- ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ελπίζω να είστε καλά! Εδώ βρέχει σήμερα.
Μορφέα μου ευχαριστώ για τα καλά λόγια σου και τη προθυμία σου να μας βοηθήσεις.
Αβαλον πολύ όμορφο αυτό που έκανες. Ωραία, "ύμνο" έχετε, σύμβολο έχετε, όνομα όμως?? δεν θα έπρεπε να βαφτίσετε την ομαδούλα σας?
Φιλιά σε όλους
another star!
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Το έχει στρώσει για τα καλά και από βροχή ξαφνικά βεθήκαμε στα χιόνια!
Καλή μου another star και φυσικά έχουμε όνομα μάλλον δεν το πρόσεξες:
energy group ¨η hot energy group αν προτιμάς. Και νονά η Avallon!
Όχι που θα μας άφηνε αβάπτιστους! Ήταν το πρώτο που έκανε πριν μας φιλοτεχτνίσει και το logo μας.
Για τα ηχιτικά φρόντισε ο Μορφέας μας.
Άντε και καλή συνάντηση...
Φιλιά πολλά
Τοξοτίνα και Σια

Avallon φοβερό το ΄....αυγό ...σου τέλειο. Και εννοείται οτι το ολε ολε έγινε ο ύμνος μας.
Μορφέα, απο το σπίτι μου μπαίνω στο διαδίκτυο αλλά τα Σαββατοκύριακια είναι ο μπόμπιρας μου στο σπίτι και δεν έχω πολύ χρόνο. Τώρα κάθεται και με παρακολουθεί.
Σχετικά με τις ερωτήσεις σου , δεν έχω θυρεοειδή [ το έχω ψάξει] επειδή παλιά επηρεαζόταν το τσάκρα του λαιμού όταν έιχα εντάσεις και το είχα αποδώσει και εγώ εκεί αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα.
Συνήθως οι σκέψεις είναι συγκεκριμμένες.
Πάντως άπ΄οτι είδα ένας συνδιασμός αυτής της τεχνικής που μου είπες συν την χρυσή αύρα έχουν δράσει αποτελεσματικά.
Να είσαι καλά.
υγ Εφτιαξα το messenger αλλά οι περισσότεροι δεν το έχουν ακόμα.
Εχουμε καταλήξει σχετικά με τα ωράρια?
φιλιά

