- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
περιμένουμε τις ιστορίες που έχεις να μας πεις με ανυπομονησία. Να 'σαι καλα!
Όχι πως δεν είναι σημαντικό κι αυτό βέβαια...
Το πρώτο πράγμα που θα σου πώ όμως για τώρα είναι πως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να εκφράζεσαι με τέτοιες εκφράσεις σε κάποιο μέλος, για οποιονδήποτε λόγο.
Η εξύβριση κι η υποτίμηση του συνομιλητή μας είναι κάτι το οποίο είναι αθέμιτο στο Esoterica, οπότε αναλογίσου λίγο την πορεία σου κι εν γένει τη συμμετοχή σου στα forums!

In anticipation of my resurrection...
Σεθασου αφτους που πραγματικα ενδιαφεροντε για τετοιου ειδους θεματα.
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ
Παρακαλώ να μην δίνονται απαντήσεις στο μέλος soron θα γίνει επέμβαση σύντομα.
Και όμως αυτή η χαρά και η αγαλλίαση συνδυαζόταν με την-σχεδόν με λυγμούς- αγωνιώδη παράκλησή μου "γιαγιά σε παρακαλώ πάρε με μαζί σου"...
Πολύ περίεργο και θάθελα όποιος φίλος ξέρει κάποια πράγματα από όνειρα να σχολιάσει
Φιλικά Narnia
Και όοποις είχε αγαπημένο πρόσωπο που δεν είναι πια εδώ καλό θα ήταν να το θυμάται με αυτή την ελπίδα ότι "απέδρασε" για κάπου καλύτερα...
Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ένα σημείο του ονείρου ότι είπε ότι "εδώ είναι ήρεμα και δροσερά σα σε βουνό" Πολύ χαρακτηριστικά τη θυμάμαι αυτή τη φράση. Πάντως είναι αξιοσημείωτο το πως αυτό που αισθανόμαστε καμιά φορά είναι μας οδηγεί στο σωστό δρόμο και είναι αλήθεια. Όταν έφυγε ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό Κυριακής και εκίνη την ώρα ( βέβαια το περιμέναμε το συμβάν από στιγμή σε στιγμή ήταν άσχημα στο νοσοκομείο) ένοιωθα μια απίστευτη και απόκοσμη γαλήνη και ηρεμία.Και αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι έτσι θα είναι εκί που πάει, ότι ήταν ένα σημάδι οι συνθήκες γύρω μου εκείνη τη στιγμή για το που πηγαίνει. Νιώθω πάντως πολύ ισχυρά ότι είναι κάπου κοντά δεν έχει φύγει θα κάνει το παν για να πάω κι εγώ εκεί κάποτε...
Στο νηση που μενω, λενε οτι οταν ειναι να συμβει κατι κακο ,κατεβενει μια γιαγια απο ενα αλλο χωριο στην πολη μονο την νυχτα.Πριν κανει ενα μεγαλο συσμο ,αυτη την γιαγια την ειχαν ειχαν δει πολοι ανθρωποι.Δεν νομιζο να ηταν μια σηνιθησμενη γιαγια μες την νυχτα αλλα ηταν προιδοπιιση για κατι.
αυτο εχω ακουσει εγω.
quote:
καλημέρα σας.
Πολύ ενδιαφέρον το τόπικ που άνοιξες καπετάνιο, και ανατριχιαστικές οι περισσότερες ιστορίες.Αυτό που αναφέρεις για τη γριά χωρίς πρόσωπο plane, μου θύμησε το "αυτοκίνητο χωρίς οδηγό" που κυκλοφορεί στη λεωφόρο Μαραθώνος. Είναι ένα παλιό τογιότα, που πηγαίνει με 30 maximum και σε πορεία ζιγκ-ζαγκ σε σημείο που σου έρχεται να αυτοκτονήσεις. Προσπαθείς να δεις οδηγό...τίποτα! Τα καθίσματα δεν έχουν από πίσω μαξιλαράκι, άρα είναι πολύ κοντά, παρόλα αυτά δεν εξέχει τρίχα!
