ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η μαγεία των πόλεων... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η μαγεία των πόλεων... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/12/2005, 00:44:06
Αγαπητοί φίλοι,
βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας μεταφέρω μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση σχετικά με φαινόμενο αντίστοιχο με αυτό που έγραφα σε παραπάνω μήνυμά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Κώστα απο την Δράμα ο οποίος μου επέτρεψε να το αντιγράψω απο την σελίδα την οποία διατηρεί και είναι η www.paranormap.net.

"Η παρακάτω αναφορά γράφτηκε από τον χρήστη Aragorn στις 2005-12-21.
Έλαβε χώρα στην περιοχή Νέα Λιόσια του νομού ΑΘΗΝΩΝ.
Κωδικός αναφοράς: 1768

Ναι όντως υπάρχει ένα "ανατριχιαστικότατο" σπίτι στην περιοχή, το οποίο έχει γίνει Η "ατραξιόν" για οποίον "νεοφερμένο" στην περιοχή. Το σπίτι αυτό έχει πάνω του χτισμένα διάφορα αντικείμενα, ως ντεκόρ. Είναι κάτι το οποίο οποίος το έχει δει.... δεν το ξέχασε ποτέ του!! Το θέμα μ' αυτό το σπίτι, εκτός της εμφάνισης του φυσικά, είναι ότι ενώ μένουμε κοντά στην περιοχή και το έχουμε επισκεφτεί πολλάκις.... κάθε φορά που θέλουμε να το δείξουμε σε κάποιον και πηγαίνουμε εκεί..... δεν βρίσκουμε το δρόμο, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Κι αυτό δεν το έχω πάθει εγώ μόνο αλλά κι άλλοι γνωστοί. Έχουμε βάλει σημάδια...... έχουμε στρίψει στον ίδιο ακριβώς δρόμο.....έχουμε περάσει από "δίπλα" του και δεν το έχουμε δει...... κάνουμε κύκλους στη γειτονία..... και μετά από μερικά "χιλιόμετρα" γύρω-γύρω.... τελικά το βρίσκουμε. Δεν ξέρω αν εξαφανίζεται κι επανεμφανίζεται (κάτι που θα μου φαίνονταν πράγματι άκρως περίεργο), αλλά δεδομένο είναι ότι ενώ γνωρίζουμε την περιοχή...... ΠΟΤΕ δεν έχουμε καταφέρει να το εντοπίσουμε με την πρώτη.

Πηγή: http://www.x-news.gr/forum/viewtopic.php?t=770&postdays=0&postorder=asc&start=20

Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα έχω συγκεκριμένες πληροφορίες για το μέρος αυτό...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

Burbulithra54Μέλος
24/12/2005, 03:10:25
Ειμαι νεο μελος και μαζι με τον κολλητο μου εξερευνουμε την "υπογεια" αθηνα,οταν βεβαια η προσβαση στις μυστικες αυτες πορτες ειναι εφικτη.Θα ηθελα να μοιραστω εμπειριες τετοιων εξερευνησεων καθως και να ανταλλαξω αποψεις και πληροφοριες πανω σε αυτο το θεμα.
valgraphΜέλος
27/12/2005, 16:56:23
Υπάρχουν "νεκρές" πόλεις, χωρίς μαγεία? Πόλεις που απλώς δε συμβαίνει τίποτε?
Αν ναι, μήπως οι άνθρωποι που ζουν σ' αυτές φταίνε που χάνεται η "μαγεία" τους?
Η είναι όλες μαγικές?
Ζούσα στην Κοζάνη - αισθανόμουν κάτι το περίεργο και μαγικό (υπόγειες στοές, μύθοι, παλιά σπίτια κ.λ.π.) - Τώρα ζω στη Λέμεσό... Τίποτε δεν αισθάνομαι εδώ... Αισθάνομαι την τεράστια διαφορά... του "τίποτε δεν συμβαίνει". (Με εξαίρεση όταν πήγα βράδυ στην παλιά τούρκικη συνοικία - εκεί αισθάνθηκα πάρα πολλά...)...
Ξέρει κανείς τίποτε για τη Λεμεσό?
Ιστορίες που αφορούν την Κύπρο γενικά?

