- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
αντι οι "...ργοι" να στρωθουν στην δουλεια, και να κοιταξουν να προστατευσουν τα δαση και εμας... καθονται και ασχολουνται με την επιρριψη των ευθυνων!
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ

Edited by - PREDATOR on 19/07/2007 15:55:05
Ή εντάσσονται στο πνεύμα της αυτόματης αναδάσωσης που γίνεται από τους σπόρους που ξεφεύγουν μετά από πυρκαγιές;
Εάν ξέρεις κάτι επ' αυτού, θα έπρεπε να το λάβουμε υπόψη.
Όσον αφορά την αυτόματη αναδάσωση, εγώ την έχω δει πάρα πολλές φορές να γίνεται. Τη μια χρονιά ο τόπος είναι κατάμαυρος και μετά από δύο χρόνια έχουν ήδη φυτρώσει θάμνοι και τα πρώτα πευκάκια. Πολύ ωραίο θέαμα ομολογουμένως.
Για μένα πάντως το σημαντικότερο δεν είναι να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε εμείς ξανά το δάσος, αλλά να το αφήσουμε να φτιαχτεί μόνο του. Χωρίς να το σκαλίζουμε, χωρίς να το ξανακαίμε, χωρίς να το κλείνουμε με συρματοπλέγματα (το έπιασες το υπονοούμενο έτσι;
Οι αναδασώσεις μου μοιάζουν και λίγο, σα να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Όταν οι προθέσεις είναι αγαθές, δεν τίθεται θέμα, για μένα τουλάχιστον, για τύψεις. Βέβαια μπορεί να νιώσεις λίγο άβολα αν έρθει τζάμπα η πυροσβεστική, αλλά αυτό θα σε κάνει πιο προσεκτικό, ώστε την επόμενη δεν θα κορνάρεις απλά, αλλά θα το ψάξεις καλύτερα και θα ενδιαφερθείς περισσότερο . Θα με βασάνιζαν περισσότερο οι τύψεις αν εξαιτίας της αδιαφορίας μου θα καιγόταν ολόκληρο δάσος.
Αλλά με τα πρότυπα που μας πασάρουν, τι να περιμένει κανείς.
Η κυρία έγινε και διάσημη.
Ακουσον, ακουσον ρουφιάνος επειδή φωνάζεις την πυροσβεστική.
Να ΄ταν αστυνομία, πάει και έρχεται.
Μήπως θεωρείται ρουφιανιά όταν καλείς και το ασθενοφόρο? ![]()
quote:
maraki8:
Άσχετο.Εδώ θα κολυμπάω από το Σάββατο,χεχε!!!
Που βρίσκεται αυτό??? κι εγώ θέλω να πάω εκεί...

quote:
Η κυρία έγινε και διάσημη.
Να κάνω μια ερώτηση.
Η κυρία όντως έγινε διάσημη;
Την έβγαλαν τα κανάλια;
Μαθεύτηκε το όνομά της;
Γιατί εγώ όταν είχα ακούσει τη μαρτυρία, ούτε καν είχε πει ποια είναι.
Δεν παρακολουθώ τηλεόραση για να ξέρω εάν υπήρχε κάποια εξέλιξη σχετικά με την εν λόγω κυρία εκ των υστέρων.
Πάντως εάν οι αναφορές περί διασημότητας αφορούν μόνο το ανώνυμο τηλεφώνημά της, δεν θα έλεγα ότι ευσταθούν.

Ψυχή μου,
Καλημέρα D.I. ![]()

