μεσαία από αυτές (το face to face) την βρίσκω άψογη και ας μην έχει φτερά.
Εχεις δίκιο! Και μένα μ'αρέσει πολύ αλλά και αυτή που έβαλες τελευταία όπου ο Γαβριήλ πεσμένος κάτω κοιτάζει έντρομος...
Σε ευχαριστώ για τις προσπάθειες που κάνεις να ικανοποιήσεις το "κόλλημά" μου...

Μια ταινία για τον κόσμο που υπάρχει και που δεν βλέπουμε,
για τα πράγματα που δεν είναι όπως φαίνονται,
για τους φίλους και τους συμμάχους που δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένους.
Ακόμη και εκεί σε κείνον τον κόσμο οι συνομωσίες καλά κρατούν!
Ενδιαφέρον τέλος και το σκεπτικό της Αvallon.