ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα Παραμύθι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ένα Παραμύθι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Mara30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
MaraΜέλος
21/05/2003, 11:34:51
Καλημερα σας και παλι :)

Καλε μου AVATAR ρωτας

quote:
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΦΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΓΙΑ ?????????????
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ????

Οι δυνατοτητες του καθενος μας ειναι τεραστιες. τα ορια μας θεωρω πως ειναι πολυ πιο μακρυα απο οτι φανταζομαστε...και αυτο εχει αποδειχτει πολλες φορες.
Δεν μιλαω για μεταφυσικεσ ικανοντητες - Ποσες φορες εχουμε δει - ακουσει για περιπτωσεις που οι γιατροι λενε δεν θα ξανα περπατησει και ομως εχον αποδειχτει λαθος?
Ναι θεωρω πως θα πρεπει να γινουμε επιλεκτικα κουφοι...να μην ακουμε τα λογια που θα μας φρεναρουν.
Μπορει να μην καταφερουμε να φτασουμε στην κορφη του πυργου αλλα και μονο οτι θα προσπαθησουμε να κανουμε την διαδρομη θα μαθουμε και θα καταλαβουμε πολλα!

And I keep on wondering....

21/05/2003, 13:02:55
quote:

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΛΙΛΙΘ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
το δικό μου παραμύθι, είναι σε άγνωστη γλώσσα, αν προσπαθήσεις να το μεταφράσεις, χάνει το νόημά του, όπως οι χρησμοί της Πυθίας...

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΥΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ???????
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ???????
ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ???
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ???????
ΜΗΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ?????????

ΝΑΙ, ΑΒΑΤΑΡ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΘΙΑ....
ΑΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...
ΗΡΘΕ ΤΟ ΦΩΣ!

ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ....ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΛΙΓΟ; (ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ;)

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ 'ΖΗΣΕΙ'
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ...
"ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ..ΠΕΘΑΝΕΙΣ..."
...ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΒΑΤΑΡ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ!
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ...Σ'ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ...
"ΤΟ ΘΑΥΜΑ"..-
(+ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ...+ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..
"ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ..ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ" ΛΕΓΑΝΕ..
ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ+ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΟΥΤΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΡΑΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ..ΠΩΣ "ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ...")

ΜΑΡΑ ΜΟΥ ,ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΤΗΣ..ΚΟΥΦΟΤΗΤΑΣ...
-Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΘΑ ΤΗ ΔΕΧΤΩ ΩΣ...ΣΟΦΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΨΥΧΗ...

Let there be Light!

21/05/2003, 14:36:58
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΜΥΘΙ" ΕΙΔΑ ΛΟΓΙΑ .....

ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ .....

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΦΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΑΝ ΑΓΕΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΝΟΗ....

ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΗ Η ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ.

"ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ..ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"

ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΤΑΡΙΑ...
ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ (Η ΑΛΕΠΟΥ) ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕΔΡΑΣ.......

Ο ΚΡΙΝΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ

ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ (Η ΑΛΕΠΟΥ ) ΠΩΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ (ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ) ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ....

ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

21/05/2003, 15:58:41
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΟΟΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ, ΔΙΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ... ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ Ή ΟΧΙ...

ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΗΡΕΜΟΣ, ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΔΙΞΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

MaraΜέλος
21/05/2003, 16:24:12
Καλε μου ARCHON δεν νομιζω οτι υπαρχει ουσιαστικη διαφωνια, απλα διαφορετικη σκοπια και γωνια θεασης πραγματων και καταστασεων.

Συζητηση που απλα μεσα απο την χαλαρωτητα των παραμυθιων ο καθενας μπορει να εμφανισει ενα κομματι απο τους προβληματισμους του και κατ'επεκταση ενα κομματι απο τον εαυτο τους! Ετσι παμε ενα βημα ακομα παρακατω...

