- Χρονολογηση των Ελληνικων κατακλυσμων. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Για τον εθνικισμό,νοιώθω ότι πρέπει να σου πω τον κυριότερο λόγο που μου στέκει καλά.Ενισχύει τη δύναμη της μονάδας,του ενός ανθρώπου.
Όσο πιο πολυπληθείς γίνονται οι κοινωνικές ομάδες τόσο πιο λίγο μετράει ο ένας.Και αυτό το απεχθάνομαι.
Δεν θα μιλήσουμε εδω για το πόσο καλός ή κακός είναι ο εθνικισμός.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι κακός για αυτούς, επειδή πηγαίνει κόντρα στην παγκοσμιοποίηση και στην παγκόσμια εξουσία τους.
Δεν βλέπεις πώς βάλθηκαν να εξολοθρεύσουν τα εθνικιστικά κράτη,της απόλυτης κυριαρχίας του ενός που λές?
Τυνησία,λιβύη,Ιρακ,Αφγανισταν,Συρία,Ιραν και όποιος έχει σειρά?
Αυτο εννοούσα ότι ο εθνικισμός είναι εχθρός τους.
Ο δε αθεϊσμός είναι ακόμη πιο επικίνδυνος,για αυτούς, επειδή θα δημιουργήσει σκεπτόμενους θύλακες αντίστασης,που θα τους πολεμήσει με τα ίδια τους τα όπλα.Την ψήφο,την λογοτεχνία,την φιλοσοφία και την νόηση.
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Πρέπει όμως να μου πείς τι τον θέλουν αυτοί.Έχουν βρει χρήση που δεν φανταζόμαστε; γιατί για δώρα στις δικές τους γκόμενες δε νομίζω ότι τον θέλουν.
Αστεία ερώτηση.
Θέλεις σενάρια?
Ευχαρίστως.
Ισως ο χρυσός δεν υπάρχει στον πλανήτη τους και είναι το μόνο υλικό που θα μπορεί να τους σώσει απο το άστρο τους.
Και για δώρα στις γκόμενές τους μπορεί να τον θέλουν.Αν έχουν 15 δις γκόμενες δεν τους φθάνει ο χρυσός όλου του ηλιακού συστήματος να τις ικανοποιήσουν!![]()
![]()
![]()
Ισως να τον ανταλασουν με άλλα αγαθά απο άλλους κόσμους.
Επιστημονική υπερφαντασία θα μου πείς!!
Μπααα απλά απαντώ σε ερωτήσεις επιστημονικής φαντασίας.![]()
![]()
![]()
Βρε τι μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν τον χρυσό, άν πράγματι μας τον παίρνουν?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αν κάτι ήθελες από μια ομάδα, θα το καθιστούσες και σε αυτούς πολύτιμο;
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Καλοί υπάρχουν παντού.
Μα φυσικά.
Κανείς δεν είπε ότι αυτοί που θα έρθουν είναι ΟΛΟΙ κακοί.
Εγώ είπα,ότι θα έρθουν πρώτα οι κακοί.
Αν δεν υπάρξει έγκλημα,πώς θα επέμβει η αστυνομία?
θα μου πεις το προφανές.Η πρόληψη είναι καλύτερη της καταστολής.
Μερικές φορές η πρόληψη δεν είναι προβλέψιμη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δε βλάπτει να σκεφτούμε λίγο πιο ανορθόδοξα.
quote:
Δεν κάνω αντίλογο για τον αντίλογο,με ενδιαφέρει να δω αν όντως αυτό μας παίρνουν.
Αν κάτι ήθελες από μια ομάδα, θα το καθιστούσες και σε αυτούς πολύτιμο;Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Φυσικά.
για να μου το μαζεύουν να μην κουράζομαι και να μην φαίνομαι,επειδή άν με πάρουν χαμπάρι θα με κατασπαράξουν!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ια να μου το μαζεύουν να μην κουράζομαι και να μην φαίνομαι,επειδή άν με πάρουν χαμπάρι θα με κατασπαράξουν!!
Στέκει.
quote:
Τι διαθέτουμε,που θα ήταν χρήσιμο σε ένα κόσμο με βάση το πυρίτιο,ας πούμε;
Δε βλάπτει να σκεφτούμε λίγο πιο ανορθόδοξα.Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Δεν γνωρίζω.Οταν βρω εκπρόσωπο αυτού του κόσμου θα τον ρωτήσω.
Τι έχεις πάθει απόψε καλέ μου φίλε?
Σαν να τρέχεις πίσω απο το τραίνο και όχι να είσαι μέσα σε αυτο!!
Αλήθεια,δεν είσαι το σπίρτο που έχω συνηθίσει.
Τι ή τις πταίει?![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αν έχουν 15 δις γκόμενες δεν τους φθάνει ο χρυσός όλου του ηλιακού συστήματος να τις ικανοποιήσουν!
Αν αντιληφθώ ότι το ***** εκτός από καράβια σέρνει και πλανήτες...
Πες οτι είναι βράδυ, καλή ώρα όπως τώρα. Νά'ναι πιο ζεστά, ας πούμε 21 βαθμοί και διαύγεια. Ξυπνάς, αν και δεν είσαι βέβαιος, δεν θυμάσαι αν πριν κοιμόσουν.
Είσαι λέει στην κορυφή ενός λόφου. Όχι πολύ ψηλού, και πάντως κάπου στην εξοχή. Σηκώνεσαι και κοιτάς στον ορίζοντα. Κοιτάς τον ουρανό με μόνο φωτισμό το θόλο. Απλώνεις τα χέρια σε έκταση και κλείνεις τα μάτια.
Δεν γίνονται προφανή όλα αυτά που συζητάμε?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.