- ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΗΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ,ΕΝΑ ΤΡΙΟΡΟΦΟ ΣΠΙΤΙ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΩΝ.
ΤΟ 1983 ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 18 ΧΡΩΝΩΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΝΩ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΡΑΜΠΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ.ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑ.ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ .ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΠΝΟ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ(ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ)ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ Κ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ (Κ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΚΑΤΙ)ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΔΕΝ ΞΑΡΩ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ
Στην κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. όπου άνοιξες το παρόν θέμα, υπάρχει μία πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα συλλογή παράξενων ιστοριών, η οποία συνοδεύεται από μία συζήτηση που εκτείνεται σε 24 σελίδες!!!
Πως θα σου φαινόταν να έκανες paste στο συγκεκριμένο τόπικ και τη δική σου ιστορία, ώστε να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση;
Δεν έχεις παρά να επιλέξεις όλο το κείμενό σου, να κάνεις copy και να πατήσεις τον σύνδεσμο:
Εδώ μπορείς να βάλεις την απάντησή σου με paste
Το παρόν θέμα απενεργοποιείται και η συζήτηση συνεχίζεται στο πιο πάνω αναφερθέν τόπικ.
(Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει κάτι από την όλη διαδικασία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου ώστε να βοηθήσω
)
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Γιατί όμως, κάνε μου ένα mail για να καταλάβω γιατί το ρώτησες και που στηρίζεσαι
Φιλιά
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Περιγράφω όσο πιο αναλυτικά γίνεται.
Αποκλείω τις πεπτικές διαταραχές, αυτά είναι εντελώς διαφορετικά απο αυτό που λέω.
Τώρα σχετικά με το δέυτερο σκέλος, αυτό που περιγράφω δεν είναι απόρια κάποιου γεγονότος αλλά έρχεται εν αιθρία και μετά εμφανίζεται και κάποια σκέψη. Προηγείται όμως αυτής.
Δεν μπορώ να πω αν είναι θετικό ή αρνητικό. Απλώς μια πίεση ή μια ανησυχία η οποία άλλοτε φεύγει μόνη της και άλλοτε φεύγει όταν δημιουργήσω κάποια ένταση, έστω και ακούοντας δυνατά μουσική...
Ευχαριστώ

MOΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Another star καλώς ήρθες στο esoterica.
Ναι θα έρθω από τα μέρη σας, ευχαριστώ για την προσφορά σου σε ότι χρειαστώ. Όπως έχω πει και στην toxotis θα είμαι εκεί από Κυριακή έως Δευτέρα μεσημέρι, η Κυριακή είναι γεμάτη εάν βρω κάποιον χρόνο ελεύθερο την Δευτέρα μπορούμε να μιλήσουμε τηλεφωνικώς και εάν μπορείς να συναντηθούμε. Μάλλον θα δουλεύεις Δευτέρα, παρόλα αυτά εγώ θα σου στείλω το τηλέφωνό μου με mail.

allzzaro τα κατάφερα με τις φατσούλες!!! Γιούπιιιι
Ελπίζω να είναι ένα πολύ όμορφο σαββατοκύριακο για όλους
Πυραμιδούλα, θα χαρώ πολύ να λάβω mail σου, και ειλικρινά ελπίζω να βολέψει να τα πούμε και από κοντά έστω για ένα γρήγορο καφέ.
Θα ήθελα να εκφράσω μία απορία μορφέα μου. Εκτός από το mail σου που περιμένω, όποτε μπορέσεις στείλε μου, ήθελα κάτι ακόμα.