Και ο Αισωπος μεσα στο παραμυθι μας λοιπον :))

21/05/2003, 16:38:20
ΧΜΜ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΑΒΑΤΑΡ...ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑ ΣΕ ΑΛΕΠΟΥ....

Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΩΣ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΣΕ ΜΑΤΡΙΞ ΓΥΑΛΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΤΥΧΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗ ...ΦΥΣΣΑΛΙΔΑ + ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....
ΤΟ ΟΛΟΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΟΥ...ΣΤΟ ΒΥΘΟ.

ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΝΙΤΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΑΝΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ...ΟΤΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΥΤΙΑ ....ΙΣΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ.(ΑΡΑ ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ!ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ....ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ)

ΑΒΑΤΑΡ ....ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ....
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΝΑ..ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ;....

ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ....
ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΑΙ ΑΝ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ... ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ....ΑΛΛΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ..ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ.

ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑΘΙΟΥ,ΜΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟΥ(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙ-ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΔΑΝ)

ΑΡΚΕΙ.
ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ.

Let there be Light!

22/05/2003, 00:38:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΧΙ ΕΓΩ....

ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ....
ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ. (ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

Ο ΚΡΙΝΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ (ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ)

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ....

ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ/ΓΝΩΡIΣOYME ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ...

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

22/05/2003, 01:01:10
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ ....
ΑΠΟ ENA ΤΟΠΙΚ

quote:
Γι'αυτο εισαι ασυγχωρητος, Ω ανθρωπε, οποιοσδηποτε και αν εισαι που κρινεις, γιατι οποτε κρινεις, καταδικαζεις τον εαυτο σου, γιατι κανεις τα ιδια μ'αυτα που κρινεις

Επιστολες Παυλου προς Ρωμαιους

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑ ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

ΝικολακηςΝέο Μέλος
22/05/2003, 18:42:36
Φιλη Μαρα, περιμενα να πης οτι ο νικητης βατραχος ηταν πολυ νεος, και δεν ηξερε οτι το αγωνισμα ηταν ακατορθωτο.
Οι ιστοριες με ζωα, εντομα, κλπ. ειναι διδακτικες, αλλα σαν ανθρωποι εχουμε πλεονεκτηματα. Μπορουμε να μαθουμε απο τις εμπειριες αλλων. Οσο περισοτερο σκευτομαστε και αναλυουμε τις καθημερινες εμπειριες, οι "γνωσεις" μας αυξανονται. Διαβαζοντας τα παραμυθια μαθαινουμε.

Νικος
Together we can do it

MaraΜέλος
22/05/2003, 23:58:05
Ναι και μια γωνια του παραμυθιου που δεν ειχα σκεφτει ...

Το βατραχακι να ειναι νεαρο... τοσο νεαρο που γνωριζει ακομα την εννοια του ακατορθωτου, που δεν εχει προλαβει η ζωη και ο κοσμος που το περιβαλει να του βαλει "φραγμους" - "εμποδια" -"ορια" ως προς τις ικανοτητες του!
Σκεφτομαι ενα μικρο παιδι. Ενα παιδι με θεληση, με δυναμη που θελει να δει τα ορια του.
Σκεφτομαι ενα ενηλικα στην ζωη αυτου του παιδιου. Εναν ενηλικα γεματο υποδειξεις, γεματο ορια. "ξερωντας" παντα τι ειναι καλο για το παιδι, τι πρεπει να κανει και πως πρεπει να το κανει, επιβαλοντας πολλες φορες και τον τροπο, αντι να ειναι εκει και να του κραταει το χερι ενθαρινοντας το να βρει το μεγεθος της δυναμης του!

Η μαγεια τςν παραβολων :)
Σ'ευχαριστω Νικολακη !

23/05/2003, 02:14:13
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ..

ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ...

ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ....(ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ)
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

ΝικολακηςΝέο Μέλος
23/05/2003, 16:26:11
Απο μικρο κι'απο χαζο μαθαινεις την αληθεια. Δεν θα ακολουθησω την πορια του χαζου, ομως το μικρο εχει απεριοριστες ευκαιριες να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ την ζωη χωρις να υπολογιζει και πολυ τα λεγομενα των "επιστημονων". Οι Αμερικανοι λενε "μαθε τι λενε οι σοφοι οτι ειναι αδυνατο, και κανε το".

Νικος
Together we can do it

MaraΜέλος
09/06/2003, 00:19:29
Ένας γέρος ινδιάνος Cheroke διδάσκει τον εγγονό του στα θέματα της ζωής
«Μια μάχη μαίνεται μέσα μου», λέει στο αγόρι.
«Είναι μια σκληρή μάχη ανάμεσα σε δύο λύκους. Ένας είναι κακός – είναι κακία, μοχθηρία, μνησικακία, ζήλια, λύπη, τύψεις, λαγνεία, αυτολύπηση, πικρία, δουλικότητα, ψέμα, ψεύτικη υπερηφάνεια, υπεροψία και εγωισμός.»
«Ο άλλος είναι καλός – είναι ευτυχία, ειρήνη, αγάπη, ελπίδα, ηρεμία, ταπεινοφροσύνη, φιλία, καλή θέληση, συμπάθεια, συμπόνια, ευσπλαχνία, γενναιοδωρία, αλήθεια, κατανόηση και πίστη. Η ίδια μάχη μαίνεται και μέσα σε εσένα - και μέσα σε όλους τους άλλους ανθρώπους».
Το αγόρι σκέφτηκε για λίγη ώρα και μετά ρώτησε τον παππού του :
«Ποιος λύκος θα νικήσει τελικά;»
«Αυτός που τρέφεις...», απάντησε ο γέρος

Καλο σας βραδυ

DestinyΜέλος
26/06/2003, 12:46:35
Φίλε μου ARCHON

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΟΥ.. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ
Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΙ Ο Κος ΧΑΖΟΣ...
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΥΠΑΡΚΤΗ
ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ...

Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ.. Ηταν επιλογη της...
Ο Κ. ΧΑΖΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ...
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΥΦΛΑ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ, ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΛΥΤΡΩΣΗ ΠΟΛΛΕΣ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ¨χαζομαρας¨ εαν μου επιτρεπεται να πω κατι τετοιο.. ΚΑΙ ΝΑ ¨ΗΤΤΗΘΕΙ¨ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ

Η πεταλουδα ομως ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ!
ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΨΑΛΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ...

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ.. ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ..
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΜΑΣ :AVATARGR:

ΕΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ, ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ..
Η΄
ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ?..
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ?? ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΤΤΑ??...
ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ??

26/06/2003, 13:38:57
[ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΨΑΛΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ...]

Let there be Light!

DestinyΜέλος
26/06/2003, 13:49:52
...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ...

ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ..

……Λένε πως η ζωή μας κύκλους κάνει. Ίσως… Αλλά τις περισσότερες φορές δεν επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης όταν αλλάζει πορεία, αλλά παίρνει άλλους λίγο πιο επικίνδυνους, λίγο πιο παράξενους δρόμους. Η μέση οδός οδηγεί στον προορισμό το θάνατο εν ζωή, αλλά οι παράδρομοι, τα μονοπάτια οδηγούν στο ζητούμενο την αληθινή ζωή….

26/06/2003, 19:24:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΠΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ...ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ(;) ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΘΕΜΑ...

Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΗ. ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΣΟΦΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΑΠΛΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ, ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ (;) ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΡΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, Η ΝΕΑΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΣΟΦΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ;
ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ 1000 ΒΗΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΑΡΡΟΥΣ 'Η ΦΟΒΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 3. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ; ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ. ΔΕ ΝΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΓΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ (ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΔΕΣΜΑ, ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ (ΨΥΧΙΚΟ 'Η ΣΩΜΑΤΙΚΟ) ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 3. Η ΝΕΑΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ;
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΙΣΩΣ ΤΟΣΟ ΝΕΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ Ο ΠΟΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΩΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΕ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ... ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΗΤΑΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ. ΔΕ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΑΝ ΕΦΥΓΕ).

