- To Μέγα Απόρρητο - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν περίμενα να σε πειράξει τόσο πολύ και δεν ήθελα να σε προσβάλω.
Πάντος μια που άνοιξες το θέμα θα μπορούσες να μου ανεφέρεις κάποια θρησκευτικά γεγονότα και κάποια θαυματα τα οποία φωνάζουν οτι η θρησκεία <<σας>> είναι αληθηνή?![]()
Και απο το τι είναι γεμάτη η ψυχή μου άσε να το ξέρω εγώ.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
ενα λεξικο βρε παιδια ακριβο δεν είναι .
Υπαρχουν και ηλεκτρονικά
Edited by - studiare_lavorare_imaginare on 24/04/2006 02:09:03
Πίστευα οτι θα το καταλάβαινες.
Τώρα φίλε μου αν περιμένεις απο μενα να σου πω τους λόγους και τα γεγονότα που Φωνάζουν για το οτι μονο η θρησκεία μας είναι αληθινή νομίζω πως είναι ανώφελο.Είμαι σίγουρος οτι τα ξέρεις και τα έχεις ακούσει Πααααρα πολλές φορές(απο μικρός θα τα ακούς συνέχεια)και οτι τα έχεις απορρίψει επίσης παααρα πολλές φορές.
Λοιπόν ποιός ο λόγος να στα πώ; για να τα απορρίψεις ακόμη μια φορα;
Εύχομαι γρήγορα κι εσύ να βρείς την αλήθεια;
Θα ήθελα αν βέβαια θέλεις εσύ να το αποκαλύψεις,να έλεγες σε τι πιστεύεις;

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΟ. . !
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ .
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Δεν είμαι κανένας κολλημένος που να ακούει τυφλά αυτό που λέει η εκκλησία. Ξέρω οτι έχουν γίνει πολλές περικοπές γνώσεις απο αυτή και οτι υπάρχει πολύ μυστικισμός.Αλλα παρόλα αυτα σε οδηγεί στην λύτρωση της ψυχής σου,και αυτο είναι το ζητούμενο.
Και μη μου λές οτι όλες οι θρησκείες είναι ίδιες.Δεν γίνετε να συγκρίνεις τον Χριστιάνισμο με τους μουσουλμάνους,που για να πείσουν τους καμικάζοι να πάνε να σκοτωθούν τους λένε οτι στην άλλη ζωη θα γεννηθούνε βασιλιάδες!!!!!!!
Μην τρελαθούμε κιόλας
by the way o ΜΠΟΥ_ vazei tis kaltses toy anapoda sto syrtari...
Αν Θέλεις μπορείς να πάρεις μέρος στην συζήτηση!!
quote:
FRODO, edw ena Xristos Anesth eipes k egine panikos
δεν έχεις άδικο σε αυτό πάντως
Φιλικά πάντα.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Edited by - morpheaus on 25/04/2006 01:40:05