ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι νέοι βρίσκουν πιο εύκολα σεξ παρά αγάπη! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Οι νέοι βρίσκουν πιο εύκολα σεξ παρά αγάπη! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αστροψυχή31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/07/2005, 10:52:12
quote:

Και όμως, και όμως! Ενώ στην εποχή μας τα πάντα υποτίθεται ότι είναι ελεύθερα, έχουν πέσει οι φραγμοί και μπορείς να βρεις εύκολα ερωτικό σύντροφο (γιατί η αγάπη είναι δύσκολη στην εποχή μας, όχι το σεξ, επομένως δε συνεπάγεται αυτόματα ότι οι ωραίες γυναίκες και άντρες γύρω μας είναι δεσμευμένοι, γιατί και αυτοί τρώνε "λούκι" στο θέμα αγάπη). Παρ' όλα αυτά όμως, στην εποχή μας ο αυνανισμός (σύμφωνα με μελέτες σεξξολογικών ινστιτούτων) πάει σύννεφο. Ζούμε ίσως την πιο αυνανιστική περίοδο στην ιστορία της ανθρωπότητας! Γιατί στην τελική το ωραίο παλληκάρι στην πλαζ ή στο μπαράκι κομπλάρει να την πέσει στην ωραία κοπέλα παραδίπλα του, για να μην εισπράξει ζεστή χυλόπιτα, ενώ η ωραία κοπέλα που τα έβγαλε όλα έξω στην πλαζ ή στο μπαράκι, ξεσάλωσε, φχαριστήθηκε που είχε όλα τα μάτια πάνω της, που έριξε και κάνα δυο χυλόπιτες σε κάποια ωραία παιδιά που την πλησιάσανε και αυτάρεσκα επιστρέφει μόνη σπίτι της. Και το ωραίο παλλικάρι και η ωραία κοπέλα καταλήγουν αργά το βράδυ να "ακουμπάνε" τον εαυτό τους, ο καθένας μόνος του!

Aστροψυχή έχεις δίκιο. Είναι δύσκολοι καιροί γιά συναισθήματα αληθινά και γιά γνήσιες αγάπες. Ο χρόνος όλα τα φθείρει, αλλά κάτι φορές δεν προλαβαίνεις καν, να δοκιμάσεις τη μαγεία του να [συνυπάρξεις με τον άλλον ή με την άλλη].
Μοναξιά, σε καιρούς που υπάρχει ανθρωπιά έτσι λέμε,
κι οι τρελλές παθιασμένες σχέσεις σαν κάτι πυροτεχνήματα μιάς νύχτας.
Λίγος καπνός Αστροψυχή μου, ένταση και μετά...κραυγαλέα σιωπή. Ευχαριστώ δεν θα πάρω...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

Lilith N.Μέλος
28/07/2005, 11:57:55
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΟΥ.
ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, (16) ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ: ΑΑΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ.
ΟΚ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΣΗ, ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.
ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΧΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.
ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ (ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ)
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ....
28/07/2005, 12:24:28
Χαίρομαι για σένα, Lilith N.
Ελπίζω όσο κρατήσει να έχεις να θυμάσαι μέσα από αυτή σου την σχέση να θυμάσαι μόνο όμορφες καταστάσεις!

In the shadows I shall be lost again...

rizitisΜέλος
28/07/2005, 17:44:41
Ο ΕΡΩΤΑΣ

Η ΜΟΝΑΞΙΑ

...ΚΑΙ Ο ΑΥΝΑΝ...

Edited by - rizitis on 28/07/2005 17:48:14

--------------------------------
Sanitized message due
to Google's report
of Code Injection
into Image

Admin - 16/03/2013
--------------------------------

rizitisΜέλος
28/07/2005, 18:01:34
ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΜΟΝΑΞΙΑ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΧΡΟΝΟΥ ΑΥΝΑΝ

29/07/2005, 01:11:15
Θα συμφωνήσω πως το σεξ στην εποχή μας βρίσκεται πιο εύκολα από την αγάπη.
Παλιότερα υπήρχαν ταμπού γύρω από το θέμα.
Όσο για την αγάπη νομίζω πως σε κάθε εποχή ήταν το ίδιο δύσκολη.
Και μιλάμε για την αληθινή αγάπη, όχι για τη συνήθεια.
Άλλωστε είναι κάτι που προκύπτει μετά από προσπάθειες.
Μαθαίνεις τον άλλον,τον ερωτεύεσαι,τον συμπαθείς,και πολύ αργότερα μπορείς να ξέρεις αν πραγματικά τον αγαπάς.
Δυστυχώς συχνά έρχεται η...>απομυθοποίηση>..
Άνθρακας ο θησαυρός.
Όμως αυτό δεν είναι φαινόμενο της εποχής μας.
Απλά παλιότερα,
υπήρχαν προξενια,έπρεπε να παντρευτούν θέλοντας και μη..ερχόταν η συνήθεια,και αν ρωτήσεις για <αγάπη> μεγαλύτερους ανθρώπους συχνά θα ακούσεις:
<ε, καλά περάσα,κάναμε παιδιά,είχαμε δυσκολίες...>
Δυστυχισμένοι?
Τα αντιμετώπιζαν όλα με μια απλότητα?
Είχαν τόσα άλλα προβλήματα όπως αυτό της επιβίωσης ή πολέμους που δεν άφηναν περιθώρια?
Ή απλά το κατεστημένο κάθε εποχής?
quote:
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Για να βρεις κατανόηση θα πρέπει πρώτα να δείξεις.
Όσο για τον σεβασμό,κερδίζετε...
Το μυστικό κλειδάκι?
Ο αυτοσεβασμός...

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

29/07/2005, 09:50:10
Η αγάπη είναι το πιό όμορφο συναίσθημα που βιώνει ποτέ ένας άνθρωπος κι ειδικά όταν βρίσκει ανταπόκριση.
Νιώθεις τόσο ξεχωριστά, τόσο δυνατά συναισθήματα για το ταίρι σου που σε τροφοδοτούν και σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση και να ανακαλύπτεις τον πιό ωραίο σου εαυτό.
Δυστυχώς όμως, μερικές φορές η αγάπη έρχεται σε λάθος χρονικές στιγμές και τελειώνει αφήνοντας σου αναμνήσεις και πικρία που κάτι τόσο όμορφο τελείωσε.
Προσωπικά, έχω κάνει κάποιες σχέσεις αλλά αγάπησα μόνο μία κοπέλα.
Ένιωθα σα να είχα βρεί το άλλο μου μισό. Δυστυχώς αυτή η κοπέλα έμενε πολύ μακριά μου κι ήμασταν κι οι 2 αρκετά μικροί ώστε να βρούμε κάποια λύση για αυτό (Τότε ήμασταν 19) κι αυτό δεν θα άλλαζε για τα επόμενα 4-5 χρόνια.
Οπότε...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

karmaΜέλος
29/07/2005, 14:27:27
Αγαπητοί φίλοι γεια σας !

Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον το άρθρο αυτό γιατί είναι αρκετά σχετικό με τις προσωπικές μου έρευνες στην Αστρολογία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσος κόσμος ρωτάει αν θα βρει κάποιον/α να αγαπήσει και να αγαπηθεί ! Το sex είναι το πρώτο στάδιο για να έρθουν δύο άνθρωποι κοντά, για να γνωριστούνε καλύτερα.

Αυτό που είναι το πιο σημαντικό και δεν το ξέρουν πολλοί είναι ότι η ΑΓΑΠΗ και όχι μόνο στα δύο φύλα, γενικά, είναι ένα συμπαντικό συναίσθημα. Η ΑΓΑΠΗ έχει μεγάλη δύναμη ! Είναι μία ενέργεια που μπορεί να σε αναζωογονήσει, να σε αναγεννήσει. Οι άνθρωποι που νιώθουν αυτό το συναίσθημα, συχνά διατηρούνται νέοι (ψυχικά και σωματικά), είναι λιγότερο ευάλωτοι στις ασθένειες, δεν επηρεάζονται εύκολα από την αρνητική ενέργεια του περιβάλλοντός τους και ζουν περισσότερα χρόνια.

Τώρα γιατί στη εποχή μας φαίνεται να έχει εκλείψει ; Προσωπικά, δεν νομίζω ότι έχει εκλείψει. Η ίδια η εποχή θέλει να μετατρέψει τον άνθρωπο «ρομπότ». Χωρίς συναισθήματα, χωρίς ευαισθησίες, ίσως για να εξυπηρετήσει κάποια δικά της συμφέροντα. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα βιβλία που εξηγούν αυτό το φαινόμενο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, σαν απλοί άνθρωποι είναι να σπάσουμε το φράγμα, αυτό το τείχος που προσπαθούν να χτίσουν ανάμεσά μας, και να «νιώσουμε». Να τολμήσουμε να «νιώσουμε ! Τότε θα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι !

Φιλικά

rizitisΜέλος
29/07/2005, 16:21:16
quote:
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, σαν απλοί άνθρωποι είναι να σπάσουμε το φράγμα, αυτό το τείχος που προσπαθούν να χτίσουν ανάμεσά μας, και να «νιώσουμε». Να τολμήσουμε να «νιώσουμε ! Τότε θα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι !

Φιλικά

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
ΑΠΛΑ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ ΚΙΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΔΙ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

29/07/2005, 23:35:06
rizitis, αν δεν το νιώσουν και δεν το δεχθούν θα είναι επειδή φοβούνται να πληγωθούν και να ανοιχτούν.
Δεν ανοίγονται πλέον οι άνθρωποι εύκολα ούτε αφήνονται ελεύθεροι...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

karmaΜέλος
30/07/2005, 01:42:50
quote:

Δεν ανοίγονται πλέον οι άνθρωποι εύκολα ούτε αφήνονται ελεύθεροι...

...Γι' αυτό αγαπητέ/ή Dying_Incubus οι αρρώστιες (μακριά από εμάς) πάνε σύννεφο !!!

Φιλικά