ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nobody500130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
nobody5001Μέλος
04/03/2006, 02:58:47
Αν υποθέσουμε (καλά εδώ μιλάμε για πολύ προχωρημένες καταστάσεις πλέον...) πως το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ έχει φτάσει μέχρι εδώ τότε θα «συναντίσει» το εξής στάδιο...

Κάποιες διευκρινήσεις πριν προχωρίσω επιβάλλοντε να γίνουνε:

- Το συγκεκριμένο στάδιο μπορεί κάποιο ζιαβό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ να το συναντίσει σε προγενέστερο στάδιο (ακραία της ακραίας περίπτωση...)
- Επειδή ορισμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ μπορεί να μπλέξουν τα μπούτια τους με τις πολλές αερομαλ.... που διαβάζουνε θα αναφερθώ σε και τα δύο «ονόματά» του για να γίνει αντιλειπτό...
- Είναι το λεγόμενο στάδιο της ΑΒΎΣΣΟΥ (το λεγόμενο 6 στάδιο σε αλχημικούς όρους της εξελεκτικής σκάλας...)
- Κάτι το οποίο πραγματοποιείται ύστερα από μία πολύ «άνετη» συνάντηση για καφεδάκι με ένα «φιλικότατο κύριο»...
- Και ενώ το ζιαβό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ πίστευε έως τώρα πως είχε αποκτίσει πολλούς συμμάχους κτλ... όλα πλέον το εγκαταλείπουν
- Με άλλα λόγια είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα στάδια της εξέλιξής του καθώς και αν κάποιο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ φτάσει εδώ, από τα 100 (ας πούμε) τα 99 αποτειγχάνουν στο χαλαρό...
- Εδώ είναι πλέον που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει πράγματα και θάματα μόνο του πλέον με βάση το τι έχει αποκομίσει στα έως τώρα προηγούμενα στάδια του...
Τέλος παντων, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες εδώ πέρα μιας και το φόρουμ θα θυμίζει πλέον HORROR SHOW…
Ας πούμε πως το ανέφερα για χάρη του σχεδιαγραμματάκι που αναφέρθηκα προυγουμένος και πως το οποίο λειτουργεί σαν μπούσουλας (χάρτης) ώστε το κάθε ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ να ξέρει πάνω κάτω σε τι επίπεδο / στάδιο βρίσκεται...

Τσιγάρο και επιστρέφω....

nobody

Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 02:59:55

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 03:16:41
Αν τελικά το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ καταφέρει να μην αποτύχει εδώ, τότε πλέον περνάει κυριολεκτικά σε άλλα επίπεδα και σφαίρες καθώς και θα κλειθεί από δύο «παλικάρια» πλέον πιο μονοπάτι επιθυμεί να ακολουθλησει οριστηκά και αμετάκλητα....

Βέβαια όλα τα άλλα, που μερικά ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ ακόμα τα ψάχνουν σε προηγούμενα στάδια, θα τα παίζει πλέον κομπολόι στο χαλαροοοό...

Και μεταπιδάει πλέον σε άλλα «μονοπάτια» εξέλιξης....

Ολοκληρώνοντας θα επισημάνω κάποια πράγματα:

- Τα προηγούμενα είναι ένας χάρτης ώστε να μπορεί ο καθένας να εντοπίσει σε πιο στάδιο βρίσκεται
- Έγιναν νήξεις στο πως να προσεγγίσει τα επόμενα
- Ο καθένας μπορεί να αποδεχθεί ή να απορρίψει τα γραφούμενα τούτα (στην κρίση του καθενός είναι και οι γνώμες, τα ‘πιστεύω’ και οι διάφορες αντιλήψεις / απόψεις του καθενός είναι σεβαστές)
- Κάποιος /α θα μπορεί να έχει και «χαρακτηριστηκά» και από επόμενα στάδια (μέχρι ένα βαθμό βέβαια) αλλά θα συμβαίνουν δίχως να μπορεί ο ίδιος / α να κατανοήσει το γιατί ούτε να επέμβει
- Δεν αντιπροσωπεύω κανένα δόγμα, παράγκα κτλ... όπως εξάλλου τόνισα και προηγουμένος ο καθένας έχει κάτι το μοναδικό πάνω του / της
- Δεν είμαι σχιζοφρενείς κτλ... ούτε έχω τάσεις να επιδυκνίωμαι κτλ...
- Σέβομαι στο ακέραιο κάθε μέλος τούτου του φόρουμ
- Εγώ απλά μια παχουλή, βδελυρή και πεθαμεναντζίδικη μυγούλα είμαι και τίποτε περισσότερο...

Αυτά προς το παρόν....

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 03:18:03

Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 03:19:47

04/03/2006, 13:19:53
Κι αν όλα αυτά είναι μία ακόμα πλύση εγκεφάλου που μας γίνεται με την πλήρη συγκατάθεσή μας (καθώς καλύπτει βασικές ανάγκες μας;)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 04/03/2006 13:20:26

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 15:43:34
Αγαπητή μου φίλη Ostria σε χαιρετώ,

Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς προς τα που «πάει» το ερώτημα σου θα μπορούσες σε παρακαλώ να με βοηθούσες ώστε να το κατανοήσω και να μπορέσω σου απαντήσω συγκεκριμένα?

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 20:49:24
Αγαπητοί μου φίλοι η παχουλή, βδελυρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα σας χαιρετά και πάλι:

Ας παραμείνουμε όμως λίγο ακόμη στο ‘‘δεύτερο στάδιο’’ του θέματος μας και ας αναφερθούμε λίγο περισσότερο σε κάποια άλλα πράγματα:

Ορισμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ που αποφασίσανε να καταπιαστούνε με το θέμα της αναζήτησης και βρίσκονται ακόμα σε κάποιο χαμηλό στάδιο, ή αλλιώς σε κάποιο πάτο (παιδιά, δεν προσβάλω κανένα απλά διατειρώ αυτό το στυλάκι γραψίματος ώστε να διατειρούμε και μια χαλαρή ατμόσφαιρα «μονολόγου»...οχ, το μάτι μου, τι είπε πάλι ετούτη η μύγα.... σβινγκκκ...)

