- ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ACTION & SCI-FI - - Κινηματογράφος -
quote:
το είδε κανείς το αστέρι του βορρά guys and gals? έχει καμιά σχέση με το βιβλίο;αυτό που με ενδιαφέρει δηλαδή είναι αν έχει μεταφερθεί το θρησκειοκαταριπτικό μέρος. αν και, όπως προβλέπω, μάλλον όχι. δε θα θέλει να το ρισκάρει το στούντιο.
απλά ελπίζω να μην είναι άλλη μια Νάρνια, γιατί τα βιβλία είναι κορυφαία, και όσες σκηνές απ'την ταινία έχω δει [έχω δει επιλεκτικά περίπου τη μισή] δε μου είπαν και πολλά, σαν μεταφορά.
quote:
Ένα must επίσης της ταινίας είναι κι η Νικόλ...σώπα μωρέ, έχει στραβογεράσει, έχει κρεμάσει, έχει κάνει 8 λίφτινγκ, έχει ξανακρεμάσει... σε λίγο θα δένει τα αυτιά της κοτσίδα, εκεί πίσω που έχουν φτάσει! και στην αφίσα, η photoshopιά στο σώμα της κάνει μπαμ. όταν την είδα στην ταινία με αυτό το περίεργο χρυσαφί φόρεμα, νόμιζα ότι ήταν έγκυος!
θα μου πεις βέβαια, στην ηλικία σου, πέφτουν τα standards, ε D_I;
πάντως η Ντακότα Μπλου Ρίτσαρντς μου έκανε εντύπωση. ίσως φταίει η θεατρικότητα της βρετανικής προφοράς, αλλά το παίξιμό της μου φάνηκε πολύ καλό. αλλά γιατί όλες τις ηθοποιούς-βρέφη τις λενε "ντακότες" τελευταία;

quote:
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ:
Είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ταινία (υποκειμενικό αυτό) Anime που έχω δει.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Το κινούμενο κάστρο το είδες; Σου άρεσε;

quote:
σώπα μωρέ, έχει στραβογεράσει, έχει κρεμάσει, έχει κάνει 8 λίφτινγκ, έχει ξανακρεμάσει... σε λίγο θα δένει τα αυτιά της κοτσίδα, εκεί πίσω που έχουν φτάσει! και στην αφίσα, η photoshopιά στο σώμα της κάνει μπαμ. όταν την είδα στην ταινία με αυτό το περίεργο χρυσαφί φόρεμα, νόμιζα ότι ήταν έγκυος!
Για να είμαι ειλικρινής, εννοούσα τις υποκριτικές της ικανότητες κι όχι την εξωτερική της εμφάνιση αλλά δεν πειράζει. ![]()
Εν πάσει περιπτώσει, εμφανισιακά την βρίσκω μια χαρά και λαμπερή.
Απορώ που την είδες την κοιλιά επειδή είναι αρκετά λεπτή η γυναίκα... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
κατσε βρε...χθες ειρθε η ταινια στους κινηματογραφους! ποτε να προλαβουμε?
σώπα μωρέ, ποιός περιμένει να βγουν οι ταινίες στους κινηματογράφους πλέον. έχω σιχαθεί την ιστορία. χθες πήγα να δω το nightmare before christmas 3D ελπίζοντας ότι τρίτη βραδυ, τα emo θα είναι σπίτι τους και θα κοβοντε... ναι καλά. δύο ώρες νωρίτερα ήταν κιόλλας sold out. αν και γνωρίσαμε το γεράσιμο σκιαδαρέση στην ουρά... ντοίνγκ
quote:
Για να είμαι ειλικρινής, εννοούσα τις υποκριτικές της ικανότητες κι όχι την εξωτερική της εμφάνιση αλλά δεν πειράζει.
ναι είμαι σίγουρος! σε ταινίας όπως το "μάτια ερμητικά κλειστά" π.χ.!
quote:
Απορώ που την είδες την κοιλιά επειδή είναι αρκετά λεπτή η γυναίκα...
όπως είπε και ο πήτερ σέλερς "νοτ ενυμέγ"! κάποτε, ναι. αλλά τώρα η μάχη με τη βαρύτητα, σε συνδυασμό με την έλλειψη στήθους... δράμα. αλλά σταματάω εδώ γιατί προβλέπω να τ'ακούω!

