ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/12/2009, 19:18:19
quote:

Εσύ,δεν μασάς πουθενά....Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω...Δείχνεις
αντίδραση, στο ξανατονίζω...Δεν έχει να κανει με διάλογο και αναζήτηση γνώσης αυτό...

Και γώ σου ξαναλέω..ότι δεν κσέρεις τι σου γίνεται!

Επικρατεί σεισμός στον εγκεφαλό σου και εξελίσσεται σε τσουνάμι...εσύ με πιστεύεις??

soul

ar_iaΜέλος
17/12/2009, 21:03:09
quote:
Εαρινός
Το λειτουργικό είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται δεδομένα για να αρχίσει να τα επεξεργάζεται ...δεν φέρει δεδομένα απο τον κατασκευαστή του...
Έτσι και ο εγκέφαλος θα αρχίσει να επεξεργάζεται

Ναι αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που "χτυπήσει ο σκληρός"

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

17/12/2009, 22:10:01
quote:

quote:
Εαρινός
Το λειτουργικό είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται δεδομένα για να αρχίσει να τα επεξεργάζεται ...δεν φέρει δεδομένα απο τον κατασκευαστή του...
Έτσι και ο εγκέφαλος θα αρχίσει να επεξεργάζεται

Ναι αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που "χτυπήσει ο σκληρός"

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

Μ'αρέσεις εσύ...

soul

18/12/2009, 13:49:11
Μολις καταλάβετε ότι άλλο υπολογιστής κι άλλο άνθρωπος, κάτι
θα ΄χετε αρχίσει να αντιλαμβάνεστε...Έχει δρόμο,βέβαια ακόμη...
Αλλά, εσείς, μέχρι τότε, να προσέχετε, μην..σπάσετε...
Δεν είναι κακό...
Αυτό, όμως, που με διασκεδάζει πάντα μαζι σου αγαπητέ μου Εαρινέ, είναι η προσπάθεια σου να με μειώσεις.......
Καλά ρε σύ, ότι σου λέω, πρέπει να το προσπαθείς να το στήσεις εναντίον μου;
Απλά αντίδραση;Ούτε προσπάθεια αντίληψης;
Μπράβο,....Μιλάμε για ΤΟ επιπεδο!!!!
18/12/2009, 14:07:16
quote:

Μολις καταλάβετε ότι άλλο υπολογιστής κι άλλο άνθρωπος, κάτι
θα ΄χετε αρχίσει να αντιλαμβάνεστε...Έχει δρόμο,βέβαια ακόμη...
Αλλά, εσείς, μέχρι τότε, να προσέχετε, μην..σπάσετε...
Δεν είναι κακό...
Αυτό, όμως, που με διασκεδάζει πάντα μαζι σου αγαπητέ μου Εαρινέ, είναι η προσπάθεια σου να με μειώσεις.......
Καλά ρε σύ, ότι σου λέω, πρέπει να το προσπαθείς να το στήσεις εναντίον μου;
Απλά αντίδραση;Ούτε προσπάθεια αντίληψης;
Μπράβο,....Μιλάμε για ΤΟ επιπεδο!!!!

Γιατί πάντα έχεις την αίσθηση , ότι η κάθε καταθεσή μου έρχεται με σκοπό να μειώσει εσένα???

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να το κάνω κάτι τέτοι για ευνοήτους λόγους!

Απλά καταθέτω την απόψή μου και τίθεται αυτομάτως υπο την κρίση όλων των παρευρισκομένων και μάλιστα μπορώ πολύ εύκολα να υποστηρίξω ...όλα όσα αναφέρω και γι'αυτό εξ'αλλου τα αναφέρω!

Ποτέ δε , δεν πίστεψα ότι εσύ θα ήσουν ο αντίλογός μου εδώ μέσα , μιας και δεν έχεις την απαιτούμενη γνώση -με την καλή έννοια το λέω μέσα απο τα όσα έχεις καταθέσει μέχρι σήμερα και έχω δεί-...τώρα αν αυτο-αναγορεύεσαι ως ειδικός επι πάντων καταθέτοντας παραβολές και οδηγίες προς ναυτιλομένους ...αυτό είναι μια καθαρά δική σου υπόθεση και καμμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα αλλα με το "πραγματικό" που υπάρχει εντός σου και εμφανίζεται στο μυαλό σου...ως πραγματικότητα!