Ναι, μάλιστα, έλεγα...

Πως όταν κάποια ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ βρίσκονται σε κάποιο από αυτό τα στάδια (που σκιαγράφησα σε προηγούμενα ποστ μου...) εκτοξεύουν εκφράσεις τύπου (κυριώς λόγου άγνοιας – ορισμένα βέβαια και λόγου εντυπωσιασμού ή βλακείας...):

- « και περνούσα σε άλλη διάσταση...»
- «και γύρω μου τα πάντα είχανε...»
- «είχα χάσει επαφή...»
- Οι ατάκες να τελειώσουνε δεν λένε και δεν σκοπεύω να τις συνεχίσω μιας και θα κουράζω, ζαλίζω και θα παραπληροφορώ....

Πάμε παρακάτω...

Κάποιο ολίγον τι λογικά σκεπτόμενο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ θα διατυπώσει το εξής απλό ερώτημα:
- «Και τι ισχύει τελικά?»
- «Ευχαριστώ πολύ που επιτέλους τέθηκε ένα σοβαρό και λογικό ερώτημα και θα απαντήσω ευθύς αμέσως...»
(Μετά από ένα τσιγάρο βέβαια....χεχεχε)

nobody

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 21:15:12
Που είχαμε μείνει?

Ααα, ναι στη «συζήτηση» της σκατόμυγας (εμουά, και μην διανοηθεί κανείς να μου στερίσει το προνόμοιο της παχουλής, βδελυρής και πεθαμεναντζίδικης σκατόμυγας...) και στο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ...

Λοιπόν, τι στο καλό ισχύει τελικά?...
και εδώ οι διευκρινήσεις προς ‘επίλυση’ κάθε παρεξιγήσεων, παραπληροφόρισης και υπερβολών...

Όταν κάποιο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ ασχολείται με το, ας το πούμε υπερφυσικό (δεν εξετάζουμε στην παρούσα φάση την ακριβή έννοια του ορισμού), θα πρέπει να γνωρίζει τα εξής απλά πράγματα:

- Η επαφή με την πραγματικότητα δεν χάνεται ούτε με σφαίρες
- Αν κάποιος μαλ... γκουρού ισχυριστεί κάτι τέτοιο, παιδιά κλοτσιά στον κώλο και στο χαντάκι με τον απατεώνα...
- Σε απόψεις τύπου:
- «Μα περνάμε σε άλλες διαστάσεις (και όχι μόνο...χεχεχε) κτλ...», η απάντηση έχει ως εξής:
- Τα πάντα γίνονται (ή αν προτειμάτε, διαδραματίζονται) συνειδητά και με πλήρη επίγνωση της κατάστασης (όχι μόνο εκεί που πάμε αλλά και εκεί που βρισκόμαστε...)
- Αν κάποιος μαλ... γκουρού της οκκάς προσπαθεί να σας επιβάλλει κάποιες συγκεκριμένες αρχές τότε να του πείτε πολύ απλά να πάει να γ...... ο μαλ....
- Διότι απλούστατα, όπως έχω τονίσει και σε προηγούμενα ποστ μου, ο καθένας μας είναι μοναδικός και ο υποτειθέμενος «δάσκαλος» λαμβάνει υπ’ όψην του κάτι τέτοιο
- Αυτό που κάνει είναι απλά να συμβουλεύει, να στηρίζει τις προσπάθειες του κάθε ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΟΥ, να εξηγεί / υποδυκνύει κάποια πράγματα και τελικά το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ είναι αυτό που θα πάρει την τελική απόφαση...
- Με άλλα λόγια ελευθερία βούλησης
- Καθώς και ο κάθε υποτειθέμενος «δάσκαλος» αποδέχεται το κάθε ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ όπως είναι, με τις αδυναμίες του και τα προτερήματα του, και το βοηθάει – αν αυτό θέλει και επιθυμεί– να βελτιωθεί
- Κάτι το οποίο ο φίλος μας Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ψηλιάστηκε (παιδιά, πέρα την πλάκα, το άτομο είναι τέρας μορφώσεως – άσχετα με τα άλλα...) και πέταξε την ατάκα:
- «Ελάτε όπως είστε, σας πάω....μπλα μπλα μπλα...»

Και θα αναρωτηθούν κάποια ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ γιατί δεν μας λένε τι στο καλό συμβαίνει, και πως να τα πετύχουμε, τελικά ώστε να τελειώνουμε με το «παραμύθι»?

Παρακάτω θα διαβάσετε την απάντηση που έδωσα σε κάποιο άλλο θέμα, σε κάποιο μέλος που έδειγνε γνώστης κάποιον πραγμάτων αλλά:
- το όνομα του το έχω διαγράψει μιας και αυτά που έλεγα δεν ήτανε κριτική προς το συγκεκριμένο μέλος αλλά περισσότερο διευκρινήσεις προς κάποια άλλα μέλη...
- Ας δούμε λοιπόν αυτή η παχουλή, βδελυρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα τι στον κόρακα είχε πεί:

Μετά από ένα τσιγάρο βέβαια....

nobody

Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 21:17:19

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 21:49:18
«Φίλε μου (...) να σε χαιρετίσω και εγώ από την πλευρά μου (μα τι τετριμένος που είμαι τελικά, oh, well…)…

Αν και το πιο πιθανό είναι να μην μου απαντήσεις, και δεν χειάζεται εξάλλου, παρόλα ταύτα έννοιωσα να το πω, την παρόρμιση?, να γράψω «δυο-τρεις» σειρές ως «πρόσθεση» σε αυτά που έχεις γράψει ...(μπλα μπλα μπλα, άσχετα με το παρόν θέμα μας...):

