- Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Σωστό,φόβος μήπως;
Φόβος...
Τί άλλο???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Θεωρείς ότι σε μια τετ-α-τετ συζήτηση με αυτό το υποθετικό ή ακόμα και υπαρκτό πρόσωπο που έχεις κατα νού , θα υπάρχει η ίδια ένταση ανάμεσά σας ή αυτή η ένταση κυρίως εμφανίζεται όταν υπάρχουν και άλλα άτομα???

Edited by - Εαρινός on 21/12/2010 00:01:42
Edited by - promitheus90 on 21/12/2010 00:03:46
Edited by - promitheus90 on 21/12/2010 00:06:32
quote:
Στο ΜΗ τετ-α-τετ ο "αντίπαλος" βρίσκεται στην έδρα του(αφού εκπροσωπεί την άποψη της πλειοψηφίας) και το έχω παρατηρήσει αυτό.Όταν μιλάμε κατ'ιδίαν μιλάω αρκετά χειμαρωδώς μάλλον και έτσι ακόμα και οι υπερβολές μου κάποιες φορές ακούγονται σωστές.Edited by - promitheus90 on 21/12/2010 00:03:46
Εκπροσωπεί ή τάσσεται-ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ με την πλειοψηφία νομίζεις???
Απο την άλλη λές , ότι οι "υπερβολές σου" ακούγονται σωστές...και γιατί δεν ακούγονται σωστές στον ίδιο άνθρωπο σε περιβάλλον που έχει κι'αλλους γύρω..???
Τι αλλάζει τότε???

Edited by - promitheus90 on 21/12/2010 00:13:37
Η ένταση συνήθως εμφανίζεται όταν είναι κι άλλοι παρόντες..
Ερώτηση:"Άλλοι..τι άλλοι"???
Άντρες ή γυναίκες..???
Σκέψου και πές μου...
Στην περίπτωση δε που ΄κάποια στιγμή είστε αντροπαρέα...είναι ίδια η ένταση..???

quote:
Η ψήφος δια βοής δίνει δύναμη σε μια γνώμη,το αν είναι λάθος ή σωστή δεν έχει καμιά σημασία.Σε αυτή την περίπτωση μετράει μόνο το πόσοι την ασπάζονται.Και ναι,τάσσονται,δεν εκπροσωπούν,συχνά δε απλά συμφωνούν χωρίς να ξέρουν τι ακούνε.Μέσα στο πλήθος ο άνθρωπος που φοβάται γίνεται δυνατότερος,το ίδιο και η γνώμη του.Αυτό αλλάζει.Edited by - promitheus90 on 21/12/2010 00:13:37
Θύμωσες λιγάκι τώρα μαζί μου ή κάνω λάθος..???![]()

Πάλι αναλόγως το θέμα υπάρχει και αντίστοιχη ένταση στην ανδροπαρέα.Το κοινό μάλιστα αν είναι φιλοθεάμον,διψάει για καβγά
.Καθώς εκεί εκφράζεται πιο αληθινά η αντιπαράθεση,βρωμάει ο αέρας τεστοστερόνη![]()