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ.
ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ;
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ;
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟ;
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ;
ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ;
ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ;
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΤΕ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΩ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΧΩΝΕΨΕΙ Η ΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΛΥΚΟΥ (ΤΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ)

ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ AVATAR ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΦΙΛΕ DESTINY Η ΣΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΒΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ. Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ. ΑΝ Η ΣΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΕΣΜΑ. ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΚΙΑ ΣΟΥ, ΑΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΜΙΑΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON.

Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ (ΚΑΤ'ΕΜΕ ΠΑΝΤΑ) ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΠΕΤΑΙ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ. LET'S ROLL.

DestinyΜέλος
27/06/2003, 11:51:49
ARCHON.. EINAI ONΤΩΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ..

Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ που καηκε ηταν ΘΥΤΗΣ ή ΘΥΜΑ?

Θυμα της γνωσης?
Θυτης της γνωσης?
Θυμα του ιδιου του ευατου της?
Θυτης του στοχου?
Θυμα της αγνοιας?

Δυσκολη ερωτηση..
Εξαρταται απο ποια οπτικη γωνια το βλέπουμε....

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ?
Δε ξερω τι να απαντησω..
Ειναι σιγουρο ομως, οτι για να κερδισεις & να αποκτησεις..
κατι πρεπει να θυσιασεις..
Χρονο ... Ισως.. μακαρι μονο αυτο...
Το θεμα ειναι η αγνη πεταλουδιτσα θυσιασε κατι παραπανω..
Τη ζωη της..

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΩΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ..
Καπως ετσι γινεται και στην real life
Oι μεγαλοι δε ρισκαρουν..
Εχουν βολευτει στις πολυθρονες τους...
Η ΜΙΚΡΗ.... ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ..
ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ..
ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ...
ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ..
ΙΣΩΣ.. ΙΣΩΣ..

ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ...

27/06/2003, 16:49:57
Αρχοντα μου,χαιρομαι
που εισαι παλι εδω...

η οπως μια λατρεμενη ψχ
θα μου ελεγε...

"καλησπερα απο την αιωνιοτητα..."

+κατι για τη σκια...

υπαρχει περιπτωση να τη δεις να σε αποχωριζεται...
επειδη δε φευγει παντα απο πισω σου...
η σκια δεν ειναι παντα πισω μας...
θυμαμαι ...μα εμεινα να κοιτω/να χορευω μαζι "του"
καθε που σκεφτομαι την εκεινη στιγμη...γνομαι η αμελι στο τραινακι του τρομου...μα ευδαιμονια ειναι μιαν απαντηση στην εκεινη εμπειρια...
οταν ηρθε παλι πισω/εγινε ενα μου...ειμαι μαζι της ακομη...μα δεν εχει πια την ιδια μορφη...
τιποτα δεν ειναι ιδιο απο τοτε/ποτε δεν ειναι/η σκια ειναι κομματι μας..ξερουμε τι αφηνουμε να φυγει/ακομη κι αν δεν μας αρεσει αυτο....που προ-δημιουργησαμε...
ψαξε...θα καταλαβεις ολα τα ανυπωτα που εδω δεν εγραψα ποτε λογια...

destiny...
...αναρρωτιεσαι!
...αυτη ειναι η αρχη της...
απαντησης/υπεροχα...

φως!

Let there be Light!

29/06/2003, 16:44:37
ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ() ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ESOTERICA ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...
ΦΙΛΕ DESTINY, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΣΟΦΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΜΑ;
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΓΡΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΔΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΜΑΙΑ.(ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ). ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ, ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ. ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΘΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΜΑ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ; ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ (ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ). ΖΩ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ - ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗ (ΕΩΣ ΤΩΡΑ) ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΧΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ 'Η ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ , ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΩ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON