- Ενεργειακη θεραπεια στην Αθηνα-Barbara Brennan Therapy - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Θέλω να ενημερώσω πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΟΣ ενεργειακός θεραπευτής στη Γλυφάδα απόφοιτος της σχολής Brennan στην Αυστρία. Είναι κοπέλα, Αμερικά,νεά και εξαιρετική στη δουλεία της. Εγω παρακολούθω θεραπείες πάνω απο ένα χρόνο και πράγματικα μου έχει αλλάξει τη ζωή. Για όσους ενδιαφέρονται το μαιλ ειναι ***.
Ευχαριστώ πολύ!
Θα ήθελα με τη σειρά μου να σε ενημερώσω ότι ο παρόντας χώρος (τα forums του ESOTERICA δηλαδή) είναι μια κοινότητα συζητήσεων και όχι διαφημιστικός χώρος. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί κάποιος να αναρτήσει ως θέμα ένα διαφημιστικό μήνυμα.
Αν ωστόσο θέλεις να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας και όχι απλώς να κάνεις τη συγκεκριμένη διαφήμιση, καλώς ήρθες.
Το θέμα αυτό θα παραμείνει ενεργό για μία μέρα.
Το ολόιδιο θέμα που άνοιξες (μάλλον εκ παραδρομής) έχει απενεργοποιηθεί και μεταφέρθηκε στο "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...
Επίσης, αφαιρέθηκε το email της θεραπεύτριας που δημοσίευσες στα μηνύματά σου.

να μοιραστώ μαζί σας το γεγονός πως επιτέλους μπορουμε όλοι να έχουμε πρόσβαση σε έναν τύπο θεραπείας που μέχρι στιγμής στη Ελλάδα δεν υπήρχε κάν.δεν είναι ενδιαφέρον?δεν ειναι χρήσιμο?τελοσπάντων κάτι 8α ξέρετε για να το λέτε αλλά δεν έχω στόχο τη διαφήμιση αλλά να μοιραστώ μαζί σας κάτι με βάθος.
Για να απαντήσω στο ερώτημα τι είναι η ενεργειακή θεραπεία πραγματικά θα πάρει πολύ χρόνο και δεν είμαι και σίγουρος πως μπορώ να το μεταφέρω με ακρίβεια. Επείδη έχω δοκιμάσει κλασική ψυχοθεραπειά κτλ με σιγουριά μπορώ να πώ πως τα αποτελέσματα ήτανε πολύ πιο εντυπωσιακά και άμεσα ( με πολυ σεβασμο στη κλασικη ψυχοθεραπεια).
Η συνεδρία συνήθως περιλαμβάνει μισή ώρα συζήτηση για να κατατοπιστεί ο θεραπευτής όσο και εμείς και στη συνέχεια η ενεργειακή θεραπεία που γίνετε με την λογική hands-on.φορτίζοντας λοιπόν το σώμα και μπαίνοντας σε εναλακτηκά στάδια συνήδησης όπου μπορουμε να αντιμετωπίσουμε πλέον βαθυά χαραγμένα τραύματα και να έρθουμε και πάλι στη σωστή πορεία ζωής μας και να επαναφέρουμε τον πραγματίκο μας εαυτό στη ζωή μας. Αυτον που χρόνια όλοι κρυβόυμε πίσω απο φόβους και πόνο. Η εμπειρία είναι πολύ έντονη και συναισθηματική και με την πάροδο του χρόνου-συνήθως 2-3 συνεδρίες αρχίζουμε και βλέπουμε τον κόσμο μας με μάτια του παιδιού μέσα μας και όχι με τα ματια του πληγωμένου ενήλικα που συνήθως έχει καταλήξει σε συμπεράσματα που τον κρατάνε μακρυά απο την ευτηχία του. Φίλε μπορεις να δεις πληροφορίες στο ιντερνετ brennan therapy & hands of light η αν νομίζεις πως μπορώ να σε βοηθήσω παραιτέρω στο marios@multipath.gr. Απο μικρός είχα τάση στη αστρική προβολή και μέσα απο την θεραπεία ξεκαθάρισα πολλά θέματα που αγνοούσα η απλά δεν δεχόμουνα.
quote:
Φίλε μπορεις να δεις πληροφορίες στο ιντερνετ brennan therapy & hands of light
Marios Siakantaris υποτίθεται ότι άνοιξες το θέμα για να συζητήσεις. Αλλά αυτό που κάνεις είναι να προτείνεις έναν θεραπευτή (από τους χιλιάδες θεραπευτές διαφόρων εναλλακτικών σχολών που υπάρχουν στην Ελλάδα) και να παραπέμπεις στο internet για πληροφορίες.
Αν πραγματικά θες να συζητήσεις είσαι ευπρόσδεκτος.
Το θέμα δεν απενεργοποιείται για την ώρα, καθώς περιμένουμε την θέση σου επί αυτών που σου έγραψα.

Τσαμπα πράμα αλλα για μας δηλαδη που δεν έχουμε λεφτα,δεν υπάρχει θεραπεία,ακόμη και το ρεικι θυμίζει το κλασικο σύστημα πώλησης πυραμίδας,εσύ που τα έχεις να τα δώσεις.
Τελικά,ο αερας ο κοπανιστός πουλάει
Edited by - ladosifa on 24/03/2011 12:07:11
quote:
80 ευρω το 2ωρο;
Τσαμπα πράμα αλλα για μας δηλαδη που δεν έχουμε λεφτα,δεν υπάρχει θεραπεία,ακόμη και το ρεικι θυμίζει το κλασικο σύστημα πώλησης πυραμίδας,εσύ που τα έχεις να τα δώσεις.
Τελικά,ο αερας ο κοπανιστός πουλάειEdited by - ladosifa on 24/03/2011 12:07:11
Παλιά, ο κόσμος δεν άδειαζε να έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Η φτώχεια, η πείνα, οι στερήσεις .... σιγά μην άφηναν χρόνο στον κόσμο να ασχοληθεί με τα ψυχολογικά σύγχρονα τερτίπια.
Αλλά, και τότε, υπήρχε ο παπάς της ενορίας, ο εξομολόγος, ο πνευματικός πατέρας, όπου ο κόσμος μπορούσε να πάει και να συζητήσει ΔΩΡΕΑΝ όποιο πρόβλημα τον απασχολούσε.
Σήμερα, οι παραπάνω αντικαταστάθηκαν με ΑΛΜΥΡΕΣ συνεδρίες στα, πολλές φορές, άβολα καρεκλοκρέβατα των διάφορων ψυχοτέτοιων.
Βέβαια, οι άνθρωποι της Εκκλησίας υπάρχουν (έστω και αν οι ικανοί είναι σε περιορισμένο αριθμό) ακόμη και σήμερα. Αλλά, φαίνεται πως όταν τα σκας χοντρά σου εμπνέει εμπιστοσύνη και το φχαριστιέσαι καλύτερα ![]()
![]()
![]()
![]()
**Φαντάσου τώρα αν σου έλεγε 20 ευρώ το δύωρο.
Ούτε για φτύσιμο δεν θα ήταν. Ενώ όταν ακούς 80 ευρώπουλα ...... δεν μπορεί, σε πιάνει κάτι τις![]()

quote:
Αλλά, και τότε, υπήρχε ο παπάς της ενορίας, ο εξομολόγος, ο πνευματικός πατέρας, όπου ο κόσμος μπορούσε να πάει και να συζητήσει ΔΩΡΕΑΝ όποιο πρόβλημα τον απασχολούσε.
Σήμερα, οι παραπάνω αντικαταστάθηκαν με ΑΛΜΥΡΕΣ συνεδρίες στα, πολλές φορές, άβολα καρεκλοκρέβατα των διάφορων ψυχοτέτοιων.
