ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Σωκράτης και η λεπτή τέχνη του τρολαρίσματος... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ο Σωκράτης και η λεπτή τέχνη του τρολαρίσματος... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Bed Rull30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Bed RullΜέλος
30/05/2018, 12:23:52
quote:
Την οποία με ερωτηματικό απευθύνεις προς εμάς (δηλ. ότι ασκούμε τρολάρισμα, ή σε τρολάρουμε) εκτός και αν είναι ρητορικό το ερώτημα και έχεις αυτογνωσία οπότε εννοείς ότι "τρολάρισμα"? δηλ. μήπως σας τρολάρω? (ενν.εσύ ο γράφων)

Μήπως το έγραψα γιατί εσύ και ο ακόλουθος με ταυτίζατε με κάποιον, αλλά δεν τα βρήκατε στην αγραματωσύνη και στην βλακία;
Δηλαδή τρολαρατε;

Να τα λέμε όλα και να λύνουμε τους κόμπους.

30/05/2018, 12:30:44
quote:
Μήπως το έγραψα γιατί εσύ και ο ακόλουθος με ταυτίζατε με κάποιον, αλλά δεν τα βρήκατε στην αγραματωσύνη και στην βλακία;

Δηλαδή τρολαρατε;

Συ είπας.

Αυθαίρετο συμπέρασμα. Ψυχανέμισμα. Κόμπος.

Πώς κατάφερες σε μια πρόταση να χωρέσεις και αγραμματοσύνη και βλακεία είναι απορίας άξιο.

Δηλαδή κατ'εσέ η ομοιότης με κάποιο ή κάποια παλαιότερα μέλη,
και η επισήμανσή της, συνιστά τρολάρισμα από μέρους των επισημαινόντων...

Κατά τ'άλλα εμείς σε αποκαλέσαμε τρολ και είμεθα και ψεύτες....

Μήπως άρχισαν φέτος νωρίς οι ζέστες???

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

relativer777Νέο Μέλος
30/05/2018, 12:34:54
Όχι φίλε Κώστα. Δέν χρησιμοποίησα κανέναν απαξιωτικό τόνο ούτε διδασκαλίστικο ύφος.
Η επιδίωξή μου είταν συγκεκριμένη. Να βοηθήσω κάποια μέλη να κατανοήσουν ότι δέν πρέπει να κάνουν πειράματα με την υγεία τους για να λύσουν την περιέργειά τους.

Bed RullΜέλος
30/05/2018, 12:40:44
quote:
Δηλαδή κατ'εσέ η ομοιότης με κάποιο ή κάποια παλαιότερα μέλη,
και η επισήμανσή της, συνιστά τρολάρισμα από μέρους των επισημαινόντων...
Ναι, γιατί δεν έχει σχέση με το θέμα και οι ανούσιοι και αναίτιοι χαρακτηρισμοί σας, καθώς και πολλοί άλλοι, είναι προσβλητικοί και ανεπίτρεπτοι. Συνιστούν προσωπική επίθεση.
Πήγαινε τώρα στον ορισμό σου και πες μου πού δεν εμπίπτεις.

Να δω πότε θα σταματήσεις να μουτζώνεις στον καθρέπτη σου.
Αλλοι το λένε στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί.

relativer777Νέο Μέλος
30/05/2018, 12:42:59
Το πρόβλημα είναι ότι δέν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τί γράφει κάποιος.
Θα θυμάστε ότι περισσότερο από χρόνο δέν έχω γράψει παρα μιά δυό παρατηρήσεις.
Παρακολουθούσα πρακτικά το τί γράφατε.
Δέν λάμβαναν μέρος στης συζητήσεις γιατί δέν με εκφράζει η αερολογία.

Bed RullΜέλος
30/05/2018, 12:43:57
Το "τρολάρισμα" όπως το έχουμε "ορίσει" στη σύγχρονη εποχή, και κυρίως λόγω και μέσω των ηλεκτρονικών μέσων είναι περισσότερο σχετιζόμενο με την "καταστροφή", με τη διάλυση, με τον εμπαιγμό, τον ευτελισμό, κλπ οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεται και "στοχεύει".

δλδ εδώ.

Edited by - Bed Rull on 30/05/2018 12:50:54

Bed RullΜέλος
30/05/2018, 12:54:36
quote:
Το πρόβλημα είναι ότι δέν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τί γράφει κάποιος.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν διαβάζουν τι γράφουν και μουτζώνουν τον καθρέφτη διαρκώς.

30/05/2018, 13:23:38
quote:
Το "τρολάρισμα" όπως το έχουμε "ορίσει" στη σύγχρονη εποχή, και κυρίως λόγω και μέσω των ηλεκτρονικών μέσων είναι περισσότερο σχετιζόμενο με την "καταστροφή", με τη διάλυση, με τον εμπαιγμό, τον ευτελισμό, κλπ οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεται και "στοχεύει".

δλδ εδώ.

Χαίρομαι που δίνω γνώση στον κόσμο.

Αν διάβαζες και τα υπόλοιπα που έγραφα, και δεν στεκόσουν μόνο στις κατά πρόκληση κορώνες, ίσως να είχες βάλει και περισσότερο μυαλό.

Οι δικές σου γραφές δηλαδή δεν συνιστούν επίθεση?

Στην επίθεση απαντάμε με κόντρα επίθεση, δεν ακολουθάμε χριστιανικά ρητά εδώ περί μάγουλων κλπ.

quote:
Το πρόβλημα είναι ότι δεν διαβάζουν τι γράφουν και μουτζώνουν τον καθρέφτη διαρκώς.

Το πρόβλημα είναι ότι μεταξύ ημών και του καθρέφτη έχεις μπει εσύ ως κλόουν και κάνεις γκριμάτσες. Με αποτέλεσμα να σε μουντζώνω κι εγώ και ο καθρέφτης στο τέλος.

.
.
.

Bed RullΜέλος
30/05/2018, 13:25:38
Είσαι ή δεν είσαι ο ορισμός σου γατούλη;

relativer777Νέο Μέλος
30/05/2018, 14:24:09
Φίλε Ηλία για να μήν Παριστάνεις τον κινέζο
Διότι τα γραπτά μένουν.
Στο esoterica τι σε έπιασε και ήρθες και μας κράζεις όμως; Αυτό δεν κατάλαβα!
Το ότι με αποκαλείται απατεόνα πανέρια αυτό
Δέν σου αρκεί; Οπότε την πάπια αλλού.

relativer777Νέο Μέλος
30/05/2018, 14:25:33
quote:

Φίλε Ηλία για να μήν Παριστάνεις τον κινέζο
Διότι τα γραπτά μένουν.
Στο esoterica τι σε έπιασε και ήρθες και μας κράζεις όμως; Αυτό δεν κατάλαβα!
Το ότι με αποκαλείται απατεόνα αναίτια αυτό
Δέν σου αρκεί; Οπότε την πάπια αλλού.

30/05/2018, 14:38:00
Ρε συ relativer777, διαφώτισέ με λίγο: αυτή η πατέντα, να γράφεις κάτι και από κάτω να το κάνεις quote, σε τι αποσκοπεί;

Abyssus Abyssum Invocat

31/05/2018, 09:03:27
quote:
Είσαι ή δεν είσαι ο ορισμός σου γατούλη;

Αυτός εδώ ο ορισμός ναι:

.
.
.

Bed RullΜέλος
31/05/2018, 09:22:38
Κι επειδή όλοι μας έχουμε τον τρόπο μας, η λέξη "τρολ" δεν έχει νόημα.

relativer777Νέο Μέλος
31/05/2018, 11:04:08
Δεν αποσκοπεί πουθενά Απλά έχω πρόβλημα με τον Έντι τον διότι η ανάλυση του κινητού μου είναι πολύ χαμηλή και το κείμενο μπερδεύεται με τα υπόλοιπα τα οποία είναι ήδη γραμμένα και έτσι δεν έχω οπτική το τι έχει γραφτεί.
Η μόνη λύση είναι να αγοράσω ένα laptop Αλλά Αυτό αναγκαστικά θα Περιμένει μέχρι το Νοέμβριο.

31/05/2018, 11:45:19
quote:
Κι επειδή όλοι μας έχουμε τον τρόπο μας, η λέξη "τρολ" δεν έχει νόημα.

Μπορεί να'ναι κι έτσι. Η μια άποψη είναι αυτή.

Όμως μπορεί να έχει και πολλά νοήματα. Να λαμβάνει κατά περίπτωση νόημα δηλαδή, για διάφορα φαινόμενα.
Εκεί γίνεται το μπέρδεμα, μεταξύ εκ συστήματος τρολ, περιστασιακού τρολ, ή απλής τρολοσυμπεριφοράς σε συγκεκριμένη αφορμή-ερέθισμα.

Νομίζω όμως ότι το εξαντλήσαμε αυτό το θέμα (περί ορισμού τρολ/τρολιάς). Ας μην μείνουμε δηλαδή μόνο εκεί, αφού καταλαβαινόμαστε (στα βασικά)

.
.
.

31/05/2018, 13:55:54
quote:

Δεν αποσκοπεί πουθενά Απλά έχω πρόβλημα με τον Έντι τον διότι η ανάλυση του κινητού μου είναι πολύ χαμηλή και το κείμενο μπερδεύεται με τα υπόλοιπα τα οποία είναι ήδη γραμμένα και έτσι δεν έχω οπτική το τι έχει γραφτεί.
Η μόνη λύση είναι να αγοράσω ένα laptop Αλλά Αυτό αναγκαστικά θα Περιμένει μέχρι το Νοέμβριο.

Ποιος είναι αυτός ο "Έντι τον" που έχεις πρόβλημα; Και μιας και έθιξες ότι δεν έχεις υπολογιστή, τα βιβλία "ΤΟ ΣΎΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ" και η τριλογία "ΕΚΛΕΚΤΟΙ" θα γίνουν pdf όταν πάρεις υπολογιστή, όταν μάθεις από "κειμενογράφους", όταν μάθεις πως κάνουν pdf, όταν αρχίσεις και πουλάς την Παπαρούνα μέσω νετ, βγάλεις τα έξοδα σου και τότε θα αναρτήσεις τους Εκλεκτούς.

Αλλά μιας και δεν έχεις μία όπως έχεις δηλώσει, και το κράτος δεν σε επιχορηγεί (δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι΄, μη άνεργοι & άεργοι) δεν θα αγοραστεί υπολογιστής, δεν θα τυπωθούν τα βιβλία του "Πολύχρονου Ερευνητή και Συγγραφέα", οπότε κι εμείς δεν θα διαβάσουμε τίποτα. Αν δεν βρεις αντίτιμο δηλαδή, δεν θα γίνει τίποτα γενικώς.

relativer777, τι μένει πια να σου πω; Έχεις δώσει άλλη διάσταση στην παράνοια, ομολογώ ότι είναι μια νέα πρωτοτυπία για το esoterica.

Abyssus Abyssum Invocat

relativer777Νέο Μέλος
31/05/2018, 14:16:28
Τεχνικός Η/Υ είμαι και έχω εργαστεί στον τομέα μου σε τρία κράτη. Γερμανία,Κύπρο και Ελλάδα.Εσενα περίμενα για να μάθω από γπολογιστές; Το κακό μ'εσένα είναι ότι συμπεραίνεις ότι σου κατέβει. Text Editor.

31/05/2018, 15:31:46
Δάσκαλε, κι εγώ είμαι μηχανικός υπολογιστών. Και κάτι ψιλά ακόμα. Ατύχησες και σε αυτό, όπως ατύχησες και με όλες τις μπούρδες που αράδιασες περί αποκρυφισμού. Για κακή σου τύχη, όσοι έχουν απομείνει εδώ μέσα, ΞΕΡΟΥΝ. Και στα γενικά και στα ειδικά. Τουλάχιστο αντιλαμβάνονται. Και αντιλαμβάνονται επίσης τον καραγκιόζη, τον παπατζή και τον φιδέμπορα της Γ' εθνικής. Πότε ήσουν "τεχνικός υπολογιστών" δάσκαλε; Το 1970; Τότε που έγραφες κείμενο (text) στο WordStar; Και ούτε αυτό δεν λέγεται "editor". Τόσο τεχνικός είσαι. Του google translation. Σου είπαμε δεν αγοράζουμε. Πάρε την πραμάτεια σου και πήγαινε στα forum με τα χάπατα που πέρασες, εκεί μπορεί να βρεις κανένα θύμα.

Abyssus Abyssum Invocat

31/05/2018, 15:58:03

Απολαύστε Σωκρατικούς διαλόγους. Ο Δάσκαλος (προφανώς) και ο Επιφάνειος (aka Vassilis_1).

Abyssus Abyssum Invocat