- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (Η ΑΡΧΗ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
φορουμ, απο τον Ιουλιο και ανταλλαξαμε
καποιες αποψεις....
Ζω σε μια περιοχη, που πρωτη θα επηραστει
απο καποιον ενδεχομενο πολεμο...
Ο ανθρωπος που σε πληροφορει,
ειναι στα καλα του;
Εσυ, εισαι στα καλα σου;
Μηπως ο πληροφοριοδοτης σου, εισαι
εσυ ο ιδιος;
Δεν εχεις να ασχοληθεις με κατι αλλο
εκτος απο τρομοσεμηναρια;
Ξημερωνει οπου να΄ναι και η 29, και η 30 και η 1!!!
Μεχρι ποτε θα μετατοπιζεις τις ημερομηνιες της
καταστροφης μας;
Μεχρι να επαληθευτεις;
Και ποιος εισαι;
Σκεψου λιγο...
Κι επειδη με κουρασε η μ@κια που βολοδερνει εδω
μεσα, να ξερεις οτι θα σου απαντησω εντελως αυθορμητα,
χωρις να λογαριασω τις συνεπειες.
quote:
Κι επειδη με κουρασε η μ@κια που βολοδερνει εδω
μεσα, να ξερεις οτι θα σου απαντησω εντελως αυθορμητα,
χωρις να λογαριασω τις συνεπειες.
Αγαπητή angi, σαν τρίτος θα σε συμβούλευα να απαντήσεις αυθόρμητα κι ειλικρινά αλλά μέσα σε ορισμένα πλαίσια.
Αν απαντούσες με κάποιο υποτιμητικό ή προσβλητικό τρόπο στον 22 πιθανότατα θα έκανε το ίδιο.
Το αποτέλεσμα?
Μια σύγκρουση που νομίζω πως δεν θα ωφελούσε κάποιον.
Αν μη τι άλλο, έχω την εντύπωση πως σαν συνομιλήτρια μπορείς να κάνεις ένα όμορφο διάλογο στηριζόμενη σε επιχειρήματα και να μπορέσεις να δώσεις στον απέναντι σου να καταλάβει τις απόψεις σου με έναν σωστό κι ορθό λόγο. ![]()

In anticipation of my resurrection...
δωσει εδω μεσα,
εκτος απο το να θες να δωσεις
μια καλη εικονα;
Αν διάβαζες τα όσα είπα πρίν κλειδωθεί το topic Προφητείς Αγίων 3 θα έβλεπες τα επιχειρήματα μου...

Και δεν με επεισες για τιποτα.
Δεν έχω σκοπό όμως να πείσω κανένα, απλά παραθέτω τις απόψεις μου, όποιες κι αν είναι αυτές.
Και λυπάμαι που εξέλαβες τα όσα σου είπα ως επίθεση γιατί μόνο επίθεση δεν ήταν.
Καλό σου βράδυ!

