ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πράγματα που ίσως δε γνωρίζαμε για το κινητό μας ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πράγματα που ίσως δε γνωρίζαμε για το κινητό μας ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

PREDATOR31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/11/2006, 12:28:17
Λοιπον...ας τελειωνουμε με αυτο το Θεμα... Πρωτον... τα συγκεκριμενα "Πειραματα" δεν τα λεω εγω...τα μετεφερα αυτουσια απο Εφημεριδα! Δευτερον... αν το μελος Κροκο συνεχιζει το ιδιο τροπαριο με το να ειναι μειωτικος και προσβλητικος ΑΛΛΑ και ειρωνικος απεναντι μου... καλα να κανει, εγω ομως δεν θα μπω στο ιδιο τριπακι ΓΙΑΤΙ δεν ειναι η συμπεριφορα μου! Ελπιζω μεχρι τωρα να το εχω δειξει αυτο.

Το μελος Κροκο, οσοι μπορουν να δουν ολες τις απαντησεις του, στις περισσοτερες ειναι ειρων και προσβλητικος ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ αλλα και σε αλλα ΜΕΛΗ του Φορουμ! Ελπιζω να ηρεμισει... εκτος αν με την συμπεριφορα του θελει να εξαναγκασει καποιους να αποχωρησουν απο τις Συζητησεις! Αν το θελει αυτο, τον πληροφορω οτι δεν θα το ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!!

THE ΗΟUSE CAT

...and the Predators will prevail...

01/11/2006, 12:31:16
Ευχαριστω πολλοι οσοι απο εσας καταλαβαν το ποσο προσβλητικος ηταν εναντιον μου ο χαρακτηρισμος μου ως ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!! Ευχαριστω για την εμμεση (ή αμεση) υποστηριξη και συγγνωμη για το αν σας εκανα να στενοχωρηθειτε με τα οσα ειπωθηκαν σε αυτο το Θεμα

THE ΗΟUSE CAT

MarteΜέλος
01/11/2006, 14:52:14
amalia για να το λες κάτι ξέρεις δεν μπορεί...(την παροιμία εννοώ)

Ήρθα από το φως και τους θεούς,και να με,εξόριστος,αποκομμένος μακριά τους...
01/11/2006, 15:19:43
quote:

χα χα χα, έχετε πολύ πλάκα μερικοί και μερικές.....

Συμβουλή. Να πάτε να μάθετε να διαβάζετε. Είναι κάτι που μαθαίνεται. Άλλα πράγματα, όπως π.χ. να μάθετε να καταλαβαίνετε τι διαβάζετε, αυτό έιναι πάρα πολύ δύσκολο να το μάθετε. Εξαρταται από το ... hardware, και όταν αυτό είναι περιορισμένο, τα αποτελέσμτά του είναι εμφανή.

Την καλημέρα μου και περστικά.

Λυπάμαι για την συμπεριφορά αυτή. Οπότε:

Warning!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
01/11/2006, 16:01:26
Mπορουμε να επιστρεψουμε στο Αρχικο Θεμα μας παρακαλω? Δεν ειναι αναγκη να ασχοληθουμε αλλο με αυτο το ζητημα! Εγω τουλαχιστο δεν ενδιαφερομαι πια για αυτο το προσωπο, ο,τι και να μου πει!!! Αρκει μονο μην με ξαναβρισει!!!!!

THE ΗΟUSE CAT

01/11/2006, 18:20:28
quote:
Καλα ενοειται οτι το 112 δεν μπορεις να το καλεσεις οταν κανενα δικτυο δεν εχει σημα στην περιοχη!Δε νομιζω να υποστιριξε κανεις το αντιθετο

Όντως έχεις δίκιο φίλε Drillgr

μιάς και το λινκ που παρέθεσα δεν ήταν και τόσο σχετικό το διορθώνω και παραθέτω το ανάλογο άρθρο της wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Emergency_telephone_number

01/11/2006, 20:15:53
Μπραβο A. Kircher... με καλυψες πολυ καλα στο θεμα!!!

THE ΗΟUSE CAT

Edited by - PREDATOR on 01/11/2006 20:18:39

Edited by - PREDATOR on 01/11/2006 20:20:30

01/11/2006, 20:17:26
XI XI XI ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ .
ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΔΙΚΟ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ SOFTWARE ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ.

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.

01/11/2006, 20:22:19
Eπαναλαμβανω... δεν ηταν δικια μου συμβουλη... Μεταφερομενη Αυτουσια απο Εφημεριδα!!!

Εγω ουτε αυτοκινητο δεν εχω, πως θα το δοκιμασω???

THE ΗΟUSE CAT

DrillgrΜέλος
01/11/2006, 20:36:30
Φιλε Predator εχω την εντυπωση πως ο Open Mind δεν απευθυνεται σε σενα

Γενικως παιδια να χρησιμοποιειται το quote να μην χανομαστε!

.::Greek Motorola Community::.

01/11/2006, 21:01:42
Nαι, για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις!!

THE ΗΟUSE CAT