Ψυχή μου,
Πριν λίγο άνοιξα το email μου και έλαβα ακόμα ένα chainletter από μία παλιά γνωστή μου, που δυστυχώς δεν έχει τη διάκριση ώστε να αποφύγει να μεταδίδει μέσω προώθησης την αρρώστια που διαδίδουν μέσω του διαδικτύου τέτοια γράμματα.
Προειδοποιώ, όποιος είναι επιρρεπής στις προκαταλήψεις να μην το διαβάσει. Κι αν ακόμα το διαβάσετε, λάβετε υπόψην σας πως τέτοια κείμενα, είναι προϊόντα αρρωστημένων μυαλών.
Το παραθέτω στη συνέχεια, γιατί είναι παράδειγμα (προς αποφυγήν) κακογουστιάς και ανοησίας:
ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ Σ’ ΑΓΑΠΩ?
ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΠΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ!!!!...
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΟ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1
Η Kelley Sedey είχε μια μεγάλη επιθυμία, ο φίλος της με τον οποίο έβγαινε 3 χρόνια να της ζητούσε να τον παντρευτεί. Μια μέρα καθώς έτρωγε το μεσημεριανό της έλαβε την πρόταση γάμου.
Εκείνη πολύ ευτυχισμένη δέχτηκε. Όμως έπρεπε να φύγει γιατί είχε μια συνεδρίαση μετά από 20 λεπτά. Όταν έφτασε στο γραφείο της πρόσεξε ότι στον υπολογιστή της είχε ένα e-mail, το είδε και ήταν από τους τρελούς τους φίλους της, όμως μετά είδε ένα που ποτέ πριν δεν είχε ξαναλάβει. Ήταν αυτό το γράμμα.
Εκείνη το έσβησε χωρίς καν να το διαβάσει… μεγάλο λάθος.
Αργότερα, εκείνη τη νύχτα έλαβε ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία ήταν για τον David.
Είχε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, δεν επέζησε. Αν εκείνη έστελνε το γράμμα σε άλλα δέκα άτομα ο David δεν θα ήταν νεκρός.
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2
Τώρα η Katie Robbenson εκείνη έλαβε αυτό το γράμμα και επειδή ήταν προληπτική το έστειλε σε μερικούς φίλους της, (όχι σε όλους). Είχε αρκετές ηλεκτρονικές διευθύνσεις για να το στείλει στους 10 που έπρεπε, αλλά δεν το έκανε.
Τρεις μέρες μετά, η Katie πήγε σε ένα πάρτι φίλων της. Μετά από κείνη τη νύχτα όταν έβγαινε από το αυτοκίνητό της για να πάει σπίτι της, δολοφονήθηκε από το χτύπημα ενός μεθυσμένου οδηγού. Αν εκείνη έστελνε το γράμμα σε όλους όσους έπρεπε… θα ήταν ζωντανή.
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3
Richard S. Willis έστειλε αυτό το μήνυμα, 45 λεπτά μετά που το διάβασε. Σε λιγότερο από 4 ώρες, περπατούσε μόνος του στο δρόμο, ίσως περπατούσε μόνος για να πάει στην συνέντευξη που είχε για δουλειά με μια υπέροχη συνοδεία, όταν ξαφνικά συναντήθηκε με την Cynthia Bell. Εκείνη ήταν ο μυστικός του έρωτας για 5 χρόνια, εκείνη μόλις τον είδε, του είπε όλα όσα ένιωθε, που τα είχε φυλαγμένα δύο χρόνια, τρεις μέρες μετά, της έκανε πρόταση γάμου και παντρευτήκαν.
Η Cynthia και ο Richard ακόμα είναι μαζί και έχουν τρία όμορφα παιδία. Ήταν ευτυχισμένοι για πάντα.
*********ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ**********
Εσείς πρέπει να στείλετε αυτό το μήνυμα όχι πριν από τρεις ώρες από την ώρα που το διαβάσατε, σε δέκα διαφορετικά άτομα, αν το κάνεις θα λάβεις για αντάλλαγμα μια απίστευτη τύχη στον έρωτα, το άτομο που αγαπάτε, σύντομα θα σας δείξει όσα νιώθει για σας.
Αν δεν στείλετε το γράμμα σε δέκα άτομα διαφορετικά πριν περάσουν τρεις ώρες, η κακή τύχη θα σας περιτριγυρίζει. Αυτό δεν είναι μια πλάκα εσείς έχετε τις προφυλάξεις, τις περιπτώσεις και τα αποτελέσματα, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ.
Αυτό το γράμμα είναι ευλογημένο με καλή τύχη, μη σπάσεις την αλυσίδα γιατί θα είναι μια δυστυχία.
Προσοχή μπορείς να κάνεις μια ευχή για αγάπη μετά που θα διαβάσεις αυτό, σκεφτείτε κάτι που θέλετε πολύ, ο άνθρωπος που μου το έστειλε αυτό λέει ότι η επιθυμία του εκπληρώθηκε δέκα λεπτά αργότερα.
*****ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΕΤΡΗΣΗ…
*10*
**9**
***8***
****7****
*****6*****
*****5*****
****4****
***3***
**2**
*1*
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
«Πάντα την αγαπούσα αλλά εκείνη ποτέ δεν το έμαθε. Τα χρόνια πέρασαν και εγώ συνέχιζα πολύ κοντά στη ζωή της, στις σχέσεις τις, στο γάμο της.
Ήμουν δίπλα της όταν γεννήθηκαν τα παιδιά της μέχρι που έγινα και ο νονός ενός από αυτά. Το πρόσωπό της φωτιζόταν όταν με έβλεπε, το χαμόγελο της με αναστάτωνε. Εγώ την αγαπούσα, αλλά εκείνη δεν το ήξερε, ήταν η αδύνατη μου αγάπη. Ποτέ δεν παντρεύτηκα, ήθελα να ζήσω για εκείνη. Ποτέ δεν τόλμησα να της υπονοήσω τα συναισθήματά μου και… μια μέρα εκείνη αρρώστησε… όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ξέραμε ότι θα πέθαινε σύντομα. Πήγα να τη δω, έμενα ατέλειωτες ώρες στο πλευρό της, και πια δεν υπήρχε χαρά στο χλωμό της πρόσωπο. Σε μια στιγμή ένιωσα ότι το χέρι της έπιασε πολύ σφιχτά το δικό μου, άνοιξε τα λυπημένα, κλαμένα, μάτια της. Τα χείλη της ψιθύρισαν που πάντα περίμενα, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι θα τις άκουγα. Πολύ τρυφερά, αργά, μου είπε: αγάπη μου, ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες. Θα σου πω ένα μυστικό, σ’ αγαπώ, σ’ αγάπησα όσο κανένα σ’ αυτό τον κόσμο, όμως ποτέ δεν τόλμησα να σου το πω, φοβόμουν…………ότι δεν θα μ’ αγαπούσες.
Στείλε το, θα δεις ότι κάτι καλό θα σου συμβεί τις επόμενες 4 μέρες, από τώρα. Γι’ αυτό……… καλή τύχη και ελπίζω να μάθετε να λέτε αυτό που πραγματικά νιώθετε.
********Πείτε στα άτομα που αγαπάτε ότι τα αγαπάτε………… γιατί αλλιώς, μια μέρα θα μπορούσε να είναι πολύ αργά… μην τον (την) αφήσεις να φύγει!!!
Αν στείλεις αυτό το γράμμα σε περισσότερα άτομα, θα έχεις περισσότερη καλή τύχη.
Δεν σχολιάζω περαιτέρω, για να μην μπω στον πειρασμό να πω καμιά άσχημη κουβέντα...
(πρωϊνιάτικα)

