ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

narnia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
narniaΝέο Μέλος
10/03/2006, 03:06:20
Γειά σας φίλοι μου. είμαι νέο μέλος στην παρέα και θέλω να σας πω ότι όλες οι ιστορίες-εμπειρίες σας είναι πραγματικά εκπληκτικές. πολύ σύντομα θα σας διηγηθώ και εγώ τις δικές μου. φιλάκια σε όλους!!!
Burbulithra54Μέλος
11/03/2006, 00:45:32
Kαλησπερα παιδια!θα σας διηγηθω κατι που συνεβη στον αντρα μου πριν αρκετα χρονια.Ηταν στην ηλικια των 13 ετων περιπου,οπου ενα συνηθισμενο βραδυ Τεταρτης,μεταξυ 10 και μιση με 11 παρα τεταρτο,επεστρεφε απο το ψητοπωλειο της γειτονιας του.Θυμαται καλα την ωρα,διοτι ηταν βραδια ποδοσφαιρου.Να σημειωθει οτι το ψητοπωλειο απο το σπιτι του απεχει εναμιση τετραγωνο σε δρομο απολυτη ευθεια.Η γειτονια που μενει ειναι αυτη του Βυρωνα.Στην αποσταση λοιπον αυτη,ο δρομος εχει μονο 2 λαμπες του δημου σε αποσταση 30 μετρων η μια απο την αλλη,εκ των οποιων η πρωτη βρισκεται στη μεση του πρωτου τετραγωνου και η δευτερη,η οποια ηταν σβησμενη εκεινη τη νυχτα,στο σταυροδρομι.Ηταν αρχες της Ανοιξης και δεν υπηρχε ψυχη στους δρομους.Η απολυτη ερημια.Ξεκινωντας για το σπιτι του και φτανοντας στην πρωτη λαμπα,παρατηρησε οτι στο υψος της δευτερης υπηρχε μια σφαιρα διαμετρου περιπου 2 μετρων,ημιδιαφανης,οπου η επιφανεια της θυμιζε εκεινη της Σεληνης,οταν την παρατηρουμε απο ενα τηλεσκοπιο.Η σφαιρα γυριζε γυρω απο τον εαυτο της με μεση ταχυτητα και αρκετη φωτεινοτητα στο κεντρο της κυριως.Ενα αλλο περιεργο επισης,που του κεντρισε το ενδιαφερον ηταν το οτι το 1/4 της σφαιρας βρισκοταν κατω απο την επιφανεια του δρομου και συνεχισε να "βυθιζεται" σε αυτην.Σαν μικρο παιδι που ηταν,σαστισμενος και "παγωμενος" την κοιτουσε μη εχοντας το κουραγιο να τρεξει προς το σπιτι του.Και εκεινη την στιγμη σταματησε και αυτη να γυριζει με την ιδια ταχυτητα,καθως και να εισχωρει στον δρομο.Παιρνωντας δυναμη και τολμοντας να κανει ενα βημα,η σφαιρα αρχισε να σηκωνεται σιγα σιγα απο την γη και να επιταχυνεται παλι η περιστροφη της.Οσο πιο γρηγορα περπατουσε προς αυτην,με τον ιδιο ρυθμο ανυψωνοταν και η σφαιρα απο το εδαφος,ωσπου την ειδε να πηγαινει στον ουρανο,και τελος,να σταματαει ακριβως μπροστα απο το φεγγαρι.Δεν μπορει να εξηγησει ουτε και εγω να καταλαβω τι ηταν αυτο.Κατι αλλο που ξεχασα,εκεινη τη νυχτα ειχε πανσεληνο.Οποιος μπορει να μας κατατοπισει λιγο στο θεμα,ειναι ευπροσδεκτος.Φιλικα!!!
alvaradezΝέο Μέλος
12/03/2006, 06:39:20
ygia kai xara se olous mas.eimai neo melos.kalos irtha!!!!!!!!!!sorry gia to latiniko alfavito alla eimai agglia kai ston H/P mou den exo ellinikous xaraktires.trelenomai me tis istories sas.den exo prosopiki empiria me para-perierga pragmata alla tha sas po alli fora istories pou mou exoun dihgithei.oi istories sas me kanoun kai meno aypnos an kai 23 xronon(ntropi mou) hehe..