ImperatorΜέλος
15/01/2006, 01:08:54
Από ότι βλέπω πάει πολύς καιρός από τότε που για τελευταία φορά είχε σταλεί κάποια απάντηση σε αυτό το θέμα. Επείδή τελευταία άρχισα να το διαβάζω θα ήθελα να αναφέρω και εγώ κάτι με τη σειρά μου.
Σίγουρα έχω υπ'όψη μου πολλά ενδιαφέροντα σημεία στην πόλη της Αθήνας, όμως πιστεύω ότι τα περισσότερα θα είναι γνωστά στους φίλους αναγνώστες του forum. Θα ήθελα να αναφέρω δύο πολύ ενδοαφέροντα και άξια για έρευνα σημεία της Αθήνας που βρίσκονται στην περιοχή που μένω ( Κολωνός)
Πρόκειται για το Λόφο Ίππειου Κολωνού και το Λόφο Σκουζέ.
Ο πρώτος βρίσκεται στην οδό Ιωαννίνων, (η οποία ξεκινάει πίσω από το σταθμό Πελοπονήσου του Ο.Σ.Ε., από την οδό Λένορμαν) και ο Λόφος Σκουζέ βρίσκεται αν πάρουμε την οδό Ιωαννίνων συνεχίζοντας προς τα κάτω ( προς Σεπόλια) όχι όμως επί της οδού. Θα παρακαλούσα τον οποιονδήποτε φίλο αν γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με αυτούς τους δύο λόφους να αναφέρει στο forum. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι η παραμονή εκεί και στις γύρω γειτονιές είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και σε πλημμυρίζει ένα αίσθημα γαλήνης και ησυχίας. Ειδικά αυτό το νοιώθει κανείς στο Λόφο Σκουζέ, όπου βρίσκεται και η όμορφη ( αν και όχι παλιά) εκκλησία του Αγίου Αιμιλιανού. Κάποιο στοιχείο που βοηθάει στη διατήρηση και ενίσχυση του ευχάριστου αισθήματος παραμονής στην περιοχή εκεί είναι και το ότι η πολιτεία έχει καθορίσει χαμηλό συντελεστή δόμησης και προστατεύει και αναδεικνύει την αρχιτεκτονική φυσιογωνμία της περιοχής. Πάντως ο λόγος που αναφέρω τις περιοχές αυτές είναι ότι το ευχάριστο αυτό αίσθημα είναι ιδιαίτερα έντονο και μάλιστα νοιώθει κανείες τη διαφορά σε σχέση με την υπόλοιπη περιοχή μερικές δεκάδες μέτρα παραπέρα. Ο καθένας ας κρίνει μόνος του κατά πόσο αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τα σημεία τα οποία ανέφερα, τουλάχιστον όμως η αναφορά τους είναι άξια και μόνο ως κάποιος μικρές και ευχάριστες εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει αυτή η τεράστια, γκρίζα και φαινομενικά αδιάφορη πόλη που ζούμε!
15/01/2006, 12:39:08
Αγαπητέ φίλε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που παραθέτεις. Πραγματικά η περιοχή που αναφέρεις έχει ιδιαιτερότητες, όπως άλλωστε και πολλές άλλες περιοχές της Αθήνας. Το θέμα αυτό που έχω ανοίξει χωρίς καμία διάθεση να περιαυτολογήσω, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και είναι κρίμα που οι περισσότεροι φίλοι που το διαβάζουν περιμένουν μόνο απο εμένα να αναφέρω πράγματα ή κάποιοι άλλοι απλά δεν θέλουν να πουν.
Αυτό που έχω να σας πω και σας το λέω απο δική μου προσωπική πείρα του τελευταίου καιρού, είναι ότι πρέπει να πάρετε απόφαση να αρχίσετε πάλι να περπατάτε. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω παρατήσει και την μηχανή μου και το αυτοκίνητο - πλην κάποιων αναγκαίων μετακινήσεων - και έχω αρχίσει να περπατώ πολύ και να πηγαίνω στις δουλειές μου με τα μέσα συγκοινωνίας. Αφενός μεν κάνω μια πολύ απλή, ανέξοδη και καλή άσκηση, αφετέρου έχω πολύ λιγότερο άγχος και στρες λόγω της κίνησης και του μποτιλιαρίσματος που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζα και με την μηχανή, και το κυριώτερο είναι ότι έχω τον χρόνο και την ηρεμία να παρατηρώ...
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πράγματα γίνονται γύρω μας και πόσα πράγματα υπάρχουν μέσα σε αυτήν την πόλη, που περνούν απαρατήρητα απο εμάς.
Είναι πολύ καλό για τον φίλο που έγραψε τελευταίος, το γεγονός ότι είναι ευαισθητοποιημένος σε σημείο που να μπορεί να αντιλαμβάνεται τις ενέργειες ενός χώρου στον οποίο ζει και κινείται.
Αντίστοιχα φίλε μου θα σου έλεγα ότι υπάρχουν και σημεία όπου η ενέργεια είναι πολύ αρνητική ειδικά για ευαίσθητους ανθρώπους μέχρι σημείου δυσφορίας. Θα σου έλεγα λοιπόν ότι αυτά τα σημεία έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα εξηγήσω τον λόγο.
Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι ότι σε αυτά τα σημεία υπάρχουν πηγές αρνητικής ενέργειας και φόρτισης οι οποίες δημιουργήθηκαν λόγω κάποιων κακών πραγμάτων που έγιναν εκεί. Αυτήν την αίσθηση για παράδειγμα μπορείς να την έχεις έντονη στα υπόγεια του κτιρίου στην πλατεία ΚΛαυθμώνος στα οποία ήταν τα κρατηρήτια των Γερμανών κατακτητών.
Υπάρχει όμως και ένας άλλος λόγος τον οποίο εγω θεωρώ πιο σημαντικό και ενδιαφέροντα. Αυτός είναι η πρόκληση με τεχνητά μέσα αρνητικών συναισθημάτων (φόβου, πανικού, δυσφορίας, άγχους) στους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί με αποτέλεσμα να τους αναγκάζουν να απομακρύνονται. Είναι μια μορφή προστασίας κάποιων χώρων απο τα αδιάκριτα βλέμματα, για να μην δίνουν στόχο στην περίπτωση που θα υπήρχε ας πούμε φανερή ασφάλεια. Αυτές είναι περιπτώσεις στις οποίες η συστηματική παρακολούθηση με κάποιον τρόπο διακριτικό του χώρου, θα σε άφηνε έκπληκτο...!!!
Αν είχε κάποιος την θέληση να αναφέρει ένα τέτοιο σημείο θα διαπιστώνατε ενδιαφέροντα πράγματα. Δεν εχω βέβαια για αυτές τις συγκεκριμένενες περιπτώσεις καμία απαίτηση απο κανέναν να το κάνει, γιατί κι εγω δεν μπορώ να αναφέρω έναν δύο τέτοιους χώρους που έχουν πέσει στην αντίληψή μου, για λόγους ευνόητους φαντάζομαι για τους περισσότερους...
Φιλικά...