Ψυχή μου,
Και φυσικά καλημέρα και στην amalia που μου λέει καλημέρα μέσω του όμορφου αυτού πουλακίου!
Τα chainletters τα διαγράφω με τη μία, δε μπορώ να τα κοιτάω και νιώθω ότι δεν έχω και λόγο να κάνω κάτι τέτοιο...
Παιδιά, κάποιος να δώσει ένα καφέ γιατί αρχίζω και νυστάζω! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Το φραπέ από το...κρεβάτι του...πόνου...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Chainletters... μμμμμμ... μία από τις μάστιγες του internet.
Βασικά όποτε μου ρχεται chainletter και δεν το αντιληφθώ, το διαβάζω και στο τέλος γελάω με την ηλιθιότητα εκείνων που νομίζουν ότι διαβιβάζοντας ένα τυπικό κείμενο σε χιλιάδες ή εκατομμύρια υπολογιστές δύνανται να δημιουργήουν μία ηλεκτρονική αύρα - ει μη και υποβολή - ώστε να πείσουν τους παραλήπτες να συνεχίσουν την αλυσίδα.
Το πιο ελεεινό chainletter που έχω λάβει ήταν εκείνο που αναφερόταν στη διάθεση της Microsoft να πληρώσει 2 δολλάρια για κάθε αποστολή μηνύματος, προκειμένου - δήθεν - να ελέγξει την κίνηση στο δίκτυό της. Μα καλά, πόσο ανόητος, για να μην εκφραστώ αλλιώς, μπορεί να είναι κάποιος ώστε να πιστέψει ότι κοτζάμ microsoft θα έψαχνε τη διεύθυνση της οικίας του για να του στείλει επιταγές;
Κατά τα άλλα, η πυρομανία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ "δηλώνει" ότι τελικά το πράσινο το καίνε οι Παναθηναϊκοί (ενδεχομένως και τα πράσινα άλογα, σαν τις κουβέντες του κάτιτις), ο Νέρι θέλει ΜΟΝΟ 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο (με πρόχειρους υπολογισμούς το παιδί θεωρεί ότι μία σεζόν από τη ζωή του ισοδυναμεί με 25 χρόνια από την επιχειρηματική καριέρα μεγαλοστελέχους γνωστού μου, λογικό δεν ακούγεται;) και ο Αρχιεπίσκοπος εγκαταλείπει τις αγαλιές του Αρεταίειου και επιστρέφει στα του οίκου του.
Πολύ ενδιαφέροντα τα νέα, τι λέτε; προσοχή μόνο μην αναφερθούμε φωναχτά στο θέμα του ασφαλιστικού (εδώ βέβαια σηκώνει συζήτηση), μην πούμε τίποτα για τη νέα φορολογική μεταρρύθμιση (τη νιοστή αυτής - και όχι μόνο αυτής - της κυβέρνησης που θα βοηθήσει αποφασιστικά τους μικρομεσαίους... να γίνουν απλά μικροί) και μην ακουστεί κάνας ψίθυρος για το συνδυασμένο (κάτι σαν τα ομόλογα) γεγονός της ταυτόχρονης καταδίκης ΚΑΠΟΙΟΥ Δημητράκη (ναι, τον ξέρω, μη μου την πέσει κανείς) σε 25 χρόνια φυλάκιση και της αθώωσης των υπευθύνων της ΔΕΚΑ, αλλά και της αντιμετώπισης κάποιων υψηλά ιστάμενων στην υπόθεση του ναυαγίου του Σαμίνα.
Τζον Τέρι : ο ποδοσφαιριστής των 10.000.000 ευρώ το χρόνο. Αν τον κόψουνε σε ράβδους, πόσα θα πιάσει;
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