- Καταρχήν, ίσως να αναρωτιέσαι γιατί αναφέρομαι σε εσένα συγκεκριμένα
- Ο λόγος είναι πως, με βάση τα λεγόμενά σου, δείχνεις ο πιο «σοβαρά» προχωρημένος από όλους αυτούς που έχουν γράψει ως τώρα εδώ μέσα στο συγκεκριμένο θέμα, σόρρυ παιδιά αλλά η αλήθεια να λέγεται (ΚΑΙ ΌΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΊΖΩ ΈΞΥΠΝΟΣ, για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις πάσης φύσεως...), εγώ απλός μία παχουλή, βδελυρί και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα είμαι και τίποτε περισσότερο...
- Θα πει κάποιος...εσύ ρε μάγκα έχεις εμπειρία και εκφράζεις και άποψη?: αν και δεν συνηθίζω να ομολογώ εύκολα κάτι τέτοιο, η απάντηση είναι πως ναι... (και μην μου ζητηθεί τώρα να περιγράψω πράγματα και «θαύματα» μιας και το θέμα θα καταντήσει τελείως τετριμένο (και το μένος όλων των υπόλοιπων μελών θα πέφτει πάνω μου με την ορμή των κεραυνών του Δία, oh, well…))
- Από κει και πέρα, αν δεν με απατά η μνήμη μου, είπες πως «για να... θα πρέπει να του πεις όλη την αλήθεια...», τέλος πάντων κάτι τέτοιο
- Δεν αντιλέγω, αλλά μήπως αμπίδεισες κάποια στάδεια, του λεγόμενου μύστη χαμηλότερου βαθμού, και πήγες απευθείας στο ρεζουμέ φίλε μου (...) (λέω ρε παιδί μου, κουβέντα να γίνεται...)
- Ή πως, μέχρι να είναι έτοιμος ο άνθρωπος, του την αποκρύπτεις μέχρι το σημείο να είναι έτοιμος? (και μην πεταχτεί κανείς και αναφερθεί σε θέματα πέρι ποδίτσες κτλ...)
- Επίσης δίνεις μία γενική γραμμή αλλά θα έλεγα πως για ευνόειτους λόγους αφίνεις τα ψιλά γράμματα απ’ έξω (και με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτό)
- Αναλογίστηκες μήπως, πως κάποιον που, ας μου επιτραπεί η έκφραση (χωρίς να καταφύγουν σε περεταίρω σχόλεια από πλευράς υπολοίπων μελών), που ζει στο σκοτάδι, αντί να του τραβίξεις την κουρτίνα λάο-λάο εσύ τον «χτύπησες» κατάματα με προβολής υψηλότατης επίδοσης (απορρία το έχω ρε παιδί μου)?
- Ναι δεν αντιλέγω με τα όσα λες
- Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως τρόπος επίκλησης δεν είναι μόνο ένας αλλά υπάρχουνε και διάφορες άλλες παραλλαγές (κάτι που έχει ήδη υποθεί εδώ μέσα...)
- Μήπως, ρίχνοντας τον κόσμο έτσι στα βαθιά παράλληλα τους ωθείς και προς μία κατεύθυνση «ψαξίματος»? (διότι:

Α) για να βοηθήσεις κάποιον θα πρέπει να το θέλει και ο ίδιος

Β) θα πρέπει να διαθέτει μία Χ ορημότητα (διότι υπήρχανε δυστηχώς και απόψεις, σε κάποιο άλλο θέμα, τύπου «έτσι, ώστε να μου λυθεί η περιέργεια»...)

Γ) συμφωνώ στο ότι το φόρουμ έχει ως σκοπό να διαφωτίσει το άγνωστο, αλλά θα πρέπει να αναλογιζόμαστε και την ευθύνη που αυτό φέρνει μαζί του, πχ... στο τι μπορεί να συμβεί σε κάποιον αν ακολουθίσει κάτι που υπόθηκε εδώ μέσα (θα μου πείτε εμείς τους προιδοποιήσαμε ή δεν τους αναγκάσαμε να κάνουν κάτι... γνώμες ανταλλάξαμε– και πολλοί πράγματι το κάνατε και είμαι μαζί σας – αλλά αν πεις σε ένα παιδί μην βάζεις το δάχτυλο στη φωτιά δεν θα το βάλει? Και συγκεκριμένα εδώ αναφέρομαι σε κάτι ανόριμα τυπάκια που σου ζαλίζουν τον έρωτα και όχι στις άλλες σοβαρές γνώμες και τους σοβαρούς αναζητητές (που ευτυχός αποτελούν την πλειοψηφεία...) – φαντάζομαι πως καταλαβαίνεται τι θέλω να πω με αυτό....

- Ναι ρίσκο έχουνε, και ένα παιδί κατανοεί τι εστί ρίσκος αλλά δεν τον αναλύει όπως ένας μεγαλύτερος άνθρωπος (βλέπεις, υπάρχει κάποιο «χάσμα αντιλήψεων»)

- Ότι μήπως έτσι παρεμβένεις στην ουσία στην ελεύθερη βούληση τους (φίλε (...) είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις τι ενοοώ ή υπονοώ (όπως θέλεις πάρτω) μιας και από τα γραφούμενά σου δείνεις να καταλάβει κανείς πως έχεις φτάσει σε ένα επίπεδο αναζήτησης που μόνο ρηχό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί)

- Μήπως θα έπρεπε να έδεινες κάποια ερεθίσματα και μετά να το άφηνες στην κρίση του καθενώς να αποφασήσει και να δράσει βάση όπως πολύ σωστά το έθεσες: γνώσης, αντίληψης, νόησης κτλ...?

- Μήπως, μιας και ίσως γίνει κατανοειτό από κάποιους εδώ μέσα, σε ποιες «μεταφυσικές επιστήμες αναφέρεσαι» κατά αυτό τον τρόπο εκθέτεις κάποιους ή κάτι που δεν θα έπρεπε (προσωπικά, δεν θέλω να πιστεύω πως το έκανες σκοπίμως...)

Που θέλω να καταλήξω με όλα αυτά που έγραφα τόση ώρα... Μιας και όπως δείχνεις κατέχεις κάποια πράγματα και γνώσεις, ίσως σε μεγάλο βάθος κιόλας, για αυτό εξάλλου αναφέρωμαι και συγκεκριμένα σε σένα και σε κανένα άλλο, πως οι απαντήσεις σου πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα με την «κατάσταση»... το λεγόμενο τακτ και φινέτσα που απαιτείται για να... ώστε... και για... και πάλι είμαι σίγουρος πως έχεις πιάσει το νόημα...

