- και γιατι να βαλω τιτλο?μπειτε και δειτε - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
είσαι και εσύ σαν τον "ακατάληπτα σύμφωνα"...?
Πρώτος αυτός μας δίδαξε ότι :
Evolution CAN go in return!
Τώρα μπορείς κι εσύ? Μπράβο βρε! (και ξανά συγνώμη).
Σίγουρα δεν μπορούμε να εκβιάσουμε το γρηγορότερα, μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα μόνο αποφεύγοντας τις καθυστερήσεις. Εχοντας μάτια ανοιχτά να βλέπουν και να αποδέχονται το μονοπάτι όσο δύσβατο κι αν είναι.... Αν πάλι δεν το κάνουμε τόσο το χειρότερο για μας....
Οι πολλαπλασιασμοί δεν ανήκουν στον νόμο του Κάρμα αλλά στην ανθρώπινη λογική, το Κάρμα δεν λειτουργεί εκδικητικά.
Δίνει μόνο και ακριβώς αυτό που έσπειρες και μοναδικό σκοπό να σε ξαναβάλει στο μονοπάτι της εξέλιξης.
Μήπως μπερδεύτηκες και είχες στο μυαλό σου τον εκδικητικό Θεό της Παλαιάς Διαθήκης? Αυτός έκανε κάτι τέτοια και να που έχουμε καταλήξει....
ευτυχώς που..
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
Και η πορεία μας αυτή, μας δίνει τα περιθώρια των επιλογών. Επιλογές που έχουν να κάνουν με το τι πρέπει να μάθουμε και το πώς θα εφαρμόσουμε τις γνώσεις αυτές.
να υψώσουμε την ατομική μας μονάδα στο τέλειο
... κάτι σαν ν+1 σε εκθέτη δηλαδή![]()
Η ατομική μοναδα του καθενός μας το γνωρίζει και το ακολουθεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Και εννοώ συνθήκες αυτά που κυρίως το φυσικό περιβάλλον μας επιτρέπει να γνωρίζουμε...
Εκεί είναι και η περιπλάνηση μας στις ατραπούς του πόνου, φόβου, χαράς, επιθυμίας, μιζέριας, απογοήτευσης, με τελικό στόχο την Γνώση.
ΕΣΥ GALADRIEL ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ!!!..ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΑΥΤΟ..ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ Ε???...ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 70 ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ..ΣΩΣΤΑ?ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ..ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ..ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ..ΡΩΤΩΝΤΑΣ,ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΝ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ Ή ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ Ή ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ!!..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΝ ΑΥΤΟ??ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ?
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ..
ΦΙΛΙΚΑ
ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ
Η ωριμότητα έρχεται, ανεξάρτητα από ηλικία, όταν μπορείς να κοιτάς πίσω σου και να μην μετανοιώνεις για τίποτα, να αποδέχεσαι ότι έκανες το καλύτερο που γινόταν και να χαμογελάς....
Υ.Γ. Με σένα θα την πατήσω σαν τον Βούδα... να διδάσκεις ότι δεν είσαι θεός και στο τέλος να σε λατρεύουν σα θεό....(συγνώμη Thoth αν έχω πετάξει κοτσάνα, αλλά προσπάθησα να πω κάτι πολύ σχηματικά).