Αν και θέλω και το θεωρώ συνετό, να συμμορφωθώ με την προειδοποίηση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και να κρυφτώ σε ενδεχόμενη επίθεση, καθώς θα είναι γρήγορο, ομολογώ ότι δε μου κάθεται και πολύ καλά η σκέψη του να πάρω τα βουνά και να περιμένω να περάσει η μπόρα. Εδώ να ξεκαθαρίσω ότι ούτε στρατόκαβλος είμαι, ούτε πολεμοχαρής, ούτε ακροδεξιός, ούτε από αυτούς που πιστεύουν ότι σε έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο θα κάνουμε περίπατο στη Μικρά Ασία σε λίγες μέρες. Παρ'όλ'αυτά, αισθάνομαι κάποιο πατριωτισμό και το να "κρυφτώ", όσο ασφαλές και αν είναι, δε μου κάθεται και πολύ καλά. Άλλωστε, σε ενδεχόμενη σύρραξη, έχω και έναν παραπάνω λόγο να θέλω να συμμετάσχω στην άμυνα της Μυτιλήνης, καθώς κατάγομαι από εδώ και αν και μεγάλωσα στην Αθήνα, είμαι ιδιαίτερα συνδεδεμένος με αυτό τον τόπο. Ο Θεός ας μας βοηθάει.
Σε θαυμάζω ρε Νικηταρά για το παρελθόν σου και εύχομαι αν χρειαστεί, να βρω το κουράγιο να πάρω παράδειγμα από σένα. Μπράβο σου.
Angi, ηρέμησε σε παρακαλώ.
Κάτι σχετικό. Σήμερα, ή μάλλον χθες (Κυριακή), ήταν μία ασυνήθιστα ζεστή μέρα για την εποχή. Μετά από μέρες σχεδόν ασταμάτητης βροχής, ο ουρανός καθάρισε εντελώς και η θερμοκρασία ανέβηκε ιδιαίτερα, σε σημείο που ενώ περπατούσα στο δρόμο φορώντας μπουφάν στις 8 το βράδυ (που υποτίθεται ότι έχει περισσότερο κρύο), αναγκάστηκα να το βγάλω γιατί είχα ιδρώσει. Τότε παρατήρησα την υψηλή, για την εποχή, θερμοκρασία. Δεν είχε ζέστη αλλά σίγουρα δεν είχε και κρύο, ήταν σαν καιρός που έχει στα τέλη Απριλίου-αρχές Μαίου και σίγουρα όχι καιρός τελών Νοεμβρίου.
Πριν περίπου δύο-δυόμιση ώρες έβγαλε έντονο αέρα αλλά πάλι ήταν δροσερός και ανεκτός -- καθόλου κρύος (μάλλον Νοτιάς).
Για να δούμε. Όλα από μικροσκόπιο πρέπει να τα περνάμε εδώ που φτάσαμε.
Για σιγά 'Αντζι, μήπως θέλεις να μας δείρεις κιόλας?
'Αν σ'ενοχλούν κι αν σ'έχουν κουράσει οι μ@*&ες όπως είπες δε σε υποχρεώνει κανένας να παρακολουθείς το συγκεκριμένο νήμα, πόσο μάλλον να συμμετάσχεις σ'αυτό. Η απαξία και η τζάμπα μαγκιά περισσεύουν στο νετ, πίσω απ'την ασφάλεια της ανωνυμίας που παρέχουν οι υγροί κρύσταλλοι του καθένα, κι αυτά είναι πράγματα που ΕΓΩ έχω βαρεθεί να βλέπω!
Πρώτιστη αρχή σ'ένα διάλογο, είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ (τη γνωρίζεις τη λέξη?) στην άποψη του άλλου. Θεμιτή η διαφωνία και το αντεπιχείρημα (αν έχεις τέτοιο να καταθέσεις- που χλωμό το βρίσκω), ανόητος και ανεγκέφαλος τρόπος διαλεκτικής η απαξία. Αν δεν πείθεσαι μ'αυτά που λέει ο Dying ή οποιοσδήποτε άλλος, κατάλαβε πως δε γράφουμε όλοι εδώ για να πείσουμε εσένα. ![]()
peronospore,να διαβάζεις καλύτερα τι λέω.Αυτό που είπα, διευκρίνησα ότι είναι η προσωπική μου άποψη.Δεν μπορείς λοιπόν να με κατηγορείς επειδή τολμώ να πώ τη σκέψη μου,αλλά μπορώψ να σε κατηγορήσω εγώ επειδή σου λείπει το θάρρος να πείς τη δική σου.
Βεβαίως αν δεν κατάλαβα κάτι από την παράγραφο που παράθεσα στο προηγούμενο Post μου να μου πείς. Εγώ σε είδα να "προβλέπεις" πόλεμο μέσα στον επόμενο μήνα περίπου.
Εγώ προβλέπω λοιπόν σεισμό στα κύθηρα μέσα στον επόμενο μήνα εντάσεως 6.7 ρίχτερ.
Δεν είμαστε καζαμίας εδώ μέσα, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
Edited by - Peronosporos on 28/11/2005 09:26:05
quote:
Συγνώμη για τη σχετικά άσχετη παρέμβαση, αλλά δε θέλω να το βουλώσω.Για σιγά 'Αντζι, μήπως θέλεις να μας δείρεις κιόλας?
'Αν σ'ενοχλούν κι αν σ'έχουν κουράσει οι μ@*&ες όπως είπες δε σε υποχρεώνει κανένας να παρακολουθείς το συγκεκριμένο νήμα, πόσο μάλλον να συμμετάσχεις σ'αυτό. Η απαξία και η τζάμπα μαγκιά περισσεύουν στο νετ, πίσω απ'την ασφάλεια της ανωνυμίας που παρέχουν οι υγροί κρύσταλλοι του καθένα, κι αυτά είναι πράγματα που ΕΓΩ έχω βαρεθεί να βλέπω!
Πρώτιστη αρχή σ'ένα διάλογο, είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ (τη γνωρίζεις τη λέξη?) στην άποψη του άλλου. Θεμιτή η διαφωνία και το αντεπιχείρημα (αν έχεις τέτοιο να καταθέσεις- που χλωμό το βρίσκω), ανόητος και ανεγκέφαλος τρόπος διαλεκτικής η απαξία. Αν δεν πείθεσαι μ'αυτά που λέει ο Dying ή οποιοσδήποτε άλλος, κατάλαβε πως δε γράφουμε όλοι εδώ για να πείσουμε εσένα._______________________
Δεν πιστεύω σε τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη
Ακουσε με αγαπητη μου,
Απο τον Ιουλιο που παρακολουθω, το Εσωτερικα,
ο 22 θελει σωνει και καλα να φερει το πραγμα
εκει που θελει...
Ε!!! δεν του καθεται ο πολεμος και συνεχεια
τον μετατοπιζει....
Τη μανια κι αυτη...
Ζητω συγνωμη απο τον Dying,
οντως παραφερθηκα.
Η αιτια του ξεσπασματος μου, δεν ηταν
το παρων τοπικ, αλλα καποια αλλα που
συμβαινουν στο Εσωτερικα και πραγματικα