Όπως και να έχει το θέμα, σκοπό δεν είχα να σε κριτικάρο, να το παίξω δήθεν, ή να αμφισβητίσω κανένα εδώ μέσα απλά τα έθεσα σαν ερωτήματα και πήρα εσένα για παράδειγμα μιας και μου άρεσε το αυστηρό σου ύφος (αυτό πάρτω ως κομπλιμέντο και όχι σαν ειρωνία)...

Με εκτίμηση πάντα σε όλους,

nobody»

nobody

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 22:03:44
Τι γίνεται λοιπόν με το θέμα πέρι:
- «Και το ήθος και όλοι αυτοί οι (συμπαντικοί) ηθικοί κανόνες τι ρόλο παίζουν τελικά?»
- Η απάντηση όσο και «περίεργη» να φαίνεται, έχει ως εξής:
- «Πολύ μεγάλη σημασία... και όποιος το κατανοήσει αυτό θα παρατηρίσει και τις ανάλογες, ας το πούμε εξελίξεις (ανάλογα με το πόσο τα έχει κατανοήσει και κατά πόσο τα πράτει και τα πιστεύει...)»
- Στο ερώτημα: «Πιο «στυλάκι» ταιριάζει καλύτερα σε εμάς?»
- Η απάντηση έχει ως εξής:
- «Όπως τόνισα και προηγουμένος, ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό στυλ αναζήτησης.....»
- Ας πάρουμε για παράδειγμα τις πολεμικές τέχνες (όποιος ασχολείται έστω και λίγο με αυτές θα βρει τη χαρά του τώρα... ΧΑΓΙΑΑΑΑΑ!!!):
- Αν κάποιο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ που ασχολείται με αυτές ισχυριστεί πως η δική του τεχνική είναι η καλύτερη, τότε:
- 1) Δεν έχει κατανοήσει το πραγματικό νόημα με αυτό που ασχολείται
- 2) Αν ο δάσκαλος του ισχυριστεί κάτι τέτοιο τότε δεν διαφέρει σε τίποτε με τους εκάστοτε μαλ... γκουρού...
- «Οπότε τι ισχύει?»
- Αν φέρεις αντιμέτωπους δύο ανθρώπους που έχουν τελειοποιήσει την τεχνική τους τότε το αποτέλεσμα θα είναι ισόπαλο....
- Τι θέλω να πω με αυτό:
- Αν για παράδειγμα κάποιος μπορεί να διαλογίζεται καλύτερα καθιστός, άλλος ξαπλωμένος ενώ άλλος προτυμάει τη στάση παγόνι (χαρά στο κουράγιο σου φίλε μου...) τότε όλοι πετυχένουν (εκτός και αν κατά την ώρα του διαλογισμού κάνουν μαλ...)

Τσιγάρο και επιστρέφω (ρε γαμώτο τέτοια κατανάλωση και προνόμιο δεν έχω, φτου μου παλιό ξεφτιλισμένη μπουμπόμυγα...) ....

nobody

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 22:19:18
Ας προειδοποιήσουμε και κάποιο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ που πράγματι καταπιάνεται με αυτά τα πράγματα και κουτσά στραβά κάτι κάνει....

Τότε υπάρχει ο εξής σοβαρός κίνδυνος (ή αν κάποιοι άλλοι προτιμάτε, το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ μπορεί να κάνει την εξής μέγα πατάτα...)

Να πέσει σε ένα ενδιάμεσο στάδιο, το κατά πολλούς γνωστό και ως «νεκρο-ζώντανου»...

Παιδιά, please, μην σας πάει το μυαλό σας τώρα σε τίποτε ζόμπι και λοιπές παπάντζες...

- «Οπότε τι συμβαίνει?»
- Στον εσωτερισμό τα πάντα έχουν να κάνουν με ισορροπίες και την πλήρη επίγνωση
- Αν κάποιος ασχολείται με διάφορα και ύστερα από κάποια ισχυρά νοητικά σοκ, φτάνει στο σημείο να μην βρίσκεται ούτε στο πέρα αλλά ούτε στο εδώ
- Για να γίνω πιο κατανοητός, ας πω το εξής:
- Θα χάσει την επαφή του με την καθημερινή πραγματικότητα
- Το σώμα του θα είναι εδώ και το μυαλό του αλλού
- Με λίγα λόγια, απλά το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ θα «αιωρείται» στο χρόνο δίχως να κάνει τίποτε φτάνοντας κιόλας στο σημείο του: «είτε υπάρχει είτε όχι ένα και το ίδιο είναι...»

Οπότε πρώτο μέλιμα ας είναι για το έκαστο υποψήφιο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ να φροντίζει να διατηρεί την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην κάθε πραγματικότητα...

Για λόγους καλύτερης κατανόησης:

Αν ας πούμε κάποιο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ διαλογίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα, τότε κατά αυτή τη διάρκεια θα πρέπει να δίνεται εξολοκλήρου στο διαλογισμό που κάνει...
Τελειώνοντας, το αφήνει στην άκρη και καταπιάνεται με τα καθημερινά πράγματα δίχως το μυαλό του να ταξιδεύει «αλλού...»...
Και για να προλάβω ερωτήσεις τύπου:
«Μα δεν θα πρέπει να σκεπτόμαστε τι κάναμε... μπλα μπλα μπλα...?»
Μην ανησυχείτε, μιας και ο εσωτερικός σας κόσμος, άσχετα αν εσείς εκείνη τη στιγμή καταπιάνεστε με την «τετριμένη» καθημερινότητά σας, «δουλεύει» για χάρη σας δίχως εσείς να το πέρνεται μυρωδιά....

Πίπα της ειρήνης και επιστρέφω, χεχεχε....

nobody

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 22:26:58
Ας αναφερθώ λίγο και σε κάποια άλλα «τυχόν» ερωτήματα που να βασανίζουν ορισμένους που ασχολούντε με την αναζήτηση....

Ξεκινάμε με τον παράγον «τύχη»...