Ένας ψυχολόγος είναι ο πλέον αρμόδιος για να βοηθήσει έναν άνθρωπο ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ή θέλει να απαλλαγεί από φοβίες, εμμονές κλπ.
Ο παπάς - και γενικώς ο ιερέας οποιασδήποτε θρησκείας - είναι αρμόδιος για άλλα θέματα οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγχέουμε το ένα με το άλλο.
Το να πάω σε έναν ιερέα και να του πω ένα πρόβλημα μου κι αυτός να μου πει να νηστέψω 100 μέρες και να μου "συγχωρέσει" τις αμαρτίες μου δεν είναι η λύση...
Το να αναζητήσω τις αιτίες κάποιας προβληματικής συμπεριφοράς μου με έναν ειδικό, είναι η λύση.
quote:
Βέβαια, οι άνθρωποι της Εκκλησίας υπάρχουν (έστω και αν οι ικανοί είναι σε περιορισμένο αριθμό) ακόμη και σήμερα. Αλλά, φαίνεται πως όταν τα σκας χοντρά σου εμπνέει εμπιστοσύνη και το φχαριστιέσαι καλύτερα
Καλά, αυτό άστο... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:quote:
Σήμερα, οι παραπάνω αντικαταστάθηκαν με ΑΛΜΥΡΕΣ συνεδρίες στα, πολλές φορές, άβολα καρεκλοκρέβατα των διάφορων ψυχοτέτοιων.Ένας ψυχολόγος είναι ο πλέον αρμόδιος για να βοηθήσει έναν άνθρωπο ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ή θέλει να απαλλαγεί από φοβίες, εμμονές κλπ.
Ο παπάς - και γενικώς ο ιερέας οποιασδήποτε θρησκείας - είναι αρμόδιος για άλλα θέματα οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγχέουμε το ένα με το άλλο.
Το να πάω σε έναν ιερέα και να του πω ένα πρόβλημα μου κι αυτός να μου πει να νηστέψω 100 μέρες και να μου "συγχωρέσει" τις αμαρτίες μου δεν είναι η λύση...
Το να αναζητήσω τις αιτίες κάποιας προβληματικής συμπεριφοράς μου με έναν ειδικό, είναι η λύση.quote:
Βέβαια, οι άνθρωποι της Εκκλησίας υπάρχουν (έστω και αν οι ικανοί είναι σε περιορισμένο αριθμό) ακόμη και σήμερα. Αλλά, φαίνεται πως όταν τα σκας χοντρά σου εμπνέει εμπιστοσύνη και το φχαριστιέσαι καλύτεραΚαλά, αυτό άστο...
Ξέρεις Dying,
Χωρίς να θέλω να μειώσω αυτό που κάνουν οι διάφοροι ψυχοτέτοιοι (αν και εκ του αποτελέσματος, βλέποντας τα ψυχολογικά προβλήματα να γίνονται όλο και περισσότερα και περισσότερος κόσμος να υποφέρει, έχουν αποτύχει στο έργο τους), πρσωπικά και ειλικρινά, πιστεύω πως περισσότερο έργο μπορεί να προσφέρει κάποιος που ζει και συναναστρέφεται καθημερινά τους ανθρώπους. Τους σπουδάζει άμεσα και όχι πίσω από ένα θρανίο, όσα χρόνια και αν ξοδέψει εκεί.
Τώρα, αυτό που ανέφερα χωρά πολύ κούβέντα.