narniaΝέο Μέλος
12/03/2006, 14:12:05
Καλημέρα σε όλους! Θα σας διηγηθώ ένα γεγονός που συνέβει πριν 10 χρόνια περίπου.Κάθε καλοκαίρι εγώ κ ο αδερφός μου πηγαίναμε στους παππούδες μας στην Πρέβεζα για διακοπές. τότε ήμουν εγώ 10 κ ο αδερφός μου 9 χρονών. είχαμε μια αποθήκη όπου η γιαγιά μου την είχε κάνει κουζινάκι για να μαγειρεύει εκεί κ να μη μυρίζει το σπίτι. στο κουζινάκι λοιπόν είχαμε τοποθετήσει έναν παλιό καναπέ κ δίπλα από αυτόν η γιαγιά μου είχε βάλει μια εικόνα της Παναγίας κ ένα καντηλάκι κ σπίρτα για να το ανάβει. σε εμάς άρεσε να παίζουμε με τα σπίρτα και όταν έλειπε η γιαγιά τα ανάβαμε κ μετά αφού τα φυσούσαμε για να σβήσουν και τα πετούσαμε πίσω από τον καναπέ για να μη τα δει η γιαγιά. μιά μέρα λοιπόν αφού παίζαμε αυτό το παιχνίδι και η γιαγιά ήταν στο σπίτι έρχεται τρέχοντας κ μας βάζει τις φωνές, δεν καταλάβαμε πως ήξερε τι κάναμε αλλά επέιδή μας μάλωσε δεν ξανα έγινε. πριν από λιγες μέρες που θυμήθηκα το περιστατικό ρώτησα από περιέργια την γιαγιά μου πως είχε καταλάβει ότι παίζαμε με τα σπίρτα. Η απάντησή της κυριολεκτικά με άφησε άφωνη. Μου είπε πως εκεί που έπλενε τα πιάτα στην κουζίνα ήρθε ένα σκοτάδι στα μάτα της κ δεν έβλεπε τίποτα. τότε είδε μπροστά της μια γυναίκα μαυροφορεμένη να της λέει το εξής: πήγαινε στην αποθήκη κ πες στα παιδιά να μην παίζουν με τα σπίρτα γιατί θα πάρει φωτιά ο καναπές κ δε θα το καταλάβουν κ θα καούν ζωντανα! όντως ένα από τα σπίρτα που είχαμε πετάξει δεν είχε σβήσει. Ειλικρινά σοκαρίστικα από αυτό το γεγονος! Η Παναγίτσα μας έσωσε τη ζωή κ εμένα κ του αδερφού μου.
narniaΝέο Μέλος
12/03/2006, 14:16:38
alvaradez καλωσορίσαμε και οι δύο γιατί κ εγώ νέο μέλος είμαι!!!
περιμένουμε τις ιστορίες που έχεις να μας πεις με ανυπομονησία. Να 'σαι καλα!
Burbulithra54Μέλος
13/03/2006, 01:03:40
Αγαπητη Narnia,καλως ηρθες και καλη πλοηγηση!Πολυ καλη η ιστορια σου.Τη συμμεριζομαι απολυτα καθως σε προσωπικο αλλα και οικογενειακο επιπεδο μου εχουν συμβει περιστατικα τετοιου ειδους.Καλη συνεχεια.
soronΝέο Μέλος
13/03/2006, 09:18:57
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΛΟΓΩ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
13/03/2006, 09:44:43
soron, υπό άλλες συνθήκες αυτό που θα σου έλεγα θα ήταν να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς.
Όχι πως δεν είναι σημαντικό κι αυτό βέβαια...
Το πρώτο πράγμα που θα σου πώ όμως για τώρα είναι πως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να εκφράζεσαι με τέτοιες εκφράσεις σε κάποιο μέλος, για οποιονδήποτε λόγο.
Η εξύβριση κι η υποτίμηση του συνομιλητή μας είναι κάτι το οποίο είναι αθέμιτο στο Esoterica, οπότε αναλογίσου λίγο την πορεία σου κι εν γένει τη συμμετοχή σου στα forums!