Κοιμήθηκα για καλά το μεσημέρι και ξύπνησα και μου λέει ο γιος μου "Μαμά, χιονίζει" άντε ρε φύγε από δω του λέω, "ναι μαμά, κοίτα", τι να δω, τόσο χιόνι που ήδη δεν μπορώ να βγάλω το αμάξι, είναι και χαμηλό, αύριο πως θα πάω άραγε στη δουλειά???
επιτέλους τοξοτούλα, είδαμε άσπρες μέρες φέτος
Και φυσικά η επόμενη ερώτηση του γιού μου ήταν "μαμά, θα πάμε σχολείο αύριο??"
Τοξοτούλα, το energy group το είδα, αλλά νόμιζα ότι ήταν ένας γενικός όρος που χρησιμοποιούσατε για την ομάδα σας. Πολύ καλό, νονά, πάντα άξια!! ![]()
Φιλιά
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Βρε παιδιά, τι γλυκά παιδιά που είστε! Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω τόση ώρα και χαμογελάω, χαμογελάω, χαμογελάω... να είστε καλά!!!
Όχι τίποτε άλλο, ήρθα πανικόβλητη σήμερα στο γραφείο, το ξυπνητήρι δεν χτύπησε, χάσαμε το σχολικό, έγινε ένας γενικότερος χαμός και μύλος αλλά να που ήρθα εντέλει και είδα τα μηνύματά σας και μου έφτιαξαν την ημέρα μου...
Και χθες ήταν πολύ καλά με τον πειραματισμό μας για την αύρα, ήρθε και η Avallon και άλλοι φίλοι και δουλέψαμε μαζί και ήταν κι αυτό τόσο όμορφο, να μοιράζεσαι πράγματα που ξέρεις και αγαπάς με αγαπημένους φίλους...
Πολύ χαίρομαι που το αστεράκι έγινε η αφετηρία ενός νέου κύκλου συζητήσεων επί όσων είχαν γραφτεί, η οποία ευελπιστώ ότι θα επεκταθεί περισσότερο αύριο οπότε θα γράφουμε δημοσία τις εμπειρίες του energy group (έχεις δίκιο βρε sm_giota μου, συγνώμη). Περιμένουμε και τα σχόλια της gretel από την εμπειρία της με τις ασπίδες, εξ άλλου.
Να σημειώσω εδώ ότι οι ασπίδες είναι πολύ σημαντικές αλλά εξίσου σημαντικά είναι η γείωση και ο καθαρισμός, μην τα ξεχνάμε.
Ελπίζω να μπορέσω να σας δω κι εγώ toxotis και another star μια και θα περάσω από τη Θεσσαλονίκη την Καθ. Δευτέρα, ξέρω βέβαια ότι η μέρα είναι οικογενειακή και ίσως δύσκολη για να βρεθούμε, αλλά δεν βλάπτει να ελπίζει κανείς!
Είχα κι άλλα στο μυαλό μου να γράψω, για κάποιο λόγο έφυγαν στην πορεία, θα ξαναδιαβάσω τα όσα γράφτηκαν και θα επανέλθω!
Αγκαλιές και φιλιά σε όλους
Unseen
******* By Art we live *******
Λοιπον εχω μια υπεροχη διαθεση ελπιζω να καταφερω να σας την μεταφερω.Νοιώθω ότι μπορώ,νοιώθω ότι όλα θα ειναι υπεροχα για ολους μας,νοιώθω ότι η ψυχη μου εχει δύναμη.....νοιώθω ότι μεσα μου εχω φως και αυτο ειναι η δυναμη της ψυχης μου.Βλεπω ηλιους παντου..φωτακια χρυσα χρυσα διασπαρτα και μια φιγουρα να χορευει.
Φιλουρεςςςςςςςς
σε ολους με πολυ αγαπη.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Που πήγε η εικόνα της Avallon? Σήμερα βλέπω ένα πορτοκαλί χ.
Μορφέα που είσαι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nst μου
Αυτή η τεχνική με τον ήλιο που περιέγραψε ο Μορφέας είναι αρχαιότατη και πολύ δυνατή και ζωογόνος και λέγεται "gayatri".
Σε ευχαριστώ για το μήνυμα σχετικά με το messenger, οπωσδήποτε δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στο γραφείο, αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω στο σπίτι και βλέπουμε!
Avallon
Το "logo" με το αυγό-φλόγα είναι απλά τέλειο... ευχαριστούμε πολύ!
Με αγάπη,
Unseen
Πιστεύω ότι κάνεις πολύ καλά και δεν ξεκινάς να εφαρμόσεις κάτι αν δεν σου είναι όλα κατανοητά.
Συνήθως κάνω κι εγώ μια μικρή προσευχή ή τον σταυρό μου προτού ξεκινήσω μια οποιαδήποτε ενεργειακή διαδικασία. Άλλοτε πάλι κάνω έναν μικρό διαλογισμό για να είμαι σίγουρη ότι βρίσκομαι στο κέντρο μου ή κάνω απλά ρέικι στον εαυτό μου, το οποίο έχει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.
Όπως λέει και ο Μορφέας, πιστεύω ότι δεν έχει σημασία η προέλευση της προσευχής, αρκεί να μιλάει μέσα μας. Σε μένα π.χ. η ορθοδοξία μιλάει πολύ και η μακράν αγαπημένη μου προσευχή είναι το "Βασιλεύ Ουράνιε", σε σημείο που λέγοντάς την μπορεί και να δακρύσω.
Το σημείο που γράφει ο Μορφέας:
quote:
Όσον αφορά τους Αρχαγγέλους καταρχήν να πως οτι δεν υπάρχει κοντά και μακριά από τον Θεό. Αν εννοείς όμως ιεραρχικά πιο υψηλά, σαφώς επικαλούμαστε τις Αρχαγγελικές ενεργειες γιατί είναι συμβατές με τις δικές μας και σχετικά κατανοητές.
Όταν το επίπεδο της ανθρωπότητας εξυψωθεί τόσο που οι Αρχαγγελικές ενέργειες δεν θα μπορούν να προσφέρουν τόσο δυναμική βοήθεια, τότε θα αποκαλυφθούν στην ανθρωπότητα άλλες ενέργειες πιο υψηλές κ.ο.κ.
είναι εξαιρετικά ΣΩΣΤΟ και δείχνει και τη δυναμική της αφύπνισης σε επίπεδο ανθρωπότητας...
Όσον αφορά τώρα τις συμπαντικές ενέργειες: είναι ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ και ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ και εκτείνονται πέρα από τον χρόνο και τον χώρο ΟΜΩΣ εκδηλώνονται στο συγκεκριμένο χωροχρόνο (πώς αλλιώς;) μέσω των δυνάμεων της έλξης και της επιβράδυνσης. Υπό αυτή την έννοια έχει σημασία η μέρα της εβδομάδας και η ώρα για μια επίκληση για ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ, για όσους δηλ. επικαλούνται τις οντότητες αυτές όχι μέσα από την αγάπη και το φως αλλά από άλλα σημεία του είναι τους.
Αυτά τα συμπληρωματικά από μένα.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
Μου λείψατε ήδη πάρα πολύ και η περασμένη Δευτέρα μου φαίνεται τόσο μα τόσο μακρυνή...
Φιλάκια πολλά

Εδώ χιόνισε και έτσι δεν έχουμε σήμερα σχολείο, οπότε η μέρα έτσι κι αλλιώς είναι πολύ χαρούμενη.
Ειδικά όταν κάθεσαι δευτέρα είναι το καλύτερο δώρο.
Φιλιά

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"