- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τις γνώσεις μου τις διασταυρώνω με διάφορα βιβλία και ένα από τα πολλά βιβλία που έχω και είναι και το πιο βασικό με πληροφορίες είναι «Κ.Σ.ΧΑΣΑΠΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΚΛΑΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ και είναι επανέκδοση 1957 από το αστεροσκοπείο Πεντέλης. Ακόμα και το αστεροσκοπείο Πεντέλης σήμερα δίνει διαφορετική θέση του Σείριου. Τι σημαίνει; Ότι οι προηγούμενοι επιστήμονες ήταν λάθος, φυσικά δεν είχαν λάθος απλώς τώρα άλλαξε θέση η Γη και έχει αλλάξει και το κέντρο του Σειρίου.
Πολλά σημεία στο πλανήτη μας είναι γεωδαιτικά σημεία και επηρεάζονται από άλλους πλανήτες του γαλαξία μου, Π.Χ ο Όλυμπος στην αρχαιότητα ήταν γεωδαιτικό από τον πλανήτη Ζευς, μετά ήταν ο πλανήτης Κρόνος και μετά ο πλανήτης Άρης.
Ναι Υάκινθε είναι η πυραμίδα του Χέοπος που είχε το κέντρο του ο Σείριος και πριν μερικά χρόνια έκανε ολόκληρη ενημερώσει η Κυπριακή τηλεόραση για τις πυραμίδες.
Κωνσταντίνος
Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλά
Δεν πρόκειται να είμαι εγώ αυτός που θα πεί ότι το σύμπαν δεν είναι αλλυλένδετο γιατί αυτό δεν θα ήταν μόνο αδόκιμο αλλά αισχρό!!!Το να μου λές όμως έτσι απλά ότι η κίνηση των τεκτονικών πλακών οφείλεται κατά το μεγαλύτερο μέρος στο άστρο Σείριος(που βρίσκεται κάτι παρσέκ μακριά μας) είναι <<δυσκολοχώνευτο>> γιατί αν είναι έτσι τί να πούν οι άλλοι πλανήτες του συστήματος μας ή ακόμα καλύτερα ο ίδιος ο ήλιος μας που είναι παρόμοιου μεγέθους με τον Σείριο???
Το άστρο – πλανήτης Σείριος Α είναι πιο μεγάλος από τον Ήλιο κατά τρία τέταρτα και απέχει από την Γη, 8,4 χιλιάδες έτη φωτός.
Απλά ανάφερα το Σείριο για να δείξω την αλλαγή της Γης που αλλάζει θέση με την μετακίνηση των τεκτονικών πλακών.
Μακάρι να επηρεαζόταν μόνο από τον Σείριο Α και θα ήταν όλα ομαλά. Όλοι οι πλανήτες εκπέμπουν διάφορες κοσμικές ενέργειες στη Γη, άλλοι θετικές ενέργειες και άλλοι αρνητικές ενέργειες και για αυτό έχουμε + - και όταν συναντηθούν στο κέντρο της Γης που είναι οι τεκτονικές πλάκες, δημιουργούνται εκρήξεις και μετακινούνται ελάχιστα χιλιοστά. Δηλαδή όταν έχουμε την έξαρση των αρνητικών στην μέγιστη, τότε γίνετε η έκρηξη στο κέντρο της Γης.
Ο κάθε λαός έχει την δική του ιστορία και την λαμβάνω υπόψη μου, για να βρίσκω τα σημεία και να κάνω τις συνδέσεις μου και έτσι να έχω την δική μου γνώμη και να μπορώ να την υπερασπίζομαι.
Κωνσταντίνος
Φίλε Λ.Α. καλό είναι να διαβάσεις κανένα πιό σύγχρονο βιβλίο για την αστρονομία σε σχέση με αυτό του 1957.Κι αυτό γιατί από το 1957 (ίσως νωρίτερα μια και αναφέρεσαι σε επανέκδοση ) μέχρι σήμερα πολύ νερό έχει κυλήσει στο μύλο της αστρονομίας.
Και για να κλείσω (από μέρους μου)το θέμα της κίνησης των τεκτονικών πλακών.
Η κίνηση αυτή ( των τεκτονικών ή λιθοσφαιρικών πλακών) οφείλεται στη συνεχή κίνηση του μάγματος του μανδύα που οφείλεται μεταξύ άλλων και στην περιστροφή της Γης γύρω από τον εαυτό της. Ένα πολύ καλό site για όποιον ενδιαφέρεται είναι του United States Geological Suyrvey.
Όσο δε αφορά τις κοσμικές ενέργεις που οι πλανήτες εκπέμπουν (εντελώς αντι-επιστημονικό χωρίς καμμία απολύτως βάση) θα ήθελα ο Λ.Α. να μου πει περί τί είδους ενέργειας μιλάμε???
Όσο για το τί αντιπροσωπεύει το άστρο του Κυνός (Σείριος) σε κοσμολογικό επίπεδο τίποτε διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα άστρα. Για τη Γη, ειδικά για την αρχαία Αίγυπτο,το άστρο αυτό , όντας το λαμπρότερο σε σχέση με τα άλλα του νυκτερινού ουρανού, σηματοδοτούσε (ενα θυμάμαι σωστά) το ξεκίνημα του ημερολογίου τους, κάτι που πραγματικά ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου,αφού προέβλεπε τη στάθμη του ποταμού Νείλου. Για το λόγο αυτό, δόθηκε τόσο μεγάλη αίγλη στο άστρο αυτό από τους Αιγύπτιους αλλά και θεοποιήθηκε.
Φιλικά
Tomcat
Ο φίλος thoth πριν λίγες ημέρες μου ζήτησε να κλείσω λίγο τα πτερά αλλά όπως βλέπω με αναγκάζεται να τα ανοίξω ξανά.
Δυσφημίζεις τους αρχαίους επιστήμονες και τους υποτιμάς.
Εγώ δεν παραπλανούμαι από τις λανθασμένες και ασαφείς πληροφορίες που δίνεις. Αν προσπαθείς με αυτό τον τρόπο να με ρίξης στην παγίδα σου λανθάνεσαι. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω.
Φιλικά Κωνσταντίνος