In anticipation of my resurrection...

soronΝέο Μέλος
13/03/2006, 10:02:04
ΑχαιόςΜέλος
13/03/2006, 10:19:30
soron αυτα που γραφεις ειναι ντροπη παρακαλω συμορφωσου.
Σεθασου αφτους που πραγματικα ενδιαφεροντε για τετοιου ειδους θεματα.

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

soronΝέο Μέλος
13/03/2006, 10:28:56
13/03/2006, 11:06:30

Παρακαλώ να μην δίνονται απαντήσεις στο μέλος soron θα γίνει επέμβαση σύντομα.
ImperatorΜέλος
15/03/2006, 15:53:05
Πριν μερικούς μήνες η γιαγιά μου εγκατέλειψε αυτόν τον κόσμο. Το Σεπτέμβριο. Από τότε έχω δει τουλάχιστον 3 όνειρα πολύ καθαρά - χώρια τα άλλα τα οποία θυμάμαι πιο αμυδρά- αλλά αυτά τα τρία που αναφέρω ήταν πάρα πού καθαρά- κρυστάλλινα θα έλεγα- σχεδόν πραγματικότητα. Σε όλα ένιωθα μετά αφού ξύπνησα μια χαρά και αγαλλίαση - και την ώρα που τα έβλεπα.
Και όμως αυτή η χαρά και η αγαλλίαση συνδυαζόταν με την-σχεδόν με λυγμούς- αγωνιώδη παράκλησή μου "γιαγιά σε παρακαλώ πάρε με μαζί σου"...
Πολύ περίεργο και θάθελα όποιος φίλος ξέρει κάποια πράγματα από όνειρα να σχολιάσει
narniaΝέο Μέλος
16/03/2006, 12:25:02
Φίλε μου Imperator το όνειρο που είδες είναι αρκετά σοκαριστικό αλλά ταυτόχρονα κ πολύ όμορφο! Είναι όμορφο γιατί με τον συγκεκριμένο τρόπο η γιαγιά σου προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου κ να σου δώσει να καταλάβεις πως δεν πρέπει να στενοχωριέσαι που έφυγε, αλλά να είσαι χαρούμενος γιατί εκεί που βρίσκεται τώρα είναι πολύ όμορφα κ έχει βρει τη γαλήνη. Το ότι ένιωθες, όπως λες, πως ήθελες κ εσύ να σε πάρει μαζί της είναι επειδή την έίδες τόσο χαρούμενη αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα σου! Η γνώμη μου είναι να μη στενοχωριέσαι αλλά να σκέφτεσαι ότι περνάει πολύ καλύτερα απο μας κ να της ανάβεις που κ που κανένα κεράκι.

Φιλικά Narnia

ImperatorΜέλος
16/03/2006, 16:57:47
Είμαι σίγουρος narnia!Είχε υποφέρει από πολλά πράγματα σε αυτή εδώ τη ζωή και μακάρι να έχει βρει τη γαλήνη τώρα και να είναι καλύτερα εκεί.
Και όοποις είχε αγαπημένο πρόσωπο που δεν είναι πια εδώ καλό θα ήταν να το θυμάται με αυτή την ελπίδα ότι "απέδρασε" για κάπου καλύτερα...
Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ένα σημείο του ονείρου ότι είπε ότι "εδώ είναι ήρεμα και δροσερά σα σε βουνό" Πολύ χαρακτηριστικά τη θυμάμαι αυτή τη φράση. Πάντως είναι αξιοσημείωτο το πως αυτό που αισθανόμαστε καμιά φορά είναι μας οδηγεί στο σωστό δρόμο και είναι αλήθεια. Όταν έφυγε ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό Κυριακής και εκίνη την ώρα ( βέβαια το περιμέναμε το συμβάν από στιγμή σε στιγμή ήταν άσχημα στο νοσοκομείο) ένοιωθα μια απίστευτη και απόκοσμη γαλήνη και ηρεμία.Και αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι έτσι θα είναι εκί που πάει, ότι ήταν ένα σημάδι οι συνθήκες γύρω μου εκείνη τη στιγμή για το που πηγαίνει. Νιώθω πάντως πολύ ισχυρά ότι είναι κάπου κοντά δεν έχει φύγει θα κάνει το παν για να πάω κι εγώ εκεί κάποτε...
FindTheLifeΝέο Μέλος
28/03/2006, 17:40:23
Διαβαζω εδω και καιρο αυτο το topic ,ζηλεψα και θα γραψω και εγω κατι παραξενο.(οχι απο προσοπικι μου εμπιρια αλλα απο αυτα που εχο ακουσει)
Στο νηση που μενω, λενε οτι οταν ειναι να συμβει κατι κακο ,κατεβενει μια γιαγια απο ενα αλλο χωριο στην πολη μονο την νυχτα.Πριν κανει ενα μεγαλο συσμο ,αυτη την γιαγια την ειχαν ειχαν δει πολοι ανθρωποι.Δεν νομιζο να ηταν μια σηνιθησμενη γιαγια μες την νυχτα αλλα ηταν προιδοπιιση για κατι.
αυτο εχω ακουσει εγω.
likaonasΝέο Μέλος
11/04/2006, 15:34:16
ΤΟ 1910 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΦΩΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΦΙΔΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΤΡΑ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΡΥΑΚΙΟΥ 2 ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΑΡΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΨΕ ΤΟ ΡΥΑΚΙ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1956 ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.
kostas20Νέο Μέλος
17/04/2006, 00:58:56
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΕΣ ΣΚΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ. ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Η ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΨΑΝ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ?
maria28Νέο Μέλος
17/04/2006, 21:23:03
quote:

καλημέρα σας.
Πολύ ενδιαφέρον το τόπικ που άνοιξες καπετάνιο, και ανατριχιαστικές οι περισσότερες ιστορίες.