Εγώ δεν φταίω σε κάτι γι'αυτό...αλλού να αναζητήσεις τα αίτια..!

soul

18/12/2009, 14:54:50
Εσύ τελικά είσαι εντελώς αφάσιος....Εγώ καταθέτω θέσεις και στοιχεία εδώ και 2 χρόνια, εσύ, παιδί μου, τι κατέθεσες εκτός απο τον καφέ και τον ...ανάπηρο;Μονο συμφωνεις με κάποιους, έτσι για να δείχνεις ότι έχεις άποψη..Που καμιά φορά δεν καταθετεις, πέραν απο κοινωνικές τοποθετήσεις, πολλών άλλων....Εκτός τούτου,μόνο την αντιπαλότητα και κόντρα σου με μένα...Πέραν αυτού τι;
Θέμα εγωισμου απίθανου είναι, γιατι δεν μπορείς να χωνέψεις ότι δεν σε παίρνει....
Λίγη σόδα,πάντως, κάνει καλό...
18/12/2009, 14:57:41
quote:

Εσύ τελικά είσαι εντελώς αφάσιος....Εγώ καταθέτω θέσεις και στοιχεία εδώ και 2 χρόνια, εσύ, παιδί μου, τι κατέθεσες εκτός απο τον καφέ και τον ...ανάπηρο;Μονο συμφωνεις με κάποιους, έτσι για να δείχνεις ότι έχεις άποψη..Που καμιά φορά δεν καταθετεις, πέραν απο κοινωνικές τοποθετήσεις, πολλών άλλων....Εκτός τούτου,μόνο την αντιπαλότητα και κόντρα σου με μένα...Πέραν αυτού τι;
Θέμα εγωισμου απίθανου είναι, γιατι δεν μπορείς να χωνέψεις ότι δεν σε παίρνει....
Λίγη σόδα,πάντως, κάνει καλό...

Είσαι καλά...επικοινωνείς??

Τώρα εδώ...πές μου ..ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ..ΜΙΑ..που να είναι συγκροτημένη και με αποδεικτικό υλικό..μια πές μου..ΜΙΑ!

soul

18/12/2009, 15:09:02
Τι να σου, αγόρι μου, κανένα παραμυθάκι; Πές μια θέση σου, να σου πω τη δική μου και να καταθέσουμε στοιχεία...Ξέρεις, πηγές, μελέτες, άρθρα,τέτοια..Ξέρω, δεν έχουν καθόλου καφέ..Γι αυτο σου λέω..Εκτός απο σένα, ποιός να πιστέψει ότι έχεις θέσεις;
Εγώ, αν κοιτάξεις πίσω, μερικές χιλάδες σελίδες, έχω γράψει αρκετές θέσεις,με στοιχεία κι επιχειρήματα, που κανείς δεν αντέκρουσε, με επιχειρήματα και δεν περιμένω να το δεχτείς ή εγκρίνεις εσύ αυτό...Τόχουν δεχτεί άλλοι και μου φτάνουν...
Εσένα γιατί να σε λάβω υπόψην μου; Δεν βλέπω την...διαφάνεια των θέσεων και προθέσεων σου, νομίζεις;
Είσαι σεμνό παιδί τελικά...Νομίζες δεν φαίνεσαι...Μια χαρά φαίνεσαι, μην ανησυχείς...
Γι αυτο λέω, κράτα τη γνώμη σου για μένα κι άσε να κάνουμε κανέναν διάλογο ρε παιδί μου...Εσύ με άλλους κι εγώ με άλλους.. Δημοκρατικά, πράγματα..Μπορείς να μην μου απευθύνεσαι;.....
Θα το αντέξεις, πιστεύεις;;.....
18/12/2009, 17:06:20
Εαρινός

quote:
Τώρα εδώ...πές μου ..ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ..ΜΙΑ..που να είναι συγκροτημένη και με αποδεικτικό υλικό

Ε, μα ζητάς και συ κάτι παλαβά πράματα....

macedon

18/12/2009, 18:22:05
Έτσι είναι καλέ μου Μακεδών, πες στον άνθρωπο τι κάνεις και πως λειτουργείς.Να μην ζητάει παράλλογα πράγματα..Πές του την τακτική σου, να μαθαίνει...
Να κανετε κι ένα σύλλογο μαζι...Αναξιοπαθούντων...
Απαντήσεις συγκροτημένες, περιμένουμε απο σένα εδώ και 2 χρόνια σε διάφορα θέματα,που πήγες να πεις κάτι και με τελευταίο τον Robben
περιμένουμε επι ματαίω...
Εμπρος στον δρόμο του Μακεδών, Εαρινέ!!!
Με συγχωρείς...Του Κωνσταντινου...