- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
αλλα και οικονομικα αν τον βοηθησουμε για να αγοραστουν τα δενδρυλια καλο θα ειναι, μεχρι να ενεργοποιησουμε την γνωριμια μας με το δασαρχειο ωστε να μας τα δινουν τζαμπα...
το αναφερω εγω γιατι ο ιδιος με την μετριοφροσυνη που τον δερνει δεν βλεπω να ζηταει βοηθεια.
Δεεε με λέ ρέ ??
Τι σκ*τ* ληστές είμαστε ???
Θα σταματάμε με τα κουμπούρια μας τα αυτοκίνητα στον αντιβαρυτικό δρομο και θα αναγκάζουμε τους επιβαίνοντες να αγοράζουν δεντρύλια και να τα φυτεύουν !
Καλά, όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι ???
quote:Θα σταματάμε με τα κουμπούρια μας τα αυτοκίνητα στον αντιβαρυτικό δρομο και θα αναγκάζουμε τους επιβαίνοντες να αγοράζουν δεντρύλια και να τα φυτεύουν !
μη μου βαζεις ιδεες...
χεχεχε ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

Nταβέεεεεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλλλλλλλλ .......
B ό λ τ αααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!! ...........
Π ό τ ε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;;;;;;;;;;;; ...........
Μ a i i llllllllllllllllllllll !!!!!!!!! ...........
Jonnie, την Κυριακή στο βουνό, σε παρακάλεσα κάτι αν θυμάσαι...γιατί μου το κάνεις αυτό βρε παλιοχαρακτήρα;
Avallon, χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!!
Vril, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ !!!
Jonniebegood: «το πρωτο πραγμα που με διδαξε ο Νταβελλης166 ηταν πως να κλεβω σκουπιδια!»
Σε επαναβαπτίζω σε JΟΝΝΙΕBEROUF! Ντροπή σου κύριος! Αυτό ήταν το ευχαριστώ; Σε πλούτισα με χίλια δυο σκουπίδια που δεν είχες δει ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ WC ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΑ και’συ με «δίνεις»; Αχάριστοι άνθρωποι…
Μάθετε λοιπόν κυρίες και κύριοι, ότι τα… «πλακάκια» που στέρησε από το δάσος ο Jonnie για να στολίσει το wc του, δεν ήταν τίποτα τυχαία πλακάκια, αλλά γνήσιο Πεντελικό Μάρμαρο!
ΧΕΙΡΩΝ!!! Όταν λέμε κάτι, είναι σίγουρο οτι θα το κάνουμε. Τι είχαμε πεί, θυμάσαι; Ετοιμάσου!
Να είστε όλοι καλά! Πολύ χαίρομαι που σας γνωρίζω!!
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Χαίρομαι που το Πεντελικόν-2 έχει έρθει και πάλι μπροστά.
Συγχαρητήρια για τα διαδραματισθέντα με τα ...σκουπίδια. Ελπίζω κάποια άλλη φορά να έχω τη δυνατότητα να συμμετάσχω κι εγώ.
Πρός το παρόν όμως, δράττομαι της ευκαιρίας από το post του Τάσου για να δημοσιοποιήσω μια άλλη ιδέα
quote:
Μια ημέρα του 1885, πέντε ορειβάτες σε μια εκδρομή τους στην Πεντέλη, ανέβηκαν στην κορυφή της και έκατσαν όλο το βράδυ για να δουν την ανατολή του ηλίου και την επόμενη κατέβηκαν πρός τη Σπηλιά για να την επισκεφθούν. Οι μαρτυρίες των ορειβατών είναι συγκλονιστικές :"Απελαμβάναμε το λυκαυγές ανεπνέομεν αέρα καθαρό και ψυχική αγαλλίαση. Μετ'ολίγου διακρίναμε τα πρώτα σημεία της ανατολής του ηλίου. Φλογώδη κύματα αναδυόμενα απο της θαλάσσης διεσκορπίζοντο είς τον ορίζοντα με καταπληκτική ταχύτητα. Κατόπιν διεκρίνετο είς πυριφλεγής όγκος σχηματίζων μεγάλον πίθον περιβεβλημένων με ζώνας !!! Απροσδόκητο θέαμα !! Οφθαλμαπάτη !!! Αμέσως κατέρυθρος στρογγυλή σφαίρα ήτις εφαίνετο ως να περιστρέφετο !!! Ονειρώδης οπτασία ανωτέρα πάσης περιγραφής. Το μεγαλοπρεπές και εκθαμβωτικό κάλλος της φύσεως ήτο ανυπέρβλητο. Ησθανθήκαμε όλοι ανέκφραστο ευχαρίστηση. Τελευταίο όραμα ήτο η σκιά του Πεντελικού όρους η οποία εξετείνοτο μέχρι του λιμένους Πειραιώς".
Τι θα λέγατε για μια διανυκτέρευση την παραμονή της 21ης Ιουνίου, της ιερότερης Απολλωνίου ημέρας, πάνω στο πάνσεπτο Πεντελικόν για να δούμε από εκεί την Ανατολή ;...
...In your life you may choose desolation
And the shadows you build with your hands
If you turn to the light
That is burning in the night
Then the Journeyman's day has begun...
IRON MAIDEN
(Dance Of Death)
JOURNEYMAN
Εκτός αν εκείνη τη βραδιά είναι η εμφάνιση της
ΣΙΔΗΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
των ανεπανάληπτων IRON MAIDEN
στο ROCKWAVE FESTIVAL 2005