Ούτε η ερμηνεία της μου άρεσε ούτε η ταινία.
Όσον αφορά τώρα το "Αστέρι του Βορρά", θα δω την ταινία και θα σου πω αν είναι καλή κι η ερμηνεία της κι η εμφάνιση της.
Μη μου ανησυχείς. ![]()

Ανοίγει ξανά ο δρόμος για τη δημιουργία του «Χόμπιτ» ως δύο ταινίες

Σε συμφωνία κατέληξαν η New Line, εταιρεία παραγωγής της τριλογίας Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών και ο Πίτερ Τζάκσον σχετικά με αγωγή που ο δεύτερος είχε καταθέσει κατά της πρώτης, ανοίγοντας ξανά τον δρόμο για την δημιουργία του βιβλίου του Τζ.Ρ.Ρ.Τόλκιν «Χόμπιτ» σε ταινία με δύο μέρη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Variety, προς το παρόν ο διάσημος σκηνοθέτης και η σύντροφός του Φραν Ουόλς ασχολούνται μόνο με την παραγωγή της ταινίας. Σε περίπτωση που ο Πίτερ Τζάκσον δεν συμφωνήσει τελικά να σκηνοθετήσει τις δύο ταινίες, τότε το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι εκείνο του Σαμ Ράιμι, σκηνοθέτη του Spider- Man.
Τα δύο στούντιο που θα χρηματοδοτήσουν την ταινία (New Line και MGM) σκοπεύουν να γυρίσουν τις δύο ταινίες ταυτόχρονα όπως έγινε με την τριλογία του Αρχοντα των Δαχτυλιδιών. Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί σεναριογράφοι απεργούν, τα στούντιο ελπίζουν να έχει γραφτεί το σενάριο και να έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στο 2009.
Ο Πίτερ Τζάκσον είχε καταθέσει αγωγή κατά της New Line σχετικά με τα έσοδα των τριών ταινιών. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορέσαμε να αφήσουμε πίσω μας τις διαφορές, έτσι ώστε να μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα ένα νέο κεφάλαιο με τους φίλους μας στην New Line» δήλωσε ο σκηνοθέτης. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε το ταξίδι μας στη Μέση Γη» πρόσθεσε.
Newsroom ΔΟΛ

Θετικός ο Ίαν Μακ Κέλεν στην προοπτική να επαναλάβει το ρόλο του Γκάνταλφ

Ο Σερ Ίαν Μακ Κέλεν δήλωσε ότι θα είναι «πολύ ευχαριστημένος» να επαναλάβει το ρόλο του ως μάγος Γκάνταλφ στην ταινία Χόμπιτ που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Τζ.Ρ.Ρ.Τόλκιν.
«Εάν είμαι ακόμα λειτουργικός και δουλεύω, είναι πολύ πιθανό ότι θα μου ζητήσουν να το κάνω» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο ηθοποιός που είχε ερμηνεύσει τον Γκάνταλφ στην τριλογία του Αρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Ο Βρετανός ηθοποιός δήλωσε ότι η πιθανότητα να γυριστεί η ταινία γίνεται όλο και μεγαλύτερη, είπε όμως ότι λόγω δικαστικής διαμάχης με την εταιρεία παραγωγής New Line σκηνοθέτης δεν θα είναι μάλλον ο Πίτερ Τζάκσον.
Λέει πάντως ότι ο σκηνοθέτης τον προέτρεψε να αναλάβει ξανά τον ρόλο του Γκάνταλφ.
Το βιβλίο αναφέρεται στο πως το χόμπιτ Μπίλμπο Μπάγκινς απέκτησε το δαχτυλίδι που κληροδότησε στον ανιψιό του Φρόντο.
Newsroom ΔΟΛ

quote:
τότε το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι εκείνο του Σαμ Ράιμι, σκηνοθέτη του Spider- Man.
Σκηνοθετούσε επίσης και την "Ζίνα" & τον "Ηρακλή"... ![]()
Θα είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι και τα Χόμπιτ.
Όσον αφορά τον Μακ Κέλεν - τον οποίο θεωρώ πολύ καλό ηθοποιό - θα μου άρεσε κι εμένα να τον δω πάλι ως Γκάνταλφ.
Περιμένω επίσης να τον δω και στο "X-Men 4" - εάν γυριστεί.