Οδηγός υπάρχει βέβαια, και είναι ένας θεόκοντος παππούλης (που απορρώ γιατί δεν του έχουν πάρει ακόμα το δίπλωμα), ο οποίος είναι πρακτικά αόρατος. Πολύ γέλιο, το είδαμε προχθές, και κοντέψαμε να πάθουμε συγκοπή με την αδελφή μου, μάθαμε ωστόσο ότι κι άλλοι που το βλέπουνε στην περιοχή το ίδιο παθαίνουν.Θα σας πω όμως κι εγώ μια ιστορία που συνέβη πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια σε έναν φίλο μου και τον παππού του.
Τίτλος ιστορίας: "Ησυχίιιιιιιααααααααα...!"(Αβατάρ μη γελάς!Η οικογένεια του Νίκου είχανε μια φάρμα με μοσχάρια, λίγο πιο έξω από τη Χαλκίδα. Στη φάρμα αυτή, κανένας φύλακας δεν δεχόταν να πιάσει δουλειά, και όσα σκυλιά είχανε αφήσει για να φυλάνε, το έσκαγαν μετά από ένα-δύο βράδυα. Γύρω από τη φάρμα δε, ερημιά Θεού.
Μια βραδυά, ο Νίκος (γύρω στα δέκα τότε) και ο παππούς του, αποφασίζουνε να διανυκτερεύσουν στη φάρμα. Φεύγει η υπόλοιπη οικογένεια, η νύχτα αρχίζει να πέφτει (ήτανε περασμένες δέκα όταν...) και ο Νίκος με τον παππού του καθόντουσαν στο καθιστικό, έτοιμοι να πάνε για ύπνο. Ξαφνικά, ακούγεται από την κουζίνα φοβερή φασαρία και θόρυβος, κατσαρόλες να πέφτουνε, πιάτα να σπάνε, φωνές άγριες και θυμωμένες, γενικά χαμός. Ο Νϊκος και ο παππούς του έμειναν άναυδοι, γιατί ήταν μόνοι στο σπίτι και σηκώθηκαν σιγά σιγά να πάνε να ελέγξουν τι συνέβαινε.
Ανοίγουν την πόρτα του χωλ που οδηγούσε στην κουζίνα, και ο θόρυβος ακουγόταν ακόμα δυνατότερος, ενώ οι φωνές ήταν σε ξένη γλώσσα. Πλησιάζουν στην κουζίνα, γυρίζουν το χερούλι και με το που πάνε να σπρώξουν την πόρτα... Ησυχίιιιιιιιααααααααα!
Κανείς δεν υπήρχε, ο θόρυβος σταμάτησε, και η κουζίνα ήταν όπως την είχαν αφήσει...Κάποιο άλλο βράδυ που πάλι είχαν διανυκτερεύσει, ακούνε ξαφνικά στις τρεις τα μεσάνυχτα θόρυβο, ποδοβολητό μοσχαριών, τουφεκιές, φωνές, βρισιές και τέτοια. Σκέφτηκαν ότι ήρθαν τσιγγάνοι να κλέψουν μοσχάρια, κι επειδή ήταν μόνοι τους και δεν είχαν όπλο, δεν τόλμησαν να βγουν, ούτε καν το φως δεν άνοιξαν. Οι πυροβολισμοί και οι φωνές συνέχισαν για αρκετή ώρα.
Το επόμενο πρωί, βγήκαν έξω περιμένοντας να αντικρύσουν τον χαμό από κάλυκες σφαιρών και τα μοσχάρια σε άθλια κατάσταση (έαν είχε μίνει κανένα). Ανοίγουν την πόρτα, βγαίνουν έξω και πάνε πίσω στα μοσχάρια, αλλά...Ησυχίιιιιαααααααα!
Τίποτε δεν είχε γίνει.Αργότερα έμαθαν ότι στο λόφο που είναι λίγο πιο πάνω από τη φάρμα, είχε γίνει ομαδική εκτέλεση από τους γερμανούς.
αυτή...που τα κατάφερε!
maria
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Κ ΕΧΕΙ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΑΤΙΑ?
ΦΙΛΙΑ
ΜΑΡΙΑ 28
maria