16/01/2006, 11:20:36
Λυπάμαι Απέρριτε αλλά από ότι αποδεικνύεται δεν έχω ακόμη καταλάβει το λόγο που ανοίχτηκε αυτό το τόπικ...

Εχεις την ευγενή απαίτηση (προσδοκία) από μας να μοιραστούμε μαζί σου προσωπικές μας εμπειρίες και να μιλήσουμε ξεκάθαρα για συγκρκριμένα μέρη τη στιγμή που εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.
Οι "ευνόητοι" λόγοι που προφασίζεσαι μόνο ευνόητοι δεν είναι για μένα. Μάλλον ήρθε καιρός που θα πρέπει - αν θέλεις να συνεχιστεί το τόπικ με ενεργή παρουσία μελών - να αρχίσεις να ανοίγεις και συ τα χαρτιά σου.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
16/01/2006, 22:08:18
Πολύ σωστή η παρατήρηση αγαπητή Άβαλον αλλά...
αν θα παρατηρήσεις το θέμα απο την αρχή έχω δώσει πάρα πόλλά στοιχεία. Τα επόμενα θα δοθούν όταν έρθει η ώρα...
εγω δεν θα ξαναδώσω υλικό για να κάνουν βιβλία οι Γιαννοπουλαίοι...
και ο νοών νοείτω... (Πάνειε η παρατήρηση δεν έχει να κάνει με σένα.. προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...)
Φιλικά...
ΥΓ: και κάτι ακόμα... δεν απαίτησα ποτέ τίποτε και απο κανέναν... ίσα ίσα που έχω δώσει κατευθύνσεις για την συγκεκριμένη έρευνα.. ας μην τα περιμένουμε όλα στον καναπέ έτσι δεν είναι;

Edited by - Απέριττος on 16/01/2006 22:10:29

16/01/2006, 22:14:38
Επίσης αγαπητή Άβαλον κάποια στιγμή είχες ζητήσει απο κάποιον με προσωπικό μέιλ κάποια στοιχεία τα οποία σου δόθηκαν... μπορεί να μην τα ζήτησες απο μένα αλλά εγω ρωτήθηκα για να τα πάρεις γιατί εμπλεκόμουν στο θέμα.... όταν όμως αυτός ο κάποιος σου ζήτησε κι εκείνος κάτι φέρθηκες με αγένεια τουλάχιστον για να μην πω κάτι πιο βαρύ....
Ελπίζω να έχεις καλή μνήμη και να θυμάσαι.. άρα δεν είσαι σε θέση να κάνεις παρατηρήσεις ειδικά για αυτό που αναφέρεις...
αυτά...

17/01/2006, 11:14:00
Αγαπητέ Aπέρριτε... επειδή ειλικρινά δεν θυμάμαι θα μπορούσες να μου στείλεις ένα mail και να γίνεις πιο σαφής? Μου φαίνεται εντελώς ξένο το "σενάριο" που μου λες... και εμένα δε μου αρέσει να αφήνω άλυτες παρεξηγήσεις...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
17/01/2006, 12:44:45
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ Imperator ΚΑΙ Ο
Απέριττος ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11 μμ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