Κάποια ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ σε προγενέστερα στάδια της «σκάλας» πυροβολούν τον πιανίστα με εκφράσεις του εξής τύπου:
- « Συνέβει εντελώς τυχαία...»
- «Ήτανε θέμα τύχης...»
- «Κοίτα τύχει που είχα...»
- «Καλά αν το θέλει η τύχη σου κτλ...»
Και ατελείωτες άλλες εκφράσεις τέτοιου τύπου...

ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ που καταφέρανε να μεταπιδήσουνε σε μεταγενέστερα στάδια έχουν κατανοήσει πως παράγον «τύχη» δεν υφίσταται πραγματικά (και εδώ δεν αναφέρομαι στο τρίπτυχο «τύχης – ζωής – ελεύθερης βούλησης», μιας και μία τέτοια συζήτηση ίσως γίνει σε κατά πολύ μεταγενέστερα στάδια του θέματος μας, διότι εκεί μπαίνουμε σε πολύ βαθιά νερά...)
Οπότε τι σύμβαίνει (για το παρόν «στάδιο»...)

- Οτιδήποτε συμβαίνει έχει το λόγο που συνέβει
- Και οτιδήποτε είναι να συμβεί πάλι έχει το λόγο του
- Όσο πιο πάνω ανεβαίνει κανείς, προς το «ρετιρέ» δηλαδή, τόσο πιο πολύ κατανοεί γιατί κάτι συμβαίνει και πως και...κτλ...

Το γνωστό και επιστρέφω...

nobody

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 22:30:07
Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ακόμα δύο τρία πράγματα ακόμη:

- Μπορεί, υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις, κάποιος να έχει εξελιχτεί σε μεταγενέστερο στάδιο και μυρωδιά να μην έχει πάρει, αλλά οι αλλαγές να συμβούν τόσο ξαφνικά, εκεί που θα το περιμένει το λιγότερο, που θα αφήσουν το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ άφωνο...

- Μπορεί κάποιο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ να επιδιόξει, με την έννοια του να επιβάλει, κάποιες γρήγορες εξελίξεις αλλά: μετά από εκεί όχι μόνο θα κολύσει αλλά και κινδυνεύει να χάσει αυτά που έχει αποκομίσει κιόλας
- «Και τότε πότε θα είμαστε έτοιμοι για μία «μικρή» αλλαγή εωτερικής «διακόσμισης»...?»

- Φίλοι /λες μου όταν καταπιανόμαστε με «κάτι» δεν είναι μόνο στην δική μας ταπεινή και «περιορισμένη» κρίση του εκάστοτε σταδίου που βρισκόμαστε αλλά οι «άλλοι» ξέρουν πότε θα μας δώσουν κάτι και γιατί θα μας το δώσουν...

nobody

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 22:30:41
Αυτά προς το παρόν...

Εις το επενειδύν φίλοι και φίλες μου...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

05/03/2006, 11:37:55
quote:
Αγαπητή μου φίλη Ostria σε χαιρετώ,

Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς προς τα που «πάει» το ερώτημα σου θα μπορούσες σε παρακαλώ να με βοηθούσες ώστε να το κατανοήσω και να μπορέσω σου απαντήσω συγκεκριμένα?

Η ερώτηση μου πηγαίνει ως προς το τελευταίο κεφάλαιο που άνοιξες, αυτό "του ταξιδιού του αναζητητή" και της εξέλιξης του.

Η πρώτη ερώτηση ενός άσχετου Μπουμπακιού όπως είμαι εγώ (ως προς το συγκεκριμένο θέμα πάντα) θα ήταν αν υπάρχει ουσία σε αυτή την αναζήτηση (και στην περίπτωση που υπάρχει αν είναι αυτή που αναμένουμε ξεκινώντας αυτό το ταξίδι) ή αν απλώς θέλοντας να καλύψουμε κάποιες φιλοσοφικές ανάγκες μας πέφτουμε σε μια στημένη παγίδα χιλιετηρίδων, η οποία είναι καλά δομημένη (με διάφορους φωτισμένους δασκάλους, μεθόδους, υποτιθέμενα στάδια ανέλιξης, κινδύνους και κατακτήσεις) που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα;

Ελπίζω να μην 'σοβαρεύω' την συζήτηση, αλλά κατά κάποιον τρόπο την σοβάρεψες εσύ πρώτος, οπότε αν θες το συζητάμε εδώ, ή και αλλού.

Πάντα φιλικά,
Οστρια

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 05/03/2006 11:39:41

nobody5001Μέλος
05/03/2006, 19:09:08
Αφαπητή μου φίλη Ostria σε χαιρετώ,

Σαν παχουλή, βδελυρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα κάνω σβινγκκκ.... και θα προσπαθίσω να σου απαντίσω στις ερωτήσεις σου...

Έχουμε και λέμε:

Εύλογα τα ερωτήματά σου και κατά ένα μέρος ίσως φταίω και εγώ που δεν έχω αποσαφινήσει ορισμένα πράγματα...

Θα ξεκινήσω με την εξίγηση του MIND CONTROL, του τίτλου δηλαδή...

Στόχος είναι να σπάσουμε τα δεσμά του επιβαλλόμενου MIND CONTROL που εξασκούν πάνω μας και να αποκτίσουμε οι ίδιοι το MIND CONTROL του ευατού μας. Με άλλα λόγια ελεύθερη βούληση κτλ κτλ κτλ...

Ουσία υπάρχει αλλά αρχικά δεν είναι σαφής αυτή η ουσία...

Ξεκινώντας με φιλοσοφικές αναζητήσεις είναι και αυτός ένας τρόπος προσέγγισης του όλου θέματος, μιας και έχω τονίσει επανειλημένος πως ο καθένας μας βαδίζει το δικό του προσωπικό μονοπάτι...

Η παγίδα που τόσο καλά και σωστά θέτεις υφίσταται, για αυτό αν προσέξεις τα «λίγο πιο πρόσφατα» ποστ μου το τονίζω συνεχώς ώστε και πως να αποφύγουμε τον κάθε υποτειθέμενο γκουρού της οκκάς (αν εδώ χρεισιμοποιούσα τον όρο που μου ήρθε στο μυαλό μάλλον θα με κινηγούσε με τους κεραυνούς του Δία ο φίλος μου κ. Διαιτητάς...χεχεχε)

Και επειδή έχουμε ‘‘σοβαρέψει’’ τη συζήτηση ας την χαλαρώσουμε με δύο «υποθετικά» ερωτήματα που θα θέσει η παχουλή, βδελυρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα (εμουά, δηλαδή):

- Όσοι ασχολούνται με την αριθμολογία παρακαλώ στιχιθείται και το ερώτημα έχει ως εξής:
- «Ποιον αριθμό μας δίνει το τόσο γνωστό σε όλους μας ‘χξς’....?» (παρακαλώ σκεφτίται λίγο πριν βιαστείται να απαντίσετε...)
- Όσοι κατέχουν αρχαία ελληνικά, ή τέλος πάντων πάγιες γνώσεις πάνω σε τούτη τη «νεκρή» γλώσσα, παρακαλώ στιχιθείται και το ερώτημα έχει ως εξής:
- «Τι σημαίνει η έννοια (λέξη) ‘Αντίχριστός’....?» (παρακαλώ σκεφτίται λίγο πριν βιαστείται να απαντίσετε...)

Προς αποφηγή κάθε παρεξιγήσεως η παχουλή, βδελυρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα τα έθεσε ως υποθετικά, γενικά και αόριστα τα παραπάνω ερωτήματα...

Αγαπητή μου φίλη μου Ostria μπορείς τόσο εσύ όσο και οι άλλοι φίλοι μας να θέτεται τα ερωτήματά σας όπως και όταν επιθυμείται πάντοτε στο πνεύμα και τις αρχές τούτου του φόρουμ...

Και αγαπητή μου φίλη μου Ostria αν επιθυμείς, έχει και άλλο «μέσο» να επικοινωνίσεις μαζί μου...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

Edited by - nobody5001 on 05/03/2006 19:09:56

HorusΜέλος
06/03/2006, 02:28:27
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ nobody ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ......

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ MIND CONTROL ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ......ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.....

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ...
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑΞΙ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΑΛΛΟ....ΚΑΙ ΑΛΛΟ....
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....
ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ(ΟΧΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ....ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ?? ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΟΥΝ... ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΤΟΝ "ΦΟΡΑΣ" ΕΥΚΟΛΑ....
ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ .....ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.....ΓΑΜΟΣ??ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ ΜΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΟΛΑ ΟΚ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...ΤΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛ.... ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ...ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?? ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...???
ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑ.....ΤΙ ΣΤΑΣΕΙΣ....ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΩΣ
ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΩΜΑ....ΚΤΛ....
ΑΓΟΡΕΣ....ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.......
ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.....ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ......ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ....ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ....
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΩΩΩΩΩ!!!!!!
ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΜΑΛ....
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ..Η ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΤΛ.....ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.....
ΤΙ?? ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ?? ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΑΣ???ΓΑΜ.... ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ???ΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΤΑΓΜΑ ΕΙΣΑΙ???ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ....ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ...

(ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΕΙΧΕ???Ο ΒΟΥΔΑΣ???)

ΣΥΝΕΧΙΖΩ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ....
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.....
ΕΓΩ ΚΑΤΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ....ΩΠΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ....ΤΟ ΠΑΝ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ...
ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΟΥΦΕΡ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ... ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ,ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ.....ΡΕ ΜΑΛ... ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ???ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΡΓΟ.....

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...
ΨΣΣΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΠΑΝΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ESOTERICA (ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...) ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΤΩ ΛΙΓΟ...........

ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ Α ΤΗΝ ΞΕΚΟΛ.... ΜΜΜ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ??ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕ??Α ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ FORTUNE ΣΤΟ ΕΙΠΑ??Α ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ....ΩΧ ΡΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ Η ΛΑΜΠΥΡΗ ΣΗΜΕΡΑ.... ΑΧ ΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ??ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ??

ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ.......ΤΟΤΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.....ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ....ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ...ΚΤΛ
ΕΝΩ Ο ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΛ,ΗΙΠ ΗΟΠ,ΒΕΡΤΗ ΚΤΛ......ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΑΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ....ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛ...
ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜ...
ΩΠΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.....ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΜΕ... ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜ... ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ..... ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΕΝ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ.....
ΤΕΛΙΚΑ
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΝD CONTROL...
ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....???

ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ nobody ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ,(ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ)ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΝD CONTROL ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ......ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ... "ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ"....

Υ.Γ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ.....
ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΤΡΕΣ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ....
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ......

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!!!

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

nobody5001Μέλος
06/03/2006, 03:10:45
Φίλε μου Horus σε χαιρετώ στην παρέα μας,

Και θα έλεγα πως έπεσες διάνα...

Όσο για το στυλάκι σου, στα όρια κινήσε μαζί με μένα (δηλαδή, όταν γράφεις μην παραλείψεις τις τελείες, διότι απλούστατα αν τόσο εσύ, όσο εγώ και ο καθένας, πετάξουμε ολόκληρες τις λέξεις κάποιοι φίλοι μας διαιτητές θα μας σουτάρουν με τα ρόπαλα εκτός φόρουμ...Αν κάνω λάθος, παρακαλώ μία διόρθωση σε αυτό το σημείο...)

Λοιπόν, ορμόμενος από τα λόγια σου θα περάσω για λίγο σε ένα μεταβατικό στάδιο της «φάσης 1» με "φάση 2" του θέματος μας (όσοι το παρακολουθίσατε καταλαβένεται... όσοι όχι, απλά απολαύστε το...)

Το θέμα με το οποίο θα καταπιαστούμε σήμερα θεωρείται από πολλούς «ευαίσθητο», για αυτό ακριβώς σαν ταπεινή, παχουλή, βδελυρί και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα που είμαι θα ασχολιθώ με αυτό ώστε να γίνει χαμός στο φόρουμ....χεχεχε (ε, ψιτ, μάγκες, πλάκα κάνω...)

Το θέμα μας για σήμερα θα έχει τίτλο: «ΠΙΣΤΗ»

Ας καταπιαστούμε με αυτό τον όρο μιας και πολλά ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ δηλώνουν γνώστες του παραπάνω αλλά στην ουσία την τύφλα τους δεν ξέρουν (εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα, αλλά όποιος έχει τη μύγα (εμένα δηλαδή) μυγιάζεται...)

Τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ συνυθίζουν να λένε μαλ...... τύπου:

- Πιστεύω στο γάμο μας (ντριιινννν... «Ναι για σας, είμαι ο δικηγόρος του / της και θέλω να συζητίσω μαζί σας πέρι του διαζυγίου"...)
- Πιστεύω στην αγάπη του / της συντρόφου μας (Χεραιτίσματα στον κερατά...)
- Πιστεύω στην επιστήμη... (Μετά από ένα εύλογο Χ διάστημα ... άλλα λέει η επιστήμη και επειδή το λέει αυτή, εεε, εμείς τι? Δεν θα αλλάξουμε γνώμη... άσχετα αν προηγουμένος σιχτιρίζαμε τους πάντες και τα πάντα που διαφωνούσανε μαζί μας... Πάμε όλοι μαζί.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)
- Πιστεύω στον ένα και μοναδικό θεό...
- Και διερωτόμαι:
- Τον Γιαχβέ?
- Τον Βούδα?
- Τον ζωροάστρη? (λέμε τώρα, για να μεγαλώσουμε τη λίστα...)
- Για να δούμε... τον Πίκατσου?!

Το κλασικό «αφροδισιακό» και επιστρέφω....

nobody

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 03:11:39

nobody5001Μέλος
06/03/2006, 03:34:09
- Πάμε παρακάτω...
- Στη μοναδική αγάπη που αντιπροσωπεύει το τάδε δόγμα (Βίβα οι σφαγές, οι βιασμοί κτλ...)
- Πιστεύω στην τάδε φιλοσοφία... (Άρε μαλ...., ο τάδε τα λέει καλύτερα...)
- Πιστεύω στον εσωτερισμό (τα καλύτερα παραδείγματα τα ανέφερε ο φίλος μας Horus στο παραπάνω ποστ του...)
- Πιστεύω στο «αόρατο» (ΑΖΑΧ: ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΑ...)
- Ας σταθούμε λίγο εδώ:
- Έχουμε κάτι ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ που:
- 1) Δεν αποδέχονται την παραπάνω άποψη αλλά σέβονται τους άλλους που επιθυμούν / θέλουν / γνωρίζουν... πως κάτι υπάρχει «πέρα από δω» ... (Σεβαστά τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ αυτά και υποκλείνομαι μπροστά τους...)
- 2) Θέλουν να πιστέψουν αλλά αδυνατούν για διάφορους λόγους και καταφεύγουν σε «επιθετικότητα» (άντε, ρε, μπουγιουρούμ ανεδαίστατα...)
- 3) Δεν πρόκειται με τίποτε να πετύχουν κάτι και στρέφονται προς τους άλλους και τα άλλα, ότι δηλαδή αυτά τους φταίνε και όχι αυτοί οι ίδιοι (ενώ τους διαφεύγει το βασικότερο από όλα: Η πρώτη αλλαγή και όχι μόνο, ξεκινάει από μέσα τους ίδιους / ες...)

Απόρριες όλων των παραπάνω είναι μεταξύ άλλων:

- Να καταντίσουν δογματικά (το MIND CONTROL στα φόρτε του δηλαδή...)
- Να είναι ημιμαθείς (μέγας κίνδυνος) και να απορρίπτουν οτιδήποτε τα ταράζει τα νερά
- Να βλέπουν κάποια άλλα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ να είναι σε θέση να κάνουν περισσότερο από αυτά και να «πυροβολούν τον πιανίστα»
- Κύριοι λόγοι: φόβος για αλλαγή
- Φθόνος (ζήλια κτλ...) άλλο ένα σημείο όπου το MIND CONTROL είναι στα φόρτε του...
- Να διαστρευλώνουν πράγματα και καταστάσεις
- Να το παίζουν δήθεν...
- Με τα λίγα τα πολλά, ο εσωτερικός τους κόσμος να πάει «κατά διαόλου»

.... και επιστρέφω, χεχεχε.................

nobody

nobody5001Μέλος
06/03/2006, 03:58:16
Παρεπιπτώντος, βλέπω πως κάποια «υποτειθέμενα» και «αόριστα» ερωτήματα που έθεσε αυτή η μικρή, αθώα, ταπεινή και ανυπεράσπιστη μυγούλα λίγο παραπάνω, ούτε καν τα έχουν αγγίξει... Εεε, ας τα αφήσουμε να πλανώνται εδώ και κει... (προς το παρόν...)

Για να δούμε λίγο τί άλλο λένε πέρι του «ΠΙΣΤΕΥΩ»:

- Πιστεύω στον τάδε άγιο... (ποιον από όλους, πώπο μάγκες, με έχει πιάσει ένας πονοκέφαλος...)
- Εδώ το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι τα λεγόμενα της ΛΟΥΚΙΑΣ: «Του σατανά, του σατανά, του σατανά!!! ΧΑΧΑΧΑ, να σαι καλά που μας έκανες και ευθυμίσαμε και απόψε...)
- Πιστεύω στον τάδε γκουρού, δάσκαλο κτλ... (Ναι, μάλιστα, το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?)
- Πιστεύω στο τάδε δόγμα... (παιδιά, έχω την αίσθηση πως επαναλαμβανόμαστε...)
- Πιστεύω στην τάδε «σοφία»...( πια με το κίτρινο ή το μπλε στρινγκάκι...?)
- Ο τάδε πάτερ, και όχι μόνο, τα λέει «καλά» (τα άλλα πέρι εξομολογίσεων και χλαπακόματος τα ξέρετε....?)

Βέβαια έχουμε και εκφράσεις τύπου:
- «Πίστευε και μη, ερεύνα»
- «Πίστευε, και μη ερεύνα»
- Ενώ δεν έχουν ψιλιαστεί ορισμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ πως κάτι τέτοιες εκφράσεις, και άλλες του είδους τους, υπάρχουνε/δημιουργούντε ώστε να ασκούν το MIND CONTROL και τις αλλάζουνε ανά την πάροδο του χρόνου, ανάλογα με το τι συμφέρει κάποιους... το κλασικό, «διαίρεε και βασίλευε...» δηλαδή

I’ll be back…

nobody

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 04:00:08

nobody5001Μέλος
06/03/2006, 04:11:33
Για να δούμε σε τι άλλο πιστεύουν ορισμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ...