Τελευταία μέρα σήμερα στο γραφείο,μετά περιμένουν η Λευκάδα και η Κεφαλονιά!![]()
.Μόνο για μια εβδομάδα δυστυχώς,αλλά τι να γίνει,από το ολότελα...
Libero,η παραλία είναι το Πόρτο-Κατσίκι στη Λευκάδα.

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Καλάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Μέχρι πριν λίγους μήνες λάμβανα περίπου 4 - 5 την ημέρα και τώρα μπορεί να λάβω ένα ανά τρεις ημέρες.
maraki8 μου, σε ζηλεύω! ![]()
Βρε Krios, τι έπαθες?
Είσαι καλά?

Ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσουν τουλάχιστον για 3 εβδομάδες...
Τώρα το που θα πάω είναι λίγο χλωμό..
Predator... Κερνάς καφέ να έρθω Κοζάνη;;;
Dying, σου σταμάτησαν εσένα - μου έρχονται σε μένα.
Μέχρι και 9 κάθε μέρα...
Δροσιά. λίγη δροσιά για τους καμένους...
Και δεν εννοώ από τις φωτιές...
quote:
Dying, σου σταμάτησαν εσένα - μου έρχονται σε μένα.
Μέχρι και 9 κάθε μέρα...
Φίλε μου, το αστείο είναι ότι έχουμε κι οι 2 yahoo!
Κι αυτό είναι πραγματικά περίεργο.
Εμένα μου έρχονταν στην "Ομαδική αλληλογραφία" συνήθως.
Πήγαινα εκεί, τα τίκαρα και τα μετέφερα στα "Εισερχόμενα".
Έπειτα τα τίκαρα κι εκεί και πατούσα "Ανεπιθύμητη αλληλογραφία".
Αν δεν το κάνεις αυτό, δοκίμασε το γιατί ban-άρει τις συγκεκριμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Αν το κάνεις και δεν πιάνει - εμένα άρχισε να λειτουργεί αποτελεσματικά αυτό ύστερα από κανένα μήνα - κάνε ένα τάμα! ![]()

Amalia αυτή η ιστορία με τα γράμματα είναι διαδεδομένη εδώ και πολλά χρονια
Παλιά τα έστελναν με τον παραδοσιακό τρόπο δηλαδή κανονικό γράμμα θυμάμαι
Μας είχαν στείλει και εμάς Κανά δυο φορές τώρα απ ότι είδα εξελίχτηκε η υπόθεση τα στέλνουν
Με mail.
προφανώς ξεκίνησε σαν φάρσα αλλα μετά επειδή υπάρχουν πολλοί προληπτικοί πηρέ διαστάσεις .
Krios Τι έπαθες και είσαι στο κρεβάτι του πόνου?
Ασε και δεν έβρισκα να κλείσω,έχει κάτι υπέρογκες τιμές στα μοναδικά μέρη που μπορεί να μείνει άνθρωπος.Ευτυχώς,μέσω γνωστού,βρήκα κι έκλεισα ένα καταπληκτικό δωμάτιο στα Σπαρτιά,με πανέμορφο ηλιοβασίλεμα(είμαι ρομάντζα,τι να κάνουμε
Που μένεις εσύ;
Καλέ μου D.I.,μην ζηλεύεις,θα έρθει και η σειρά σου!Όταν εσύ θα πλατσουρίζεις,εγώ θα δουλεύω..

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!