quote:
Σκηνοθετούσε επίσης και την "Ζίνα" & τον "Ηρακλή"...
τα καλύτερα ξέχασες ρε! evil dead, grudge [1,2,3]
quote:
τον οποίο θεωρώ πολύ καλό ηθοποιό
...είναι γκέυ...
quote:
"X-Men 4" - εάν γυριστεί.
χλωμό. κατάχλωμο. μη σκας, το 2009/2010 θα βγει η ταινία magneto. άσεχτο, την άλλη βδομάδα αρχίζουν τα γυρίσματα του wolverine!
Το Evil dead είναι μια χαρά ταινία απλά ξέχασα να την αναφέρω.
Τα The grudge καλά ήταν αλλά προτιμώ το γιαπωνέζικο Ju-On.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα The ring.
quote:
...είναι γκέυ...
Ωραία.
Εγώ όμως έκρινα το υποκριτικό του ταλέντο κι όχι την προσωπική του ζωή... ![]()

ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ !!!
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ
ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ.
22/12/2007

Στα forums του esoterica όμως δεν δικαιούσαι να τους υποτιμάς, όπως ασφαλώς δεν επιτρέπεται γενικότερα η τσουβαλοποίηση και η υποτίμηση ανθρώπων. Το ότι μια τέτοια τσουβαλοποίηση όπως αυτή που κάνεις στο μήνυμά σου δεν αποτελεί δείγμα σεβασμού προς τους συνανθρώπους σου και συγκεκριμένα εκείνους που έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις στην προσωπική τους ζωή, είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να προσθέσει κανείς...
Βέβαια, το εάν τα όσα σου γράφω πιο πάνω είναι για σένα "ψιλά γράμματα" ή εάν μπορούν να σε κάνουν να σκεφτείς βαθύτερα - ακόμα και να μπεις στη θέση ανθρώπων που μπορεί να αντιμετωπίζονται από κάποιον άλλο άνθρωπο με τέτοιον τρόπο... αυτό είναι κάτι που αφορά εσένα.
Όσον αφορά τα forums ωστόσο, είμαστε σαφείς ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι ανεπίτρεπτοι.

Το θέμα είναι όμως είναι, το πόσο εύκολο είναι να βγάλουμε τις μάσκες που φοράμε και να δούμε αν αυτό που μας πειράζει είναι η σεξουαλική ταυτότητα (επιλογή) που έχει ο κάθε άνθρωπος ή το διαφορετικό …..που το διαφορετικό κατά τα δικά μας γούστα, δεν πάει να πει ότι είναι και ανήθικο …
.

Για αυτό προτού πάρουμε αυτόν τον ρόλο, καλύτερα να βγάλουμε την κουκούλα του δήμιου και να αφήσουμε να δουν και οι άλλοι στο πρόσωπο μας, μήπως το διαφορετικό έχει να κάνει με το ανήθικο που κρύβουμε εμείς μέσα μας ;