- Στο τζόκερ (και αν σου κάτσει? Η πίστη προς τα τυχερά παιχνίδια τίνει σιγά σιγά να υπερσκιλύσει και αυτό της θρησκείας στον τόπο μας...)
- Αλλά: κάποιες πάγιες γνώσεις πέρι πιθανοτήτων, στατιστικής, και κομπιουτερέ... θα καταλάβουν τι γίνετε, πως, και χρισιμοποιώντας τα πως τους παίζουν μπάλα...)
- Πιστεύουν σε «ανώτερα ιδανικά» (έλα μωρέ, και επειδή έκανα μια μέγα μαλ... λες να με πάρουν είδηση? Ποιος μωρέ? Ποιοις τον γ..... – λογοκρισία, χεχεχε)
- Δηλαδή τα ανώτερα ιδανικά είναι καλά όσο μας βολεύουν, από κει και πέρα στο χαντάκι με δαύτα...
- Πιστεύω πως πρέπει να σεβόμαστε τα υπάρχοντα των συνανθρώπων μας (πιαδιά, βουτάτε τα σπρέι και πάμε για ένα πεταχτό γκράφιτι...)
- Πιστεύω στο Θεό (γ... τον ... και την ..... σου)
- Πιστεύω στα ήθη και έθιμα μας..(1. Πάμε Πρίβιλετζ...?, 2. Καλά ποιος μαλ... ακούει ακόμα δημοτικά?, 3. Το ’21 νομίζω πως ο Νικ Νόλτε πήρε το όσκαρ στο γιουροβίζιον... σπόινγκ... ωχ, το μάτι μου...)
- Πιστεύω πως αν πιστεύεις πραγματικά τίποτε κακό δεν μπορεί να σε πιάσει...(ρε μανιά, ρίξε ένα ξεμάτιασμα στα γρήγορα...)
- Πιστεύω στις παπάντζες του κοσμοπόλιταν (ορέ, επίπεδο...)
- Πιστεύω στα προγνωστικά του τάδε πέρι στοιχήματος (άρε γαμώτο, δεν μου έκατσε η...)
- Πιστεύω στον / στην τάδε αστρολόγο (που βασικά λέει μπλα μπλα μπλα, σαν τα βατραχάκια του καιρού ένα πράγμα που τα βάζουν όλα στα προγνοστικά τους (εεε, αλλιώς πως θα πέσουν μέσα...) και λένε ορισμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ κιόλας: «Ρε συ, έπεσε μέσα...» Με το IQ ραδικιού σου, πως να μην πέσει μέσα...)
- Πιστεύουν στη μόδα (και κάθε σαβούρα έχει την τιμητική της στην ντουλάπα μας...)
- Πιστεύω στην ανωτερότητα και μοναδικότητα της ελληνικής γλώσσας («Ρε γυναίκα που άφησες τα κλειδιά του αυτοκινήτου?»... «Στο πορτμαντό χρυσό μου...»... ΕΛΕΟΣ!!!)
- Πιστεύω στα λεγόμενα της ΤΒ (δηλαδή Μικρούτσικος, Ψινάκης, Αννίτα κτλ., ένα πράγμα...)
Και η λίστα τελειωμό δεν έχει (βρε τι το καινούργια πάλι τούτο...)

Εδώ παιδιά ένα γρήγορο και μόρτικο.... και επιστρέφω...

nobody

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 04:12:54

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 04:17:52

nobody5001Μέλος
06/03/2006, 04:42:08
Κλείνοντας γενάται το ερώτημα, σε τι πιστεύουν τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ τελικά, μιας και η «μία αληθινή» πίστη τους διαδέχεται την άλλη με ταχύτητα φωτός...

Ας δούμε μερικές πιθανές εκδοχές:

- Πιστεύουν στα πάντα (ναι, είναι και αυτό μία άποψη πέρι των πραγμάτων...μην χ...)
- Δεν πιστεύουν σε τίποτα (χρυσό μου, σοκάρομαι!!! Λες ???)
- Πιστεύω πως πιστεύουν ότι πιστεύουν (άσε μάγκα, ορισμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ θα το βρούνε υπερβολικά βαθυστόχαστο τούτο...)
- Πιστεύω πως νομίζουν ότι πιστεύουν (νομίσματα δηλαδή...)
- Πιστεύω πως πιστεύουν πως η πίστη τους είναι ακλόνιτη (ότι πεις...)
- Πιστεύω πως έχουν χάσει την μπάλα με τα πολλά πιστεύω τους (πάμε στοίχημα ορέ δεν ακούς?! χεχεχε)
- Πιστεύω πως πιστεύουν στο / στα... (μωρέ συγχίζομαι τώρα, λέει η μπάρμι στον τζον τον λέγανε τον μαλ...?)
- Πιστεύω πως πιστεύουν πως (επ / ξανα)ανακαλύπτουν την πίστη τους? (Με το Μπαρντόν...?!)
- Πιστεύω πως πιστεύουν πως πιάσανε τον πάπα από τα αρχ.... του (τόσες φορές που πιστεύαν πως τον πιάσανε από... απορρώ τι απέγιναν... απίστευτο δηλαδή...)
- Πιστεύω πως πιστεύουν στον..... Πίκατσου?! (χαχαχα, αχ Θεέ μου, να μας έχεις καλά να λέμε και άλλες τέτοιες μαλ....)
- Πιστεύω πως πιστεύουν πως πιστέψανε (για τα πανυγήρια είμαστε τελικά...)
- Πιστεύω πως πιστεύουν στο απίστευτο... (σώπαααααα, μωρέ τι μας λές?!)
- Πιστεύω πως πιστέψανε στην αληθινή πίστη (εμ, πια από όλες...????!!!)

Και τα πιστεύω, όπως πολύ καλά πιστέψατε, δεν λένε να τελειώσουν... Απίστευτο... ΧΑΧΑΧΑ!!!

Να στε καλά φίλοι και φίλες μου....

Εις το επανυδείν....

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 04:42:39