Γενικά είμαι άνθρωπος που για τέτοια πράγματα αν δεν μελετήσω καλά και τα βάλω όλα σε θέση μέσα στο μυαλό μου, δεν μπορώ να προχωρήσω. Τώρα διαβάζω για την ασπίδα της πυραμίδας. Λες μέσα για τους αρχαγγέλους, και ειδικά βάζεις στη κορυφή τον Μιχαήλ. Έχω διαβάσει σε αρκετά βιβλία ότι ο Μιχαήλ, συγκεκριμένα η ενέργειά του είναι πιο δυνατή την Κυριακή. Μήπως αφού τον βάζεις στην κορυφή θα ήταν καλύτερα η πυραμίδα να γίνεται την Κυριακή? Γιατί δηλαδή ενώ σε πολλά σημεία που διαβάζω σε βιβλία θεωρούν κάποιοι ότι πρέπει να γίνονται οι προσευχές μας με συγκεκριμένο αίτημα (όχι διαταγή) συγκεκριμένες μέρες και ίσως και ώρες, για να πετύχεις μεγαλύτερη την ενέργεια, εδώ λέτε ότι μπορεί να γίνεται όποτε θεωρούμε εμείς ότι πρέπει?
Επίσης αφού έχουμε να κάνουμε με αρχαγγέλους και ''πλάσματα'' του Θεού, δεν θα έπρεπε ίσως να διαβάσουμε μία καλή μετάνοια πρώτα? ίσως για να κάνουμε μία εσωτερική προετοιμασία πρώτα?
Και κάτι άλλο. Έχω διαβάσει ότι οι αρχάγγελοι δεν είναι από τις πολύ πιο κοντινές ''ομάδες'' αγγέλων στο Θεό. Μήπως θα ήταν καλύτερα να ζητούσαμε βοήθεια από κάποιους άλλους? ή δεν θα αντέχαμε την ενέργειά τους?
Ελπίζω να μην είναι χαζές οι ερωτήσεις μου , είμαι και πρωτάρα όπως σας είπα, αλλά είπα να ρωτήσω και γω μπας και καταλάβω κάτι παραπάνω
Ευχαριστώ και φιλιά σε όλους
Αστεράκι, σου έστειλα μαιλ...
Νστ, το ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς αν είναι θετικό ή αρνητικό είναι πολύ καλό. Σημαίνει οτι υπάρχει κάποια δραστηριότητα πέραν της φυσικής αντίληψης.
Δεν μου λες κάτι... με τον λαιμό πως τα πας; Θυροειδή;
Η σκέψη που σου έρχεται μετά από αυτό που αισθάνεσαι στο ηλιακό πλέγμα είναι πάντα η ίδια;
Πάντως γενικά για να το σταματήσεις αυτό μπορείς να κάνεις μια απλή τεχνική. Να οραματιστείς το ήλιο ότι μικραίνει... και μικραίνει... και μικραίνει τόσο ώστε μπαίνει στο ηλιακό σου πλέγμα και του δίνει απέραντο ηλιακό φως, καθαρίζει και εξισσοροπεί τα πάντα. Μετά αφήνεις τον ήλιο να μεγαλώσει πάλι αλλά καθώς είναι μέσα σου και ακτινοβολεί, γίνεσαι σιγά σιγά κι εσύ ένας ήλιος.
Αυτό θα καθαρίσει άμεσα τυχόν ενέργειες επιροής.
Γκρέτελ... σου βγήκε το μάτι από αυτά που διαβασες;

quote:
Έχω διαβάσει σε αρκετά βιβλία ότι ο Μιχαήλ, συγκεκριμένα η ενέργειά του είναι πιο δυνατή την Κυριακή. Μήπως αφού τον βάζεις στην κορυφή θα ήταν καλύτερα η πυραμίδα να γίνεται την Κυριακή? Γιατί δηλαδή ενώ σε πολλά σημεία που διαβάζω σε βιβλία θεωρούν κάποιοι ότι πρέπει να γίνονται οι προσευχές μας με συγκεκριμένο αίτημα (όχι διαταγή) συγκεκριμένες μέρες και ίσως και ώρες, για να πετύχεις μεγαλύτερη την ενέργεια, εδώ λέτε ότι μπορεί να γίνεται όποτε θεωρούμε εμείς ότι πρέπει?
Όπως έχει ξαναειπωθεί στο θέμα πρηγουμένως, οι Αρχάγγελοι δεν είναι οντότητες καθεαυές, αλλά είναι συλλογικές ενέργειες και συχνότητες ενεργειών. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ λοιπόν πράγματι πιστεύεται από κάποιους οτι έχει δυνατότερη ενέργεια την Κυριακή, αλλά προσωπικά για μένα δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία. Εξάλλου αυτές οι ιστορίες πολλές φορές προκύπτουν και από απλούς μύθους.
Την παρασκευή τα χαρτιά πιάνουν... Είναι Σαββατογενημένος, Τρίτη και δεκατρείς κ.ο.κ.
Σίγουρα κάθε ημέρα χρωματίζεατι από μία ενέργεια διαφορετική από την προηγούμενη. Ακόμα και στην αστρολογία η μέρα δείχνει και υπό την επιροή ποιού πλανήτη ήσουν όταν γεννήθηκες. Αλλά όλα αυτά δεν έχουν σημασία στην πραγματικότητα. Τι σημαίνει Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα για αυτα τα υψηλά πεδία; Τι σημαίνει Νύχτα, μέρα, χειμώνας, καλοκαίρι; Τι σημαίνει χρόνος για εκείνα τα πεδία; Ο χρόνος έχει να κάνει μόνο με μας...
Τον Θεό λοιπόν μπορούμε να τον καλούμε κάνοντας την προσευχή Πάτερ Ημών, ή΄απλά να τον καλούμε από την καρδιά μας όπως θέλουμε. Μπορούμε να τον αισθανόμαστε ΄μόνο στην Εκκλησία ή μπορούμε να τον αισθανόμαστε μέσα μαςόπου κι αν είμαστε. Καταλαβαίνεις την διαφορά; Για τον Θεό δεν έχει σημσία το πως, το πότε και του που... διότι είναι απλά ανθρώπινες έννοιες για να ορίζουμε τον χωροχρόνο. Όλα αυτά όμως δεν υφίστανται στα ανώτερα πεδία. Η τον καλείς ή δεν τον καλείς και μάλιστα άν προχωρήσουμε πιο βαθιά μπροούμε να πούμε οτι είτε τον αισθάνεσαι μέσα σου είτε όχι.
quote:
Επίσης αφού έχουμε να κάνουμε με αρχαγγέλους και ''πλάσματα'' του Θεού, δεν θα έπρεπε ίσως να διαβάσουμε μία καλή μετάνοια πρώτα? ίσως για να κάνουμε μία εσωτερική προετοιμασία πρώτα?
Τι σημαίνει μετάνοια για σένα; Γιατί οι Αρχάγγελοι είναι πλάσματα του Θεού κι εσύ δεν είσαι; Τι διαφορά θα κάνει η μετάνοια; Η μετάνοια δεν είναι κάτι που πρέπει ανά πάσα στιγμή να δουλεύουμε μέσα μας;
Τι θα πρότεινες σαν εσωτερική προετοιμασία για να καλέσουμε αυτές τις ενέργειες;
quote:
Και κάτι άλλο. Έχω διαβάσει ότι οι αρχάγγελοι δεν είναι από τις πολύ πιο κοντινές ''ομάδες'' αγγέλων στο Θεό. Μήπως θα ήταν καλύτερα να ζητούσαμε βοήθεια από κάποιους άλλους? ή δεν θα αντέχαμε την ενέργειά τους?
Όσον αφορά τους Αρχαγγέλους καταρχήν να πως οτι δεν υπάρχει κοντά και μακριά από τον Θεό. Αν εννοείς όμως ιεραρχικά πιο υψηλά, σαφώς επικαλούμαστε τις Αρχαγγελικές ενεργειες γιατί είναι συμβατές με τις δικές μας και σχετικά κατανοητές.
Όταν το επίπεδο της ανθρωπότητας εξυψωθεί τόσο που οι Αρχαγγελικές ενέργειες δεν θα μπορούν να προσφέρουν τόσο δυναμική βοήθεια, τότε θα αποκαλυφθούν στην ανθρωπότητα άλλες ενέργειες πιο υψηλές κ.ο.κ.