καλά, ο elo δε με ξέρει, η αμαλία... δεν ξέρω
αλλά εσύ ρε D_I λες να μιλάω σοβαρά! που είσαι; πες κάτι!
αμαλία, δεν ξέρω αν πρόσεξες:
quote:
ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ !!!
έχω δηλώσει ένα σωρό φορές εδώ μέσα ότι είμαι άθεος!
quote:
διακρινω ενα "ρατσιτικο" σχολιακι!
άμα ήθελα να ρίξω "σχολιάκι" λες να το έκανα τόσο χύμα;! χεχε!
quote:
Στα forums του esoterica όμως δεν δικαιούσαι να τους υποτιμάς
επομένως δε δικαιούμαι να πω τη γνώμη μου [αν αυτή είναι] έ, αμαλία;! ζήτω η δημοκρατεία! σε ένα φόρουμ, αμαλία, ο κάθε γράφοντας είναι υπεύθυνος των δηλώσεών του, και αυτόν και μόνο αυτόν βαρύνουν οι απρέπειές του, και όχι το σύνολο του φόρουμ. για να στο κάνω λιανά, αν κατεβάσω παναγίες σε κάποιο τόπικ, τον εαυτό μου κάνω ρεζζίλι, όχι το εσο. ηρεμίστε πια με την εικόνα του φόρουμ σας! εάν φόρουμ είναι!
quote:
εάν τα όσα σου γράφω πιο πάνω είναι για σένα "ψιλά γράμματα"
τίποτα απ' αυτά που μου γράφεις δεν είναι ψιλά γράμματα για μένα, αρκεί να είναι τεκμηριωμένα και δικαιολογημένα, και όχι στον αέρα.
quote:
η σεξουαλική ταυτότητα (επιλογή)
όχι πάντα επιλογή, έτσι;
quote:
που το διαφορετικό κατά τα δικά μας γούστα, δεν πάει να πει ότι είναι και ανήθικο …
σαφώς. ανήθικος δεν είναι ο γκέυ. ανήθικος είναι ο γκέυ που περπατάει κουνάμενος στο δρόμο και τραγουδάει "νιάου βρε γατούλα" και σου κλείνει το μάτι!
πάντως, κι αυτός ο μακ κέλλεν, θα μπορούσε να είναι λίγο πιο συγκρατημένος στις εμφανίσεις του ρε παιδί μου...
Edited by - crucifire on 23/12/2007 16:17:54
είδα χθες το Αστέρι του Βορρά.
λοιπόν σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις μου τη δίνουν οι στόκοι που πάνε να δουν την ταινία χωρίς να έχουν διαβάσει το βιβλίο, αι πριν καν τη δουν, αλλά κυρίως αφού τη δουν, έχουν σχηματίσει άποψη όχι μόνο για το πρώτο βιβλίο, αλλά και για όλη τη σειρά!
στην ταινία τώρα: πολύ καλές ερμηνείες, εκπληκτική μάλιστα από τη Dakota Blue Richards, με τον Ian McKellen αγνώριστο ως Γιόρεκ Μπάρνισον [η λευκή πένσερμπγιορν της αφίσας] και με μια ΦΟΒΕΡΗ εκλπηξη ενός ηθοποιού, που ναι μεν έχει μόνο μία ατάκα σε όλη την ταινία, αλλά με το που τον βλέπεις μένεις μ@@@@@ς!!!
πολύ ωραία σκηνικά [όπως τα είχα φανταστεί τα περισσότερα, μόνο που εγώ διαβάζοντας το βιβλίο έλιωνα και το century child από nightwish και τα έβλεπα πιο παγωμένα], πολύ ωραία εφφέ, πολύ καλή φωτογραφία.
και πάμε στο σενάριο: τα λεφτά μας πίσω...
πέραν του ότι πετσόκοψαν ένα κάρο σκηνές, μερικές μάλιστα ήθελα πολύ να τις δω, το σενάριο τελειώνει πολύ, ΠΟΛΥ πιο νωρίς απ'το πρώτο βιβλίο, σπαστικά δε, γιατί αφήνει απ'έξω οποιαδήποτε τροφή για σκέψη, αφήνοντας μέσα ένα ακόμα παραμυθάκι για πιτσιρίκια...
εν τω μεταξύ, ενώ μέχρι το πρώτο μισό όλα πάνε απίστευτα στροτά και κοντά στο βιβλίο [έλεγα ότι θα πιάσει τετράωρο η ταινία] στο δεύτερο μισό, μέχρι και ένας φίλος μου που δεν έχει διαβάσει το βιβλίο, μου λέει "του δώσανε αμφεταμίνες, ε;"
έχει απλοποιηθεί μέχρι αηδίας το στόρυ. για όσους το έχουν διαβάσει, να διακινδυνέψω ένα πολύ μικρό σπόιλερ. η ευκολία με την οποία μαθαίνει η λύρα να χρησιμοποιεί το αληθιόμετρο είναι μεγαλύτερη κι απ'την ευκολία με την οποία ο τσακ νόρρις πήρε δίλωμα οδήγησης στην ηλικία των 16. δευτερολέπτων. λες και είχε και στο χωριό της αληθιόμετρο.
το κακό δεν είναι ότι οι μεταφορές από βιβλία τελευταία γίνονται εντελώς στο πόδι και για το χρήμα. το κακό είναι ότι υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις, που τις βλέπεις και λες, ναι, το βιβλίο αυτή τη στιγμή παίζεται μπροστά στα μάτια μου. και μετά πηγαίνεις στην επόμενη μεταφορά, αισιόδοξος, και τρως τα μούτρα σου...

Plot
...Warning! Movie Spoiler follows....
AΡΑ: δεν αποκαλυπτω τιποτα! ουτε καν εγω το διαβασα! καλυτερα να την δουμε...