- Κώδικας Ντα Βίντσι: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στα Προπύλαια, Τετάρτη 21 Ιουνίου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Γιατί αλλάζει το ευαγγέλιο. Λέει ότι ο Χριστός αναλήφθηκε και πήγε στον ουρανό και αυτοί λένε ότι πήγε στη Γαλλία και παντρεύτηκε!
Για να πούμε την αλήθεια, το βιβλίο δε λέει οτι ο Ιησούς πήγε στη Γαλλία και παντρεύτηκε εκεί.
Αναφέρει οτι είχε παντρευτεί τη Μαρία Μαγδαληνή, σταυρώθηκε κι εκείνη κατέφυγε έγκυος στην Αίγυπτο κι έπειτα στη Νότια Γαλλία.
quote:
Δε χαλάει την πίστη στο ευαγγέλιο; Το μπλοκάρει. Γιατί αν ένα λάθος έχει το ευαγγέλιο, δεν μπορώ να στηριχτώ εγώ πουθενά.
![]()

In anticipation of my resurrection...
Χωρίς σχόλια.

![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Πως με κατάλαβαν και μιλάνε για μένα???
Εγώ πάλι συνιστώ στο μέρος απ' όπου βρήκε η κοπέλα αυτό το χαρτί, αν δούμε καμιά φωτιά ξαφνικά να έχουμε το νου μας.
Ίσως να μην την ανάψουν για barbeque... ![]()
Bring the witches! ![]()
![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Είδατε ΤΙ γράφει στο τέλος ???
Γράφει ... με πολύ ΑΓΑΠΗ !
Τι είναι ΑΓΑΠΗ ρε παιδιά ? Από τη μια, κατακεραυνώνετε οσους δε σας κάθονται και δε γουστάρετε, από θρησκευτικά ώς και άσχετα πράγματα (είδα Οικολόγους και Προσκόπους κάπου) Σε λίγο θα τα βάλετε και με τους ... καλαμποκοπαραγωγούς ή τους βενζινοπώλες...
με πολύ ΑΓΑΠΗ. Πάρτε πρώτα κανα κιλό δανεικό να δείτε τι είναι και ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ παρατήστε μας με την καραμέλα "με πολύ αγάπη"
Με "πολύ αγάπη" έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης