- Η εκπομπή της Δρούζα στις 4 το απόγευμα στην ΝΕΤ (Ατλαντίδα, UFO, ταξίδια στον χρόνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Βρέ Κώστα... μην χαλάς την ζαχαρένια σου για αυτόν τον μη πώ...
Εγώ άκουσα τόσα... είδες να πώ τίποτα?
Οσο για την υπογραφή σου, απ'ότι είδες του απάντησα καταλλήλως...
Το ότι έχει το χούι να εξαφανίζεται το έχει... και την άλλη φορά τα ίδια έκανε...
Ασε που δεν μου απαντάει και σε μία ερώτηση που του κάνω και υποψιάζομαι πως κάτι τρέχει μαζί του... σαν να μιλάς σε κασετόφωνο είναι...
Τέλως πάντων... αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί για αυτήν την (ο θεός να την κάνει)εκπομπή της Δρούζα,καλύτερα να κλείσει εδώ το θέμα...
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
αλλη φορα, ριχτε καμια φωνη βρε παιδια...![]()
![]()
![]()
![]()

)![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:
Gwgw σου αρεσουν τετοιες καταστασεις ???? (ητοι:)
αναλογα την κατασταση... οταν ειναι κατι μειζονος αξιας, οχι βεβαια..
αλλα τετοιους ειδους...σουργελα.. ψωφαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
ΜΕ ΑΤΙΑ.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
ΟΝΤΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑ
ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΙΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ.
ηταν ωραια η εκπομπη σημερα!!!!ελεος
οι φωτο ειναι ΠΑΛΙΕΣ πολυ παλιες , τις ξερουν και τα μωρα και σχεδον ολες ειναι ψευτικες.
αυτο το βιντεο , το οποιο βιντεοσκοπουσε ο συνοδηγος και περασε
και καλα μια φιγουρα στο δρομο...οοοοοο ηταν φαντασμα
ελεος ειναι παλιο και αυτο που φαινεται ειναι ενα σημαδακι στο
παρ μπριζ και ο συνοδηγος μετακινει την καμερα απο αριστερα προς δεξια .
θελω να πω κατι στον κυριο του esoterica που ηταν εκει σημερα στην εκπομπη:
καλα για ποσο ζωα μας εχετε ολοι????
σε καθε φωτο η βιντεο ειχατε την εξης απαντηση΅:
αν ειναι αληθινο τοτε ειναι τρομερο
αν ειναι αληθινο τοτε ειναι φοβερο
ΕΛΕΟΣ
αφου το ξερετε ο ιδιος πως στο βιντεο ειναι το σημαδακι στο παρ μπριζ
και οχι καποιο φαντασμα.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ειχατε τετοια απαντηση σημερα????
φανταζομαι εχετε μπει σε αναλογα site
opos allforums.gr
alito.gr
κτλ κτλ
ε λοιπον δεν ειναι ολοι ζωα οπως θα θελατε ορισμενοι
για να εχει ζωη το site δημιουργειτε συνεχως εντυπωσεις
φτανει πια.το αληθινα ανεξηγητο να προβαλλετε και ΟΧΙ τις μπουρδες
του μονταζ.![]()
![]()
![]()
![]()
...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
τελικά... αυτή η εκπομπή... μας έχει κάνει μεγάλο κακό νομίζω!
χαχαχα... α ρε Δρούζα... για καλό (δικό σου σίγουρα) την έκανες?
Το κακό είναι πως είτε δουλεύω πρωί είτε απόγευμα... δεν με βολεύει το ωράριο μου για να την δώ... οπότε παρακαλώ όποιους την βλέπουν να μας ενημερώνουν για να ξέρουμε και εμείς οι υπόλοιποι το τί γίνεται εκεί...
Βρε παιδιά, αυτές οι εκπομπές είναι το τυράκι για τους τηλεθεατές όταν αυτές έχουν χαμηλή θεαματικότητα. Ο κόσμος θέλει να τα βλέπει αυτά. Και για την εκπομπή μάλιστα, έμαθα χθες, σε μία παρέα που βρισκόμουν, και πετάγετε μία φίλη και λέει τι είδε. Και όλοι οι άλλοι συμφωνούσαν με ένα ύφος που έδειχνε δέος. Αυτά θέλει ο κόσμος. Εγώ χωρίς να τη δω ακόμα, υπέθεσα πως είναι πάλι ψέυτικο βίντεο.
Τώρα εντάξει, αν κάποιος νομίζει ότι είναι βλακείες, ε είναι απλά τα πράγματα, αλλάζει κανάλι. Αν πάλι πιστέυει πως είναι σοβαρά, εδώ είναι το τόπικ όπως και άλλα τόπικς για να παραθέσει τη γνώμη του.
Όσο για τον εκπρόσωπο που λέτε ότι παρευρέθηκε εκεί, είναι λογική η αντίδρασή του. Όλοι ξέρουμε ότι για να πούμε ότι κάτι είναι διαφορετικό από "φυσικό", τότε εξαντλούμε όλες τις λογικές πιθανότητες να συμβαίνει αυτό.
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
το θέμα όμως είναι ποιούς τραβάει!
Την ώρα που παίζεται η εκπομπή ποιοί μπορούν να την δούν?
Αντε κανένας πιτσιρικάς,κανένας μαθητής,κανένας φοιτητής... και οι νοικοκυρές που είναι στο σπίτι...
Ούτως ή άλλως η ώρα της εκπομπής είναι λάθος...
Λάθος είναι και η θεματολογία της...
Λάθος και η παρουσιάστριά της...
Ασε που "πηδάει" καθε μέρα από το ένα θέμα στο άλλο και χάνεις τον μπούσουλα...
Πρίν μερικές μέρες...την ώρα που έφευγα από την δουλειά μου (4...αλλά μέχρι να φτάσω σπίτι πάει 5 οπότε δεν έχω την "χαρα" να την δώ)μίλησα με την γυναίκα μου στο τηλέφωνο... εκείνη πάει στο σπίτι κατα τις 4:15...μου έκανε εντύπωση που είχε φτάσει εκεί από τις 4 και την ρώτησα πώς και έτσι...
Μου είπε πως... "έχει μια εκπομπή της Δρούζα και δεν θέλω να την χάσω!"
Της είπα γελώντας "Τί πάλι για εξωγήινους λέει???"
και απάντησε "Τί εξωγήινους καλε? Για κάτι δίαιτες θέλω να δώ!!!"
Από αυτό και μόνο... μπορούμε να καταλάβουμε την "σοβαρότητα" της εκπομπής...
Αν η κα Δρούζα ασχολείται όντος με τέτοια θέματα σαν του esoterica,ελπίζω να μας διαβάζει, ή αν όχι εκείνη,τουλάχιστον κάποιος γνωστός της...
Ας μπεί τουλάχιστον στον κόπο να της το πεί ώστε να έρθει και εκείνη εδώ να μας μιλήσει... μπας και καταλάβουμε τίποτα παραπάνω...ή αν μπορεί, να αποτινάξει από επάνω της όλα αυτά που της "σέρνουμε" σχεδόν όλοι εδώ μέσα...
eleni_volos ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ
FAN CLUB ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΠΟΙΑ Η ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙ ? ΤΟ ΠΙΟ
ΣΩΣΤΟ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ SITE ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ TOPIC ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Η ΘΡΑΣΚΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ
ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ
ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ .
eleni_volos ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ SITE ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΝΑΛΙ Η ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΩ .
ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΗΔΗ 6 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΔΡΟΥΖΑ
quote:
Σιγουρα ο καθενας μπορει να υποστηριζει κατι διαφορετικο, αλλα αυτος δεν ειναι λογος να βριζει τους υπολοιπους επειδη δεν πιστευουν ο,τι και αυτος
όλοι εδώ μπαίνουμε για να κάνουμε ένα διάλογο με γνώμονα τον σεβασμό. Το ότι κάποιος δεν δέχεται πράγματα με άσχημο τρόπο δεν νομίζω ότι βγαίνει πουθενά να αντιδρούμε με τον ίδιο τρόπο.
quote:
Την ώρα που παίζεται η εκπομπή ποιοί μπορούν να την δούν?
Αντε κανένας πιτσιρικάς,κανένας μαθητής,κανένας φοιτητής... και οι νοικοκυρές που είναι στο σπίτι...
ακριβώς. το κίτρινο είναι αγαπημένο χρώμα απ' ότι φαίνεται.
Αλλά να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο. Εκτός από τον παρουσιαστή που μπορεί να είναι απλά ένα διακοσμητικό στοιχείο, οι υπόλοιποι συνεργάτες πως μπορούν να βρουν μία άκρη και να καλέσουν "ειδικά" άτομα για τέτοιες συζητήσεις, και προς τα που να στραφούν, όταν ακόμα και όλοι εμείς που λεγόμαστε εσωτεριστές (άσχετα από το ποιοι είναι και ποιοι όχι τελικά) δεν μπορούμε να βρούμε μία ακρη μεταξύ μας για το ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος?
Αλήθεια το κίτρινο χρώμα, ποιο ενεργειακό κέντρο μας ενεργοποιεί? για να ξέρω τι μου γίνεται όταν βλέπω τηλεόραση
ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ...
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΩΣ-ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ..
ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...UFO,ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Κ.Λ.Π
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΡΑΙΟ !
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ !
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος