- Υδραυλικός ή Παραψυχολόγος; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Χαιρετώ σας και πάλι!
Οντως Mi_Ki. Αυτό το ημερολόγιο πρέπει να είναι μούφα.
Εκτός από τους προφανείς λόγους - δηλαδή είναι παράλογο - έχω και άλλους λόγους να το θεωρώ παραμύθι.
Αλλά πρέπει να σου άρεσε πολύ αυτό με τον άγιο Βασίλη για να το βάλεις και στο προφίλ σου! Χχαχα!
Ενας από τους προφανείς λόγους είναι αυτά τα ... "Είναι ένα είδος σβάστικας", "στο κράτος των Αριάνι", "Auf Wiedersehen" ...κάπως μου κάθονται.![]()
Σε μια εποχή περίεργη, όπου το βασικό επιχείρημα της ητημένης ναζιστικής Γερμανίας στο δικαστήριο, ήταν ο φόβος του κομμουνισμού.
...και οι Αμερικάνοι ήταν αντικομμουνιστές...
Λές να εννοούσε αυτόν τον... "έναν άνθρωπο με λεπτά χαρακτηριστικά και με τη χάραξη των χρόνων πάνω στο πρόσωπό του" ...για αη Βασίλη;
Ενας άλλος λόγος είναι η αφήγηση (ειδικά στο δεύτερο μέρος), η οποία, για κάποιον που δεν γνωρίζει λεπτομέρεις επί του θέματος της κούφιας γης - εκτός από αυτές που διαβάζετε εδώ - φαίνεται σαν ένα παραμυθάκι.
Εχοντας όμως υπ' όψιν μου και άλλες περιπτώσεις κάποιων που ισχυρίζονται ότι εισχώρησαν (κατά λάθος) και διαβίωσαν για κάποιο διάστημα σ΄εκείνον τον κόσμο, υπάρχουν και κάποιες ενδείξεις βάσει των οποίων δεν δέχομαι την σοβαρότητα αυτής της "μαρτυρίας".
Απουσιάζουν από την αφήγηση του ναυαρχούκου, τρία στοιχεία τα οποία είναι κοινά στις περιγραφές των άλλων.
1. Ολοι, το πρώτο πράγμα που παρατηρούν και περιγράφουν, είναι ο περίεργος κοκκινωπός ήλιος που περιβάλλεται από ένα λευκό φωτεινό σύννεφο, κάτι που απουσιάζει από την περιγραφή του ναυαρχούλη.
2. Μιλάνε για γίγαντες (3-3,5μ) κατοίκους και
3. Περιγράφουν οχήματα που κινούνται σε μία μονή τροχιά με μεγάλες ταχύτητες.
Οσο γι' αυτό που λέει ο "Δάσκαλος", δηλαδή ότι ανησύχησαν από την βόμβα της Χιροσίμα και βγήκαν έξω, έχω ακουστά για τα "φου φάϊτερς" αλλά δεν θυμάμαι εάν οι πιλότοι του β' παγκοσίμου τα παρατηρούσαν πριν ή μετά την βόμβα.
Η γνώμη μου είναι ότι, ή κάτι περίεργο διαπίστωσε ότι συμβαίνει και το στόλισε, η έκρυβε πολλά.
Πάντως, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. ![]()
Edited by - Αίολος on 26/08/2009 17:19:16
Μπορείτε να το κατεβάσετε νομίζω.
Χωρίς βέβαια τις φωτογραφίες οι οποίες βρίσκονται σε άλλο φάκελο (περίπου 200), κάποιες εκ των οποίων σας παρέθεσα.
Νομίζω ότι βρήκα το πρωτότυπο βιβλίο και πρέπει να μνημονευθεί.
Πρέπει ότι είναι αυτό.
Με πολλά φιλιά!![]()
![]()
![]()
Edited by - Αίολος on 01/09/2009 16:27:09
[/URL] Κι εδώ η άποψη όσων αφορά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...
quote:Δηλαδή... "Η αλήθεια είμαι 'ΓΩ!"
Κι εδώ η άποψη όσων αφορά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...
Χαχα!
To "Symmes's theory of the concentric spheres" δεν μού το φορτώνει.![]()
...μού το φόρτωσε τελικά. χεχε...![]()
"Symmes's theory of the concentric spheres"![]()
Edited by - Αίολος on 15/06/2010 10:11:39
[/URL]