Αυτό που θέλησα κυρίως να θίξω είναι οι αμοιβές. Όσο πιο χοντρά στα παίρνουν, τόσο πιο σοβαρός και αποτελεσματικός φαίνεται αυτός που σου τ'αρπάζει. Αν είναι δωρεάν .... άσε.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
quote:
Ξέρεις Dying,
Χωρίς να θέλω να μειώσω αυτό που κάνουν οι διάφοροι ψυχοτέτοιοι (αν και εκ του αποτελέσματος, βλέποντας τα ψυχολογικά προβλήματα να γίνονται όλο και περισσότερα και περισσότερος κόσμος να υποφέρει, έχουν αποτύχει στο έργο τους), πρσωπικά και ειλικρινά, πιστεύω πως περισσότερο έργο μπορεί να προσφέρει κάποιος που ζει και συναναστρέφεται καθημερινά τους ανθρώπους. Τους σπουδάζει άμεσα και όχι πίσω από ένα θρανίο, όσα χρόνια και αν ξοδέψει εκεί.
Οι "ψυχοτέτοιοι" - όπως τους απεκάλεσες - δεν ευθύνονται εάν τα ψυχολογικά προβλήματα των ανθρώπων έχουν αυξηθεί ή όχι, θεωρώ ότι μια τέτοια θεώρηση είναι εντελώς εσφαλμένη.
Είναι σα να λέμε ότι τα κρούσματα ασθενειών αυξάνονται άρα οι γιατροί δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.
Εάν έχει αυξηθεί λοιπόν η εγκληματικότητα ευθύνονται κι οι ιερείς για τους "αμαρτωλούς ανθρώπους" που γίνονται εγκληματίες;
Η συχνή επαφή με τους ανθρώπους φυσικά και δίνει μια σημαντική εμπειρία σε έναν άνθρωπο, στερείται όμως των γνώσεων που θα αποκομίσει ένας επιστήμονας ο οποίος έχει σπουδάσει στα θρανία.
Με αυτή τη λογική να καταργήσουμε τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους κοινωνιολόγους, τους ψυχοθεραπευτές και να αρχίσουμε να βάζουμε αγγελίες ποιός είναι αυτός ο οποίος έχει ξοδέψει περισσότερες ώρες κοντά στους ανθρώπους ώστε να τους βοηθάει επί παντός επιστητού. ![]()
Δηλαδή ένας γιατρός, ένας ψυχολόγος με ποιούς συναναστρέφεται εάν όχι με ανθρώπους;
Με τις βρούβες;

In anticipation of my resurrection...
Μην έχοντας έρθει νωρίτερα σε επαφή με "μεταφυσικές" ας το πούμε πληροφορίες πιστεύω πως άλλες τέτοιες οπτικές μάλλον θα τις απέρριπτα, αλλά αυτό το βιβλίο είναι με τέτοιον τρόπο γραμμένο που δεν το απέρριπτε ο ορθολογισμός μου. Ήταν το πρώτο, και ένα πολύ δυνατό ερέθισμα για να ψάξω παραπάνω.
quote:
Η δικαιολογια που χρησιμοιποιουν οι οποιοι δασκαλοι που δεν αμφιβαλλω για τις γνωσεις η τις δυνατιτητες τους ειναι οτι ο θεραπευομενος ετσι θα εκτιμησει την θεραπεια.
Πάντως η εξήγηση που δίνει η Brennan για τα χρήματα είναι οτι αφού πληρώνεις για να μάθεις κάτι, αξίζεις να το πληρώνεσαι όταν το προσφέρεις. Εξάλλου οι άνθρωποι που ασχολούνται με την συγκεκριμένη θεραπευτική αφοσιώνονται σ'αυτήν.
Η ίδια η Brennan αν δεν κάνω λάθος παρόλο που το χάρισμα της ήρθε χωρίς να κάνει κάτι, το ανέπτυξε περισσότερο σε κέντρα που πλήρωνε. Το οτι έχει δημιουργήσει σχολή με δίδακτρα χρησιμεύει στο να ανοίξουν αυτά τα πράγματα και να γίνουν προσβάσιμα στον πολύ κόσμο. Και με την μορφή που έχει η σημερινή κοινωνία είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να γίνει αυτό χωρίς χρήματα πιστεύω.