Να είσαι καλά αστεράκι μου

Ασε Μορφέα Κουκουβάγια έγινα. Το θέμα είναι όντως εξαιρετικά ενδιαφέρον και παρέχει σημαντική γνώση, και αποτελεί ένα κόσμημα στο γενικότερο φόρουμ καθώς δεν χαρακτηρίζεται από προστριβές και μπινελίκια.
Θα σας πω αποτελέσματα μόλις αρχίσω ασκήσεις.
Φιλιά σε όλους
Γκρέτελ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Εχω μια πολύ "ειδική" απορία σχετικά με την Χρυσή Ασπίδα...
Γιατί θα πρέπει ο ρευστός χρυσός πρώτα να αφήσει ένα κενό περιμετρικά και μετά να περάσει μέσα στο κενό και από κει στην επιφάνεια του σώματός μας και αργότερα στο τελευταίο κύτταρο του είναι μας?
Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί αυτό το λευκό "κενό" αφού νομίζω ότι η διαδικασία θα μπορούσε να γίνει αν το χρυσό μας έλουζε εξαρχής από την κορφή ως τα νύχια...
Μήπως γιατί η ύπαρξη περιθωρίου μας καθορίζει το σχήμα που έχουμε επιλέξει και η χρησιμότητά του είναι ΜΟΝΟΝ προς αυτή την κατεύθυνση?

Ελπίζω να μη σε κουράσουν εδω πάνω οι δουλειές σου!
Τα τηλέφωνα μου νομίζω πως τα έχεις, αν όχι πες μου να σου τα στείλω με mail.
Ελπίζω να μπορέσουμε να βρεθούμε, γιατί όπως είπα δεν μένω μέσα στην πόλη και αυτές τις μέρες τρέχουμε και στα Γιαννιτσά για την πεθερά μου, η οποία τελικά εγχειρήστηκε...
Αν είναι να πάρει εξητήριο τη Δευτέρα "παίζεται" αν θα σε προλάβω.
Πάντως θα τα πούμε τηλεφωνικά και βλέπουμε πως θα βολέψει..
Φιλάκια σε όλη την παρέα.

Οι Άγγελοι γενικά δεν είναι οντότητες όπως τις ξέρουν οι άνθρωποι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αυτό με τις μέρες , το ρώτησα γιατί αρχικά μάλιστα το είχα διαβάσει από Θεολόγο, μόνο που δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομά του, σε ένα βιβλίο ενός φίλου. Όντως και εγώ έτσι θεωρώ το λογικό ότι ο Θεός, η δυναμή του, είναι μέσα μας, και δεν χτυπάει κάρτα. Επίσης ξέρω ότι στο δικό τους κόσμο δεν υπάρχει χρόνος, ή μάλλον υπάρχει δικός τους χρόνος. Μήπως όμως, αφού έχουμε να κάνουμε με τις δυνάμεις του σύμπαντος, παίζει κάποιο ρόλο η γη και οι στροφές της σε σχέση με αυτές τις συμπαντικές ενέργειες?
Για τη μετάνοια, δεν είπα ότι θα κάνει κάποια διαφορά, είπα μήπως είναι ένας τρόπος για παραπάνω συγκέντρωση εκείνη τη στιγμή, τίποτα παραπάνω. Αυτό μπορεί να είναι το Πάτερ Ημών ή κάποιος ψαλμός από τους ψαλμούς του Δαυίδ. Πιστεύω ότι εγώ αν άρχιζα κάτι τέτοιο, δηλαδή να δημιουργήσω μία ασπίδα όπου θα ζητούσα και τη βοήθεια αγγέλων θα έλεγα τουλάχιστον μία προσευχή πρώτα. Για το ψυχολογικό του θέματος δηλαδή. Το ποια είμαι, τι πιστεύω και πόσο, δεν θα το δηλώσω με την προσευχή εκείνης της στιγμής, αυτό το γνωρίζει ο Θεός και οι αγγελιοφόροι του.
Για τους πιο κοντινούς αγγέλους που είπα, μιλούσα για την ιεραρχία, όπως λες και συ. Λάθος διατύπωση έκανα.
Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. δίνεις συγκεκριμένους αγγέλους που πρέπει να βάζουμε στην ασπίδα.
Μιχαήλ:«Που Μοιάζει του Θεού». Αρχάγγελος του Ελέους και της Μετάνοιας
Ραφαήλ: Προστάτης της Θεραπείας, των Επιστημών και της Γνώσης
Ουριήλ: Αγγελος του Κεραυνού, του Τρόμου και της Λύτρωσης
Ζαχιήλ: Είναι Προστάτης του Νόμου και Τιμωρός του άδικου.
Γαβριήλ: «Η Δύναμη του Θεού». Ονομάζεται και άγγελος της Αλήθειας και λέγεται πως θα είναι εκείνος που την Ημέρα της Κρίσης θα καλέσει τους ζωντανούς και πεθαμένους να αντιμετωπίσουν την τελική κρίση
Δεν θα μπορούσαμε ίσως να ζητάμε από άλλους αρχαγγέλους να μας βοηθήσουν?
Είναι και πολλές άλλες οι ερωτήσεις πουθέλω να κάνω για τους αγγέλους, αλλα σταματάω εδώ γιατί δεν έχει να κάνει και με το forum οπότε περιορίζομαι σε αυτά, μια που αφορούν την ασπίδα.
Ευχαριστώ πολύ, πολλά φιλούδια σε όλους
Αγαπημένη μου Άβαλλον...
Ο λόγος που κάνουμε την χρυσή ασπίδα με αυτόν τον τρόπο είναι διότι συμπεριλαμβάνει και το αιθερικό μας σώμα το οποίο βρίσκεται κάποια εκατοστά πιο έξω από το υλικό μας σώμα. Έτσι η προστασία είναι ακόμα μεγαλύτερη και έχει περισσότερη διάρκεια. Εάν όμως σε δυσκολεύει να το κάνεις αυτό, μπορείς απλά να το κάνεις απευθείας στο σώμα σου.
Και βέβαια σε περιπτώσει όπου χρειαζόμαστε την προστασία άμεσα, ούτως η άλλως μπορούμε να παρακάμψουμε το αιθερικό σώμα. Απλά όπως είπα και πρηγουμένως η προστασία του αιθερικού σώματος είναι κι αυτή σημαντική.

quote:
Μήπως όμως, αφού έχουμε να κάνουμε με τις δυνάμεις του σύμπαντος, παίζει κάποιο ρόλο η γη και οι στροφές της σε σχέση με αυτές τις συμπαντικές ενέργειες?
Κοίταξε... εάν ήταν αστρολογικό το θέμα σίγουρα θα ήταν έτσι, και από την άλλη σίγουρα για να υπάρχει αυτή η πληροφορία σήμερα, κάπου έχει κάποια βάση. Όμως (η προσωπική μου άποψη) οι δυνάμεις του σύμπαντος είναι απλά στο σύμπαν. Εάν η περιστροφή της Γης είχε να κάνει με τις επιροές αυτών των δυνάμεων, τότε θα λέγαμε οτι αυτές οι δυνάμεις προέρχονται από μια συγκεκριμένη πηγή και άρα δεν δεν είναι πάντα στο σύμπαν. Κι εγώ έναν συλλογισμό κάνω δηλαδή...
quote:
Για τη μετάνοια, δεν είπα ότι θα κάνει κάποια διαφορά, είπα μήπως είναι ένας τρόπος για παραπάνω συγκέντρωση εκείνη τη στιγμή, τίποτα παραπάνω. Αυτό μπορεί να είναι το Πάτερ Ημών ή κάποιος ψαλμός από τους ψαλμούς του Δαυίδ
Θα έλεγες οτι θα μπορούσε να είναι και μία Βουδιστική προσευχή; Η μια μουσουλμανική;
Βέβαια δεν είναι κακό αυτό που λες για την προσευχή πριν την προστασία. Ούτως η άλλως σημασία έχει να αισθάνεται ο καθένας ασφαλής και καλά κάνοντάς την. Τώρα αν θα είναι μέσω της προσευχής ή κάτι άλλο νομίζω είναι λεπτομέρειες.
quote:
Για τους πιο κοντινούς αγγέλους που είπα, μιλούσα για την ιεραρχία, όπως λες και συ. Λάθος διατύπωση έκανα.
Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. δίνεις συγκεκριμένους αγγέλους που πρέπει να βάζουμε στην ασπίδα.
Μιχαήλ:«Που Μοιάζει του Θεού». Αρχάγγελος του Ελέους και της Μετάνοιας
Ραφαήλ: Προστάτης της Θεραπείας, των Επιστημών και της Γνώσης
Ουριήλ: Αγγελος του Κεραυνού, του Τρόμου και της Λύτρωσης
Ζαχιήλ: Είναι Προστάτης του Νόμου και Τιμωρός του άδικου.
Γαβριήλ: «Η Δύναμη του Θεού». Ονομάζεται και άγγελος της Αλήθειας και λέγεται πως θα είναι εκείνος που την Ημέρα της Κρίσης θα καλέσει τους ζωντανούς και πεθαμένους να αντιμετωπίσουν την τελική κρίση
Δεν θα μπορούσαμε ίσως να ζητάμε από άλλους αρχαγγέλους να μας βοηθήσουν?
Ρωτάς εάν μπορούμε να ζητήσουμε από άλλους Αρχαγγέλους να βοηθήσουν όσον αφορά την συγκεκριμένη προστασία; Εάν ναι, υποτίθεται οτι η τεχνική αυτή επικαλείται τους προαναφερθέντες Αρχαγγέλους. Υποτίθεται οτι αυτή η ασπίδα είναι πάρα πολύ ισχυρή και άρα επικαλείται τους ισχυρότερους Αρχάγγελους, και αυτούς που είναι και πιο κοντά στην Γη μας.
Εάν εννοείς γενικώς εάν μπορούμε να επικαλεστούμε άλλους αρχαγγέλους για βοήθεια τότε πάλι σαφώς μπορούμε, υπάρχουν και άλλοι πολλοί αρχάγγελοι που έχουν πολλές ιδιότητες πολύ χρήσιμες και οι οποίοι θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν.
Να είσαι καλά

Για τους αρχαγγέλους ναι, μιλούσα για τη συγκεκριμένη ασπίδα.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου και συγνώμη αν σε κούρασα, αλλά είμαι λίγο ψήρα σε κάτι τέτοια.
Τι κάνουν όλα τα άλλα παιδάκια?? που εξαφανιστήκαν? Γαλάζια σφαίρα, ανσιν μου, nst? που κρυφτήκατε και δεν μας παίζετε?
Υπήρξες απόλυτα κατανοητός...
Εννοείται βέβαια ότι το τραγούδι που μας αφιέρωσες κατωχυρώθηκε ώς ο "ύμνος" της ομάδας μας...![]()
Και επειδή κάθε ομάδα χρειάζεται ένα σύμβολο...
Αφιερωμένο εξαιρετικά στην παρέα δια "χειρός" Avallon με την ελπίδα να μας βοηθήσει όλους να συγκεντρωνόμαστε ευκολότερα...![]()
Δυστυχώς λόγω τεχνικού προβλήματος δεν κατάφερα να απεικονίσω τη φλόγα και μου βγήκε αυγό... ![]()
![]()
Φαντάζομαι όμως ότι σαν γενικότερο σύνολο δίνει την εντύπωση μιας φλόγας...

Αστέρι του Βορρά... καθόλου δεν με κουράζεις, όποια απορία έχεις που μπορώ να σε βοηθήσω μην διστάσεις να την διατυπώσεις. Η Ανσίν, η Γαλάζια Σφαίρα και η Νστ μπαίνουν στον διαδίκτυο από τον τόπο εργασίας τους. Για αυτό έχουν ρεπό Σαβ/ριακα.

Edited by - Μορφέας on 05/02/2006 02:24:08