Αυτό που αναφέρεις για τη γριά χωρίς πρόσωπο plane, μου θύμησε το "αυτοκίνητο χωρίς οδηγό" που κυκλοφορεί στη λεωφόρο Μαραθώνος. Είναι ένα παλιό τογιότα, που πηγαίνει με 30 maximum και σε πορεία ζιγκ-ζαγκ σε σημείο που σου έρχεται να αυτοκτονήσεις. Προσπαθείς να δεις οδηγό...τίποτα! Τα καθίσματα δεν έχουν από πίσω μαξιλαράκι, άρα είναι πολύ κοντά, παρόλα αυτά δεν εξέχει τρίχα!
Οδηγός υπάρχει βέβαια, και είναι ένας θεόκοντος παππούλης (που απορρώ γιατί δεν του έχουν πάρει ακόμα το δίπλωμα), ο οποίος είναι πρακτικά αόρατος. Πολύ γέλιο, το είδαμε προχθές, και κοντέψαμε να πάθουμε συγκοπή με την αδελφή μου, μάθαμε ωστόσο ότι κι άλλοι που το βλέπουνε στην περιοχή το ίδιο παθαίνουν.

Θα σας πω όμως κι εγώ μια ιστορία που συνέβη πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια σε έναν φίλο μου και τον παππού του.
Τίτλος ιστορίας: "Ησυχίιιιιιιααααααααα...!"(Αβατάρ μη γελάς!

Η οικογένεια του Νίκου είχανε μια φάρμα με μοσχάρια, λίγο πιο έξω από τη Χαλκίδα. Στη φάρμα αυτή, κανένας φύλακας δεν δεχόταν να πιάσει δουλειά, και όσα σκυλιά είχανε αφήσει για να φυλάνε, το έσκαγαν μετά από ένα-δύο βράδυα. Γύρω από τη φάρμα δε, ερημιά Θεού.
Μια βραδυά, ο Νίκος (γύρω στα δέκα τότε) και ο παππούς του, αποφασίζουνε να διανυκτερεύσουν στη φάρμα. Φεύγει η υπόλοιπη οικογένεια, η νύχτα αρχίζει να πέφτει (ήτανε περασμένες δέκα όταν...) και ο Νίκος με τον παππού του καθόντουσαν στο καθιστικό, έτοιμοι να πάνε για ύπνο. Ξαφνικά, ακούγεται από την κουζίνα φοβερή φασαρία και θόρυβος, κατσαρόλες να πέφτουνε, πιάτα να σπάνε, φωνές άγριες και θυμωμένες, γενικά χαμός. Ο Νϊκος και ο παππούς του έμειναν άναυδοι, γιατί ήταν μόνοι στο σπίτι και σηκώθηκαν σιγά σιγά να πάνε να ελέγξουν τι συνέβαινε.
Ανοίγουν την πόρτα του χωλ που οδηγούσε στην κουζίνα, και ο θόρυβος ακουγόταν ακόμα δυνατότερος, ενώ οι φωνές ήταν σε ξένη γλώσσα. Πλησιάζουν στην κουζίνα, γυρίζουν το χερούλι και με το που πάνε να σπρώξουν την πόρτα... Ησυχίιιιιιιιααααααααα!
Κανείς δεν υπήρχε, ο θόρυβος σταμάτησε, και η κουζίνα ήταν όπως την είχαν αφήσει...

Κάποιο άλλο βράδυ που πάλι είχαν διανυκτερεύσει, ακούνε ξαφνικά στις τρεις τα μεσάνυχτα θόρυβο, ποδοβολητό μοσχαριών, τουφεκιές, φωνές, βρισιές και τέτοια. Σκέφτηκαν ότι ήρθαν τσιγγάνοι να κλέψουν μοσχάρια, κι επειδή ήταν μόνοι τους και δεν είχαν όπλο, δεν τόλμησαν να βγουν, ούτε καν το φως δεν άνοιξαν. Οι πυροβολισμοί και οι φωνές συνέχισαν για αρκετή ώρα.
Το επόμενο πρωί, βγήκαν έξω περιμένοντας να αντικρύσουν τον χαμό από κάλυκες σφαιρών και τα μοσχάρια σε άθλια κατάσταση (έαν είχε μίνει κανένα). Ανοίγουν την πόρτα, βγαίνουν έξω και πάνε πίσω στα μοσχάρια, αλλά...Ησυχίιιιιαααααααα!
Τίποτε δεν είχε γίνει.

Αργότερα έμαθαν ότι στο λόφο που είναι λίγο πιο πάνω από τη φάρμα, είχε γίνει ομαδική εκτέλεση από τους γερμανούς.

αυτή...που τα κατάφερε!

maria

maria28Νέο Μέλος
17/04/2006, 21:25:01

ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Κ ΕΧΕΙ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΑΤΙΑ?

ΦΙΛΙΑ
ΜΑΡΙΑ 28

maria